Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

giorgos45

a1greece
Reactions: 283
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Αύγ 30, 2024 12:44 am

Δε τρελαινομαι με το τουρκο τοσα σεντερ νομιζω μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο!

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6618
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Αύγ 30, 2024 1:21 am

Αν ο λεσσορ είναι υγιής όλη την χρόνια μικρή σημασία θα χει .. Σε σκόρπια λεπτά που θα παίρνει απλά να του δίνει ανάσες θες απλά έναν τίμιο παίκτη .. αποτι λένε όλοι αυτός είναι κορυφαίος ριμπαουντερ..Να βγει χειρότερος του κωστακουμπου χλωμό ..

Πάντως έχω την εντύπωση ότι εκτός από ριμπάουντ θέλατε και έναν καλό αμυντικό να ρίχνει ξύλο να κουράζει τους αντιπάλους .. αυτός αποτι λένε είναι κακός αμυντικός .. Σλούκας ναν μητογλου επισης.. όποτε η ομάδα θα στηρίζεται σε γκραντ χουαντσο μόνο ..να μου πεις και πέρσι έτσι ήταν και το πήρε ..

0
giorgos45

a1greece
Reactions: 283

Παρ Αύγ 30, 2024 1:25 am

Μακαρι να με διαψευσει ο τουρκος αλλα τοσοι παιχτες ενα καλο αμυντικο θελαμε κ να κανει φα βασικα μπροστα τεσπα θα τον δουμε ελπιζω να βγει γιατι θα τρεχουμε μετα

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4446
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Αύγ 30, 2024 4:02 am

giorgos45 έγραψε:
Παρ Αύγ 30, 2024 12:44 am
Δε τρελαινομαι με το τουρκο τοσα σεντερ νομιζω μπορουσαμε να βρουμε καλυτερο!
ο ακριβος σεντερ εγινε glass floor premium
ας βολευτουμε με τον τουρκο

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Αύγ 30, 2024 4:05 am

shaq7 έγραψε:
Αν ο λεσσορ είναι υγιής όλη την χρόνια μικρή σημασία θα χει .. Σε σκόρπια λεπτά που θα παίρνει απλά να του δίνει ανάσες θες απλά έναν τίμιο παίκτη .. αποτι λένε όλοι αυτός είναι κορυφαίος ριμπαουντερ..Να βγει χειρότερος του κωστακουμπου χλωμό ..

Πάντως έχω την εντύπωση ότι εκτός από ριμπάουντ θέλατε και έναν καλό αμυντικό να ρίχνει ξύλο να κουράζει τους αντιπάλους .. αυτός αποτι λένε είναι κακός αμυντικός .. Σλούκας ναν μητογλου επισης.. όποτε η ομάδα θα στηρίζεται σε γκραντ χουαντσο μόνο ..να μου πεις και πέρσι έτσι ήταν και το πήρε ..
καλος αμυντικςο να εχει σουτ να βαζει ποντους και να κοστιζει 1 εκατ δεν υπαρχει
οτι δινεις παιρνεις

ελπιζω να μην βγει χειροτερος αμυντικος του λεσορ,κομματακι δυσκολο βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις τι θα σου βγει ενα στοιχημα γιατι και ο τουρκος στοιχημα ειναι,φυσικα εχει πιο πολλες πιθανοτητες να βγει απτον μπαλτσε αλλα παραμενει στοιχημα

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2445
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Παρ Αύγ 30, 2024 5:41 am

Giorgos45 και Christofis πείτε μου ποιοι καλύτεροι του θα δεχονταν να παίζουν 15 λεπτά πίσω από τον Λεσσορ.

0
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 30, 2024 5:42 am

shaq7 έγραψε:

Ο Ναν είναι πολύ καλός αμυντικός.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Αύγ 30, 2024 7:25 am

JohnnyPao έγραψε:
Giorgos45 και Christofis πείτε μου ποιοι καλύτεροι του θα δεχονταν να παίζουν 15 λεπτά πίσω από τον Λεσσορ.
η σωστη ερωτηση ειναι αν ο λεσορ θα δεχοταν να παιζει 15 λεπτα πισω απο εναν πρωτοκλασατο παιχτη στυλ ιμπακα η ταις
γιατι αυτο θα γινοταν αν ερχονταν καποιος απο αυτους
ο λεσορ θα γινοταν το 2ο σεντερ

ναι ναι ξερω θα θυμωνε και θα ζητουσε να φυγει

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 30, 2024 7:38 am

τουλουμπα έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:
η σωστη ερωτηση ειναι αν ο λεσορ θα δεχοταν να παιζει 15 λεπτα πισω απο εναν πρωτοκλασατο παιχτη στυλ ιμπακα η ταις

Αα δηλαδή ο Ιμπακα αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος του Λεσσορ? Και με τον Τάις ισοδυναμους τους είδα στο Γερμανία - Γαλλία.

