Αν ειχαμε γουοκαπ εβανς κτλ κανενας δεν θα ασχολιοταν μαζι του απλα τωρα βρισκεται να πρεπει να κουβαλησει αυτος την ομαδα κατι που μπορει να το κανει σε καποιο βαθμο αλλα οχι με συνεπεια.
Euroleague Round 29, Olympiacos Piraeus vs Panathinaikos AKTOR Athens
Συντονιστής: Captains
- shaq7
- Reactions: 5676
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ο βιλντοζα στους ολυμπιακους κυριως μας αρεσει για τις αργεντινικες αλητειες του..κατα τα αλλα θα τον ελεγα τιμιο ως προσφορα,λογικα δεν θα τον κρατουσα και του χρονου αλλα δεν με χαλαει κιολας.Με 1.2 δεν ειναι και ευκολο να βρεις καλυτερον.
Αν ειχαμε γουοκαπ εβανς κτλ κανενας δεν θα ασχολιοταν μαζι του απλα τωρα βρισκεται να πρεπει να κουβαλησει αυτος την ομαδα κατι που μπορει να το κανει σε καποιο βαθμο αλλα οχι με συνεπεια.
0
-
- Reactions: 2342
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ο παο μπήκε τραγικά στο ματς, το μάζεψε λίγο στη 2η περίοδο και μετά μπήκε ακόμα πιο τραγικά στη 3η. Δεν ξέρω αν θα δούμε ξανά ματς μέχρι το τέλος της σεζόν, όπου και Ναν και Σλουκας θα βρίσκονται σε μονοψήφιο αριθμό πόντων (και ο Γκραντ εκτός κλίματος). Δηλαδή δεν είναι ότι παίξαμε εξαιρετικά και χάσαμε, αυτό θα ήταν ανησυχητικό, τα σουτ που χάθηκαν σήμερα είμαι σίγουρος πως τα γκαρντ μας θα τα βάλουν όταν πρέπει. Πάρα πολύ θετικό ότι βγήκαν μπροστά ο Μήτογλου (δεν έχασε σουτ) και ο Λορενζο, μακάρι να συνεχίσουν σε αυτό το επίπεδο. Από την άλλη και ο Οσφπ είχε σε πολύ κακό βράδυ τον Φουρνιε, αλλά αυτό πλέον έχει γίνει συνήθεια στα μεταξύ μας ματς, έχασαν και τον Γκος στα μέσα του παιχνιδιού, όμως ο Ολυμπιακός των 12 ξένων δεν ξέρω αν μπορεί να αξιοποιεί τους τραυματισμούς ως δικαιολογία... άλλωστε έχουν επιλέξει και αρκετούς ευπαθείς παίχτες, που είναι το αναμενόμενο να τραυματιζονται συχνά πυκνά. Ο παο τι να πει δηλαδή που έχει βγάλει τη σεζόν χωρίς Γκριγκονις, Λεσσορ και Γιουρτσεβεν? Τέλος πάντων, προσωπικά νευρίασα πολύ με την ομάδα μου που μπήκε σήμερα χωρίς πάθος και ιδιαίτερα με τους Ναν και Σλουκα που πήραν πολλές λάθος αποφάσεις, ωστόσο παραμένω αισιόδοξος για τη συνέχεια. Τα βήματα του Φαλ και η κατοχή στη φάση μεταξύ Σλουκα και Μακισικ δεν ξέρω αν δόθηκαν σωστά ή όχι (ήταν δύσκολο να το πει κανείς), ωστόσο ένα εξωφθαλμο λάθος που νομίζω πως έκρινε και το ματς είναι το φάουλ του Βιλντοζα στο τρίποντο του Ναν. Πολύ σημαντικό πάντως που η ομάδα στη κακη της βραδιά έβγαλε x-factors (Μήτογλου & Μπράουν) και έφτασε παιχνίδι 19 πόντων στους 2. Από εδώ και πέρα θέλουμε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ νίκες στα 3 εντος έδρας ματς που έχουμε και ιδανικά και ένα διπλό είτε στη Μακαμπι, είτε στη Μονακο, καθόλου δεδομένα δεν είναι αυτά τα αποτελέσματα.
