Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2024-2025

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2731
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Απρ 21, 2025 11:26 am

Πάντως βρε συ Johnny κάθε χρόνο έχεις αυτό το παράπονο με τα μη ρεαλιστικά ρόστερ που προτείνει ο καθένας. Δεν έχουν όλοι χρόνο να κάτσουν ψάξουν πότε λήγουν συμβόλαια, πόσα λεφτά παίρνουν, πόσα θα μπορούσαν να πάρουν, πόσους Έλληνες έχουμε, πόσους θέλουμε, κολλάει με τον starter σε αυτή τη θέση, κολλάει με τα θέλω του προπονητή, θα θέλει να έρθει για τρίτος; Εσύ καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι όλα αυτά και προτείνεις όμορφα ρεαλιστικά ρόστερ.

Άσε τον κόσμο να ονειρευτεί λίγο, τσάμπα είναι :D Δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο προσωπικό όταν κάποιος λέει «εγώ θέλω ρόστερ 20 παικτών» κι εσύ διαφωνείς.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Εικόνα
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Απρ 21, 2025 1:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 11:26 am
Πάντως βρε συ Johnny κάθε χρόνο έχεις αυτό το παράπονο με τα μη ρεαλιστικά ρόστερ που προτείνει ο καθένας. Δεν έχουν όλοι χρόνο να κάτσουν ψάξουν πότε λήγουν συμβόλαια, πόσα λεφτά παίρνουν, πόσα θα μπορούσαν να πάρουν, πόσους Έλληνες έχουμε, πόσους θέλουμε, κολλάει με τον starter σε αυτή τη θέση, κολλάει με τα θέλω του προπονητή, θα θέλει να έρθει για τρίτος; Εσύ καλά κάνεις και τα σκέφτεσαι όλα αυτά και προτείνεις όμορφα ρεαλιστικά ρόστερ.

Άσε τον κόσμο να ονειρευτεί λίγο, τσάμπα είναι :D Δεν χρειάζεται να γίνεται τόσο προσωπικό όταν κάποιος λέει «εγώ θέλω ρόστερ 20 παικτών» κι εσύ διαφωνείς.
Ναι ας προτείνει ο καθένας ροστερ με 25 παίχτες, με τον Ελαιζα 6ο γκαρντ, τον Ντιαλο τρίτο 3αρι (είπε ο άλλος να του δώσουμε τον ρόλο του Παπαπέτρου), όποιος θέλει ας βάλει και τον Ντουραντ 5αρι... και μετά τον Δεκέμβρη να κράζει όλο τον φόρουμ τον κάθε Μπαρτζώκα γιατί δήθεν έκανε κακές μεταγραφές και για αυτο η ομάδα τους δεν τελειώνει τη σεζόν αήττητη. Γιατί αν θεωρεί ο καθένας ρεαλιστική τη πρόταση του, τότε μετά θα κάνει και παράπονα απτον κόουτς του που δεν την υλοποιει. Αλλιώς ας αλλάξουμε τίτλο το τοπικ και αντί για προτάσεις για ροστερ να το κάνουμε ευσεβείς πόθοι.

Επίσης εγώ το έκανα προσωπικό ή άλλος που μου λέει "κάτσε να σου ξεμπλεξω τον αχταρμά", "wtf", "αν είναι κομμάτι κάποιου ονείρου όλο αυτό" και άλλα? Τεσπα δεν πρόκειται να του απαντήσω ξανά προφανώς, έτσι κι αλλιώς άλλα του γράφω και σε άλλα απαντάει. Όπως εσείς στο τοπικ του παο γράφατε πέρσι ότι θέλετε τον Ταβαρες 2ο σεντερ, έτσι λένε και εδώ οι Ολυμπιακοί ότι θέλουν 3αδα στον ασο τους Σορτς, Γουοκαπ, Γκος και 2αρια τους Φουρνιε, Εβανς, Λι, Ντόρσεϊ. Φυσιολογικά όλα αυτά!

