GBL 15η Αγωνιστική, Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός
Συντονιστής: Captains
-
- Reactions: 2652
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αριθμητικά θα λείψουν Μήτογλου και Αντετοκούμπο. Δηλαδή εκεί που θα παίζαμε με 12άδα, θα παίξουμε με 11άδα που ουσιαστικά γίνεται 10άδα γιατί ο Σαμοντούροφ απλά θα είναι δηλωμένος και προφανώς δε θα παίξει.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 19, 2025 7:54 pmΜόνο ο Λεσόρτ σου λείπει ουσιαστικά. Αυτό ναι είναι κομβική απώλεια σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι! Και αυτό λόγω του ρόστερ σας! Αν είχατε 2 ισάξιους παίχτες στην ίδια θέση και όχι να απέχουν το χάος δεν θα είχατε πρόβλημα
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Μήτογλου είναι απώλεια. Ο Κώστας έχει να παίξει πολύ καιρό ουσιαστικά δεν είναι απώλεια. Και εμείς έχουμε θέμα με έλλειψη ρυθμού Γουόκαπ πχ. Πώς το βλέπεις το αποτέλεσμα του ματς αύριο?BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 19, 2025 7:58 pmΑριθμητικά θα λείψουν Μήτογλου και Αντετοκούμπο. Δηλαδή εκεί που θα παίζαμε με 12άδα, θα παίξουμε με 11άδα που ουσιαστικά γίνεται 10άδα γιατί ο Σαμοντούροφ απλά θα είναι δηλωμένος και προφανώς δε θα παίξει.TakeshyKurosawa1 έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 19, 2025 7:54 pm
Μόνο ο Λεσόρτ σου λείπει ουσιαστικά. Αυτό ναι είναι κομβική απώλεια σε σχέση με τα προηγούμενα ντέρμπι! Και αυτό λόγω του ρόστερ σας! Αν είχατε 2 ισάξιους παίχτες στην ίδια θέση και όχι να απέχουν το χάος δεν θα είχατε πρόβλημα
0
-
- Reactions: 839
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Και χωρις αυτες τις συγκυριες μπορει να κερδισει και χωρις αυτες τις συγκυριες μπορει να χασει. Δεν ειναι σειρα αγωνων, ειναι ενα μονό ματς.
Εχουμε δει ενα σκασμο ντερμπι τοσα χρόνια, το να εισαι συγκεντρωμενος (κατι που πολλες φορες προκαλει η συσπειρωση, συσπειρωση που αναγκαστικα προκαλουν οι απουσιες) ειναι το αλφα και το ωμεγα. Και ο Παναθηναικος χρειαζεται αυτη τη στγμή το ματς περισσοτερο απο τον Ολυμπιακό.
Για μενα ξεκάθαρο φαβορι ειναι ο Παναθηναικός ακριβως γι' αυτό το λόγο, λόγω έδρας και λόγω της έλλειψης Μακισικ. Περιμενω επισης εναν εκ των Σλουκα, Μπράουν να βγουν μπροστά.
Το μεγαλο πλεονεκτημα του Ολυμπιακού ειναι η απουσια του Λεσορ, που θα κρατησει οσο ο Γαλλος ειναι εκτός και οτι ο Παναθηναικός χωρίς καλό Ναν πέφτει επίπεδο. Αλλα αυτά θα ίσχυαν ούτως ή άλλως. Εκτός αν κάποιος θεωρεί κομβική την απουσία του Μήτογλου μ αυτα που εχουμε δει φετος, εγω πάντως ως Ολυμπιακός θα προτιμούσα να παίξει.
0
-
- Reactions: 1502
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Εγώ σχετικά είμαι αισιόδοξος λόγω του Φουρνιέ στην ομάδα. Είναι παίχτης που έχει λόγω καριέρας του στα διεθνή συνήθεια να παίζει ως φαβορί και δεν τον σκεπάζει εύκολα το βάρος. Κακά τα ψέματα λόγω φόρμας και τραυματισμών του ΠΑΟ είμαστε φαβορί! Το περσινό0-2 σε 3-2 δεν θα γινόταν αν υπήρχε αντί για τον Κάναν ο Φουρνιέ, χωρίς disrespect στον φιλότιμο Κάναν.