ΥΓ. Θλιβερή η εικόνα του Παπαπέτρου, όλη τη σεζόν σουτάρει με 25% τρίποντο και 55% βολές, σήμερα χανόταν συνέχεια στην άμυνα. Απορώ που έχει και παράπονα για τον χρόνο του...
ΥΓ. Θλιβερή η εικόνα του Παπαπέτρου, όλη τη σεζόν σουτάρει με 25% τρίποντο και 55% βολές, σήμερα χανόταν συνέχεια στην άμυνα. Απορώ που έχει και παράπονα για τον χρόνο του...
3
3

-
- Reactions: 951
- Προειδοποιήσεις:
1
Καλή δύναμη φίλε. Ο δικός μου είναι 15,5 και ούτε να σκέφτομαι δε θέλω την τώρα που θα φύγει.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 8:47 amδεν ειδα το ματς χτες γιατι αποχαιρετησα το σκυλακο μου μετα απο 18 χρονια , λιγο πριν αρχισει ο αγωνας ... δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχω εικονα . νικησαμε αλλα χτυπησε ο γκος πυρρειος νικη .
4
4

-
- Reactions: 951
- Προειδοποιήσεις:
1
αδερφε σε ευχαριστω , με περιμενε ο κερατουκλης να γυρισω σπιτι απο το φαρμακειο για να με χαιρετησει ,δεν μου το στερησε.Παρ'οτι τις τελευταιες δυο τρεις μερες ουτε να σταθει στα ποδια του δεν ειχε δυναμη μολις γυριζα απο τη δουλεια κατεφερνε να σηκωθει να μου ερθει για χαδια . μαγκας κι ωραιος μεχρι τελευταιας στιγμης.chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 8:51 amΚαλή δύναμη φίλε. Ο δικός μου είναι 15,5 και ούτε να σκέφτομαι δε θέλω την τώρα που θα φύγει.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 8:47 amδεν ειδα το ματς χτες γιατι αποχαιρετησα το σκυλακο μου μετα απο 18 χρονια , λιγο πριν αρχισει ο αγωνας ... δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχω εικονα . νικησαμε αλλα χτυπησε ο γκος πυρρειος νικη .
7
7

- Conan1982
- Reactions: 3350
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι εδώ μέσα τελικά απολαμβάνουμε το παιχνίδι, οι Ολυμπιακοί τουλάχιστον. Έπαιξε ωραία ο Ολυμπιακός χθες, στιγμές που η άμυνα του ήταν εξαιρετικά διαβασμένη και αποτελεσματική, στιγμές που η μπάλα χάθηκε με τις συνεργασίες και τελικά υπάρχει πάλι γκρίνια επειδή ο Παναθηναϊκός πήγες να του γυρίσει αλλά δεν τα κατάφερε, η αλήθεια είναι ότι στο χθεσινό ματς ο Ολυμπιακός έπαιξε εξαιρετικά και έδειξε ότι ήταν ανώτερος του Παναθηναϊκού, χθες, σε έναν επόμενο αγώνα το συζητάμε.
Το ότι πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που πρέπει να κερδίζει εμφατικά, να μην μας επηρεάζει καμία απουσία κομβικού παίκτη είτε μέσα στο παιχνίδι, είτε εκτός, να έχουμε κόμπλεξ όταν ο αντίπαλος δεν καταφέρνει να το γυρίσει, κόμπλεξ όταν εμείς δεν καταφέρνουμε να το γυρίσουμε είναι λίγο παρανοϊκό.
Εγώ χάρηκα σχετικά μπάσκετ, και λεώ σχετικά γιατί, όλα αυτά τα τρίποντα με εκνευρίζουν πλέον, η αναλογία δίποντα-τρίποντα ήταν για τον Παναθηναίκό 27-26 και για τον Ολυμπιακό 31-27. Περίμενα να κάνει και ο Λι καμία μπούκα να τον δούμε τίποτα.
