Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 7293
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Φεβ 18, 2025 2:11 pm

ο πετρουσεφ δεν ερχεται πισω απο τον σασα..εκτος και παιζει και 20 λεπτα στο 5 ξερω γω..αλλα 4ρι ειναι ο ανθρωπος αν τον παμε στο 5 δεν θα αποδιδει.

ο φουρνιε ειναι 2ρι..Πρεπει να ρθει 3ρι,ιδανικος ο ντιαλο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ρεαλιστικο.Επισης αποτι ξερω τουλαχιστον εγω ο μουσα εχει κλεισει.ο χειζ και αν ειναι απιθανο αφου εχει συμβολαιο και νομιζω 3εκ+

Να δουμε τι θα γινει με μιλου..το διδυμο με φαλ δεν δουλευει,προσωπικα τον φαλ θα αλλαζα και μονο για παικτη επιπεδου ουτουρου η τον αλλον της παρτιζαν τον σκυλο.

Ακομα και ο εβανς να δειξει οτι γυριζει εγω θα εφερνα και τον μαλεντον..Εννοειται αφου πρωτα δωσεις γη και υδωρ στο μισιτς και σε απορριψει.

0
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions: 428
Προειδοποιήσεις: 0

Τρί Φεβ 18, 2025 2:13 pm

Που έχει κλείσει ο Μουσα?

Ο Μαλεντον λενε πως εχει συμφωνήσει με Ρεαλ αν δε πάει NBA.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Φεβ 18, 2025 2:14 pm

nikosvip έγραψε:
στον ολυμπιακο..αυτο ξερω εγω ,τωρα αν φυγει κανας μπαρτζωκας και τετοια δεν ξερω τι μπορει να αλλαξει.

1
1 Εικόνα
Slow horses 7

euroleague
Reactions: 917
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Τρί Φεβ 18, 2025 3:45 pm

shaq7 έγραψε:
nikosvip έγραψε:
στον ολυμπιακο..αυτο ξερω εγω ,τωρα αν φυγει κανας μπαρτζωκας και τετοια δεν ξερω τι μπορει να αλλαξει.
Παίδες ….ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ θέλουμε! Ειδικά στα φτερά και στα τεσσαροπεντάρια!!! Ποιότητα παραέχουμε με Φουρνιέ, Σάσα, Έβανς, Γκος ( και Γουόκαπ θα πω εγώ και ας διαφωνούμε)…….μην τα ξαναλέμε!!! Το καλοκαίρι εκεί πρέπει να δοθεί βάση!! Άσχετα που και εγώ πιστεύω ότι μάλλον ο Μούσα αν δεν πάει ΝΒΑ θα έρθει σε εμάς!!! Δεν θα λύσει όμως το πρόβλημα της αθλητικότητας……….

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
slok

euroleague
Reactions: 1089

Τρί Φεβ 18, 2025 3:48 pm

Slow horses 7 έγραψε:
shaq7 έγραψε:

Παίδες ….ΑΘΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ θέλουμε! Ειδικά στα φτερά και στα τεσσαροπεντάρια!!! Ποιότητα παραέχουμε με Φουρνιέ, Σάσα, Έβανς, Γκος ( και Γουόκαπ θα πω εγώ και ας διαφωνούμε)…….μην τα ξαναλέμε!!! Το καλοκαίρι εκεί πρέπει να δοθεί βάση!! Άσχετα που και εγώ πιστεύω ότι μάλλον ο Μούσα αν δεν πάει ΝΒΑ θα έρθει σε εμάς!!! Δεν θα λύσει όμως το πρόβλημα της αθλητικότητας……….
Θα συμφωνησω στην ουσια ο Ολυμπιακος θελει δυο αναπληρωματικους ποιοτικους και Αθλητικους αντικαταστατες των Μιλουτινοφ. και Πιτερς

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Τρί Φεβ 18, 2025 5:24 pm

shaq7 έγραψε:
nikosvip έγραψε:
δεν λεγαμε τιποτα αλλο?
Real Madrid, doubts about the future of Dzanan Musa: the Bosnian player could be on his way out in the summer market. According to Marca, Madrid are unlikely to accept Musa’s demands regarding the renewal of his contract (which expires in June), so a parting of the ways cannot be ruled out.