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1293
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 30, 2024 8:08 am

JohnnyPao έγραψε:
Για πισω απο τον Λεσορ να ειναι καλος ριμπαουντερ, καλος αμυντικος και να ειναι ετεροφωτος οπως ο Τουρκος; Για μενα ο Χολ και ο Μπραντον Ντειβις. Ακομη και ο Ταιρικ Τζοουνς( θα τον δειτε φετος με ζοτς). Δεν αναφερω Μοτλει και Καμποκλο γιατι φανηκαν λιγοι που πηγαν γιουροκαπ. Ουτε νιμπονπου ειχε κλεισει αρμανι. Ακομη και ο
Ο ιμπακα και ο πλαις που εχουν και τριποντο και λογω ηλικιας θα μπορουσαν να αρκεστουν σε ρολο 15 λεπτων και θα ηταν αναβαθμιση σε σχεση με τον Τουρκο.

Ουτως ή αλλως δεν πηρες για μενα καποιον που αν φυγεινο Λεσορ του χρονου να σε καλυπτει για βασικος αρα παλιναπο την αρχη θα ψαχνεις για βασικο σεντερ

1
1 Εικόνα
manos_89

senior
Reactions: 147
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Αύγ 30, 2024 8:19 am

τουλουμπα έγραψε:
JohnnyPao έγραψε:

Αα μας κοροϊδεύουν. Ο Ιμπάκα ήταν all euroleague team τα 2 τελευταία χρόνια και όχι ο Λεσσόρτ :D :hammer:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Αύγ 30, 2024 8:20 am

JohnnyPao έγραψε:

Αα δηλαδή ο Ιμπακα αυτή τη στιγμή είναι καλύτερος του Λεσσορ? Και με τον Τάις ισοδυναμους τους είδα στο Γερμανία - Γαλλία.
η ερωτηση φανταζομαι ειναι καποιου ειδους τρολαρισμα?

προφανως και ειναι καλυτεροι απτον λεσορ αυτοι οι 2 συγκεκριμενοι

εγω παντως βαρεθηκα να βλεπω τον λεσορ να τον κανουν γιογιο στις αλλαγες και να τρωει σιγουρο καλαθι στο χεντς αουτ ακομα και απτον προμηθεα

τον εσωσε το φ4 που ηταν πολυ καλος και το 5ο παιχνιδι με τον οσφπ

αντε να μου διαφευγει και κανα δυο αλλα που ηταν καλος-υποφερτος

στα υπολοιπα 70 παιχνιδια της σεζον ηταν κινητος κωνος

εμενα με ενδιαφερει τι κανει στον παο και οχι στην εθνικη γαλλιας ουτε στην παρτιζαν,οπως δεν με ενδιαφερει τι εκανε στην μακαμπι ο μπραουν

το τι κανει ενας παιχτης εκτος του παο σταματαει την στιγμη που ερχεται στην ομαδα και απο υποθετικη συζητηση γινεται πραγματικη

ο λεσορ επαιξε περισυ με τον παο 82 παιχνιδια,αμυντικα στα 10 βαρια βαρια να ηταν καλος
οποτε εχουμε μεγαλη και ολοκληρωμενη εικονα για την αμυντικη του αποδοση

0
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 30, 2024 8:22 am

Christofis έγραψε:
Παρ Αύγ 30, 2024 8:08 am
JohnnyPao έγραψε:
Για πισω απο τον Λεσορ να ειναι καλος ριμπαουντερ, καλος αμυντικος και να ειναι ετεροφωτος οπως ο Τουρκος; Για μενα ο Χολ και ο Μπραντον Ντειβις. Ακομη και ο Ταιρικ Τζοουνς( θα τον δειτε φετος με ζοτς). Δεν αναφερω Μοτλει και Καμποκλο γιατι φανηκαν λιγοι που πηγαν γιουροκαπ. Ουτε νιμπονπου ειχε κλεισει αρμανι. Ακομη και ο
Ο ιμπακα και ο πλαις που εχουν και τριποντο και λογω ηλικιας θα μπορουσαν να αρκεστουν σε ρολο 15 λεπτων και θα ηταν αναβαθμιση σε σχεση με τον Τουρκο.

Ουτως ή αλλως δεν πηρες για μενα καποιον που αν φυγεινο Λεσορ του χρονου να σε καλυπτει για βασικος αρα παλιναπο την αρχη θα ψαχνεις για βασικο σεντερ
Ωπα ωπα... εδώ μου τα χαλάς. Μάλλον όντως δεν έχεις καθόλου εικόνα για τον παίχτη. Ο 35χρονος Pleiss που βρήκε συμβόλαιο στην Α2 Ιταλίας θα ήταν αναβάθμιση συγκριτικά με τον 26χρονο Yurtseven που βρίσκεται στο πικ της καριέρας του, έρχεται από το ΝΒΑ και όλοι οι ειδικοί λένε πως μπορεί να παίξει πραγματικά καλό μπάσκετ στην Ευρώπη?