Όπως είπα μ' άρεσε ο Ολυμπιακός χθες, είδαμε τον Λι να παίζει 15 λεπτά έστω και αναγκαστικά, νομίζω ότι σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα αφομοιωθεί γρηγορότερα και όχι μόνο να παίρνει χρόνο σε αδιάφορα.
Ο Φαλ δεν το συζητάμε, είναι κομβικός και ειδικά στην άμυνα είναι εντυπωσιακό πως έχει βελτιωθεί η αντοχή του στις επαφές, θυμάμαι έπεφταν επάνω του έφευγε και σκόραραν μπροστά του, τώρα και όχι μόνο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αντέχει και μπλοκάρει τον αντίπαλο.
Ο Γκος τρέχει εξαιρετικά την ομάδα.
Η ομάδα στο σύνολο της έχει λυθεί και τρέχει στον αυτόματο το σύστημα.
Ο Μιλού ανεβαίνει.
Θα ήθελα να δω τον Λι να παίρνει και καμία προσπάθεια και αναμένουμε τον Φουρνιέ να ανεβαίνει, τουλάχιστον προσπάθησε στην άμυνα.
Το ότι έχασε την διαφορά στο τέλος είναι ένα θέμα προβληματισμού ίσως, πιο πολύ όχι για την επίθεση αλλά ότι κατέβασαν την ένταση στην άμυνα και άφηααν τον ΠΑΟ να το διεκδικήσει, προφανώς σε do or die παιχνίδι δεν θα βλέπαμε κάτι τέτοιο για να αντιστρέψω την επιχειρηματολογία ότι ο Παναθηναϊκός σε αγώνα νοκ άουτ επειδή τα κατάφερε στο τέλος να το κυνηγήσει έχει το πλεονέκτημα.
Για τον Έβανς νόμιζα ότι μετα ΄την διακοπή θα είχε επιστρέψει, αφού δεν έχει γίνει ως τώρα και δεν πρόκειται να γίνει και άμεσα νομίζω κι εγώ ότι τον ξεχνάμε για φέτος, στην Ευρώπη τουλάχιστον, το ζητούμενο είναι να πάρει κάποιον χρόνο να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι σωματικά και ψυχολογικά για να αποφασίσει η ομάδα τι θα γίνει μ' αυτόν του χρόνου.
Το ότι πρέπει να είμαστε η μοναδική ομάδα που πρέπει να κερδίζει εμφατικά, να μην μας επηρεάζει καμία απουσία κομβικού παίκτη είτε μέσα στο παιχνίδι, είτε εκτός, να έχουμε κόμπλεξ όταν ο αντίπαλος δεν καταφέρνει να το γυρίσει, κόμπλεξ όταν εμείς δεν καταφέρνουμε να το γυρίσουμε είναι λίγο παρανοϊκό.
Εγώ χάρηκα σχετικά μπάσκετ, και λεώ σχετικά γιατί, όλα αυτά τα τρίποντα με εκνευρίζουν πλέον, η αναλογία δίποντα-τρίποντα ήταν για τον Παναθηναίκό 27-26 και για τον Ολυμπιακό 31-27. Περίμενα να κάνει και ο Λι καμία μπούκα να τον δούμε τίποτα.
Όπως είπα μ' άρεσε ο Ολυμπιακός χθες, είδαμε τον Λι να παίζει 15 λεπτά έστω και αναγκαστικά, νομίζω ότι σε κάτι τέτοια παιχνίδια θα αφομοιωθεί γρηγορότερα και όχι μόνο να παίρνει χρόνο σε αδιάφορα.
Ο Φαλ δεν το συζητάμε, είναι κομβικός και ειδικά στην άμυνα είναι εντυπωσιακό πως έχει βελτιωθεί η αντοχή του στις επαφές, θυμάμαι έπεφταν επάνω του έφευγε και σκόραραν μπροστά του, τώρα και όχι μόνο στο ματς με τον Παναθηναϊκό, αντέχει και μπλοκάρει τον αντίπαλο.
Ο Γκος τρέχει εξαιρετικά την ομάδα.
Η ομάδα στο σύνολο της έχει λυθεί και τρέχει στον αυτόματο το σύστημα.
Ο Μιλού ανεβαίνει.
Θα ήθελα να δω τον Λι να παίρνει και καμία προσπάθεια και αναμένουμε τον Φουρνιέ να ανεβαίνει, τουλάχιστον προσπάθησε στην άμυνα.
Το ότι έχασε την διαφορά στο τέλος είναι ένα θέμα προβληματισμού ίσως, πιο πολύ όχι για την επίθεση αλλά ότι κατέβασαν την ένταση στην άμυνα και άφηααν τον ΠΑΟ να το διεκδικήσει, προφανώς σε do or die παιχνίδι δεν θα βλέπαμε κάτι τέτοιο για να αντιστρέψω την επιχειρηματολογία ότι ο Παναθηναϊκός σε αγώνα νοκ άουτ επειδή τα κατάφερε στο τέλος να το κυνηγήσει έχει το πλεονέκτημα.
Για τον Έβανς νόμιζα ότι μετα ΄την διακοπή θα είχε επιστρέψει, αφού δεν έχει γίνει ως τώρα και δεν πρόκειται να γίνει και άμεσα νομίζω κι εγώ ότι τον ξεχνάμε για φέτος, στην Ευρώπη τουλάχιστον, το ζητούμενο είναι να πάρει κάποιον χρόνο να δούμε σε τι κατάσταση θα είναι σωματικά και ψυχολογικά για να αποφασίσει η ομάδα τι θα γίνει μ' αυτόν του χρόνου.
5
2
3

-
- Reactions: 1192
- Προειδοποιήσεις:
1
1. Ελπιζω μετα το σημερινο να αντιληφθηκε και ο μεχρι τελευταιος δυσπιστος για την αξια του Γκος και το γεγονος οτι ολυμπιακος καμιας ποιοτητας δεν υστερει στα γκαρντ του. Στην ουσια ο αναπληρωματικος μας γκαρντ ηταν ο καλυτερος παικτης του γηπεδου, ο βασικος μας γκαρντ ειναι στα ποτς εδω και δυο μηνες και ονπιο ποιοτικος μας παικτης ειναι ντεφορμε τον τελευταιο μηνα. Και παρολα αυτα ειμασταν μπροστα με 19 ποντους απεναντι στην καλυτερη περιφερια στη θεωρια της ευρωλιγκας. Ε οταν αναγκαστηκαμε να παιξουμε 15 λεπτα χωρις κλασσικο ασσο και ειδικα με παικτη που ειναι 15 μερες στην ομαδα και καλα καλα δεν ειχε παιξει λεπτο στην προηγουμενη διαρκεια του αγωνα.
Τα περι κομπλεξ απεναντι στον Παναθηναικο (μετα την 8η σερι νικη με πληρη ροστερ) ειναι ενα αφηγημα για να καλυφθει το τοσο ποσο κακο παιχνιδι εκανε ο Παναθηναικος. Να προβληματιστει ο Ολυμπιακος που ακομη και χωρις του δυο βασικους του γκαρντ νικησε χωρις να απειληθει παρα μονο για 3 λεπτα απο τον πρωταθλητη ευρωπης ή ο Παο που χωρις τους ψηλους εχανε με 20 ποντους και η συγκυρια με τον γκος τους εβαλε ξανα στο παιχνιδο;
(...)
Τα περι κομπλεξ απεναντι στον Παναθηναικο (μετα την 8η σερι νικη με πληρη ροστερ) ειναι ενα αφηγημα για να καλυφθει το τοσο ποσο κακο παιχνιδι εκανε ο Παναθηναικος. Να προβληματιστει ο Ολυμπιακος που ακομη και χωρις του δυο βασικους του γκαρντ νικησε χωρις να απειληθει παρα μονο για 3 λεπτα απο τον πρωταθλητη ευρωπης ή ο Παο που χωρις τους ψηλους εχανε με 20 ποντους και η συγκυρια με τον γκος τους εβαλε ξανα στο παιχνιδο;
(...)
