Κύπελλο Ελλάδος 2024-25, Final-8

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
prime7

euroleague
Reactions: 834
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:44 pm

Ο Γκος που αναφέρετε και έγραψα και εγώ , σαν 2ος μια χαρά είναι για την ομάδα. Όχι για 1ος και closer. Δεν τον μειώνουμε. Σήμερα έδωσε ότι είχε αλλά μας έχει κάψει ουκ ολίγες φορές στην τελευταία φάση και δη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μιλουτινοφ όταν έρθουν τα Playoff, Final 4 και τελικοί αν έχει την ίδια απόδοση θα πρέπει να αποχωρήσει χωρίς πολλά πολλά. Είναι απαράδεκτος!

Ο Σλούκας όπως έγραψε και άλλος είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα του Οσφπ. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε τότε αλλά με την ομάδα που έχουμε συν εκείνον θα είμασταν Γκαλακτικος. Και όχι μόνο τον έχασες,πήγε και στους απέναντι και μέχρι στιγμής έχει πάρει Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα, κύπελλο ενώ εμείς ένα κύπελλο και 2 Super Cup...

Τεράστιο λάθος να παραγκωνίσει τον Λαρεντζάκη που έδινε ψυχή σήμερα ενώ όλοι οι άλλοι όχι.

Η χρονιά δεν θα κριθεί σήμερα ,θα τελειώσει και μετά θα κρίνουμε τον Μπαρτζώκα.

*Ελπίζω να πεισμόσουν στην ομάδα κάποιοι παίκτες και να το πάρουν πατριωτικά το σημερινό και να καταλάβουν ότι μόνο με τίτλους αφήνεις Legacy πίσω σου.

2
2 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1455
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:45 pm

slok έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:40 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:24 pm

Το θέμα είναι ότι ο Μπαρτζώκας δεν φαίνεται να μπορεί να κερδίσει τον Παναθηναικό και λογικά οποιαδήποτε κούπα με σοβαρό αντίπαλο. Δεν θέλω προφανώς να φύγει γιατί δεν υπάρχουν προπονητές στην πιάτσα. Όλοι σχεδόν είναι κακοί ή μαθητευόμενοι μάγοι. Δεν νομίζω να μπορεί να κερδίσει τον Αταμάν. Είναι μία κλάση πάνω ο Τούρκος σαν προπονητής. Και οι 2 κορυφαίοι απλά ο ένας κερδίζει τίτλους.
Ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος προπονητής από τον Τούρκο τεχνικά . Αλλά ο Τούρκος έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα στον πάγκο πάντα φυσικά.

Όσο καλά και να έχεις στήσει την ομάδα... όταν οι παίχτες σου σε βλέπουν αγχωμένο , να τρώγεσαι δεν είναι ότι καλύτερο.

Ο Αταμαν από την άλλη κάνει κάτι καραγκιοζιες αλλά όταν η μπάλα καίει δε λέει πολλά (ούτε κράζει ούτε συγχαίρει μέσα στο ματς ) αφήνει τους παίχτες να μιλήσουν .. και νομίζω αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση
Ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος στο να ανακατεύει τράπουλα και τεχνικά όπως είπες. Απλά τα χάνει από το πολύ άγχος πιστεύω στα κρίσιμα ματς. Οι ομάδες του πνευματικά μπαίνουν πίσω στο ματς πολλές φορές. Θέλω να μείνει στον Ολυμπιακό γιατί δεν υπάρχει καλύτερος αυτή τη στιγμή. Απλά δεν νομίζω να μπορεί να κερδίσει τον Τούρκο πέρα από ματς regular season στην Ευρωλίγκα όπου εκεί δεν παίζεται τίποτα ουσιαστικά..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
gkostas37

a1greece
Reactions: 470
Αγαπημένη θέση: SG, SF
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:47 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
slok έγραψε:

Ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος προπονητής από τον Τούρκο τεχνικά . Αλλά ο Τούρκος έχει μεγαλύτερη προσωπικότητα στον πάγκο πάντα φυσικά.

Όσο καλά και να έχεις στήσει την ομάδα... όταν οι παίχτες σου σε βλέπουν αγχωμένο , να τρώγεσαι δεν είναι ότι καλύτερο.

Ο Αταμαν από την άλλη κάνει κάτι καραγκιοζιες αλλά όταν η μπάλα καίει δε λέει πολλά (ούτε κράζει ούτε συγχαίρει μέσα στο ματς ) αφήνει τους παίχτες να μιλήσουν .. και νομίζω αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση
Ο Μπαρτζώκας είναι καλύτερος στο να ανακατεύει τράπουλα και τεχνικά όπως είπες. Απλά τα χάνει από το πολύ άγχος πιστεύω στα κρίσιμα ματς. Οι ομάδες του πνευματικά μπαίνουν πίσω στο ματς πολλές φορές. Θέλω να μείνει στον Ολυμπιακό γιατί δεν υπάρχει καλύτερος αυτή τη στιγμή. Απλά δεν νομίζω να μπορεί να κερδίσει τον Τούρκο πέρα από ματς regular season στην Ευρωλίγκα όπου εκεί δεν παίζεται τίποτα ουσιαστικά..
Βασικά δεν είναι άγχος, είναι έλλειψη ψυχραιμίας. Για τους καλύτερους δεν ξερω αν υπάρχουν, αλλά σίγουρα ο Σπανούλης και ο Σάρας μια χαρά δείχνουν να μπορούν να κουμαντάρουν καλές ομάδες ευρωλιγκα

0
tarp7

allstar
Reactions: 1993

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:49 pm

prime7 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:44 pm
Ο Γκος που αναφέρετε και έγραψα και εγώ , σαν 2ος μια χαρά είναι για την ομάδα. Όχι για 1ος και closer. Δεν τον μειώνουμε. Σήμερα έδωσε ότι είχε αλλά μας έχει κάψει ουκ ολίγες φορές στην τελευταία φάση και δη με τον Παναθηναϊκό.

Ο Μιλουτινοφ όταν έρθουν τα Playoff, Final 4 και τελικοί αν έχει την ίδια απόδοση θα πρέπει να αποχωρήσει χωρίς πολλά πολλά. Είναι απαράδεκτος!

Ο Σλούκας όπως έγραψε και άλλος είναι η μεγαλύτερη χαζομάρα του Οσφπ. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε τότε αλλά με την ομάδα που έχουμε συν εκείνον θα είμασταν Γκαλακτικος. Και όχι μόνο τον έχασες,πήγε και στους απέναντι και μέχρι στιγμής έχει πάρει Ευρωλίγκα, πρωτάθλημα, κύπελλο ενώ εμείς ένα κύπελλο και 2 Super Cup...

Τεράστιο λάθος να παραγκωνίσει τον Λαρεντζάκη που έδινε ψυχή σήμερα ενώ όλοι οι άλλοι όχι.

Η χρονιά δεν θα κριθεί σήμερα ,θα τελειώσει και μετά θα κρίνουμε τον Μπαρτζώκα.

*Ελπίζω να πεισμόσουν στην ομάδα κάποιοι παίκτες και να το πάρουν πατριωτικά το σημερινό και να καταλάβουν ότι μόνο με τίτλους αφήνεις Legacy πίσω σου.
Κι όχι μόνο αυτό αλλά δεν πήραμε άλλον τοπ γκαρντ στη θέση του Σλούκα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:50 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
slok έγραψε:

Μπορεί και να μπορέσει σε ένα ματς, ..δε λέει κάτι αυτό.

Όπως ειπώθηκε το θέμα του για μένα είναι ένα βασικό ... δε μπορεί σε μια κρίσιμη κατάσταση το πλήρωμα να βλέπει τον καπετάνιο αγχωμένο ..ή τουλάχιστον τόσο αγχωμένο ?? Ο καπετάνιος πρέπει με τις κινήσεις του να εμπνεει σιγουριά.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:51 pm

gkostas37 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:47 pm
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Βασικά δεν είναι άγχος, είναι έλλειψη ψυχραιμίας. Για τους καλύτερους δεν ξερω αν υπάρχουν, αλλά σίγουρα ο Σπανούλης και ο Σάρας μια χαρά δείχνουν να μπορούν να κουμαντάρουν καλές ομάδες ευρωλιγκα
Ο Σάρας θα κυριαρχήσει κάποια στιγμή πιστεύω. Και αυτός από τον Αταμάν έχασε.. Φέτος η ομάδα του νομίζω είναι ταβανιασμένη με ψηλούς μετριους και κάτι παίχτες τύπου Γκούντουριτς να κάνουν λάθη στα κρίσιμα σημεία..
Ο Σπανούλης έχασε το κύπελο αλλά θα δείξει αν το έχει προπονητικά για μένα αν πάρει ψηλό. Γιατί με Παπαγιάννη και Μότε και ο Πόποβιτς ταβανιάζει..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

a1greece
Reactions: 1443
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:52 pm

GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:43 pm
Για άλλο ένα ματς ο Αταμάν χτυπάει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού στην άμυνα και "καθαρίζει" ένα ματσάκι χωρίς η ομάδα του να θέλξει με την απόδοσή της. Ως συνήθως, ο Τούρκος προσάρμοσε τις αλλαγές του και το χρόνο συμμετοχής των παικτών του στις ανάγκες του ματς και στις αδυναμίες του αντιπάλου. Διαχείριστηκε πολύ καλά τον εκνευρισμό του Nunn και στο τέλος αυτός του έδωσε το ματς. Σε ματς που η ομάδα του δεν σουτάρει καλά από την περιφέρεια, της δίνει μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο.

Από την άλλη, η γνωστή δυσκαμψία και χρόνοι συμμετοχής που προκαλούν προβληματισμό. Τα ίδια είχαν γίνει και στα ματς με τις Παρί και Μπαρτσελόνα, άσχετα αν ο Ολυμπιακός πήρε στο τέλος την νίκη. Εν έτει 2025 δεν νοείται να μένουν παίκτες στο παρκέ για 20 συνεχόμενα λεπτά, φυσικό είναι στο τέλος να κάνουν λάθη. Όσοι τα ρίχνουν στον Goss έχουν δει άλλο ματς απόψε. Το παιδί έχει παίξει 20+ λεπτά συνεχόμενα και τα έχει δώσει όλα σε άμυνα και δημιουργία. Δεν είναι closer αγώνων, το γνωρίζουμε όλοι καλά αυτό.

Από την άλλη, τα clutch guards του Παναθηναϊκού κάνουν ξανά τη διαφορά στις κρίσιμες στιγμές ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει δημιουργία σε αντίστοιχα σημεία του ματς από τον McKissic και τον Vezenkov.

Έχω συγκρουστεί δεκάδες φορές με άλλους φίλους του ΟΣΦΠ εδώ μέσα στην προσπάθειά μου να υποστηρίξω ότι η ανάδειξη μιας μετριότητας σε κεντρική προσωπικότητα του οργανισμού δεν θα εξελιχθεί πολύ καλά, όπως άλλωστε δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά τη διετία 2012-2014. Αυτό που έγινε απόψε με το Λαρεντζάκη είναι για να διδάσκεται σε σεμινάρια ως παράδειγμα προς αποφυγή. Υπάρχουν παίκτες της ομάδας που πασχίζουν για να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής και άλλοι, όπως ο MacKissic, που παίζουν ακατέβατα 20-25 λεπτά επειδή πριν 2 χρόνια κέρδισαν τον Μποχωρίδη και τον Paris Lee.