0
- montechristo
- Reactions: 2147
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
-
- Reactions: 275
- Αγαπημένη θέση: PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ανουσιο ματς, ειδαμε και περσυ αλλα και φετος οτι οι εδρες σπανε συχνα αφου μιλαμε για ομαδαρες που δεν μασανε σε καυτες εδρες.
Προσωπικα αν ημουν ο Αταμαν, θα αφηνα εξω τον Γκραντ η’ ακομα και τον Ναν αν αισθανονται ενοχλησεις. Πρεπει να μαθουμε να νικαμε περα απ τον Ναν, οπως πολυ σωστα δηλωσε ο Λορεντζο. Οι τιτλοι κρινονται τον Μαιο, αλλα αν στην Ελλαδα ξερουμε οτι οι τελικοι θα ειναι Ολυμπιακος-Παναθηναικος, στην Ευρωλιγκα η τελικη καταταξη μετραει παρα πολυ στην regular.
Οποτε πολυ πιο σημαντικο ειναι το παιχνιδι με την Ζαλγκιρις παρα το αυριανο. Οποιος απ τους δυο αισθανεται χειροτερα να μεινει εξω, τον χρειαζομαστε στην Ευρωλιγκα!
Προσωπικα αν ημουν ο Αταμαν, θα αφηνα εξω τον Γκραντ η’ ακομα και τον Ναν αν αισθανονται ενοχλησεις. Πρεπει να μαθουμε να νικαμε περα απ τον Ναν, οπως πολυ σωστα δηλωσε ο Λορεντζο. Οι τιτλοι κρινονται τον Μαιο, αλλα αν στην Ελλαδα ξερουμε οτι οι τελικοι θα ειναι Ολυμπιακος-Παναθηναικος, στην Ευρωλιγκα η τελικη καταταξη μετραει παρα πολυ στην regular.
Οποτε πολυ πιο σημαντικο ειναι το παιχνιδι με την Ζαλγκιρις παρα το αυριανο. Οποιος απ τους δυο αισθανεται χειροτερα να μεινει εξω, τον χρειαζομαστε στην Ευρωλιγκα!
0
- CptHarlock
- Reactions: 38
- Προειδοποιήσεις:
0
Λόγω έδρας, προβάδισμα έχει ο Παναθηναϊκός. Έχει και μεγαλύτερο κίνητρο να πάρει την νίκη για να αλλάξει το μομέντουμ, άλλωστε έχει και το μαξιλαράκι των 7 πόντων που κέρδισε στον πρώτο γύρο. Επίσης θεωρώ ότι δύσκολα θα κάνει τρίτο συνεχόμενο άσχημο παιχνίδι ο Ναν, οπότε ίσως αποδειχθεί καταλυτικός παράγοντας.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τις εξάδες των ξένων, από τον Ολυμπιακό λογικά ο Μενσά θα μείνει έξω, από τον Παναθηναϊκό ποιός; Αν είναι καλά ο Μήτογλου, ίσως θα μπορούσε ο Αταμάν να αφήσει έξω τον Γκάμπριελ, αλλιώς μάλλον ο Μπράουν θα είναι εκτός.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε και τις εξάδες των ξένων, από τον Ολυμπιακό λογικά ο Μενσά θα μείνει έξω, από τον Παναθηναϊκό ποιός; Αν είναι καλά ο Μήτογλου, ίσως θα μπορούσε ο Αταμάν να αφήσει έξω τον Γκάμπριελ, αλλιώς μάλλον ο Μπράουν θα είναι εκτός.
1
1

Αύριο θα είμαι γήπεδο αλλά πραγματικά με τόσα προβλήματα, δε δινω πολλές πιθανότητες να κερδίσουμε.
Ο Παναθηναϊκός με Λεσορ μπορεί να κερδίσει παντου και το απέδειξε και στο Σεφ.