Ο Donta Hall στην Μονακο πέρσι έπαιζε 12 λεπτά μέσο όρο πίσω από τον Motiejunas, που ούτε αυτός είναι αισθητά καλύτερος από τον Yurtseven, φέτος μάλιστα ο Hall υπέγραψε στη Μπασκονια που πάει με back up ασο τον Jaramaz. Τον Davies τον είδες πέρσι με την Βαλένθια που σερνόταν και μπορείς να είσαι σίγουρος πως θα αναστηθεί φέτος? Τον Tyrique Jones (που δεν θέλει τέτοιους παίχτες ο Ataman, οπότε είναι εκτός κουβέντας) τον είδες πέρσι με την Εφες? Μπορεί όλοι αυτοί να γράψουν καλύτερα νούμερα και να φανούν καλύτεροι του Τούρκου, επειδή θα βρίσκονται περισσότερη ώρα στο παρκέ, αλλά εγώ προσωπικά δεν ζηλεύω κανέναν από αυτούς να πω την αλήθεια. Κανείς τους δεν εγγυάται σίγουρα ότι θα ήταν αισθητά καλύτερος του Yurtseven στον ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ρόλο που τον θέλουμε.

Για Ibaka συμφωνώ, θα ήταν ΠΟΛΥ καλύτερη επιλογή από τον Yurtseven.

Δεν είπε κανείς ότι τον πήραμε τον Τούρκο για να γίνει του χρόνου βασικος στη θέση του Lessort, αλλά για να έχουμε ένα τίμιο και ποιοτικό back up 5αρι για τα επομενα χρόνια (μπορεί να φτάσει σε επίπεδο Willy Hernangomez & Milutinov σε 2 σεζόν από τώρα). Του χρονου αν φύγει ο Matthias προφανώς θα κινηθούμε για κάποιον σούπερ αμυντικό (στυλ Dunston της Εφες), όπως ο Bruno Fernando ή ο Theis που θα είναι ελεύθεροι. Την ίδια αμφισβήτηση δείχνατε πάντως πολλοί και πέρσι για τις επιλογές του Ataman, για τον Grigonis, τον Grant, κλπ.

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnnyPao την Παρ Αύγ 30, 2024 8:29 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion

Παρ Αύγ 30, 2024 8:24 am

manos_89 έγραψε:
Παρ Αύγ 30, 2024 8:19 am
τουλουμπα έγραψε:

Αα μας κοροϊδεύουν. Ο Ιμπάκα ήταν all euroleague team τα 2 τελευταία χρόνια και όχι ο Λεσσόρτ :D :hammer:
αυτα βγαινουν απο τις ομαδες που πανε 8αδα η φ4

η μπαγερν ηταν 14η,θα βγαλει παιχτην στην καλυτερη 5αδα? :hammer:

1
1 Εικόνα
JohnnyPao

champion

Παρ Αύγ 30, 2024 8:26 am

τουλουμπα έγραψε:
Παρ Αύγ 30, 2024 8:20 am
JohnnyPao έγραψε:

η ερωτηση φανταζομαι ειναι καποιου ειδους τρολαρισμα?

προφανως και ειναι καλυτεροι απτον λεσορ αυτοι οι 2 συγκεκριμενοι

εγω παντως βαρεθηκα να βλεπω τον λεσορ να τον κανουν γιογιο στις αλλαγες και να τρωει σιγουρο καλαθι στο χεντς αουτ ακομα και απτον προμηθεα

τον εσωσε το φ4 που ηταν πολυ καλος και το 5ο παιχνιδι με τον οσφπ

αντε να μου διαφευγει και κανα δυο αλλα που ηταν καλος-υποφερτος

στα υπολοιπα 70 παιχνιδια της σεζον ηταν κινητος κωνος

εμενα με ενδιαφερει τι κανει στον παο και οχι στην εθνικη γαλλιας ουτε στην παρτιζαν,οπως δεν με ενδιαφερει τι εκανε στην μακαμπι ο μπραουν

το τι κανει ενας παιχτης εκτος του παο σταματαει την στιγμη που ερχεται στην ομαδα και απο υποθετικη συζητηση γινεται πραγματικη

ο λεσορ επαιξε περισυ με τον παο 82 παιχνιδια,αμυντικα στα 10 βαρια βαρια να ηταν καλος
οποτε εχουμε μεγαλη και ολοκληρωμενη εικονα για την αμυντικη του αποδοση
Δηλαδή αν δεν είχαμε τέτοιο ταγάρι για βασικο 5αρι σαν τον Λεσσορ που να παίζει μάλιστα και 35 λεπτά ανά αγώνα και να τον κάνουν γιο γιο όλοι οι αντίπαλοι τι άλλο θα παίρναμε πέρα από Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα? Το μπακαπ 5αρι της Ρεαλ ακούγεται καλύτερη επιλογή μάλλον...

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”