Οι 7/16 βολές σε ματς που κρίνεται τίτλος λένε πολλά για το mentality αυτής της ομάδας. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Σε όλα τα do or die ματς των τελευταίων 2-3 ετών (πχ τελικός με Ρεάλ το 2023, ημιτελικός με Ρεάλ το 2024, 4ος και 5ος τελικός με ΠΑΟ πέρυσι), ο Ολυμπιακός σουτάρει βολές με κάτω από 70%. Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο!
Στο μπολνταρισμένο είναι όλο το ζουμί. Όσο δεν υπάρχει άμυνα, δημιουργία και σκορ στο κλείσιμο των αγώνων απέναντι σε καλές ομάδες (δεν μιλάμε τώρα για ματς ρέγκιουλαρ σήζον απέναντι στη Βίρτους) από τα γκαρντ, θα παίζεται στα ζάρια η νίκη με τον Βεζένκοφ να μη βρίσκει σουτ και τον Μακίσικ να κάνει ποικιλίες. Βέζε και Φουρνιέ μπορούν να βάλουν τα ελέυθερα σουτ στο crunch time αλλά κάποιος πρέπει να δημιουργήσει γι' αυτούς.

4
4 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος βήματα εκτός φάσης την Κυρ Φεβ 16, 2025 10:53 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Slow horses 7

a1greece
Reactions: 518
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:52 pm

GK_23 έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:43 pm
Για άλλο ένα ματς ο Αταμάν χτυπάει τις αδυναμίες του Ολυμπιακού στην άμυνα και "καθαρίζει" ένα ματσάκι χωρίς η ομάδα του να θέλξει με την απόδοσή της. Ως συνήθως, ο Τούρκος προσάρμοσε τις αλλαγές του και το χρόνο συμμετοχής των παικτών του στις ανάγκες του ματς και στις αδυναμίες του αντιπάλου. Διαχείριστηκε πολύ καλά τον εκνευρισμό του Nunn και στο τέλος αυτός του έδωσε το ματς. Σε ματς που η ομάδα του δεν σουτάρει καλά από την περιφέρεια, της δίνει μεγάλη βοήθεια από τον πάγκο.

Από την άλλη, η γνωστή δυσκαμψία και χρόνοι συμμετοχής που προκαλούν προβληματισμό. Τα ίδια είχαν γίνει και στα ματς με τις Παρί και Μπαρτσελόνα, άσχετα αν ο Ολυμπιακός πήρε στο τέλος την νίκη. Εν έτει 2025 δεν νοείται να μένουν παίκτες στο παρκέ για 20 συνεχόμενα λεπτά, φυσικό είναι στο τέλος να κάνουν λάθη. Όσοι τα ρίχνουν στον Goss έχουν δει άλλο ματς απόψε. Το παιδί έχει παίξει 20+ λεπτά συνεχόμενα και τα έχει δώσει όλα σε άμυνα και δημιουργία. Δεν είναι closer αγώνων, το γνωρίζουμε όλοι καλά αυτό.

Από την άλλη, τα clutch guards του Παναθηναϊκού κάνουν ξανά τη διαφορά στις κρίσιμες στιγμές ενώ ο Ολυμπιακός ψάχνει δημιουργία σε αντίστοιχα σημεία του ματς από τον McKissic και τον Vezenkov.

Έχω συγκρουστεί δεκάδες φορές με άλλους φίλους του ΟΣΦΠ εδώ μέσα στην προσπάθειά μου να υποστηρίξω ότι η ανάδειξη μιας μετριότητας σε κεντρική προσωπικότητα του οργανισμού δεν θα εξελιχθεί πολύ καλά, όπως άλλωστε δεν εξελίχθηκε και πολύ καλά τη διετία 2012-2014. Αυτό που έγινε απόψε με το Λαρεντζάκη είναι για να διδάσκεται σε σεμινάρια ως παράδειγμα προς αποφυγή. Υπάρχουν παίκτες της ομάδας που πασχίζουν για να κερδίσουν χρόνο συμμετοχής και άλλοι, όπως ο MacKissic, που παίζουν ακατέβατα 20-25 λεπτά επειδή πριν 2 χρόνια κέρδισαν τον Μποχωρίδη και τον Paris Lee.

