Euroleague Round 2 : Olympiacos Piraeus vs Zalgiris Kaunas
Συντονιστής: Captains
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
επειδη το συγκεκριμενο παιχνιδι ειναι εντος εδρας και επομενως δεν εχει την ταλαιπωρια της μετακινησης σε αλλη χωρα ισως και να μπει για μερικα λεπτα ετσι για να πει οτι πατησε παρκε στο πρωτο εντος εδρας παιχνιδι κιολας ,για να τον δει κι ο κοσμος αν θες...απο εκει και περα δεν με νοιαζει να κατεβασουμε σχημα με τριαγκαρντ και δυο φοργουορντ σημερα και να το κανουμε ραν εντ γκαν το παιχνιδι να νικησουμε με 105-93 ξερωγω ,ετσι για να εχουμε να γκρινιαξουμε για την αμυνα μας ρε παιδι μου, οτι σε εντος εδρας παιχνιδι φαγαμε 93 ποντους
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
fotis vlachopoulos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δεν παιξει και ο πετρουσεφ σημερα θα εχουμε τρανταχτες ελλειψεις απεναντι σε μια ομαδα που την προηγουμενη εβδομαδα εκανε το μπαμ απεναντι στη Μπαρτσα. οσο κι αν γουσταρω εμφατικη νικη για πολλους και διαφορους λογους ,ισως να ειναι και δυσκολακι να "πατησουμε" τους Λιθουανους ,μεταξυ μας και με μια νικη 6-8 ποντους διαφορα παλι χαρουμενος θα ειμαι.
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
- j-kidd13

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ζερβας ειπε οτι θα παιξει κανονικα ο Πετρουσεφ.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 12:47 pmΑν δεν παιξει και ο πετρουσεφ σημερα θα εχουμε τρανταχτες ελλειψεις απεναντι σε μια ομαδα που την προηγουμενη εβδομαδα εκανε το μπαμ απεναντι στη Μπαρτσα. οσο κι αν γουσταρω εμφατικη νικη για πολλους και διαφορους λογους ,ισως να ειναι και δυσκολακι να "πατησουμε" τους Λιθουανους ,μεταξυ μας και με μια νικη 6-8 ποντους διαφορα παλι χαρουμενος θα ειμαι.
Η διαφορα στα 2 ροστερ ειναι χαοτικη.
Κανονικα πρεπει να ειναι 15 ποντους διαφορα το παιχνιδι χωρις κοπο.
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
ο φαλ ρε παιδια τι ρισκο θα χει να παιξει?Δηλαδη την παρασκευη ειναι ρισκο αλλα την τριτη οχι?Αφου εκανε κανονικες προπονησεις απο θεμα ποδιου ειναι κομπλε..απλα λενε να παιξει τριτη λογω φυσικης καταστασης.Θα μπορουσε να μπει 5λεπτα αν δεν επαιζε ο πετρουσεφ.
Απο θεμα ροστερ ειναι να τους ριξουμε 30ρα,αλλα εμεις ακομα ψαχνομαστε πολυ,ειναι τελειως καινουργια η ομαδα αφου εχει αλλαξει και φιλοσοφια σε σχεση με περσι..Η ζαλγκιρις ειναι σε φορμα σε σχεση με μας αλλα εκτος εδρας δεν νομιζω οτι θα χει την ιδια αποδοση..
Εγω πιστευω οτι θα νικησουμε σχετικα ευκολα παντως.
Απο θεμα ροστερ ειναι να τους ριξουμε 30ρα,αλλα εμεις ακομα ψαχνομαστε πολυ,ειναι τελειως καινουργια η ομαδα αφου εχει αλλαξει και φιλοσοφια σε σχεση με περσι..Η ζαλγκιρις ειναι σε φορμα σε σχεση με μας αλλα εκτος εδρας δεν νομιζω οτι θα χει την ιδια αποδοση..
Εγω πιστευω οτι θα νικησουμε σχετικα ευκολα παντως.
- berry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Magic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποσιμπολshaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 3:57 pmετσι ειπε ο ζερβας..παντως με ιωση που ναι δεν νομιζω να παρει πολυ χρονο..Εγω παντως εφτιαξα ενα bet builder μετα απο καιρο με ραιτ 11+ σασα 19+ και 2 τριποντα φουρνιε..οποτε αν δειτε σασα αποντο ,φουρνιε να βαραει ερμπολ και ραιτ να βγαινει με 5 φαουλ ξερετε ποιος φταιει![]()

-
Leo_98

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Α ωραία...κι εγώ μας έπαιξα άσσο, οπότε πολύ φοβάμαι ότι δεν θα γλυτώσουμε την "κηδεία" απόψεshaq7 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 3:57 pmετσι ειπε ο ζερβας..παντως με ιωση που ναι δεν νομιζω να παρει πολυ χρονο..Εγω παντως εφτιαξα ενα bet builder μετα απο καιρο με ραιτ 11+ σασα 19+ και 2 τριποντα φουρνιε..οποτε αν δειτε σασα αποντο ,φουρνιε να βαραει ερμπολ και ραιτ να βγαινει με 5 φαουλ ξερετε ποιος φταιει![]()
Στα σοβαρά αν ο Πετρούσεφ είναι σε θέση να βγάλει κανένα 15λεπτο, πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. Σε διαφορετική περίπτωση μάλλον πάμε για ντέρμπι.
- Μυστικό Αρκούδι

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Τεόντοσιτς
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Για να μπήκε ο φαλ λογικά ο πετρουσεφ δεν είναι σε καλή κατάσταση, πάντως όπως είπα και πριν αφού ο φαλ κάνει κανονικές προπονήσεις δεν υπάρχει φόβος να υποτροπιάσει..απλά λέγαν θα παίξει τρίτη για να έχει πιο πολλές προπονήσεις άρα και αντοχές ..Να δείτε που θα ξεκινήσει κιόλας βασική 5δα
Μπήκε και αντι του μακισικ στην α1 λένε
Μπήκε και αντι του μακισικ στην α1 λένε
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Πιστεύεις ότι έχουμε χαοτική διαφορά ροστερ με την Μπαρτσα που έχασε με κάτω τα χέρια;j-kidd13 έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 2:18 pmΟ Ζερβας ειπε οτι θα παιξει κανονικα ο Πετρουσεφ.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Παρ Οκτ 11, 2024 12:47 pm
Αν δεν παιξει και ο πετρουσεφ σημερα θα εχουμε τρανταχτες ελλειψεις απεναντι σε μια ομαδα που την προηγουμενη εβδομαδα εκανε το μπαμ απεναντι στη Μπαρτσα. οσο κι αν γουσταρω εμφατικη νικη για πολλους και διαφορους λογους ,ισως να ειναι και δυσκολακι να "πατησουμε" τους Λιθουανους ,μεταξυ μας και με μια νικη 6-8 ποντους διαφορα παλι χαρουμενος θα ειμαι.
Η διαφορα στα 2 ροστερ ειναι χαοτικη.
Κανονικα πρεπει να ειναι 15 ποντους διαφορα το παιχνιδι χωρις κοπο.
Είναι αρχή ακόμα, σχεδόν όλες οι ομάδες αμοντάριστες και οι εκπλήξεις γίνονται εύκολα.
Εγώ δεν αποκλείω καθόλου το διπλό κ επειδή έδινε 4.70 το πόνταρα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο