2022-2023-Παναθηναϊκός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5675
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Αύγ 02, 2020 4:42 pm

Ενα χρονο συμβολαιο εχει ακομα δυσκολο να δεχτει ρητρες που θα τον δυσκολεψουν στο μελλον,το πολυ πολυ θα μεινει και θα περιμενει να φυγει ελευθερος του χρονου..Θα προτιμησει ο παο να του πληρωσει τσαμπα μια χρονια?Μπορει να εχει και 100χιλ συμβολαιο.
Λογικα παντως ο μικρος εχει βρει την επομενη ομαδα του για να μπαινει σε τετοια διαδικασια.

0
basket72
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Αύγ 02, 2020 4:45 pm

titsokk έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 3:06 pm

Ναι το ξέρω αλλά δε θα κολλαγε ο παραλληλισμός με το Μιγιαγκι ο οποίος εδραζοταν στην Οκινάουα , θυμάσαι? :drunk:
Σωστό από την άποψη αυτή- πάω πάσο. :)
Έχω ένα κόλλημα με την Οκινάουα, ίσως γι΄αυτό έκανα και το σχόλιο.
Ήμουν στο τσακ να πάω πριν 2 χρόνια, για ένα δίμηνο για δουλειά, αλλά προέκυψε έρωτας και πάνε κι οι Οκινάουες.
Τώρα πλέον το ετοιμάζω δυνατά και πάλι. Αν δεν μου τα θαλασσώσει ο νέος ιός, με βλέπω να τα καταφέρνω προς τα τέλη χειμώνα-αρχές άνοιξης για ένα διμηνάκι. Χτυπάω ξύλο και σταυρώνω δάκτυλα, μαζί.
* Ο Yorgos , έχει πάει, αν θυμάμαι καλά. Όχι που θα του ξέφευγε η Χαβάη της Ιαπωνίας.

Σόρρυ για τα εκτός θέματος. :sorry:

Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Αύγ 02, 2020 4:53 pm

xomitsious έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 4:16 pm
Με βαση τα τωρινα δεδομενα, (ασσος, Κασελακης και τελος) ο Παπαδακης (και αν εμενε, ο Καλαιτζακης) θα ειναι 12ος παικτης, οχι εκτος δωδεκαδας. Οκ κατα τη γνωμη μου.
Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 3:04 pm
αν φυγει ας ελπισουμε να του βαλουν καμια ρητρα για πιο μετα, οτι αν παει σε αλλη ελληνικη ομαδα εστω και ελευθερος να πρεπει να μας πληρωσουν.
Ρητρα δε βαζεις σε οσους φευγουν ελευθεροι (ετσι νομιζω τουλαχιστον). Αν τον πουλαγαμε σε αλλη ομαδα (η τον δειναμε δανεικο) τοτε θα μπορουσαμε να βαλουμε ρητρα για ποσοστο μεταπωλησης κλπ.
αν εμενε ο καλαιτζακης γιατι να ηταν 12αδα ο παπαδακης αντι του καλ?? πολυ μεγαλυτερο προσπεκτ ο καλ και μεις θα τον ειχαμε εκτός 12αδαε για ενα παιδι που δεν φαινεται να κανει κατι παραπανω?

επισης σαφως και μπορεις να βαλεις ρητρα για αλλη ομαδα. στο ποδοσφαιρο γινοταν παρα πολυ συχνα αυτο να ξερεις ενω και στην ισπανια για παικτες που πάνε nba πολλοι κραταγαν δικαιωματα για οταν γυρισει Ευρώπη.

τελος οχι κασελακη ελπιζω. μακαρι να παρουμε αγραβανη που ειναι και μικρος, μπορει να παιξει στο 3 και ειναι πιο φθηνος!! και ας παρουμε και ενα ακομα 5αρι ελληνα για να εχουμε 5 ψηλους συνολικα!! ακομα και μπορουση!

τελος, αν σε κανα μηνα ακομα ο κουφος δεν εχει ομαδα ποσο πιστευετε θα ειναι το κασε του?

