Υπάρχει η προφανής ανακρίβεια του 0,44*βολές. Αυτός ο τύπος είναι εμπειρικος. Μόνο από το play by play μπορείς να ξέρεις σε πόσες κατοχες αντιστοιχούν οι βολές.Conan1982 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:12 pmΑπό καμία πηγή, από το boxscore, Πόντοι/(προσπάθειες για σουτ+0,44*ελεύθερες βολές+λάθη-επιθετικά ριμπάουντ) και όλ αυτό επί 100.Slow horses 7 έγραψε: ↑Παρ Φεβ 21, 2025 1:05 pm
Nαι βρε αρχηγέ, περίμενε λίγο, γιατί τα έχω κάνει σαλατερί με τις εικόνες στα pm! ……Αλλά θα το βρω, που θα πάει??? Στο κύπελλο δεν νομίζω να ήταν τόσο χαμηλό πάντως, αλλά προφανώς για να το γράφεις θα το έχεις εξακριβώσει από πολλές διαφορετικές πηγές……εγώ με μια , το πολύ δύο συμπορεύομαι πάντως( πολύ δημοφιλείς στους μπασκετικούς κύκλους, απλά για ευνόητους λόγους ας μην αναφερθώ)!!!……
Επίσης στη στατιστικη, για να βγάλεις το off rating της σεζόν ή ενός Χ αριθμού αγώνων δεν προσθέτεις όλα τα off rating της σεζόν, γιατί αυτά ήδη έχουν μέσα προσέγγιση επί τοις εκατο. Το σωστό είναι να προσθέσεις ολους τους πόντους και τις κατοχές όλων των ματς, να τα διαιρεσεις και μετά επί 100.
Αν υπάρχει κάτι ακόμα, περιμένουμε insight από τον slow horses