Euroleague Playoffs Olympiacos BC (1) vs (8) Real Madrid
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri
- Reactions: 2723
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπράβο στον Ολυμπιακό που έδειξε μετά από καιρό το μπάσκετ που μπορεί και δείχνει πως την ώρα του "πρέπει" ήταν ψυχολογικά έτοιμος. Κλασσικά από Ρεάλ μόνο ο Γιουλ καταλαβαίνει που βρίσκεται. Οι γνωστοί Μούσα, Χεζόνια πάτησαν κάτι νιαουρητά, πρέπει να τους άκουσαν μέχρι τη Μαδρίτη. Αναμενόμενα εύκολο βράδυ για τον Ολυμπιακό, εύκολη σειρά, άντε να τους χαρίσει ένα ματσάκι στη Μαδρίτη να μην τα βάψουν μαύρα. GGs.
5
5

- mixalisgate7
- Reactions: 1633
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εύκολα κάναμε το 1-0. Η ομάδα στο πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετική, στο δεύτερο δεν ήταν το ίδιο καλή. Η Ρεάλ σαν ξύπνησε μετά από την αποβολή του Ματέο με δεύτερη τεχνική ποινή. Και οι δυο ομάδες τα έσπασαν από το τρίποντο. MVP ο Σάσα, πολύ καλός ο Μίλου παρότι έχασε 2-3 καλάθια ενώ ήταν μόνος του. Θετική η επανεμφάνιση του Ουόκαπ. Ο Φουρνιέ βοήθησε περισσότερο στο πρώτο ημίχρονο. Το αντίθετο έγινε με τον Πίτερς που ήταν πιο ουσιαστικός στο δεύτερο.
0
-
- Reactions: 1445
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
Καλύτερα που ήρθε λίγο δύσκολα παιδιά.. ήταν πιο δύσκολο από ότι δείχνει το σκορ! Θέλει μεγάλη προσοχή στο δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα δείχνει σε καλή κατάσταση από άποψη σκληραδας και φυσικής κατάστασης. Κάναμε κάποια λάθη και τους κάναμε να πιστέψουν ότι μπορούν να μπουν για τα καλά στο παιχνίδι. Ίσως για δικό μας καλό για να μην επαναπαυτουμε για τη συνεχεια
1
1

-
- Reactions: 149
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πολλά μπράβο στην ομάδα!Το πρώτο βήμα έγινε.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό!Η ομάδα μπήκε έτοιμη και έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις της.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε άμεσα στην όποια αντίδραση πήγε να βγάλει η Ρεαλ.
Ο Πίτερς τείνει να γίνει ο παίχτης κλειδί σε κάθε ματς.
Κάθε φορά που παίζει ο ΜακΚίσικ δε ξέρω αν θέλω να κλάψω ή να γελάσω.
Το παιχνίδι της Πέμπτης θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και κανένα εφησυχασμό.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν εξαιρετικό!Η ομάδα μπήκε έτοιμη και έδειξε εξ αρχής τις προθέσεις της.
Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε άμεσα στην όποια αντίδραση πήγε να βγάλει η Ρεαλ.
Ο Πίτερς τείνει να γίνει ο παίχτης κλειδί σε κάθε ματς.
Κάθε φορά που παίζει ο ΜακΚίσικ δε ξέρω αν θέλω να κλάψω ή να γελάσω.
Το παιχνίδι της Πέμπτης θέλει πολύ μεγάλη προσοχή και κανένα εφησυχασμό.
1
1

- kojito
- Reactions: 2528
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Έγινε το πρώτο βήμα σήμερα με πολύ καλή εμφάνιση. Νομίζω θα αδικήσουμε τους παίκτες και το staff αν αρχίσουμε να λέμε ότι η Ρεάλ δεν εμφανίστηκε ποτέ στο γήπεδο, ότι δεν επιβεβαίωσε την καλή κατάσταση που βρισκόταν το τελευταίο διάστημα, ότι ο Tavares δύσκολα θα κάνει ξανά τόσο κακό παιχνίδι στην σειρά κτλ. Άριστα προετοιμασμένη πνευματικά και αγωνιστικά η ομάδα σήμερα, ο Μπαρτζώκας έκανε πολύ καλό rotation με αρκετές αλλαγές και σε καίρια σημεία. Το μόνο ίσως που θα μπορούσα να του προσάψω είναι που δεν έβγαλε νωρίτερα εκτός τον Fournier στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου για να ηρεμήσει.
Ομολογώ ότι ίσως μας βγει σε καλό που έστω και αμυδρά η Ρεάλ μας ανησύχησε για κάποια λεπτά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Χίλιες φορές να είμαστε σε εγρήγορση στα play-offs όσο γίνεται, παρά να ρίχναμε μια χαλαρή εικοσάρα.
Μεθαύριο τελείως διαφορετικό ματς, ξεκινάμε από το μηδέν.
Ομολογώ ότι ίσως μας βγει σε καλό που έστω και αμυδρά η Ρεάλ μας ανησύχησε για κάποια λεπτά στο τέταρτο δεκάλεπτο. Χίλιες φορές να είμαστε σε εγρήγορση στα play-offs όσο γίνεται, παρά να ρίχναμε μια χαλαρή εικοσάρα.
Μεθαύριο τελείως διαφορετικό ματς, ξεκινάμε από το μηδέν.
4
4

