Euroleague Round 25, Panathinaikos AKTOR Athens vs Fenerbahce BEKO Istanbul
Συντονιστής: Captains
- j-kidd13
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

Noμιζω οτι ο Σαρας θα στοχευσει ανελεητα τον Γκαμπριελ στο πρωτο δεκαλεπτο με σκοπο να του παρει τα φαουλ ... Ειμαι πολυ περιεργος να δω πως θα το παει τακτικα ο Αταμαν. Ενεργεια/τρεξιματα/πιεση ναι αλλα η Φενερ δεν ειναι ζαλγκιριςj-kidd13 έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:29 pmToτε θα εχει ενα προβαδισμα στο 5 η Φενερ, αν και θα ειναι η πρωτη συμμετοχη του Μπανγκο στην ευρωλιγκα, αλλα ο καλος παικτης μπαινει day 1 και προσφερει.Δεν ειναι ομως να πεις οτι εχουν γραμμη φοβητρο στο 5,αν και εδω καταφεραμε να κανει ματσαρα ο Γκιλεσπι,γιατι να μην κανει και σημερα καποιος?
0
- τουλουμπα
- Reactions: 4463
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
υπαρχει ελληνας στο 4 με διαβατηριο για να παρουμε?
και μην πεις τον χουγκας η τον αγραβανη
δυστυχως τα ελληνικα διβατηρια πρεπει να τα τρωμε στην μαπα οτι αποδοση και να εχουν
ισως το μοναδικο που μπορουσε να κανει ο αταμαν το καλοκαιρι ειναι να εβαζε τον μητογλου μονιμα στο 5 σαν τριτο σεντερ και να επαιρνε ξενο 4αρι
0
Δε λεω για τι εγινε το καλοκαιρι ...δεν εχει νοημα αλλα δεδομενα τοτε...ουτε μπορουσε να προβλεψει οτι οι δυο βασικοι θα εσπαγαν τα ποδια τους...δεν το λες και πιθανον να συμβει. Δε θεωρω οτι εκανε κατι λαθος το καλοκαιρι ο Αταμαν.τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:38 pmυπαρχει ελληνας στο 4 με διαβατηριο για να παρουμε?
και μην πεις τον χουγκας η τον αγραβανη
δυστυχως τα ελληνικα διβατηρια πρεπει να τα τρωμε στην μαπα οτι αποδοση και να εχουν
ισως το μοναδικο που μπορουσε να κανει ο αταμαν το καλοκαιρι ειναι να εβαζε τον μητογλου μονιμα στο 5 σαν τριτο σεντερ και να επαιρνε ξενο 4αρι
Τωρα λεω μετα τους 2 τραυματισμους ,που βλεπει στις προπονησεις οτι ο μητογλου δε τραβαει και ο Κωστας ειναι εξω απο την ομαδα... Πηγαινε παρε ενα κορμι εστω να μπει να ριξει λιγο ξυλο. Οχι καποιον παιχταρα αλλα ενα κορμι ...ξενο για την ευρωλιγκα μονο ..
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3015
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν δούμε την επίδοση των αντιπάλων παικτών ανά θέση:
https://www.basketstories.net/datacente ... ntage#list αυτο το νούμερο στη θέση 5 του παναθηναικού πως το εξηγείς τουλούμπα; Με το μάτι λογικά ε;
0