Η απουσία του απέναντι στη γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού είναι μεγάλο θέμα. Επίσης η απουσία και του Μητογλου που συνήθως με τον Ολυμπιακό παίζει καλά και τραβάει Φαλ Μιλου εξω, είναι καταστροφική.
30-70 για μενα οι πιθανότητες μάλιστα πιστεύω ο Ολυμπιακός θα παρει και τη διαφορα.
Βέβαια ένα ντέρμπι είναι πάντα αμφίρροπο.
Ο Παναθηναϊκός με Λεσορ μπορεί να κερδίσει παντου και το απέδειξε και στο Σεφ.
Η απουσία του απέναντι στη γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού είναι μεγάλο θέμα. Επίσης η απουσία και του Μητογλου που συνήθως με τον Ολυμπιακό παίζει καλά και τραβάει Φαλ Μιλου εξω, είναι καταστροφική.
30-70 για μενα οι πιθανότητες μάλιστα πιστεύω ο Ολυμπιακός θα παρει και τη διαφορα.
Βέβαια ένα ντέρμπι είναι πάντα αμφίρροπο.
0
-
- Reactions: 1480
- Προειδοποιήσεις:
0
Τα ντερμπι ειναι αλλο πραγμα. Μπορει να βαλει 25 ποντους ο Μωραιτης και 30 ο Καλαιτζακης και να κερδισει ο Παο. Αυτα ειναι ιδιαιτερα παιχνιδι και δεν μπορεις να κανεις προβλεψεις με τη Λογικη.
Αν ο Παο ονομαζοταν Τσσκα και πηγαιναμε με ροστερ αυριο και με το σκεπτικο οτι Γουοκαπ θα ειναι καλα καινο Γκραντ με τον Μητογλου θα ειναι εκτος
Γουοκαπ, Γκος, Μητεου Λογκ
Βιλντοζα, Ντορσει, Λαρεντζακη
Φουρνιε, Παπανικολαου
Βεζενκοφ, Πιτερς
Φαλ, Μιλουτινοφ
Εχοντας απεναντι:
Σλουκα, Μπραουν, Μωραιτη
Ναν, Καλαιτζακη
Οσμαν, Παπαπετρου
Χουαντσο, Σαμαντουροφ
Γιουρτσεβεν, Γκεμπριελ
Το παιχνιδι θα ηταν για 15 ποντους υπερ του ολυμπιακου. Απο εκει και περα επειδη ο Παο δεν λεγεται ΤΣΣΚΑ μπορει να κερδισει και με 30
Αν ο Παο ονομαζοταν Τσσκα και πηγαιναμε με ροστερ αυριο και με το σκεπτικο οτι Γουοκαπ θα ειναι καλα καινο Γκραντ με τον Μητογλου θα ειναι εκτος
Γουοκαπ, Γκος, Μητεου Λογκ
Βιλντοζα, Ντορσει, Λαρεντζακη
Φουρνιε, Παπανικολαου
Βεζενκοφ, Πιτερς
Φαλ, Μιλουτινοφ
Εχοντας απεναντι:
Σλουκα, Μπραουν, Μωραιτη
Ναν, Καλαιτζακη
Οσμαν, Παπαπετρου
Χουαντσο, Σαμαντουροφ
Γιουρτσεβεν, Γκεμπριελ
Το παιχνιδι θα ηταν για 15 ποντους υπερ του ολυμπιακου. Απο εκει και περα επειδη ο Παο δεν λεγεται ΤΣΣΚΑ μπορει να κερδισει και με 30
0
-
- Reactions: 493
- Προειδοποιήσεις:
0
Να πω και εγώ την προβλεψαρα μου
Η Ολυμπιακός θα νικήσει ή ο Παναθηναϊκός
Τι εννοώ όμως; Αν το ντεφορμαρισμα του Παναθηναϊκού είναι κάτι φυσιολογικό, λόγω των πλείστων λόγων που έχουν αναλυθεί στο φόρουμ, ο ΠΑΟ θα νικήσει. Θα συσπειρωθεί, θα τρώει σίδερα και θα νικήσει. Αν το ντεφορμαρισμα του ΠΑΟ έχει βαθύτερα αίτια, κακή χημεία ( βλ brown), αδύνατο να γίνει διαχείριση της απουσίας λεσσορ και δεν ξέρω τι άλλο ο Ολυμπιακός θα κάνει παρέλαση. Κάτι που φυσικά θα φέρει και την αντίστοιχη εσωστρέφεια.