Οι 7/16 βολές σε ματς που κρίνεται τίτλος λένε πολλά για το mentality αυτής της ομάδας. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Σε όλα τα do or die ματς των τελευταίων 2-3 ετών (πχ τελικός με Ρεάλ το 2023, ημιτελικός με Ρεάλ το 2024, 4ος και 5ος τελικός με ΠΑΟ πέρυσι), ο Ολυμπιακός σουτάρει βολές με κάτω από 70%. Αυτό δεν μπορεί να είναι τυχαίο!
reignman έγραψε:
Κυρ Φεβ 16, 2025 10:31 pm
Θα συμφωνουσα αν ειχε κανει μιση σεζον ως παικτης του Ολυμπιακου σαν την περσινη που εκανε με εσας.
Μήπως όμως δεν φταίει ο ίδιος για αυτό? Μήπως τελικά ο προπονητής που έχει στον ΠΑΟ τον εκμεταλλεύεται πολύ καλύτερα και παίρνει το 100% (και παραπάνω...) από τον παίκτη?
slok έγραψε:

Ο Αταμαν από την άλλη κάνει κάτι καραγκιοζιες αλλά όταν η μπάλα καεί δε λέει πολλά (ούτε κράζει ούτε συγχαίρει μέσα στο ματς ) αφήνει τους παίχτες να μιλήσουν .. και νομίζω αυτό τους δίνει αυτοπεποίθηση
Δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ των δύο προπονητών. Ούτε σε στήσιμο, ούτε τεχνικά, ούτε σε διαχείριση αγώνα και κρίσεων, ούτε σε ψυχολογική προετοιμασία. Ο Αταμάν είναι δύο επίπεδα ανώτερος.
Τα παραλές…….σε βαθμό λίαν υπερβολικό έως και «μη μπασκετικό»……..καλή η χαρά της νίκης αλλά την τρίχα ρε φιλαράκο μην την κάνουμε και τριχιά!!!!

0
Elvetos

a1greece
Reactions: 648
Αγαπημένος παίκτης: ΔΔ
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:53 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
slok έγραψε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θέλω τον Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Ο Μπαρτζώκας είναι πολύ καλύτερος προπονητής τεχνικά του Σπανούλη, αλλά μάλλον ούτε στο ποδόσφαιρο, αλλά ούτε στο Μπάσκετ, αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Κακός τεχνικά απο τους Ελίτ προπονητές δεν είναι κανείς, ο καθένας έχει την δική του φιλοσοφία με τα καλά και τα κακά της. Ο Τρινκερί ας πούμε τεχνικά μπορεί να ναι καλύτερος απο όλους. Αλλά είναι πολύ μικρός ως προσωπικότητα.
Και ο Σπανούλης είναι τεράστια προσωπικότητα, και εμπνέει σεβασμό, και είμαι σίγουρος οτι μπορεί να κάνει τους παίκτες να παίξουν και για αυτόν. Μάλλον η προσωπικότητα είναι ο νο1 παράγοντας (φυσικά δεν μιλάμε να είσαι άσχετος με το άθλημα έτσι).

0
Tsilarxos

a1greece
Reactions: 1054
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης
Αγαπημένη ομάδα: Olympiakos
Προειδοποιήσεις: 5

Τα έχουμε πει πολλές φορές. Η ομάδα θα κερδίσει τελικό αν έχει διαφορά ασφαλείας στο τελευταίο λεπτό. Αν είναι στο καλάθι το μάτς έχουμε ντεσαβανταζ λόγω μη πρωτοκλασάτου κόμπο Γκαρντ η πλέι πλέι μεικερ να πάρει την μπάλα στα χέρια και να αποφασίσει για την επίθεση.

Με Γκος και Βιλντοζα οι αποφάσεις στην πλειοψηφία θα είναι κακές στο τελευταίο λεπτό με το ματς σε τεντωμένο σχοινί.εκει θές Σπανούλη να αποφασίσει οπότε το καλοκαίρι πρέπει να πας σε ότι πιο κοντινό στον Σπανούλη στον Μίσιτς. Αν δεν βάλεις τέτοια προσωπικότητα να αποφασίζει με την μπάλα στα χέρια στο τέλος 7-8 στους 10 τελικούς που παίζονται στο καλάθι θα τους χάνεις.

