Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025
Συντονιστής: Captains
- golitog7
- Reactions: 1927
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι τις είδα και εγώ. Ξεκάθαρα δεν πάνε καλά. Το καλά βέβαια είναι σχετικό γιατί δεν ξέρω αν ο Μιλου είναι πράγματι αυτό που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι αν στην θέση του είχαμε έναν Σέντερ τύπου Οτουρου, Ταιρικ Τζοόυνς ή ακόμα και Χειζ της Παρί θα ήμασταν πιο ευέλικτοι. Πολύ καλύτεροι στην άμυνα και πικ εν ρολ μπροστά. Φαίνεται να οδεύουμε σε διαζύγιο.
2
2

- kein
- Reactions: 868
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Λογικά θ απέσουν χρήματα από Σερβία για τον Μίλουτινοφ, και αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό για εσάς. Θέλω να πω, εφόσον ο Μπαρτζώκας δεν έχει διάθεση να προσαρμόσει την άμυνα όταν είναι μέσα αυτός, και τον εκθέτει και χάνει και ολυμπιακός ουσιαστικά σε απόδοση, ίσως καλύτερα να πάρετε έναν άλλου τύπου ψηλό, να ταιριάζει καλύτερα στο σύστημα σας και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην λειτουργία της ομάδας. Μια χαρα είναι ο Φαλ ως "ψήλος-δεινόσαυρος", είσαστε καλυμμένοι από αυτόν. Ασε που μπορεί να είναι και οικονομικά πολύ λιγότερο το κόστος.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 12:58 pmΝαι τις είδα και εγώ. Ξεκάθαρα δεν πάνε καλά. Το καλά βέβαια είναι σχετικό γιατί δεν ξέρω αν ο Μιλου είναι πράγματι αυτό που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι αν στην θέση του είχαμε έναν Σέντερ τύπου Οτουρου, Ταιρικ Τζοόυνς ή ακόμα και Χειζ της Παρί θα ήμασταν πιο ευέλικτοι. Πολύ καλύτεροι στην άμυνα και πικ εν ρολ μπροστά. Φαίνεται να οδεύουμε σε διαζύγιο.
1
1

11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
- Reactions: 839
- Αγαπημένος παίκτης: Roy
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η αληθεια ειναι πως δεν μου φαινεται καλη ιδεα να πας με Φαλ και Μιλουτινοφ ξανα την επομενη χρονια. Σε εναν ιδανικο κοσμο μάλιστα, αυτος που θα ερθει (αν ερθει) θα πρεπει να ερθει για πρωτος σεντερ με τον Φαλ ή τον Μιλου σε δευτερο ρολο. Δε μπορεις imo να βασιστεις σε κανεναν απο τους δυο για πρωτο σου σεντερ, ο Φαλ θα οδευει του χρονου στα 34 ενω και ο Μιλουτινοφ είναι ευπαθης σε τραυματισμους.Τωρα πρακτικα μιλωντας, ο Φαλ ούτως ή άλλως εχει βαρβατο συμβολαιο οποτε δε κουνιεται αρα, αν ειναι να φυγει καποιος, ο Μιλου ειναι η ευκολη "λυση".kein έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 1:45 pmΛογικά θ απέσουν χρήματα από Σερβία για τον Μίλουτινοφ, και αυτό δεν είναι απαραιτήτως κακό για εσάς. Θέλω να πω, εφόσον ο Μπαρτζώκας δεν έχει διάθεση να προσαρμόσει την άμυνα όταν είναι μέσα αυτός, και τον εκθέτει και χάνει και ολυμπιακός ουσιαστικά σε απόδοση, ίσως καλύτερα να πάρετε έναν άλλου τύπου ψηλό, να ταιριάζει καλύτερα στο σύστημα σας και να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στην λειτουργία της ομάδας. Μια χαρα είναι ο Φαλ ως "ψήλος-δεινόσαυρος", είσαστε καλυμμένοι από αυτόν. Ασε που μπορεί να είναι και οικονομικά πολύ λιγότερο το κόστος.golitog7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 12:58 pm
Ναι τις είδα και εγώ. Ξεκάθαρα δεν πάνε καλά. Το καλά βέβαια είναι σχετικό γιατί δεν ξέρω αν ο Μιλου είναι πράγματι αυτό που χρειαζόμαστε. Θεωρώ ότι αν στην θέση του είχαμε έναν Σέντερ τύπου Οτουρου, Ταιρικ Τζοόυνς ή ακόμα και Χειζ της Παρί θα ήμασταν πιο ευέλικτοι. Πολύ καλύτεροι στην άμυνα και πικ εν ρολ μπροστά. Φαίνεται να οδεύουμε σε διαζύγιο.