10
6
4

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Σάβ Μαρ 15, 2025 4:30 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Διαιτησία
Λόγος: Διαιτησία
Είναι ηλίου φαεινοτερον ότι κάποιοι παίκτες τραβάνε κόφτη, επειδή έχουν στο μυαλό τους ότι πρέπει να είναι ομαδικοι. Ενδεικτικές οι πρόσφατες δηλώσεις Βιλντοζα και Λι. Δεν είναι πάντα σωστό να ψάχνεις την πάσα. Δηλαδή χθες χάσαμε τουλάχιστον 6-7 φάσεις με παρακινδυνευμένη πάσα προς τον ψηλό μετά το πικ και ενώ ο γκαρντ μπουκαρε στα 4 μέτρα ελευθερος. Θα χαθούν ματς έτσι. Αλλιώς ας παιζει πικ εν ρολ ο Φουρνιε που κατ'εμε έχει καλύτερο vision από όλα τα γκαρντ πλην Γκος-Γουοκαπ. Τι να πω;
Όσο για τη διαβάθμιση του σκορ, ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει στους 7 πόντους από το 37' και ένα λεπτό πριν το τέλος ο Ολυμπιακός είχε κάνει κλέψιμο στο +7 και πήγε για αιφνιδιασμό. Η εικόνα του ματς δεν ήταν για να κριθεί στο σουτ. Αναφέρομαι σε όλη τη διάρκεια και όχι μόνο στα τρία πρώτα δεκαλεπτα.
Δυστυχώς όμως πήγε να γίνει το ίδιο που συνέβη στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟ να βγαίνει πολύ εύκολα στο τρανζίσιον με τον Ναν κα να εκμεταλλεύεται την κολλημένη επιθεση μας. Χθες ημασταν λίγο καλύτεροι στις επιστροφές παντως και δεν έγινε εξοφθαλμο λάθος όπως τότε με τον Γκος.
Όσο για τη διαβάθμιση του σκορ, ο Παναθηναϊκός είχε πλησιάσει στους 7 πόντους από το 37' και ένα λεπτό πριν το τέλος ο Ολυμπιακός είχε κάνει κλέψιμο στο +7 και πήγε για αιφνιδιασμό. Η εικόνα του ματς δεν ήταν για να κριθεί στο σουτ. Αναφέρομαι σε όλη τη διάρκεια και όχι μόνο στα τρία πρώτα δεκαλεπτα.
Δυστυχώς όμως πήγε να γίνει το ίδιο που συνέβη στον τελικό κυπέλλου με τον ΠΑΟ να βγαίνει πολύ εύκολα στο τρανζίσιον με τον Ναν κα να εκμεταλλεύεται την κολλημένη επιθεση μας. Χθες ημασταν λίγο καλύτεροι στις επιστροφές παντως και δεν έγινε εξοφθαλμο λάθος όπως τότε με τον Γκος.
3
3

- Sokos
- Reactions: 525
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διορθώστε με αν κάνω λάθος, μόνο εγώ νιώθω ότι δεν υπάρχουν ίσα μέτρα και σταθμά όσον αφορά τις απουσίες; Δεν μιλάω για το αν είναι κομβικές ή όχι ή για το αν αποτελούν ελαφρυντικό. Απλά δεν μπορούν να είναι για τον ένα και να μην είναι για τον άλλο. Διαβάζω πχ ότι ο ΠΑΟ παίζει χωρίς ψηλούς εδώ και μήνες. Δύο τραυματισμούς έχει, δύο ψηλούς πήρε. Προφανώς βέβαια η ποιότητα του Lessort δεν έχει αναπληρωθεί (ήταν αδύνατο κιόλας). Λέμε για τον Grigonis πόσο σπουδαία απουσία είναι (μακάρι να γίνει καλά το παιδί γιατί φαίνεται να ζορίζεται πάρα πολύ να το ξεπεράσει) αλλά σα να ξεχνάμε ότι ο ρόλος του θα ταν πολύ μειωμένος με τον Osman στην ομάδα.