Ο Γκος μπορεί να κάνει ματσαρα 39 λεπτά και στην πιο κρίσιμη επίθεση να χάσει την μπάλα η ελεύθερο φλοτερ από τα 2 μέτρα. Δεν έχει προσωπικότητα. Αντίθετα ο Μίσιτς μπορεί να μην είναι καλός σε όλο το ματς αλλά να σκάσει μια σταυρωτή και να σηκωθεί για σουτ στο τέλος και να το χλατσωσει να σου δώσει την κούπα.

0
TakeshyKurosawa1

allstar

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:55 pm

Elvetos έγραψε:
TakeshyKurosawa1 έγραψε:

Εγώ να σου πω την αλήθεια δεν θέλω τον Σπανούλη στον Ολυμπιακό. Ο Μπαρτζώκας είναι πολύ καλύτερος προπονητής τεχνικά του Σπανούλη, αλλά μάλλον ούτε στο ποδόσφαιρο, αλλά ούτε στο Μπάσκετ, αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Κακός τεχνικά απο τους Ελίτ προπονητές δεν είναι κανείς, ο καθένας έχει την δική του φιλοσοφία με τα καλά και τα κακά της. Ο Τρινκερί ας πούμε τεχνικά μπορεί να ναι καλύτερος απο όλους. Αλλά είναι πολύ μικρός ως προσωπικότητα.
Και ο Σπανούλης είναι τεράστια προσωπικότητα, και εμπνέει σεβασμό, και είμαι σίγουρος οτι μπορεί να κάνει τους παίκτες να παίξουν και για αυτόν. Μάλλον η προσωπικότητα είναι ο νο1 παράγοντας (φυσικά δεν μιλάμε να είσαι άσχετος με το άθλημα έτσι).
Από το ποδόσφαιρό και από το μπάσκετ πιστεύω τα 2 σημαντικότερα είναι η προσωπικότητα του προπονητή και η ποιότητα των παιχτών με σημαντικότερο την ποιότητα των παιχτών. Μετά την προσωπικότητα του προπονητή προπονητικά νομίζω είναι η ικανότητα του να σχηματίζει το ρόστερ και να χρησιμοποιεί τους παίχτες του..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 896

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:55 pm

Τα πράγματα είναι απλά.
Ο Ολυμπιακός πάσχει πάρα πολύ πνευματικά και αυτό είναι αποτέλεσμα όσων έχουν συμβεί τα τελευταία αρκετά χρόνια.
Δεν θα επεκταθώ στο αγωνιστικό γιατί είναι βασική προϋπόθεση να έχεις κάνει τα βασικά και ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι απέναντι στον αιώνιο ,δεν τα έκανε.

Το κύπελλο είναι τίτλος και δεν μπορώ να ακούω κλισέ του τύπου , "σιγά την κούπα" κλπ.
Παρόλα αυτά αν κατακτήσεις τους υπόλοιπους στόχους, προφανές κάνεις δεν θα θυμάται το κύπελλο όπως κάνεις δεν θυμάται το περσινό του Ολυμπιακό , αλλά........
Για να πάρεις τίτλους όμως δεν αρκεί να μπορείς αγωνιστικά , αλλά πρέπει να πιστέψεις ότι μπορείς και ο Ολυμπιακός από τον χαμένο τελικό με την Ρεάλ και μετά , κάνει μόνο βήματα πίσω σε αυτόν τον τομέα.

Υγ. Ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι το παιχνίδι θα χαθεί ακόμα και όταν έγινε το 71-66. Δεν είμαι μάντης ούτε έχω μεγάλη ιδέα για τις μπασκετικές μου γνώσεις, όμως ξέρω την ομάδα μου που παρακολουθώ ανελλιπώς εδώ και πολλά χρόνια.

0
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2778
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:56 pm

Καλά βρε παιδιά χάθηκε το κύπελλο και τα βάψατε μαύρα. Συμφωνώ με όλα τα μπασκετικά ποστς για τις ευθύνες του Μπαρτζώκα αλλά το να φτάνουμε στο "δεν κερδίζει ο Μπαρτζώκας τον Παναθηναικό" και "θα κάνει περίπατο στο Φ4 ο Παο" είναι απλά λόγια της στιγμής και δεν νομίζω πως τα πιστεύει κανένας φίλος του Παναθηναικού.