Τωρα αν θα στενοχωρηθουμε, δε ξερω, ειναι μεγαλη συζητηση. Ο Μιλου ειναι σχεδον "παιδι της ομαδας", ειναι δεμενος με τον συλλογο, θυσιασε μαλιστα λεφτα απ' ο,τι λενε για να γυρισει πισω το προπερσινο καλοκαιρι. Νομιζω ολοι ειχαμε ψηθει ασχημα οτι αυτος θα ειναι ο σεντερ μας για πολλα χρονια αλλα μεχρι τωρα τουλ. και το συστημα της ομαδας δεν τον βοηθαει αλλα -ας ειμαστε ειλικρινεις- και ο ιδιος δεν εχει βοηθησει στο 100% τον ιδιο του τον εαυτο. Δεν συζηταμε αν εχει ποιοτητα οταν ειναι στα καλα του και το να μην εχει καλη αποδοση ενας παιχτης δεν ειναι κατι που θα κατακρινω αφετηριακα. Αυτο που προσωπικα με εχει ξενερωσει στη περιπτωση του Σερβου ειναι οτι εχουν υπαρξει στιγμες αυτα τα 2 χρονια που νιωθω οτι δεν ειναι 100% επαγγελματιας και αναφερομαι στη φυσικη του κατασταση, οπως τουλ αποτυπωνεται στο γηπεδο (γιατι δεν ειμαι στις προπονησεις). Για αθλητη που παιρνει 1.8 εκ. τον χρόνο, η εικονα του καποιες φορες υπηρξε μη αποδεκτη. Και αν του μπηκε καποιος φορες στο μυαλο (δε μπορω να το αποδειξω) οτι αυτο ειναι κατι που εχει το περιθωριο να αφησει να συμβει επειδη ο κοσμος τον γουσταρει και εχει δεθει με την ομαδα, αυτο ειναι ακομα περισσοτερο μη αποδεκτο.
2
2

- Conan1982
- Reactions: 3703
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν το δούμε και σε συναρτήσει με το νέο οικονομικό πλαίσιο ίσως και να τα βρουν.
Για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο ότι τα 2 συμβόλαια anchor θα είναι του Σάσα και του Φουρνιέ λόγο ύψους.
Ο Μιλού επειδή έιναι συνολικά πάνω από 3 χρόνια στην ομάδα λογαριάζεται μόνο το 75% του συμβολαίου του ενώ σε όποια άλλη ομάδα πάει θα λογαριάζεται το 100%, οπότε πιθανότατα θα τα βρουν σε κάποιο χαμηλότερο του 1,8 Μ, ας πούμε 1,6 Μ (ππου με βολεύει στις...πράξεις), μπορούμε με 1,2 Μ που θα μας κοστίζει στο Salary να βρούμε κάποιον παίκτη που να μην είναι στοίχημα;
Για τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο ότι τα 2 συμβόλαια anchor θα είναι του Σάσα και του Φουρνιέ λόγο ύψους.