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic

Κυρ Αύγ 02, 2020 4:56 pm

Αντιμετώπιση Μήτογλου θελει ο Καλαιτζάκης και σε διάστημα 3 χρόνων να μπορει να παίζει 15λεπτα ευρωλιγκα και να προσφερει και πράγματα..
Και να πάει δανεικός σε ομαδα του τσουλου επίσης θα τον βοηθήσει με ταυτόχρονη ανανέωση συμβολαίου. Δεν ξερω βέβαια τι ζητάει ο παίχτης και τι τον χαλαει σε αυτες τις 2 εκδοχές. Κι ο Μητο δεν έπαιζε ουτε Α1 τη πρώτη του χρονιά στην ομαδα και τωρα παιζει βασικός ευρωλιγκα.

0
Tracy Mac

allstar
Reactions: 1038

Κυρ Αύγ 02, 2020 5:02 pm

JohnnyPao έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 4:56 pm
Αντιμετώπιση Μήτογλου θελει ο Καλαιτζάκης και σε διάστημα 3 χρόνων να μπορει να παίζει 15λεπτα ευρωλιγκα και να προσφερει και πράγματα..
Και να πάει δανεικός σε ομαδα του τσουλου επίσης θα τον βοηθήσει με ταυτόχρονη ανανέωση συμβολαίου. Δεν ξερω βέβαια τι ζητάει ο παίχτης και τι τον χαλαει σε αυτες τις 2 εκδοχές. Κι ο Μητο δεν έπαιζε ουτε Α1 τη πρώτη του χρονιά στην ομαδα και τωρα παιζει βασικός ευρωλιγκα.
εγραψαν οτι δεν θελει τιποτα απο οσα του ειπαν, δηλαδη 3ος ασσος ή δανεικος. εγω δυσκολα το βλεπω να μην ηθελε καθώς εχει καλο συμβολαιο για φετος και δυσκολα θα βρει καπου αλλου εστω μισα.

εγω πιστευω οτι του ζητησαν μεγαλη μειωση και δεν εμεινε, δεν εξηγειτε αλλιως. απλως το βγαζουν ετσι οτι φταιει ο μικρος που δεν ηθελε τιποτα.

αυριο-μεθαυριο θα παρουν και το βυσμα τον κασελακη και θα λεμε παλι πως ξανα για 1-2 κινησεις και κανα 500αρι χιλ ευρω δεν ειχαμε το ιδανικο ροστερ οπως παντα δηλαδη, χαλαμε την ομαδα στος τελευταιες 1-2 κινησεις που πρεπει να γινουν για να ολοκληρωθεί.

0
Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions: 640
Αγαπημένη θέση: PF

Κυρ Αύγ 02, 2020 5:18 pm

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 4:53 pm
xomitsious έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 4:16 pm
Με βαση τα τωρινα δεδομενα, (ασσος, Κασελακης και τελος) ο Παπαδακης (και αν εμενε, ο Καλαιτζακης) θα ειναι 12ος παικτης, οχι εκτος δωδεκαδας. Οκ κατα τη γνωμη μου.

Ρητρα δε βαζεις σε οσους φευγουν ελευθεροι (ετσι νομιζω τουλαχιστον). Αν τον πουλαγαμε σε αλλη ομαδα (η τον δειναμε δανεικο) τοτε θα μπορουσαμε να βαλουμε ρητρα για ποσοστο μεταπωλησης κλπ.
αν εμενε ο καλαιτζακης γιατι να ηταν 12αδα ο παπαδακης αντι του καλ?? πολυ μεγαλυτερο προσπεκτ ο καλ και μεις θα τον ειχαμε εκτός 12αδαε για ενα παιδι που δεν φαινεται να κανει κατι παραπανω?

τελος, αν σε κανα μηνα ακομα ο κουφος δεν εχει ομαδα ποσο πιστευετε θα ειναι το κασε του?
Δεν καταλαβες, εννοουσα οτι αν εμενε ο Καλ, θα ηταν αυτος ο 12ος (προφανως) αντι του Παπαδακη. Γι αυτο εβαλα κομμα.

Αν φυγει ο Καλ, ο Παπαδακης θα ειναι 12ος αν οι μονες μας μεταγραφες ειναι 1 ασσος και 1 φοργουορντ.