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

allstar
Reactions: 2731
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks

Δευ Απρ 21, 2025 1:35 pm

JohnnyPao έγραψε:
Ναι ας προτείνει ο καθένας ροστερ με 25 παίχτες, με τον Ελαιζα 6ο γκαρντ, τον Ντιαλο τρίτο 3αρι (είπε ο άλλος να του δώσουμε τον ρόλο του Παπαπέτρου), όποιος θέλει ας βάλει και τον Ντουραντ 5αρι... και μετά τον Δεκέμβρη να κράζει όλο τον φόρουμ τον κάθε Μπαρτζώκα γιατί δήθεν έκανε κακές μεταγραφές και για αυτο η ομάδα τους δεν τελειώνει τη σεζόν αήττητη. Γιατί αν θεωρεί ο καθένας ρεαλιστική τη πρόταση του, τότε μετά θα κάνει και παράπονα απτον κόουτς του που δεν την υλοποιει. Αλλιώς ας αλλάξουμε τίτλο το τοπικ και αντί για προτάσεις για ροστερ να το κάνουμε ευσεβείς πόθοι.
Άρα δηλαδή εσύ για τους προπονητές το κάνεις; Για να μην τους κράζουμε άδικα; Οκ πάσο, δεν ήξερα ότι ο απώτερος σκοπός σου ήταν η προστασία του κάθε Μπαρτζώκα. Αλλά μεταξύ μας τώρα...δεν είναι αυτό έτσι; Απλά δεν θέλεις να λέγονται παράλογα πράγματα. Λογικό εν μέρι, αλλά σου εξήγησα (ίσως να μην εκφράστηκα καλά), ότι δεν έχουν όλοι τον ίδιο χρόνο να ψαχουλεύουν την κάθε λεπτομέρεια που κάνει μία πρόταση ρεαλιστική ή μη. Για παράδειγμα, κανείς δεν έχει προτείνει τον Ντουράντ. Τώρα αν εγώ θέλω τον Ντιαλό αλλά δεν έχω δει ότι έκλεισε αλλού τι να κάνω; Να ψάξω πρώτα όλο το Τουίτερ να δω τι φήμες υπάρχουν; Μπορεί να πιστεύω ότι ο Μαλεντόν είναι μικρός και θα έρθει για τα ρεπά του Σλούκα. Να κάτσω να ψάξω το ιστορικό του και τις προτάσεις του ώστε να μπω να γράψω μία μπαρούφα στο basketforum; Όσο περνάς κάποιον καιρό εδώ αρχίζεις και καταλαβαίνεις τι αξίζει να διαβάζεις. Πχ εγώ θα δώσω περισσότερο σημασία σε ένα ρόστερ που προτείνεις εσύ που το ψάχνεις παρά σε ένα που θέλω εγώ :D
JohnnyPao έγραψε:
Επίσης εγώ το έκανα προσωπικό ή άλλος που μου λέει "κάτσε να σου ξεμπλεξω τον αχταρμά", "wtf", "αν είναι κομμάτι κάποιου ονείρου όλο αυτό" και άλλα? Τεσπα δεν πρόκειται να του απαντήσω ξανά προφανώς, έτσι κι αλλιώς άλλα του γράφω και σε άλλα απαντάει. Όπως εσείς στο τοπικ του παο γράφατε πέρσι ότι θέλετε τον Ταβαρες 2ο σεντερ, έτσι λένε και εδώ οι Ολυμπιακοί ότι θέλουν 3αδα στον ασο τους Σορτς, Γουοκαπ, Γκος και 2αρια τους Φουρνιε, Εβανς, Λι, Ντόρσεϊ. Φυσιολογικά όλα αυτά!
Εννοούσα ότι το παίρνεις λίγο πατριωτικά και προσπαθείς να πείσεις τους άλλους να κάνουν πιο ρεαλιστικές (για σένα) προτάσεις. Και το κάνεις κάθε χρόνο :lol: Δεν λέω βρε παιδί μου ότι έχεις άδικο αλλά βάλε λίγο νερό κρασί σου, άσε τον άλλο να θέλει Σορτς και Μισιτς και Ναν και Μαλεντόν. Γιατί πρέπει να ενίστασαι σε πολλαπλά ποστ;

2
2 Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Απρ 21, 2025 3:01 pm

παντως περσι εδω γραφανε οι περισσοτεροι δεν χωραει το μιλου φαλ ραιτ,πρεπει να φυγει ο μιλου ..τελικα οχι μονο χωραγανε αλλα τελικα παιζαμε και με τον πιτερς ολη την χρονια.

Επισης εμεις τσακωνομασταν ποιος να φυγει ο πετρουσεφ η ο πιτερς και ο μπαρτζωκας ελεγε τους θελω ολους..και για ολους υπαρχει χρονος..επισης ο μπαρτζωκας δηλωνει συνεχεια (οπως και ο αταμαν ιτουδης κλτ) οτι πρεπει να μεγαλωσουν και αλλο τα ροστερ γιατι αλλιως δεν βγαινει αυτο το προγραμμα..και μιλαμε για προπονητες που προτιμουν κλειστα σφιχτα ροστερ ,οποτε υποθετω κατι θα βλεπουν παραπανω...

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3656
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Απρ 21, 2025 3:16 pm

Kraftf παρακαλώ όχι χαρακτηρισμούς και προσωπικές κόντρες με άλλα μέλη.

Μιλήστε μπασκετικά.

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1002
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Απρ 21, 2025 3:20 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 3:01 pm
παντως περσι εδω γραφανε οι περισσοτεροι δεν χωραει το μιλου φαλ ραιτ,πρεπει να φυγει ο μιλου ..τελικα οχι μονο χωραγανε αλλα τελικα παιζαμε και με τον πιτερς ολη την χρονια.

Επισης εμεις τσακωνομασταν ποιος να φυγει ο πετρουσεφ η ο πιτερς και ο μπαρτζωκας ελεγε τους θελω ολους..και για ολους υπαρχει χρονος..επισης ο μπαρτζωκας δηλωνει συνεχεια (οπως και ο αταμαν ιτουδης κλτ) οτι πρεπει να μεγαλωσουν και αλλο τα ροστερ γιατι αλλιως δεν βγαινει αυτο το προγραμμα..και μιλαμε για προπονητες που προτιμουν κλειστα σφιχτα ροστερ ,οποτε υποθετω κατι θα βλεπουν παραπανω...
Απλά θα ήθελα να βάλω και το εξής στο τραπέζι. Άλλο πράγμα να έχεις τρεις σεντερ θεριά που σπανίως βγάζουν τραυματισμούς και άλλο τρεις εκ των οποίων δύο τραυματίζονται με το φτάρνισμα που λέει ο λόγος.Για αυτό, κάτι θα πρέπει να κάνεις να το μοντάρεις σωστά.

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar
Reactions: 2921
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Δευ Απρ 21, 2025 3:21 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Για παράδειγμα, κανείς δεν έχει προτείνει τον Ντουράντ.
το λεπον.

Chris Paul (μια χρονια ακομα την εχει σε υψηλο επιπεδο και αν θελει "δαχτυλιδι" πριν το retirement μονο στας Ευρωπας μπορει να το δει) - Evans/Maledon - Walkup & Goss (διδυμο αχαστο)

Fournier - Buddy Hield - Dorsey (2ο Ελληνικο διαβατηριο)

Durant - Ρογκαβοπουλος (3ο) - Παπανικολης (4ο)

Vezenkov(5o) - Peters - Leday

Bagley - Milutinov (χρυση βιζα 6ο) - Fall(oπουλ)ος (περασε με ανεση το τεστακι 7ο διαβατηριο να εχουμε και καβα)

Ενα ωραιο απλο και λογικο ροστερ με κανενα προβλημα ουτε σε συμβολαια ουτε σε χρονους ουτε σε τιποτα.

Παρακαλω το τοπικ μπορει πλεον να κλειδωσει.

Τα παραπονα σας απο του χρονου στον Μπαρτζωκα.

4
4 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1204
Προειδοποιήσεις: 2

Δευ Απρ 21, 2025 3:24 pm

reignman έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
το λεπον.

Chris Paul (μια χρονια ακομα την εχει σε υψηλο επιπεδο και αν θελει "δαχτυλιδι" πριν το retirement μονο στας Ευρωπας μπορει να το δει) - Evans/Maledon - Walkup & Goss (διδυμο αχαστο)

Bagley - Milutinov (χρυση βιζα 6ο) - Fall(oπουλ)ος (περασε με ανεση το τεστακι 7ο διαβατηριο να εχουμε και καβα)

Ενα ωραιο απλο και λογικο ροστερ με κανενα προβλημα ουτε σε συμβολαια ουτε σε χρονους ουτε σε τιποτα.

Durant Jokic έχει κλείσει ο dpg

0
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Δευ Απρ 21, 2025 3:27 pm

tokalytero3d έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 3:24 pm

Durant Jokic έχει κλείσει ο dpg
Τον ειχε ψησει ο ενας απο τους 2 μπροεδρους οταν ειχε ερθει στο ΣΕΦ.
Μονο ο Γιοκιτς παραταει τα 60 μυρια του οπως ειναι και το καλοκαιρι κατηφοριζει οακα.

0
JohnnyPao

champion
Reactions: 2342
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Απρ 21, 2025 3:37 pm

reignman έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:
το λεπον.

Και μετά πήρατε τον Sikma :wink:. Μάλλον χάθηκες μάγκα, ήθελες να γράψεις στο γκαζετα και καταλαθος μπήκες στο φόρουμ...

Χαίρομαι πάντως που τα βρίσκετε όλοι εδώ μεταξύ σας, με το που γράψει ένας Παναθηναϊκός γίνεστε ομάδα για να του επιτεθείτε. Βέβαια αυτό δεν κρατάει ποτέ για πολύ, στη 1η ήττα από ρεαλ θα αρχίζεστε να σφαζεστε και μεταξύ σας.

Και δεν μιλάω για όλους τους ολυμπιακούς. (...) :wave:

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SteveNashidis την Τετ Απρ 23, 2025 12:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Χαρακτηρισμοί
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Δευ Απρ 21, 2025 3:48 pm

JohnnyPao έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 3:37 pm

Και μετά πήρατε τον Sikma :wink:. Μάλλον χάθηκες μάγκα, ήθελες να γράψεις στο γκαζετα και καταλαθος μπήκες στο φόρουμ...

Χαίρομαι πάντως που τα βρίσκετε όλοι εδώ μεταξύ σας, με το που γράψει ένας Παναθηναϊκός γίνεστε ομάδα για να του επιτεθείτε. Βέβαια αυτό δεν κρατάει ποτέ για πολύ, στη 1η ήττα από ρεαλ θα αρχίζεστε να σφαζεστε και μεταξύ σας.

Και δεν μιλάω για όλους τους ολυμπιακούς. Αλλά για τους συγκεκριμένους 5-6 κωμικοτραγικους τύπους εδώ μέσα! :wave:
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 893

Δευ Απρ 21, 2025 3:53 pm

Η σεζόν μπήκε στην τελική της ευθεία και ο σχεδιασμός για την επόμενη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το φετινό τελικό αποτέλεσμα.
Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς και το έχουμε επισημάνει πολλές φορές.

Από κει και πέρα υπάρχουν πολλά ερωτηματικά σε σχέση με τους παίκτες του υπάρχον ρόστερ και αφορούν την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται την νέα χρονιά.
Για τις θέσεις των guard για παράδειγμα , προς το παρών μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε για την εξέλιξη με τον τραυματισμό του Γουόκαπ και την γενική εικόνα του Έβανς και κατά πόσο η ομάδα θα μπορεί πλέον να στηριχτεί πάνω του χωρίς μεγάλο ρίσκο . Αν αυτοί οι δύο είναι καλά, τότε ο Ολυμπιακός θα μείνει ακριβώς ως έχει στην θέση ένα με δύο καθαρούς άσσους Γουόκαπ, Γκος, συν τον compo Έβανς.
Θεωρώ πως ο Βιλντόζα θα είναι πιθανότατα εκτός του νέου σχεδιασμού , ενώ η περίπτωση Ντόρσεϊ θα εξαρτηθεί από πάρα πολλές παραμέτρους.
Σίγουρα πάντως δεν μπορεί να συνεχίσει ο Τάιλερ με αυτό το συμβόλαιο και αυτό τον ρόλο στην ομάδα, όσο και αν καιγόμαστε για διαβατήρια.
Για την frontline θα ήθελα να υπάρξει μια διαφοροποίηση στο βασικό δίδυμο ψηλών με την προσθήκη ενός πιο αθλητικού παίκτη στην θέση 5.
Αν ακόμα και τώρα που που μπαίνουμε στην τελική ευθεία έχοντας διαθέσιμα (;) όλα τα 5αρια μας η ομάδα συνεχίσει να παίρνει λίγα πράγματα από τους ψηλούς , τότε Θεωρώ δεδομένη μια αλλαγή σε αυτή την θέση.