Ο Μιλού επειδή έιναι συνολικά πάνω από 3 χρόνια στην ομάδα λογαριάζεται μόνο το 75% του συμβολαίου του ενώ σε όποια άλλη ομάδα πάει θα λογαριάζεται το 100%, οπότε πιθανότατα θα τα βρουν σε κάποιο χαμηλότερο του 1,8 Μ, ας πούμε 1,6 Μ (ππου με βολεύει στις...πράξεις), μπορούμε με 1,2 Μ που θα μας κοστίζει στο Salary να βρούμε κάποιον παίκτη που να μην είναι στοίχημα;
1
1

-
- Reactions: 917
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Έχεις απόλυτο δίκιο όπως το θέτεις…..και στο λέει άνθρωπος που δεν του αρέσει καθόλου ο συγκεκριμένος τύπος παίκτη! Λόγω όμως ότι οι ψηλοί είναι δυσεύρετοι και υπερβολικά καλοπληρωμένοι αυτήν την εποχή , βλέπε πχ περίπτωση Ζίλσον Μπάνγκο, το νέο οικονομικό πλαίσιο θα οδηγήσει τελικά σε νέα συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και παίχτη!!! Είναι περίπτωση που από ότι μπορώ να αντιληφθώ, οι Αφοί το βλέπουν ως περίπτωση «χαμηλής εκτίμησης ρίσκου», άρα και συμφέρουσα την δεδομένη χρονική στιγμή.Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 3:13 pmΑν το δούμε και σε συναρτήσει με το νέο οικονομικό πλαίσιο ίσως και να τα βρουν.
0
-
- Reactions: 1551
- Προειδοποιήσεις:
3
Ο Μιλουτινοφ όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες αναγκαστικά θα πρέπει να κριθούν στο τέλος της σεζόν ανάλογα με την κατάληξη της. Όχι επειδή δεν είναι καλός παίκτης αλλά αν δεν καταφέρει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τους στόχους του πρέπει κάτι να αλλάξει για την επόμενη σεζόν δεν γίνεται αλλιώς.
Πιο κοντινό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό οι Σέλτικς πέρυσι, που είχαν ίδια ομάδα για πολλά χρόνια παιζαν ωραίο μπάσκετ φταναν στην πηγή αλλά δεν έπιναν νερό και έπρεπε να διώξουν τον σμαρτ και να έρθει ο Χόλιντεϊ για να τα καταφέρουν.
Πιο κοντινό παράδειγμα που μου έρχεται στο μυαλό οι Σέλτικς πέρυσι, που είχαν ίδια ομάδα για πολλά χρόνια παιζαν ωραίο μπάσκετ φταναν στην πηγή αλλά δεν έπιναν νερό και έπρεπε να διώξουν τον σμαρτ και να έρθει ο Χόλιντεϊ για να τα καταφέρουν.
0
-
- Reactions: 917
- Αγαπημένος παίκτης: Stef Curry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
1
Tο πρόβλημα ρε σύ είναι ότι δεν υπάρχει μεγάλη δεξαμενή ψηλών στην Ευρώπη και καλώς ή κακώς ο Μιλουτίνοφ θα βρει είτε σε εμάς είτε σε άλλον τα λεφτά που ζητάει!! Σίγουρα, ειδικά για αυτόν το ταμείο θα έπρεπε να γίνει στο τέλος, γιατί εδώ που τα λέμε δεν βγάζει και μάτια, αλλά στην τελική θα εκτιμηθεί πως τον έχει μετρήσει η ομάδα με τον προπονητή συνολικά και όχι βέβαια πως φαίνεται σε εμάς τους δύο!tokalytero3d έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 4:02 pmΟ Μιλουτινοφ όπως και κάποιοι άλλοι παίκτες αναγκαστικά θα πρέπει να κριθούν στο τέλος της σεζόν ανάλογα με την κατάληξη της. Όχι επειδή δεν είναι καλός παίκτης αλλά αν δεν καταφέρει να κατακτήσει ο Ολυμπιακός τους στόχους του πρέπει κάτι να αλλάξει για την επόμενη σεζόν δεν γίνεται αλλιώς.
0
- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
ολοι οι παικτες τετοια λενε δεν ειναι χαζοι προσπαθουν να παρουν οσα περισσοτερα γινεται..και ο σασα περσι ελεγε θα σκεφτω πολυ σοβαρα την προταση του παο η και ο σλουκας ειχε πει 5 πανω 5 κατω και ειχε ηδη υπογραψει στην φενερ..
ο μιλου αποδεδειγμενα εχει παρει λιγοτερα λεφτα αποτι εβρισκε αλλου επειδη αγαπαει την ομαδα η εστω του αρεσει η ελλαδα/οι συμπαικτες του κτλ..πλεον που ειδε να τα σκορπανε οι αφοι ισως αλλαξει..