Σε 1-2 φάσεις αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός ο Ολυμπιακός θα είχε κερδίσει και θα κάναμε άλλες κουβέντες. Χάθηκε ένα παιχνίδι όπως χάθηκε, την επόμενη φορά θα είναι αλλιώς.

O GK δεν είναι Παναθηναικός εντωμεταξύ. Αλλά κάποιοι που είστε εντελώς ανθεκτικοί στην προπαγάνδα ενώ 8/10 παναθηναικούς βγάζουν σπυριά με τον Μπαρτζώκα λόγω SDNA :roulette: δεν μπορείτε να δεχθείτε ότι κάποιοι άνθρωποι μπορεί να λένε αυτό που βλέπουν ανεξάρτητα από το αν είναι "κακό" για την ομάδα που υποστηρίζουν.

5
5 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1031
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pm

Αφού έκανα ένα μπάνιο και ηρέμησα λίγο θα σας πω τι με πείραξε. Και δεν είναι ότι χάσαμε. Ή ότι ο Παναθηναϊκός μας πετυχαίνει ΠΑΝΤΑ με σοβαρές απουσίες.

-Βλέπεις ότι ο Λάρρυ είναι καυτός στο ά'. Τον ξεχνάς εντελώς στο β'. Χίλια δίκια έχει ο Λάρρυ να γκρινιάζει! Χίλια δίκια!
-Δεν μπορώ να δεχτώ να πουλιέται η μπάλα στην τελευταία επίθεση. Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θέμα ψυχολογίας; Προπονητή; Δεν ξέρω! It's unacceptable!
-Τι θα γίνει με Ντόρσεϊ; Πρέπει να βρεθεί λύση. Αν και τώρα είναι αργά, το καλοκαίρι τώρα...
-Δεν είπαμε να μη χάσεις. Χάσε, αλλά όχι έτσι!!! Όχι έτσι!!!

Υπάρχει μια τελευταία ευκαιρία στα δύο επόμενα κύπελλα, που είναι και τα πιο σημαντικά. Εάν δεν γίνει κάτι, δεν ξέρω θα πρέπει να γίνουν σημαντικές αλλαγές. Θα τα καταφέρουν; Δεν το πιστεύω.

Αν ήμουν πρόεδρος τι θα έκανα; Ούτε παίκτες ούτε τίποτα. Το πρώτο πράγμα που θα έκανα ήταν να υπογράψω ομάδα διακεκριμένων αθλητικών ψυχολόγων και ψυχιάτρων. Μόνο έτσι θα δούμε φως!!!!

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kite26 την Κυρ Φεβ 16, 2025 11:01 pm, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1209

Κυρ Φεβ 16, 2025 10:57 pm

Ο παο πιο έτοιμος πνευματικά/ψυχολογικα, προφανώς οι δηλώσεις αταμαν πριν το κύπελο ήταν mind games δείξανε ότι το θέλανε περισσότερο.

Ο Ολυμπιακός δεν μου άρεσε η νοοτροπία του, οι χαμένες βολές το αποδεικνύουν.
Επίσης δεν μου αρέσε και η νοοτροπία του φουρνιε ο οποίος μετά τα όργια στο οακα είναι κακός με τον παο.

Κάτι πρέπει να γίνει με το θέμα του Παναθηναϊκού, σε κάθε μα σε κάθε φάση διαμαρτύρονται
Προφανώς αυτήν την νοοτροπία την έχει περάσει ο Αταμάν(που παλι μπήκε στο γήπεδο 5 μέτρα μέσα) και στους παίκτες αλλά δεν πρέπει να κερδίζονται έτσι τα ματς αλλά μέσα στο γήπεδο, όπως σήμερα που ο παο ήταν καλύτερος, δεν χρειαζόταν τόση γκρίνια.

Δεν χάθηκε κάτι με το κύπελλο, ελπίζω να αλλάξει και το γούρι φέτος μετά τα 3 συνεχόμενα.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδας”