Αν όχι ο Maledon, κατά σειρά θα ήθελα :
1. Dante Exum (αμυντικούρα, παίζει 3 θέσεις, έχει περάσει από το σχολείο του Ζοτς, δύσκολα όμως να φύγει από το ΝΒΑ το καλοκαίρι).
2. Nick Weiler Babb (θα ήταν εξαιρετικό fit, τα έχουμε ξαναπεί, αλλά μάλλον έκλεισε στη Μονακο).
3. Maodo Lo (αποδέχεται πιο εύκολα από όλους τον ρόλο του 4ου γκαρντ και ίσως μπορέσει να αποδώσει και καλύτερα απο ολους ως τέτοιος, καλός αμυντικός, καλός σουτερ, τίμιος οργανωτής, έρχεται μετά από σούπερ σεζόν στη Παρι, αφήνει χώρο για Elijah στο 3).
4. Codi Miller Mcintyre (μαρεσει πάρα πολύ, αμυντικουρα, τρομερός δημιουργός, δεν έχει όμως το pull up τρίποντο που θέλει ο κόουτς).
Αν πάρουμε έναν από τους παραπάνω 5 γκαρντ το καλοκαίρι θα είμαι πλήρως ευχαριστημένος, νομίζω θα ταιριάζουν πολύ περισσότερο στην ομάδα αποτι ο Brown. Εσείς ποιον προτιμάτε?
Για σεντερ τώρα, σε περίπτωση που φύγει ο Gabriel (δεν βλέπω τον λογο) θα ήθελα στη θέση του την βελτιωμένη έκδοση του, τον Kevarrius Hayes. Αν δει κανείς τα advanced stats όσον αφορά την αμυνα, θα παρατηρήσει πως ο Hayes είναι τρίτος στο +/- στα μετόπισθεν, πίσω μόνο από τον Tavares και τον Butkevicius. Άρα έχουμε έναν σούπερ αμυντικό στην ίδια ηλικία με τον Gabriel με μεγαλύτερη όμως εμπειρία από ευρωλίγκα, εξίσου καλός αμυντικός, αλλά και καλύτερος στις βολές (70% αντι του 40% του Gabriel) και καλύτερος στη pick & roll επίθεση (έχει συνεργαστεί άψογα με Keenan Evans & TJ Shorts). Νομίζω πως ο μπακαπ σεντερ της ομάδας πρέπει να είναι αμυντικογενής και οχι στυλ Yurtseven ή Willy Hernangomez.