δεν θα με χαλασει αν φυγει αρκει να μην παει στον παο..ενω τον θεωρω τοπ ψηλο εχω απογοητευτει απο την εικονα του εντος και εκτος παρκε..δεν γινεται να ζητας αυξηση οταν δεν εισαι επαγγελματιας στις υποχρεωσεις σου.Να τον δουμε κιολας τωρα στα κρισιμα πως θα ναι..
Το μιλου φαλ δεν μας εχει βγει και πολυ αλλα αν κρατησουμε και τον ραιτ η εστω εναν καλο αθλητικο ψηλο τοτε ειναι πολυ δυνατο.Επισης εκτος του ουτουρου δεν μου ερχεται αλλο 5ρι που θα εκανε την διαφορα στον ολυμπιακο απο ευρωλιγκα,εκεινος ο τζοουνς εχει συμβολαιο και για του χρονου με την παρτιζαν νομιζω.ο μπουκερ δεν ξερω αν ειναι ελευθερος..αλλα και παλι ετσι που παιζει ο μπαρτζωκας ο μιλου ειναι πιο ταιριαστος απο αυτους..μπορει να δωσει και μια πασα.
ο μιλου αποδεδειγμενα εχει παρει λιγοτερα λεφτα αποτι εβρισκε αλλου επειδη αγαπαει την ομαδα η εστω του αρεσει η ελλαδα/οι συμπαικτες του κτλ..πλεον που ειδε να τα σκορπανε οι αφοι ισως αλλαξει..
δεν θα με χαλασει αν φυγει αρκει να μην παει στον παο..ενω τον θεωρω τοπ ψηλο εχω απογοητευτει απο την εικονα του εντος και εκτος παρκε..δεν γινεται να ζητας αυξηση οταν δεν εισαι επαγγελματιας στις υποχρεωσεις σου.Να τον δουμε κιολας τωρα στα κρισιμα πως θα ναι..
Το μιλου φαλ δεν μας εχει βγει και πολυ αλλα αν κρατησουμε και τον ραιτ η εστω εναν καλο αθλητικο ψηλο τοτε ειναι πολυ δυνατο.Επισης εκτος του ουτουρου δεν μου ερχεται αλλο 5ρι που θα εκανε την διαφορα στον ολυμπιακο απο ευρωλιγκα,εκεινος ο τζοουνς εχει συμβολαιο και για του χρονου με την παρτιζαν νομιζω.ο μπουκερ δεν ξερω αν ειναι ελευθερος..αλλα και παλι ετσι που παιζει ο μπαρτζωκας ο μιλου ειναι πιο ταιριαστος απο αυτους..μπορει να δωσει και μια πασα.
0
-
- Reactions: 1472
- Προειδοποιήσεις:
0
Προτιμω συναισθηματικα και ρεαλιστικα να μεινει ο Μιλουτινοφ. Τον γουσταρω σαν παικτη αλλα και σαν χαρακτηρα. Επισης θεωρω οτι σαν ταλεντο ειναι τοπ 3 σεντερ στην Ευρωλιγκα. Προτιμω η ομαδα να εχει ταλεντο παρα να ειναι γεματο ξυλοκοπους. Προτιμω να παιξει στα κρισιμα και ολη τη σεζον να σερνεται.
Το δεν μας βγηκε το σχημα με δυο δεινοσαυρους το αντιλαμβανομαι πως το λενε ολοι αλλα πραγματικα ρεαλιστικα ισχυει ή απλα το λεμε και το ξαναλεμε χωρις λογο; Δηλαδη περσι με τους δυο δεινοσαυρους δεν πηγαμε φαιναλ φορ με τονπερσινο ροστερ; Φετος δεν ειμαστε πρωτοι; Θεωρουμε οτι δεν μας βγηκε γιατι τραυματιστηκανε ταυτοχρονα; Δηλαδη ποιος λεει οτι παιρνουμε δυο mobile ψηλους και δεν τραυματιζονται ταυτοχρονα; Του παο δεν τραυματιστηκανε ταυτοχρονα φετος; Η αρμανι δεν ειναι χωρις Νιμπο ποσο καιρο; Η μπαρτσελονα χωρις Βεσελι; Μηπως θεωρουμε οτι δεν μας βγηκε γιατι χασαμε απο τον περσινο Πρωταθλητη ευρωπης με ενα ουσιαστικα Σεντερ το οποιο λογω μακροχρονιας απουσια δεν ειχε τια αντοχες και μετα εσκασε;
Δηλαδη με το περσινο ροστερ αλλα και φετος που ειμαστε πρωτοι τι θα αλλαζε αν αντι Μιλουτινοφ θα ειχαμε Οτουρου; Δεν θα ειχαμε κανει ηττα; Τι παραπανω δινει ο Οτουρου απο τον περσινο Ραιτ;
Προφανως και ο Μιλουτινοφ ειναι παικταρας και προφανως αν αντι του Μιλου ειχαμε Ταιρικ Τζοουνς ισως να ειχαμε περισσοτερες επιλογες στην αντιμετωπιση καποιων καταστασεων. Αλλα μηπως υπερβαλλουμε λιγο με τον ορο εχει αποτυχει το σχημα με τους δυο δεινοσαυρους; Εγω προσωπικα δεν εχω αποφασισει ακομη.
Παντως δεν τους εχουμε δει και τους δυο ταυτοχρονα καλα και σε φορμα (ισως αυτο να γινεται αυτην τη περιοδο καθως και ο Μιλουτινοφ κανει καλα παιχνιδια αλλα και ο Φαλ εχει αρχισει να γινεται παλι κερβερος) λογω συγκυριων( γιατι τα καταγματα ειναι τυχαια γεγονοτα) γιαννα κρινουμε αν το μοντελο εχει αποτυχει. Ποιος μου λεεινοτι δεν θα παρω τον Οτουρου και δεν θα σπάσει το χερι του; Ο νιμπο τραυματιστηκε, ο Βεσελι τραυματιστηκε, ο Λεσορ τραυματιστηκε.
Το δεν μας βγηκε το σχημα με δυο δεινοσαυρους το αντιλαμβανομαι πως το λενε ολοι αλλα πραγματικα ρεαλιστικα ισχυει ή απλα το λεμε και το ξαναλεμε χωρις λογο; Δηλαδη περσι με τους δυο δεινοσαυρους δεν πηγαμε φαιναλ φορ με τονπερσινο ροστερ; Φετος δεν ειμαστε πρωτοι; Θεωρουμε οτι δεν μας βγηκε γιατι τραυματιστηκανε ταυτοχρονα; Δηλαδη ποιος λεει οτι παιρνουμε δυο mobile ψηλους και δεν τραυματιζονται ταυτοχρονα; Του παο δεν τραυματιστηκανε ταυτοχρονα φετος; Η αρμανι δεν ειναι χωρις Νιμπο ποσο καιρο; Η μπαρτσελονα χωρις Βεσελι; Μηπως θεωρουμε οτι δεν μας βγηκε γιατι χασαμε απο τον περσινο Πρωταθλητη ευρωπης με ενα ουσιαστικα Σεντερ το οποιο λογω μακροχρονιας απουσια δεν ειχε τια αντοχες και μετα εσκασε;
Δηλαδη με το περσινο ροστερ αλλα και φετος που ειμαστε πρωτοι τι θα αλλαζε αν αντι Μιλουτινοφ θα ειχαμε Οτουρου; Δεν θα ειχαμε κανει ηττα; Τι παραπανω δινει ο Οτουρου απο τον περσινο Ραιτ;
Προφανως και ο Μιλουτινοφ ειναι παικταρας και προφανως αν αντι του Μιλου ειχαμε Ταιρικ Τζοουνς ισως να ειχαμε περισσοτερες επιλογες στην αντιμετωπιση καποιων καταστασεων. Αλλα μηπως υπερβαλλουμε λιγο με τον ορο εχει αποτυχει το σχημα με τους δυο δεινοσαυρους; Εγω προσωπικα δεν εχω αποφασισει ακομη.
