Ο Προμηθέας δεν βλέπω πως μπορεί να χάσει από το Περιστέρι.
Το επίπεδο / ταβάνι των περισσότερων παιδιών στις 2 γενιές 2002 & 2003 είναι για Α1-Α2 και ανάμεσα τους έχουν τον Μαντζούκα που ξεχωρίζει σαν την μύγα μέσα στο γάλα
Το Περιστέρι που δεν έχει και κάνα τεσσάρι-τεσσάρι να στείλει πάνω του το κερδάει μόνος του. Αφού τα έβγαλε χαλαρά πέρα απέναντι στον Καραγιαννίδη , δεν βλέπω πως μπορεί κάποιος άλλος forward της τελικής φάσης να τον περιορίσει. Αν έχει μπενζίνα στο τεπόζιτο εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει ο Προμηθέας.
Χωρίς πάντως να θέλω να το γκαντεμέψω το παιδί μου φαίνεται να Χρυσικοπουλίζει λιγάκι. Για το επόμενο επίπεδο με τα 203-204 που είναι και χωρίς κάνα γαργαντουικό wingspan είναι λίγο tweener. Δηλαδής ούτε αρκετά γρήγορος-τεχνίτης-σουτέρης για τριάρι , ούτε αρκετά αψηλός και δυνατός για τεσσάρι. Αν έχει 2-3 εκατοστά ακόμη να ρίξει μπόι σίγουρις μπορεί να παίξει χαλαρά Ευρωλίγκα.
Και επειδής δεν έχουμε φέτος Φιμπέικες διοργανώσεις , ας ρίξω και μια (προσωπική) κλήση για την φετινή Εφήβων αν παίζαμε Γιουρομπάσκετ :
Νικολαίδης - Κοντούδης
Φίλλιος - Παπασαβόγλου - Βησσαρίου
Πράππας ή Παπαδημητρίου
Μαντζούκας - Καλόγηρος - Καραγιαννίδης
Τανούλης - Τσάμης - Κουρουπάκης
Και βλέποντας στα κιτάπια μου τους παίκτηδες που έχουμε στους 2002/2003 , έχει δίκιο ο φίλος Gkos
Δεν έχουμε σουτέρηδες
Ο Παπασαβογλου σουτερνει, ο Χαριτόγλου του ΜΠΑΟΚ σουτέρνει αλλά αθλητικά δεν, ο Βησσαρίου σουτέρνει αλλά δεν τα βάζει, o Τόλιας δεν έχω δει τι ψάρια πιάνει φέτος, μάλλον ο Μαντζούκας και ο Καλόγηρος θα ήταν οι καλύτεροι σουτέρηδες
Γενικά πάντως το επίπεδο των 2001-2002-2003 δεν είναι κακό. Οι 2000ροι ήταν απίστευτο χάλι και όπως την κόβω την δουλειά και οι 2004ροι είναι λιγάκι (εως πολύ) χαμηλοτάβανοι.
Υ.Γ. Ένα final-8 θα είχε πολύ περισσότερη πλάκα
Όποιος έχει καλύτερη εικόνα από εμένα για το πως είναι ο Πράππας φέτος , ας γράψει κάτι.