Αυτά! Αύριο σας περιμένω να γελάσουμε με όλων τις προβλέψεις!
Η Ολυμπιακός θα νικήσει ή ο Παναθηναϊκός

Τι εννοώ όμως; Αν το ντεφορμαρισμα του Παναθηναϊκού είναι κάτι φυσιολογικό, λόγω των πλείστων λόγων που έχουν αναλυθεί στο φόρουμ, ο ΠΑΟ θα νικήσει. Θα συσπειρωθεί, θα τρώει σίδερα και θα νικήσει. Αν το ντεφορμαρισμα του ΠΑΟ έχει βαθύτερα αίτια, κακή χημεία ( βλ brown), αδύνατο να γίνει διαχείριση της απουσίας λεσσορ και δεν ξέρω τι άλλο ο Ολυμπιακός θα κάνει παρέλαση. Κάτι που φυσικά θα φέρει και την αντίστοιχη εσωστρέφεια.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Καμία κακή "χημεία" δεν έχει η ομάδα, απουσίες και τραυματισμούς έχει που επηρεάζουν τη δυναμική της.SleeperMonk έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 19, 2025 10:17 pmΝα πω και εγώ την προβλεψαρα μου
Η Ολυμπιακός θα νικήσει ή ο Παναθηναϊκός![]()
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Τέλεια! Τότε θα νικήσετε!BillyPao έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 19, 2025 10:22 pmΚαμία κακή "χημεία" δεν έχει η ομάδα, απουσίες και τραυματισμούς έχει που επηρεάζουν τη δυναμική της.SleeperMonk έγραψε: ↑Κυρ Ιαν 19, 2025 10:17 pmΝα πω και εγώ την προβλεψαρα μου
Η Ολυμπιακός θα νικήσει ή ο Παναθηναϊκός![]()
1
1

-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Πώς θα νικήσουμε, όταν έχουμε κομβικές απουσίες; Γιατί αν εσύ πιστεύεις ότι έχουμε πρόβλημα "χημείας" ή οτιδήποτε άλλο, είναι πρόβλημα σου. Βεβαια μπορεί να πίστευες και ότι πέρυσι ο Αταμάν έπαιζε μπουνιές με τον Σλούκα στα αποδυτήρια...
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοίτα είπα την γνώμη μου η οποία περιλαμβάνει μια υπόθεση. Η υπόθεση αν αυτό που βλέπουμε από τον ΠΑΟ είναι ένα απλό ντεφορμαρισμα η κάτι βαθύτερο. Θα έμπαινα στην διαδικασία να την ανοίξω την συζήτηση αλλά ήδη ξέρεις ότι νομίζω ότι ο Αταμάν παίζει μπουνιες με τον Σλούκα οπότε δεν βλέπω τον λογο. Μάλιστα λες ότι έχω κάποιο πρόβλημα γιατί λέω ότι έχετε θέμα χημείας, θα σου πρότεινα να ξαναδιαβάσεις αυτό που έχω γράψει γιατί μάλλον δεν το κατάλαβες. Η ξέρεις κάτι μην μπεις στον κόπο, η διαφορά μας είναι ότι είσαι γεμάτος βεβαιότητες και εγώ γεμάτος ερωτήματα οπότε άκρη δεν θα βγεί.
Απλά για την ιστορία, το θέμα της χημείας το έχει θίξει ο ίδιος ο Λορέντζο, λέγοντας ότι πρέπει να βρουν τον τρόπο να παίξουν μαζί με τον Σλούκα. Η χημεία δεν έχει να κάνει με φαπες κτλ όπως πάει το μυαλό σου ισως
1
1