0
vulkanraven

a1greece
Reactions: 450
Αγαπημένη θέση: PF, C
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 18, 2025 6:26 pm

nikosvip έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 1:34 pm

Ποιος παίρνει στα σοβαρά το sportdog?
Δεν έγραψε το sportdog για Ογκαστ

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1257

Τρί Φεβ 18, 2025 7:22 pm

slok έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 3:48 pm
Slow horses 7 έγραψε:

Θα συμφωνησω στην ουσια ο Ολυμπιακος θελει δυο αναπληρωματικους ποιοτικους και Αθλητικους αντικαταστατες των Μιλουτινοφ. και Πιτερς
θα με στεναχωρουσε παρα πολυ να δω να φευγουν Μιλου και πητερς αλλα καταννοω το πνευμα και τη λογικη της κουβεντας σας παιδια . η μονη μου ενσταση ειναι οτι αν φυγει ο μιλου ο αντικαταστατης του πρεπει να ειναι για πρωτος σεντερ .

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Φεβ 18, 2025 7:29 pm

shaq7 έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 2:11 pm
ο πετρουσεφ δεν ερχεται πισω απο τον σασα..εκτος και παιζει και 20 λεπτα στο 5 ξερω γω..αλλα 4ρι ειναι ο ανθρωπος αν τον παμε στο 5 δεν θα αποδιδει.

ο φουρνιε ειναι 2ρι..Πρεπει να ρθει 3ρι,ιδανικος ο ντιαλο αλλα δεν νομιζω οτι ειναι ρεαλιστικο.Επισης αποτι ξερω τουλαχιστον εγω ο μουσα εχει κλεισει.ο χειζ και αν ειναι απιθανο αφου εχει συμβολαιο και νομιζω 3εκ+

Να δουμε τι θα γινει με μιλου..το διδυμο με φαλ δεν δουλευει,προσωπικα τον φαλ θα αλλαζα και μονο για παικτη επιπεδου ουτουρου η τον αλλον της παρτιζαν τον σκυλο.

Ακομα και ο εβανς να δειξει οτι γυριζει εγω θα εφερνα και τον μαλεντον..Εννοειται αφου πρωτα δωσεις γη και υδωρ στο μισιτς και σε απορριψει.
κι εγω αν επρεπε αν διαλεξω μεταξυ φαλ Μιλου , το Μιλου θα διαλεγα να μεινει, αλλα ο φαλ εχει συμβολαιο και μαλιστα βαρυ κι ο μιλου (που τον γουσταρω με τα χιλια και το εχω δηλωσει ανοιχτα ) πρεπει να βελτιωσει τρομακτικα την φυσικη του κατασταση γιατι η εικονα του την τελευταια χρονια με εξαιρεση καποιους λιγους αγωνες δεν εχει καμια σχεση με εκεινη που ειχε πριν παει στην ΤΣΣΚΑ ,που εδειχνε οτι επαιζε καποιος μεγαλος με παιδακια .ποιοτικα ο Σερβος ειναι ενα επιπεδο πανω απο το γαλλο αλλα δεν το εχει δειξει σταθερα ως τωρα ισως επειδη δεν αξιοποιειται οπως πρεπει.

0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 579
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Φεβ 18, 2025 7:55 pm

Κι εγώ του χω αδυναμία του Νικόλα, αλλά όπως φαίνεται ο Μπαρτζωκας θέλει άλλα πράγματα από αυτά που μπορεί να προσφέρει. Όσο και να γυνναστεί, αθλητικός ψηλός δεν πρόκειται να γίνει. Απο την στιγμή που δεν φαίνεται ο Β να θέλει να προσαρμοστεί στις δυνατότητες του παίκτη του, καλό είναι να βρει κάποιον που μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα αυτό που θέλει. Αν θέλει κοινώς κάποιον να κυνηγάει τους κοντούς στο τρίποντο και να σκριναρει μπορεί να βρει και φθηνότερους παίκτες να το κάνουν καλύτερα. Ο Oturu πχ νομίζω μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Φανταστικό αυτοκίνητο η Ferrari, αλλά αν θες να κουβαλάς σακιά καλύτερα να πάρεις αγροτικό.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

euroleague
Reactions: 1536
Αγαπημένη θέση: PG

Τρί Φεβ 18, 2025 8:04 pm

Από την στιγμή που η ομάδα καλώς ή κακώς θα έχει 30 λεπτά βεζενκοφ ο φαλ όσο αντέχει θα είναι βασικός.