Από την άλλη για τον Ολυμπιακό λέμε «ας πρόσεχαν», «δεν είναι ελαφρυντικό οι απουσίες» και άλλα τέτοια.
Δεν γίνεται να ισχύουν ταυτόχρονα και τα δύο.
Από την άλλη για τον Ολυμπιακό λέμε «ας πρόσεχαν», «δεν είναι ελαφρυντικό οι απουσίες» και άλλα τέτοια.
Δεν γίνεται να ισχύουν ταυτόχρονα και τα δύο.
5
5

- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Μονο όσοι έχουν ή είχαν κατοικίδιο μπορούν να σε καταλάβουν. Μπορεί στους άλλους να φανεί υπερβολικό, αλλά η απώλεια ενός σκύλου είναι ίσως χειρότερη και από απώλεια ανθρώπου.fotis vlachopoulos έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 8:47 amδεν ειδα το ματς χτες γιατι αποχαιρετησα το σκυλακο μου μετα απο 18 χρονια , λιγο πριν αρχισει ο αγωνας ... δεν μπορω να εκφερω αποψη γιατι δεν εχω εικονα . νικησαμε αλλα χτυπησε ο γκος πυρρειος νικη .
Είχα χάσει το σκυλάκο μου πριν 25 χρόνια και μόλις πριν 4 χρόνια ξαναβρήκα το κουράγιο να βάλω σκύλο στη ζωή μου.
Σου εύχομαι κουράγιο και συγγνώμη για το off topic.
4
1
3

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
-
- Reactions: 343
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή δύναμη στο Φώτη για αρχή, ο δικός μου είναι 10 και μια χαρά προς το παρόν αλλά έχω ήδη αρχίσει να σκέφτομαι το ότι κάποια στιγμή θα τον χάσω και δε μπορώ να το διαχειριστώ καθόλου.
στα αγωνιστικά, συμφωνώ σε όσα γράφει ο nikolas για τον Βιλντόσα, ό,τι ast/to ratio και να έχει είναι προφανές ότι δεν είναι καλός στο playmaking. βασικά ενώ έχει ταλέντο δε μπορώ να σκεφτώ κανέναν τομέα του παιχνιδιού στον οποίο να ξεχωρίζει, μόνο ίσως στο να πιέζει τη μπάλα. νομίζω το καλοκαίρι πρέπει να πάμε σε κάτι διαφορετικό.
η απουσία του Γκος σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο αλλά ρε παιδιά στο τελευταίο λεπτό ήμασταν 7 πόντους μπροστά και πήγαμε να χάσουμε επειδή τα κάναμε όλα λάθος, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. απλά σκεφτείτε σε πόσα παιχνίδια έχει γίνει αυτό και χωρίς απουσίες, το να παίρνουμε μόνο λάθος αποφάσεις και να χάνουμε ή να κερδίζουμε με την ψυχή στο στόμα χάνοντας μεγάλες διαφορές. υπάρχει θέμα εκεί, δεν είναι τυχαίο.
το γράφω συνέχεια αλλά η ομάδα σε καμία περίπτωση δε μου βγάζει ασφάλεια ότι θα είναι έτοιμη στα κρίσιμα όσο καλό μπάσκετ και να παίζει και μακάρι να διαψευστώ.
στα αγωνιστικά, συμφωνώ σε όσα γράφει ο nikolas για τον Βιλντόσα, ό,τι ast/to ratio και να έχει είναι προφανές ότι δεν είναι καλός στο playmaking. βασικά ενώ έχει ταλέντο δε μπορώ να σκεφτώ κανέναν τομέα του παιχνιδιού στον οποίο να ξεχωρίζει, μόνο ίσως στο να πιέζει τη μπάλα. νομίζω το καλοκαίρι πρέπει να πάμε σε κάτι διαφορετικό.