Παντως δεν τους εχουμε δει και τους δυο ταυτοχρονα καλα και σε φορμα (ισως αυτο να γινεται αυτην τη περιοδο καθως και ο Μιλουτινοφ κανει καλα παιχνιδια αλλα και ο Φαλ εχει αρχισει να γινεται παλι κερβερος) λογω συγκυριων( γιατι τα καταγματα ειναι τυχαια γεγονοτα) γιαννα κρινουμε αν το μοντελο εχει αποτυχει. Ποιος μου λεεινοτι δεν θα παρω τον Οτουρου και δεν θα σπάσει το χερι του; Ο νιμπο τραυματιστηκε, ο Βεσελι τραυματιστηκε, ο Λεσορ τραυματιστηκε.
3
3

- shaq7
- Reactions: 7275
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Νομιζω καλυψες γιατι θεωρουμε οι περισσοτεροι γιατι δεν μας εχει βγει τοσο το μιλου φαλ..Δυο χρονια εχουν αρκετους τραυματισμους και οταν ο ενας μενει εξω μετα ο αλλος αναγκαζεται να παιζει πολυ και τραυματιζεται και εκεινος..Πρεπει να υπαρχει και ενας σαν τον ραιτ που δεν εχει θεμα να παιρνει πολλα λεπτα οταν χρειαστει.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 5:14 pm
Αγωνιστικο προβλημα εγω δεν βρισκω..ο φαλ ειναι τοπ αμυντικος ο μιλου τοπ επιθετικος και καλος ριμπαουντερ..και οι 2 πασαρουν..ο ουτουρου πχ δεν δινει τιποτα παραπανω απο φαλ αμυντικα η απο μιλου επιθετικα..απλα εμεις δεν εχουμε δει ποτε και τους 2 σε φορμα,βασικα γενικα και τους 2 δεν τους εχουμε δει στο πικ τους αυτα τα δυο χρονια..ισως φταιει οτι ο μιλου δεν βρισκει ρυθμο αν δεν παιζει πολυ?μα και οταν παιζει η τα φτυνει η τραυματιζεται.
Παντως τον μιλου ο μπαρτζωκας τον βαζει να κανει πραγματα εκτος ρεπερτοριου..Αν τον εβαζε με εναν πικ εν ρολ κοντο και να παιρνει την μπαλα κατω απο το καλαθι οπως ο λεσσορ στον παο πχ θα ταν ασταματητος..Να τον βαζουμε αμυντικα να εκτιθεται βαζοντας τον να μαρκαρει τον κοντο και στην επιθεση να κανει σκριν ψηλα και να πρεπει να μοιραζει πασες δεν ειναι η καλυτερη του χρησιμοποιηση...
1
1

-
- Προειδοποιήσεις:
0
Κοιτα ισως και να φταιει οντως και ο Μιλου , μπορει να ειναι οι συγκυριες μπορει να φταιει ο κοουτς που δεν τον εκμεταλευεται σωστα. Παντως εγω δεν βλεπω το οτι δεν μας βγηκε το διδυμο αγωνιστικα. Το θεμα τραυματισμων ειναι θεμα συγκυριων. Δεν ειναι οτι θα παρουμε εναν mobile ψηλο και δεν θα τραυμαριζεται. Να θυμισω τον Χαντερ που σε εμας ηταν σκυλι του πολεμου ενω οταν πηγε στη Ρεαλ τραυματιζοταν συνεχεια ή ο νιμπο τωρα ας πουμε. Εδω ο βιονικος Λεσορ εμεινε 4 μηνες και βαλε εξω. Για τον Μιλου ειναι αληθεια οτι ειχε θεματα και παλαιοτερα αλλα ο Φαλ δεν ειχεshaq7 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 5:52 pmΝομιζω καλυψες γιατι θεωρουμε οι περισσοτεροι γιατι δεν μας εχει βγει τοσο το μιλου φαλ..Δυο χρονια εχουν αρκετους τραυματισμους και οταν ο ενας μενει εξω μετα ο αλλος αναγκαζεται να παιζει πολυ και τραυματιζεται και εκεινος..Πρεπει να υπαρχει και ενας σαν τον ραιτ που δεν εχει θεμα να παιρνει πολλα λεπτα οταν χρειαστει.Christofis έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 5:14 pm
Αγωνιστικο προβλημα εγω δεν βρισκω..ο φαλ ειναι τοπ αμυντικος ο μιλου τοπ επιθετικος και καλος ριμπαουντερ..και οι 2 πασαρουν..ο ουτουρου πχ δεν δινει τιποτα παραπανω απο φαλ αμυντικα η απο μιλου επιθετικα..απλα εμεις δεν εχουμε δει ποτε και τους 2 σε φορμα,βασικα γενικα και τους 2 δεν τους εχουμε δει στο πικ τους αυτα τα δυο χρονια..ισως φταιει οτι ο μιλου δεν βρισκει ρυθμο αν δεν παιζει πολυ?μα και οταν παιζει η τα φτυνει η τραυματιζεται.
