Εχω δει τη φαση αρκετες φορες αλλα οσες φορες και να τη δω, ο εγκέφαλος μου δε συμφωνει με το οπτικο ερεθισμα που του δινει η πραγματικοτητα. Και εξηγουμαι.
Ο Φουρνιε οταν παιρνει τη μπαλα απο τον Βεζενκοφ, το ματς έχει μπροστα του -αν δε κανω λαθος- γυρω στα 6-7 δευτερολεπτα για να ληξει. Ξεκιναει λοιπον τη προσπάθειά ο Γαλλος, στα 3-4 δευτερα μπερδεύεται πανω στη τριπλα, γυριζει πλατη για να μη φαει το κλεψιμο και την ωρα που ειναι πλατη και εκτος γραμμης τριποντου κοιταω το χρονομετρο και θελει 2.5 δευτερολεπτα. 2.5 και ο τυπος ειναι ακομα με πλατη στα 7 μετρα και με κακη ισορροπια! Αν πατησεις εκει το pause στο βιντεο, δε νομίζω κανεις να μπορει να προβλεψει οτι θα προλαβει να στρίψει ακαριαια και να κανει μπασιμο, στη καλυτερη να περιμενεις πως θα γυρισει και θα σουταρει τριποντο προσευχη. Και θα σε καταλαβω απολυτα γιατι κι εγω που ξερω τη καταληξη το ιδιο ακριβως περιμένω καθε φορα που το βλεπω!
Μα καθε φορα ομως.
Και καθε φορα διαψευδομαι.
Συμπερασμα, ή εγω χρειαζομαι update στο λειτουργικο μου ή ο τυπος γκλιτσαρει το ματριξ ή (πολυ πιθανο) και τα δυο.