0
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Κυρ Αύγ 02, 2020 5:30 pm

Να γίνω τώρα ο κακός? Ο Καλαιτζάκης θα ήταν 12ος παίκτης σε ενα ρόστερ όπου μπακ απ ασσος θεωρείτε ενα δυαροτρυάρι, o Νεντοβιτς μπορεί να βγάλει τραυματισμούς και απομένει φοστερ, μποχωρίδης. Αν θεωρείς οτι είσαι για παραπάνω το αποδεικνύεις, δεν έχεις μπροστα σου Τζειμς, Λαρκιν. Ισως γενικότερα πρέπει να επανεξετασουμε την λογική που παίρνουμε οποιον πιτσιρικά ξεχωρίζει χωρίς να μπορούμε να τον εξελίξουμε. Αν ανανεώσει πχ ο Καλαιτζάκης και πάει δανεικός είτε θα παίξει καλα και θα επιστρεψει στον Παναθηναικό, είτε δεν θα παίξει καλά και θα πάει πάλι δανεικός. Αν δεν ανανεώσει μετά απο μια καλή χρονιά μπορεί να πάει και στον Παναθηναικο και οπου αλλου θέλει...

0
Άβαταρ μέλους
SARAS1989

a1greece
Reactions: 223
Αγαπημένος παίκτης: Saras, Nash
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Προειδοποιήσεις: 5

Κυρ Αύγ 02, 2020 5:56 pm

djibriliant έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 5:30 pm
Να γίνω τώρα ο κακός? Ο Καλαιτζάκης θα ήταν 12ος παίκτης σε ενα ρόστερ όπου μπακ απ ασσος θεωρείτε ενα δυαροτρυάρι, o Νεντοβιτς μπορεί να βγάλει τραυματισμούς και απομένει φοστερ, μποχωρίδης. Αν θεωρείς οτι είσαι για παραπάνω το αποδεικνύεις, δεν έχεις μπροστα σου Τζειμς, Λαρκιν. Ισως γενικότερα πρέπει να επανεξετασουμε την λογική που παίρνουμε οποιον πιτσιρικά ξεχωρίζει χωρίς να μπορούμε να τον εξελίξουμε. Αν ανανεώσει πχ ο Καλαιτζάκης και πάει δανεικός είτε θα παίξει καλα και θα επιστρεψει στον Παναθηναικό, είτε δεν θα παίξει καλά και θα πάει πάλι δανεικός. Αν δεν ανανεώσει μετά απο μια καλή χρονιά μπορεί να πάει και στον Παναθηναικο και οπου αλλου θέλει...
Δεν αντιλαμβανομαι το ντορο για τον καλαιτζακη. Παντελώς αδιάφορος παίκτης δεν έχει κανένα στοιχείο στο παιχνίδι του που να ξεχωρίζει. Το θέμα είναι οτι η περιφέρεια έτσι οπως σχηματίζεται εχει πολυ μικρο ροτεισον, αφού οι θέσεις 1-3 ουσιαστικα θα καλυφθούν από 5 παίκτες. Ξεκινάμε με μοναδικό άσο το λαπροβιτολα με ολίγο από τον ευπαθή σε τραυματισμους σερβο.

0
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Κυρ Αύγ 02, 2020 6:26 pm

Εγώ νομίζω ότι ως δευτεροτριτο άσο υπολογίζουν το ΛεΜπω. Μπορεί και να ανταποκριθεί το παιδί, είχε βελτίωση πέρυσι και τέλος πάντων η χρόνια προσφέρεται για τέτοια πειράματα. Αλλιώς θα δούμε το χειμώνα αν τσιμπήσουμε κάποιον τύπου Φρανκαμπ, πάντα οι από Α1 με ψίχουλα δηλαδή.

0
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
manos_89

senior
Reactions: 111

Κυρ Αύγ 02, 2020 8:36 pm

Πάντως δεν καταλαβαίνω το κόλλημα με τους pg.
Η δημιουργία μπορεί να προκύπτει από τις υπόλοιπες θέσεις, όπως και γίνεται πλέον στο nba όπου έχει αρχίσει να είναι positionless ο τρόπος παιχνιδιού. Δεν λέω προφανώς ότι θα το έχουμε εμείς π.χ. αυτό, απλά λέω ότι δεν είναι απαραίτητος ο pg.