Μιλουτινοφ με βεζενκοφ δεν βγαίνει.

Όπως και Μούσα με Φουρνιέ βεζενκοφ δεν βγαίνει . Θες τύπου ντιαλο εκεί. Αν ο Γουολκαπ πάει χειρουργείο πάρε μπεβερλι με οψιον και για του χρόνου αν έχει όρεξη να παίξει κι άλλο.

Τρίτο σέντερ από κάτι μενσα κλπ χλεμπουρες χίλιες φορές ο ντανστον στα 40 του για ένα δεκάλεπτο .

Πάω για σουβλάκια. Άμα πια :D

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Τρί Φεβ 18, 2025 8:22 pm

Sokos έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 7:55 pm
Κι εγώ του χω αδυναμία του Νικόλα, αλλά όπως φαίνεται ο Μπαρτζωκας θέλει άλλα πράγματα από αυτά που μπορεί να προσφέρει. Όσο και να γυνναστεί, αθλητικός ψηλός δεν πρόκειται να γίνει. Απο την στιγμή που δεν φαίνεται ο Β να θέλει να προσαρμοστεί στις δυνατότητες του παίκτη του, καλό είναι να βρει κάποιον που μπορεί να υπηρετήσει καλύτερα αυτό που θέλει. Αν θέλει κοινώς κάποιον να κυνηγάει τους κοντούς στο τρίποντο και να σκριναρει μπορεί να βρει και φθηνότερους παίκτες να το κάνουν καλύτερα. Ο Oturu πχ νομίζω μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Φανταστικό αυτοκίνητο η Ferrari, αλλά αν θες να κουβαλάς σακιά καλύτερα να πάρεις αγροτικό.
ετσι οπως τα λες ειναι αλλα ειναι κριμα που θυσιασε το μιλου σε αυτο τον αχαρο ρολο και δεν εβαλε σαν συν στο παιχνιδι της ομαδας και τον σερβο στην επιθεση ...ο τροπος με τον οποιο τροφοδοτειται ο φαλ απο ολη την περιφερεια και δεν τροφοδοτειται ο Μιλου ειναι κατι το εκνευριστικο .

0
Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions: 583

Τρί Φεβ 18, 2025 8:59 pm

coach blue έγραψε:
Τρί Φεβ 18, 2025 8:04 pm
χίλιες φορές ο ντανστον στα 40 του για ένα δεκάλεπτο .

Πάω για σουβλάκια. Άμα πια :D
Για Ντανστον συμφωνουμε.

Για τα σουβλακια παιζεται... :D

0
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Τρί Φεβ 18, 2025 9:46 pm

Φεράρι ακούω κλπ για τον Μιλουτίνοφ παιδιά.. Νομίζω εθελοτυφλούμε.. Δεν είναι τόσο καλός παίχτης. Αμυντικά μπάζει και επιθετικά στο 1 εναντίον 1 με άλλους ψηλούς δεν τον έχω δει προσωπικά ποτέ να εκθέτει κανέναν.

0
Άβαταρ μέλους
steph.larry

a1greece
Reactions: 459
Αγαπημένη θέση: PG, PF

Τρί Φεβ 18, 2025 10:08 pm

Μακάρι να βγω ψεύτης, αλλά αν ο Μιλού φύγει από μας, τον βλέπω να τον χτυπάει ο ΠΑΟ και να κλαίμε ομαδικώς επειδή εκεί θα κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ στο pnr με τη περιφέρεια που διαθέτει. Το ότι στον Ολυμπιακό δεν τον αξιοποιούμε καθόλου σύμφωνα με τις ικανότητες του είναι φουλ εκνευριστικό και έχει οπωσδήποτε συμβάλλει στην γενικότερη αγωνιστική πτώση του παίχτη.

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”