Παντως τον μιλου ο μπαρτζωκας τον βαζει να κανει πραγματα εκτος ρεπερτοριου..Αν τον εβαζε με εναν πικ εν ρολ κοντο και να παιρνει την μπαλα κατω απο το καλαθι οπως ο λεσσορ στον παο πχ θα ταν ασταματητος..Να τον βαζουμε αμυντικα να εκτιθεται βαζοντας τον να μαρκαρει τον κοντο και στην επιθεση να κανει σκριν ψηλα και να πρεπει να μοιραζει πασες δεν ειναι η καλυτερη του χρησιμοποιηση...
0
- coach blue
- Reactions: 1522
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για τα τζουρασικ μποις ισχυει οτι περυσι με αυτους τους δυο πηγαμε φαιναλ φορ ( απλη βολτα αλλα πηγαμε ) αν και απο οτι φανηκε ο φαλ ηταν ηδη με καταγμα κοπωσεως μιας και στον ημιτελικο με την ρεαλ δεν μπορουσε να ακολουθησει .
Οπως και φετος λογικα θα παμε φαιναλ φορ .
Οποτε θα πει καποιος γιατι περυσι ημασταν οκ και φετος λεμε οτι δεν βγαινει και καλο θα ηταν το καλοκαιρι να σπασει ;
Γιατι απλα περυσι δεν υπηρχε ο βεζενκοφ .
Πλεον η ομαδα θα πρεπει να αποκτησει αθλητικο ψηλο επιπεδου με ισχυρο αμυντικο φιλτρο .
Ο ιδανικος σε αυτο το πραγμα για εμενα ειναι ο μπολομποι . Ειναι ο καλυτερος μομπαιλ αμυντικος ψηλος στην ευρωλιγκα .
Οποτε θα πει καποιος γιατι περυσι ημασταν οκ και φετος λεμε οτι δεν βγαινει και καλο θα ηταν το καλοκαιρι να σπασει ;
Πλεον η ομαδα θα πρεπει να αποκτησει αθλητικο ψηλο επιπεδου με ισχυρο αμυντικο φιλτρο .
Ο ιδανικος σε αυτο το πραγμα για εμενα ειναι ο μπολομποι . Ειναι ο καλυτερος μομπαιλ αμυντικος ψηλος στην ευρωλιγκα .
0
-
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο μπολομποι ειναι και ηταν εξαιρετικος αμυντικος ψηλα, σχετικα καλος αμυντικα, καλος ριμαπουντερ, καλονσουτ μεσης αποστασης αλλααα.. εχει ποκυ χαμηλο μπασκετικο iq δυστυχως για να ακολουθησει τονστυλ παιχνιδιου μας. Στην εποχη σπανουλη κπορει και να εκανε παπαδες, στην τωρινη ομαδα θα ηταν χαμενος οπως και προπερσιcoach blue έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 7:34 pmΓια τα τζουρασικ μποις ισχυει οτι περυσι με αυτους τους δυο πηγαμε φαιναλ φορ ( απλη βολτα αλλα πηγαμε ) αν και απο οτι φανηκε ο φαλ ηταν ηδη με καταγμα κοπωσεως μιας και στον ημιτελικο με την ρεαλ δεν μπορουσε να ακολουθησει .
0
-
- Reactions: 691
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Επειδή δεν έχω παρακολουθήσει το θέμα, το salary θα ισχύει από τη νέα σεζον;Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Μαρ 17, 2025 3:13 pmΑν το δούμε και σε συναρτήσει με το νέο οικονομικό πλαίσιο ίσως και να τα βρουν.
0