η απουσία του Γκος σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο αλλά ρε παιδιά στο τελευταίο λεπτό ήμασταν 7 πόντους μπροστά και πήγαμε να χάσουμε επειδή τα κάναμε όλα λάθος, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. απλά σκεφτείτε σε πόσα παιχνίδια έχει γίνει αυτό και χωρίς απουσίες, το να παίρνουμε μόνο λάθος αποφάσεις και να χάνουμε ή να κερδίζουμε με την ψυχή στο στόμα χάνοντας μεγάλες διαφορές. υπάρχει θέμα εκεί, δεν είναι τυχαίο.
το γράφω συνέχεια αλλά η ομάδα σε καμία περίπτωση δε μου βγάζει ασφάλεια ότι θα είναι έτοιμη στα κρίσιμα όσο καλό μπάσκετ και να παίζει και μακάρι να διαψευστώ.
1
1

Επιτέλους, το είπε κάποιος. Σε όλη τη δεύτερη θητεία του Μπαρτζώκα συμβαίνει αυτό. Παμπολλα τα ματς που δεν μετουσιώνουμε την ανωτερότητα μας στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και αγκομαχαμε. Θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίνει κάποιος τα σκορ μας στο τελευταίο 5λεπτο με εκείνα σε άλλα σημεία των σγωνων. Είτε θα νικήσουμε με την ψυχή το στόμα, είτε με 15+ πόντους στα ματς που η διαφορά στην απόδοση είναι τεράστια.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 11:41 amη απουσία του Γκος σίγουρα έπαιξε μεγάλο ρόλο αλλά ρε παιδιά στο τελευταίο λεπτό ήμασταν 7 πόντους μπροστά και πήγαμε να χάσουμε επειδή τα κάναμε όλα λάθος, κάτι που συμβαίνει κατά κόρον στα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. απλά σκεφτείτε σε πόσα παιχνίδια έχει γίνει αυτό και χωρίς απουσίες, το να παίρνουμε μόνο λάθος αποφάσεις και να χάνουμε ή να κερδίζουμε με την ψυχή στο στόμα χάνοντας μεγάλες διαφορές. υπάρχει θέμα εκεί, δεν είναι τυχαίο.
1
1

- nikolas_asteri
- Reactions: 2789
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι λιγάκι παλιό (και δεν αφορά μόνο σε σκορ αλλά στο NetRtg). Επίσης αν θέλεις να δεις τις άλλες ομάδες, πήγαινε στο quoted ποστ (τα έσβησα για να μην τρώνε χώρο)chainsaw έγραψε: ↑Σάβ Μαρ 15, 2025 12:23 pmΕπιτέλους, το είπε κάποιος. Σε όλη τη δεύτερη θητεία του Μπαρτζώκα συμβαίνει αυτό. Παμπολλα τα ματς που δεν μετουσιώνουμε την ανωτερότητα μας στο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού και αγκομαχαμε. Θα είχε ενδιαφέρον να συγκρίνει κάποιος τα σκορ μας στο τελευταίο 5λεπτο με εκείνα σε άλλα σημεία των σγωνων. Είτε θα νικήσουμε με την ψυχή το στόμα, είτε με 15+ πόντους στα ματς που η διαφορά στην απόδοση είναι τεράστια.
Γενικά φαίνεται πως ενώ η 4η περίοδος (ή τα 5 λεπτά που ζήτησες) δεν είναι και τα καλύτερα του Ολυμπιακού, δεν είναι σε καμιά περίπτωση το χειρότερο διάστημα του και διατηρεί θετικό NetRtg. Τωρα προφανώς επειδή είναι το τέλος των παιχνιδιών και μπορεί τα σκορ να είναι κοντά να αμβλύνουν αυτή την αίσθηση αλλά πρακτικά δεν είναι όσο κακό διάστημα πιστεύεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Πέμ Ιαν 30, 2025 2:05 pmΜία σειρά γραφημάτων που βρήκα στο twitter που δείχνει το Net Rating των ομάδων στην διάρκεια ενός αγώνα.
![]()
1
1