Όπως έγραψα και πιο πάνω, όλα θα εξαρτηθούν από το τελικό αποτέλεσμα.
Ειδικά αν ο Ολυμπιακός κατακτήσει την Euroleague και ελέω της επικείμενης ανακαίνισης του ΣΕΦ , η ομάδα λογικά θα πάει πολύ συγκρατημένα στην φετινή off season.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 5637
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Απρ 21, 2025 4:05 pm

Γενικά οι προτάσεις μας τώρα παρά είναι απλά για να περνάει η ώρα ..
Πχ σχεδόν όλοι διώχνουμε βιλντοζα μιλου ..Άμα ομως από δω και πέρα είναι συγκλονιστικοί θα αλλάξουμε γνώμη .. Επίσης δεν έχουμε ιδέα σε τι κατάσταση είναι ο γουοκαπ

Αμα το σηκώσουμε παίζει απλά να φέρουμε τον γουορντ το καλοκαίρι ..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions: 3656
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns

Δευ Απρ 21, 2025 7:29 pm

reignman ο φίλος jonnypao είχε δίκιο που την έπεσαν κάποιοι με άκομψο τρόπο και απλά το αστείο σου δεν είχε το κατάλληλο timing. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι παραπάνω σε τόνο ειρωνείας προς τον ίδιο, αν δεν κάνω λάθος.

Oπότε θα ζητήσω ξανά ευγενικά φίλοι Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί να συζητάτε μπασκετικά.

Στις προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές προφανώς και ο καθένας θα γράψει το ιδανικό / ρεαλιστικό ρόστερ για την ομάδα του και δεν υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ του ρεαλιστικού και του φανταστικού.
Κακώς ανεβάζετε πολύ τους τόνους.
Πιστεύω μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, μέρες που είναι. :sorry:

1
1 Εικόνα
Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
reignman

allstar

Δευ Απρ 21, 2025 8:09 pm

SteveNashidis έγραψε:
Δευ Απρ 21, 2025 7:29 pm
reignman ο φίλος jonnypao είχε δίκιο που την έπεσαν κάποιοι με άκομψο τρόπο και απλά το αστείο σου δεν είχε το κατάλληλο timing. Νομίζω δεν υπάρχει κάτι παραπάνω σε τόνο ειρωνείας προς τον ίδιο, αν δεν κάνω λάθος.

Oπότε θα ζητήσω ξανά ευγενικά φίλοι Παναθηναικοί και Ολυμπιακοί να συζητάτε μπασκετικά.

Στις προτάσεις για ρόστερ και μεταγραφές προφανώς και ο καθένας θα γράψει το ιδανικό / ρεαλιστικό ρόστερ για την ομάδα του και δεν υπάρχει σαφής διάκριση μεταξύ του ρεαλιστικού και του φανταστικού.
Κακώς ανεβάζετε πολύ τους τόνους.
Πιστεύω μπορούμε να συνεχίσουμε την κουβέντα χωρίς προσωπικές αντιπαραθέσεις, μέρες που είναι. :sorry:
Προφσνως και δεν υπηρχε ειρωνικο υφος, το αρχικο μου ποστ απο το οποιο πιαστηκε ο Τζονις δεν αφορουσε καν τον ιδιο.

Απο την αλλη αν του την επεσαν αλλοι με ακομψο τροπο... εγω τι να κανω? Του την επεσα εγω? Τον εκανα καποιο quote ή προσωπικη αναφορα?
Αν ας πουμε μου συμβει κατι και αυτο μου προκαλεσει νευρα, τοτε θα τσακισω τα μουτρα του πρωτου που θα βρω στον διαβα μου και ας μην εχει καμια σχεση με το συμβαν? ο.ο

Anyways, εγω ειδα το σχολιο του φιλου Νικολα του Αστεριου για τον Durant και ειπα να κανω double down. :cool: για να γελασουμε, εγω γελασα, ο Νικος γελασε, οποτε αυτο που ηθελα να πετυχω το καταφερα.

3
2 Εικόνα 1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”