Δεν νομίζω πως έχει και πολύ νόημα αυτή η κουβέντα πλέον. Τα μεταγραφικά έλαβαν τέλος, οι δύο ομάδες έχουν ολοκληρώσει τα ροστερ τους, όσες προτάσεις για ροστερ ήταν να κάνουμε τι κάναμε, όποιος έχει να προτείνει για κάποια προσθαφαίρεση για μέσα στη σεζόν ας το πει και προχωράμε. Κι εγώ θα μπορούσα να πω δέκα 2αρια καλύτερα του Βιλντοζα, δεκαπέντε 3αρια καλύτερα του Πιτερς και πέντε άσους καλύτερους του Γκος, αυτες είναι οι ομάδες μας όμως. Η συζήτηση που πρέπει να ξεκινήσει σιγά σιγά, είναι πως το υπάρχοντα ροστερ συγκρίνονται με τον ανταγωνισμό, ποιοι είναι καλύτεροι και ποιοι χειρότεροι. Όσον αφορά τον Γιουρτσεβεν, το παρκέ είναι ο μεγαλύτερος καθρέφτης και τον Φλεβάρη θα ξέρουμε ποιος είχε δίκιο και ποιος εκτέθηκε.Christofis έγραψε: ↑Παρ Αύγ 30, 2024 10:12 pmΟ ιμπακα ειναι πολυ πιο ολοκληρωμενος απο τον Λεσορ επιθετικα με σουτ απο μεση και μακρινη αποσταση, ηπια καλυτερο ποστ και τεραστια εμπειρια(αυτοα δεν ηταν ρολιστας ατο ΝΒΑ αλλα σταρ στα φορτε του) Ο λεσορ με το παιχνιδι που παιζει ο ΠΑΟ σημερα και περυσι και προπερσι ειναι δυο φορες πιο αποτελεσματικος απο τον Ιμπακα. Σε ομαδα οπως η μπαγερν με ασσους τον εντουαρντς και τον φρανσισκο ο Λεσορτ θα ηταν κατω του μετριου. Σε οποιαδηποτε ομαδα της περσινης 8αδας θα ειχε 15π μ.ο. Για το σημερα μιλαμε παντως και ο Λεσορ θα ηταν βασικος και ο Ιμπαμα αναπληρωματικος
Εγώ για το θέμα μπακαπ σεντερ θα προτιμούσα Ιμπακα ή Καμποκλο, αλλά προτιμώ τον Γιουρτσεβεν από κάθε Ντειβις, Τζοουνς, Χολ, Μοτλει αυτού του κόσμου. Και ο Κοστέλο μαρεσε αλλά δεν ήθελε με τίποτα να φυγει από Ισπανία. Αυτό τώρα δεν έχει νόημα να το πούμε για όλους τους παιχτες... και ο Καρλικ Τζοουνς θα μπορούσε να είναι καλύτερη επιλογή από τον Λορέντζο και ο Νουόρα καλύτερος απτον Γκριγκονις, κλπ. Αντίστοιχα, για τον οσφπ θα μπορούσε να έχει τον Μπάλντγουιν ή τον Παντερ ή τον Τζειμς αντι του Βιλντοζα και τον Οζελεγιε ή τον Στερλιγκ Μπραουν αντι του Πιτερς. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δηλαδή.