Ένα από τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων είναι ότι είχαμε δημιουργία μόνο από 1-2 παίκτες (πέρυσι μόνο από Καλάθη και λίγο rice, πριν απο 3 χρόνια Καλάθη + James, κ.λπ.). Νομίζω ότι το παραπάνω προέκυπτε και από την επιλογή που είχαμε κάνει να περνάει όλη η επίθεση από τον Καλάθη, ο οποίος ήταν πολύ efficient αλλά ο συγκεκριμένος τρόπος γινόταν πολλές φορές προβλέψιμος και κατα κάποιο τρόπο ευνούχιζε τους υπόλοιπους παίκτες. (Ευνούχιζε με την έννοια του ότι απέφευγαν να πάρουν πρωτοβουλίες και στην ουσία αν δεν έβγαινε κάποιο early offense σύστημα η μπάλα επέστρεφε στον Καλάθη).

Κάτι ακόμα. Δεν νομίζω ότι το ποσοστό του Καλάθη ήταν αυτό που ευθυνόταν στο να τον παίζουν στα 2 μέτρα οι αμυντικοί. Το πιο σημαντικό ήταν το παρακάτω:
1) Το πολύ αργό release, όπου δίνει το χρόνο στον αμυντικό να τον προλάβει ακόμα και από τα 2 μέτρα
2) Το streakiness του Καλάθη. Οι αντίπαλοι ήξεραν ότι αν χάσει τα πρώτα 2-3 σουτ τότε τα ποσοστά του ήταν γύρω στα 10-15%

Το καινούριο πρότζεκτ μοιάζει πιο ενδιαφέρον από μια ακόμα χρονιά με τον Καλάθη στο τιμόνι. Μπορεί να υπήρχε μια ασφάλεια ότι με Καλάθη θα είμασταν 8αδα αλλά επίσης υπήρχε και η βεβαιότητα ότι δεν θα πηγαίναμε final-4.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
A.CAB II

senior
Reactions: 321
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένος παίκτης: 3D
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos

Κυρ Αύγ 02, 2020 8:44 pm

manos_89 έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 8:36 pm

Το καινούριο πρότζεκτ μοιάζει πιο ενδιαφέρον από μια ακόμα χρονιά με τον Καλάθη στο τιμόνι. Μπορεί να υπήρχε μια ασφάλεια ότι με Καλάθη θα είμασταν 8αδα αλλά επίσης υπήρχε και η βεβαιότητα ότι δεν θα πηγαίναμε final-4.
Νομίζω πως η βεβαιότητα πως δεν θα πάμε Φ4 παραμένει πιο ισχυρή από ποτέ. Ίσα ίσα που έχει μπει και η αμφιβολία για Τοπ8.

Συμφωνώ πως πρόκειται για ενδιαφερον πρότζεκτ πάντως όπως ήταν και η Άλμπα πέρυσι για παράδειγμα.

0
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 03, 2020 12:35 am

Παιδια ...αυτοσαρκαστηκα για το λαθος μου εκ παραδρομης μην θελοντας να ειρωνευτω κανεναν.... :sad: Δικη μου ''πατατα'' ητανε που δεν τσεκαρα καλα για ποιον Αγραβανη ελεγε οποτε να ζητησω και ''ρεστα'' δε παει... :oops: ...Σε αλλα νεα διαφωνω με την αποχωρηση Καλαιτζακη αλλα νομιζω και ο μικρος θα πρεπε να ειναι πιο ''ταπεινος''...

