Κατάλαβα τι λες, απλά διαφωνώshaq7 έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 5:41 pmΔεν νομίζω ότι κατάλαβες τι λέω ..προφανώς και να προσθέσεις ένα καλό παίκτη όταν δεν παίζει κάποιος άλλος θα προσφέρει καλύτερα από κάποιον που δεν έπιασε..Η προσθήκη όμως αυτή μπερδεύει τους ρόλους και τους χρόνους ..Στα λόγια εύκολο είναι να λες θα παίζει 20λ αυτός η ο άλλος θα παίζει 3ρι κτλ .. Απ το μέχρι να πετύχει αυτό απέχει πολύ ..xomitsious έγραψε: ↑Δευ Αύγ 19, 2024 5:26 pm
Μάλλον δεν είδες πολλούς αγώνες του ΠΑΟ πέρσι.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας ήταν πως λειτουργούσαμε όταν δεν έπαιζε ο Σλούκας.
Δυστυχώς ο Σλούκας δεν μπορεί να παίζει 40 λεπτά. Και ο Βιλντοζα δεν μπορούσε να κουμαντάρει το παιχνίδι μας όπως το έκανε ο Σλούκας.
Για αυτό πήραμε το Λορέντζο. Στη θεωρία μας δίνει ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν.
Καλύτερο παράδειγμα από το παιχνίδι στο Κάουνας δεν θα βρεις. Με Σλούκα εκτός, Ναν και Γκράντ δεν μπόρεσαν να δώσουν ροή στην επίθεση του ΠΑΟ και χάσαμε εύκολα.
Αυτά είναι τα ματς που δίνουν πλεονέκτημα έδρας αν τα κερδίσεις. Στη θεωρία λοιπόν η απόκτηση Λορέντζο μας κάνει καλύτερους.
Όσο για τον Γκράντ ήταν υπερπολυτιμος. Αν δεν έκαναν τόσο εντυπωσιακό φινάλε οι Σλούκας, Ναν και Λεσσορ όλοι για τον Γκράντ (και το Μητογλου) θα μιλάγαμε.
Εγώ νομίζω ότι και φέτος θα παίζει πολλά λεπτά, είτε με Σλούκα ή Λορέντζο μέσα είτε με έναν από αυτούς και το Ναν σε three guard lineups.
Πιο πιθανό βλέπω να μοιράζονται Σλούκας και Λορέντζο το 1, με περίπου ένα 20λεπτο έκαστος, παρά να πέσει ο χρόνος του Γκράντ. Για κάνα 25λεπτο τον βλέπω δηλαδή, όπως και το Ναν, αφήνοντας 30 λεπτά στο 3 να το μοιραστούν Παπί και Γκριγκονις.
Και ο κλαιμπερν στα χαρτιά φαινόταν ιδανικός αλλά τελικά τους μπέρδεψε .. δεν λέω ότι σώνει και ντε θα γίνει αλλά προφανώς και υπάρχει πιθανότητα ..μικρή η μεγάλη

6 παίκτες για 3 θέσεις έχουμε, τι πιο φυσιολογικό?