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
για τα ελληνικα διαβτηρια δεν υπαρχει λυση αυτους θα τρωμε στην μαπα οπως και να παιζουν και θα τους χρυσοπληρωνουμε κιολαςslok έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:43 pm
Δε λεω για τι εγινε το καλοκαιρι ...δεν εχει νοημα αλλα δεδομενα τοτε...ουτε μπορουσε να προβλεψει οτι οι δυο βασικοι θα εσπαγαν τα ποδια τους...δεν το λες και πιθανον να συμβει. Δε θεωρω οτι εκανε κατι λαθος το καλοκαιρι ο Αταμαν.
Τωρα λεω μετα τους 2 τραυματισμους ,που βλεπει στις προπονησεις οτι ο μητογλου δε τραβαει και ο Κωστας ειναι εξω απο την ομαδα... Πηγαινε παρε ενα κορμι εστω να μπει να ριξει λιγο ξυλο. Οχι καποιον παιχταρα αλλα ενα κορμι ...ξενο για την ευρωλιγκα μονο ..
αντε να παρουμε κανα ρογκαβοπουλο στην καλυτερη μετα απο αυτον δεν υπαρχει κατι αλλο
εγω πολυ φοβαμαι οτι του χρονου θα φαμε στην μαπα παλι τον αντεντ.
0
Kαλα τα λες ! Αλλα ειναι αλλη κουβεντα αυτη ..σε αλλο χρονοτουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:48 pmγια τα ελληνικα διαβτηρια δεν υπαρχει λυση αυτους θα τρωμε στην μαπα οπως και να παιζουν και θα τους χρυσοπληρωνουμε κιολαςslok έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:43 pm
Δε λεω για τι εγινε το καλοκαιρι ...δεν εχει νοημα αλλα δεδομενα τοτε...ουτε μπορουσε να προβλεψει οτι οι δυο βασικοι θα εσπαγαν τα ποδια τους...δεν το λες και πιθανον να συμβει. Δε θεωρω οτι εκανε κατι λαθος το καλοκαιρι ο Αταμαν.
αντε να παρουμε κανα ρογκαβοπουλο στην καλυτερη μετα απο αυτον δεν υπαρχει κατι αλλο
εγω πολυ φοβαμαι οτι του χρονου θα φαμε στην μαπα παλι τον αντεντ.
1
1

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
δεν τα καταλαβαινω τα ψαγμενα στατιστικα ειμαι μυρωδιαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:47 pm
https://www.basketstories.net/datacente ... ntage#list αυτο το νούμερο στη θέση 5 του παναθηναικού πως το εξηγείς τουλούμπα; Με το μάτι λογικά ε;

εγω πιστευω αυτο που βλεπω στο γηπεδο,παραδειγμα με το περιστερι ο μητογλου ηταν απτους χειροτερους στο γηπεδο αλλα ειχε αξιολογηση 14

0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3015
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έχεις το παράδειγμα κάποιου που ήταν καλός αλλά είχε κακή αξιολόγηση;τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:50 pmδεν τα καταλαβαινω τα ψαγμενα στατιστικα ειμαι μυρωδιαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:47 pm
https://www.basketstories.net/datacente ... ntage#list αυτο το νούμερο στη θέση 5 του παναθηναικού πως το εξηγείς τουλούμπα; Με το μάτι λογικά ε;![]()
εγω πιστευω αυτο που βλεπω στο γηπεδο,παραδειγμα με το περιστερι ο μητογλου ηταν απτους χειροτερους στο γηπεδο αλλα ειχε αξιολογηση 14![]()
0

- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
χουαντσο περυσι σε μερικα παιχνιδια ειχε κακη αξιολογηση αλλα επαιζε θετικο ρολο για την ομαδαnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:54 pm
Έχεις το παράδειγμα κάποιου που ήταν καλός αλλά είχε κακή αξιολόγηση;
γενικα δεν τα κοιταω αυτα τα πιρ σιρ μιρ απλα το συγκεκριμενο το θυμαμαι γιατι τον κραζανε πολυ περυσι
0
- j-kidd13
- Reactions: 1725
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Mηπως τοτε δεν ηταν απο τους χειροτερους στο γηπεδο ?τουλουμπα έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:50 pmδεν τα καταλαβαινω τα ψαγμενα στατιστικα ειμαι μυρωδιαςnikolas_asteri έγραψε: ↑Τρί Φεβ 04, 2025 12:47 pm
https://www.basketstories.net/datacente ... ntage#list αυτο το νούμερο στη θέση 5 του παναθηναικού πως το εξηγείς τουλούμπα; Με το μάτι λογικά ε;![]()
εγω πιστευω αυτο που βλεπω στο γηπεδο,παραδειγμα με το περιστερι ο μητογλου ηταν απτους χειροτερους στο γηπεδο αλλα ειχε αξιολογηση 14![]()
0