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος manj13 την Δευ Αύγ 03, 2020 12:39 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
manj13

allstar
Reactions: 771
Αγαπημένος παίκτης: MJ,Bodiroga,Διαμαντιδης
Προειδοποιήσεις: 3

Δευ Αύγ 03, 2020 12:38 am

Tracy Mac έγραψε:
Κυρ Αύγ 02, 2020 12:33 pm
manj13 έγραψε:
Σάβ Αύγ 01, 2020 7:23 pm

«Εγώ πιστεύω ότι από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα, η συμπεριφορά του Ιωάννη ήταν το λιγότερο απαράδεκτη! Ο καθένας μπορεί να πάει όπου θέλει, όμως πιστεύω ότι θα πρέπει να φέρεται αντρίκεια. Ειδικά σε μία ομάδα που τον έχει στηρίξει πιο πολύ από κάθε άλλο παίκτη τα τελευταία χρόνια! Εντάξει, ο καθένας θα κριθεί στο γήπεδο...»https://www.enikos.gr/sports/583989/to- ... trou-photo

Λόγος επεξεργασίας : Το ύφος του κάθε μηνύματος οφείλει να γράφεται σε κόσμια πλαίσια χωρίς προσβολές, ειρωνείες και προκλήσεις προς τα μέλη του φόρουμ και δημόσια πρόσωπα
οτι να ναι. τι σχεση εχει ο δημητρης αγραβανης με τον μικρο του αδερφο? δεν εχει δωσει ποτέ δικαιωματα ο μικρος και φαινεται οτι δουλευει κιολας πολυ. με αθλητικοτητα που δυσκολα βρισκεις σε ελληνα παικτη. εχει βελτιωθει κιολας πολυ και ακομα βελτιωνεται.

ο μικρος μια χαρα θα ηταν για πισω απο παπι και σαντ ρος και θα εδινε και τον χρονο να παίξει και λιγο ο παπι στο 4 για να βγαινουν οι χρονοι, αν δεν παρουμε αλλο 4αρι.

μου αρεσει που μου εβαλες και thumb down για κατι που εσυ εκανες λαθος.
Ναι βρε φιλε..το ειπα οτι εκανα λαθος πολυ πριν ποσταρεις αυτο εσυ..Επεσε και η καλως εννουμενη καζουρα και δικαιως απο τους πιο γρηγορουςστα emoticons!! :D ...Το thumb down προηλθε απο το εμφανες δικο μου λαθος για ποιον Αγραβανη αναφεροταν ο φιλος....Oυδεις... ''ασφαλτος'' που λεγε κι η Αντζελα...

0
“I own the guy guarding me.”...Μichael Jordan....The G.O.A.T.
Άβαταρ μέλους
yorgos

champion
Reactions: 4237
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Στηβ Νας
Αγαπημένη ομάδα: Peristeri

Δευ Αύγ 03, 2020 2:00 am

manj13 έγραψε:
Παιδια ...αυτοσαρκαστηκα για το λαθος μου εκ παραδρομης μην θελοντας να ειρωνευτω κανεναν.... :sad: Δικη μου ''πατατα'' ητανε που δεν τσεκαρα καλα για ποιον Αγραβανη ελεγε οποτε να ζητησω και ''ρεστα'' δε παει... :oops: ...Σε αλλα νεα διαφωνω με την αποχωρηση Καλαιτζακη αλλα νομιζω και ο μικρος θα πρεπε να ειναι πιο ''ταπεινος''...
Η οικογενεια του Καλαιτζακη διαψευδει τα ποσα που ακουστήκαν πάντως και υπονοουν οτι η προταση ηταν 60 και πήγαινε σκαλωτα σκαλωτα μέχρι τα 150.

1
1 Εικόνα
Αρκτικός Κύκλος, Σιβηρία, Ταταρστάν, Βόλγας, Καύκασος κι άλλα κομμάτια της μητέρας Ρωσίας

tinyurl.com/2axatenv
djibriliant

euroleague
Reactions: 106

Δευ Αύγ 03, 2020 10:07 am

yorgos έγραψε:
Δευ Αύγ 03, 2020 2:00 am
manj13 έγραψε:
Η οικογενεια του Καλαιτζακη διαψευδει τα ποσα που ακουστήκαν πάντως και υπονοουν οτι η προταση ηταν 60 και πήγαινε σκαλωτα σκαλωτα μέχρι τα 150.
Αχ αυτές οι ομορφιές δίνουν άλλη λάμψη στο άθλημα

0
Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”