-
- Reactions: 325
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
ιδανικό game 1 για εμάς.
τα πιο σημαντικά για εμένα :
- βγάλαμε εκτός παιχνιδιού Ταβάρες, Καμπάσο και Μούσα, αυτό από μόνο του είναι τρομερά δύσκολο
- οι Γουόκαπ και Βιλντόζα έδειξαν ότι μπορούν να υπολογίζονται κανονικά για τη σειρά
- πολύ καλό ροτέισον χωρίς κανέναν να βαρέσει υπερωρίες
- η εικόνα των σέντερ μας
- δε νικήσαμε με τριαντάρα, μακριά από εμάς αυτά σε game 1. η Ρεάλ μας κέρδισε και στις δύο περιόδους του δευτέρου ημιχρόνου οπότε δε νομίζω να υπάρξει υπερβολικός εφησυχασμός στο επόμενο
τα πιο σημαντικά για εμένα :
- βγάλαμε εκτός παιχνιδιού Ταβάρες, Καμπάσο και Μούσα, αυτό από μόνο του είναι τρομερά δύσκολο
- οι Γουόκαπ και Βιλντόζα έδειξαν ότι μπορούν να υπολογίζονται κανονικά για τη σειρά
- πολύ καλό ροτέισον χωρίς κανέναν να βαρέσει υπερωρίες
- η εικόνα των σέντερ μας
- δε νικήσαμε με τριαντάρα, μακριά από εμάς αυτά σε game 1. η Ρεάλ μας κέρδισε και στις δύο περιόδους του δευτέρου ημιχρόνου οπότε δε νομίζω να υπάρξει υπερβολικός εφησυχασμός στο επόμενο
2
2

- coach blue
- Reactions: 1026
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1-0. Πάμε για το επόμενο.
Θα προτιμούσα μέσα από ένα δύσκολο ματς ώστε να φτιάξει ψυχολογία η ομάδα και να μπει πιο ουσιαστικά σε κλίμα Πλέι οφ
Τα γρήγορα φάουλ του ταβαρες και οι τεχνικές ποινές το έκαναν διαδικαστικό και αυτό κρύβει παγίδες.
Να δούμε την Παρασκευή τι ματς θα έχουμε μιας και δεδομένα θα μεσολαβήσει πολύ παρασκηνιο.
Θα προτιμούσα μέσα από ένα δύσκολο ματς ώστε να φτιάξει ψυχολογία η ομάδα και να μπει πιο ουσιαστικά σε κλίμα Πλέι οφ
Τα γρήγορα φάουλ του ταβαρες και οι τεχνικές ποινές το έκαναν διαδικαστικό και αυτό κρύβει παγίδες.
Να δούμε την Παρασκευή τι ματς θα έχουμε μιας και δεδομένα θα μεσολαβήσει πολύ παρασκηνιο.
1
1

- montechristo
- Reactions: 1632
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
4
Έπεσε πολύ ξύλο και τα πήγαμε καλά και σε αυτό.
Η ομάδα έδειξε έτοιμη και με όλους σε θέση μάχης.
ΥΓ: Αυτόν τον Μούσα που ξεκαρδίζεται σε κάθε σφύριγμα σε βάρος της Ρεάλ και που κάνει σαν απατημένη γκόμενα σε κάθε φάση που δεν του κάθεται, δεν τον θέλω ούτε για αστείο στον Ολυμπιακό.
Ελπίζω τα αισθήματα να είναι αμοιβαία και να μη τον φορτωθούμε.
Η ομάδα έδειξε έτοιμη και με όλους σε θέση μάχης.
ΥΓ: Αυτόν τον Μούσα που ξεκαρδίζεται σε κάθε σφύριγμα σε βάρος της Ρεάλ και που κάνει σαν απατημένη γκόμενα σε κάθε φάση που δεν του κάθεται, δεν τον θέλω ούτε για αστείο στον Ολυμπιακό.
Ελπίζω τα αισθήματα να είναι αμοιβαία και να μη τον φορτωθούμε.
4
4

- βήματα εκτός φάσης
- Reactions: 1405
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό με ομαδική άμυνα γρανίτη και συγκέντρωση στα 4/5 του ματς. Η επίθεση ήταν τόσο καλή όσο χρειαζόταν για να κινδυνεύσει ποτέ μέσα στο σαραντάλεπτο η υπόθεση νίκη. Ο Φουρνιέ ήταν αρκετά άστοχος από το τρίποντο αλλά με γεμάτη στατιστική στα υπόλοιπα από 2ποντο μέχρι ασίστ και άμυνες. Σε αυτό το ματς οι δύο αντίπαλοι μέτρησαν τις δυνάμεις τους ο ένας απέναντι στον άλλο, με τον Ολυμπιακό να δείχνει ότι πατάει πιο καλά στο παρκέ. Το μεθαυριανό θα είναι μισή πρόκριση... συνεχίζουμε με ηρεμία και σοβαρότητα.
4
4

- GK_23
- Reactions: 2552
- Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut
- Προειδοποιήσεις:
0
Σπουδαίο παράσημο για την άμυνα του Ολυμπιακού τα 19 λάθη της Ρεάλ. Αψεγάδιαστες αμυντικές επιστροφές και πολύ καλή διαχείριση του ματς στο δεύτερο ημίχρονο όπου η Ρεάλ προσπάθησε να βγάλει κάποια αντίδραση.
Δεν συμφωνώ όμως στα όσα λέγονται περί εύκολης σειράς, η Ρεάλ θα αντιδράσει. Τραγικό κουτσάρισμα από τον Ματέο σήμερα, βούτυρο στο ψωμί του Ολυμπιακού η αργοκίνητη πεντάδα με την οποία ξεκίνησε το ματς καθώς και η επιμονή του σε Deck και Campazzo. Ο βοηθός του έκανε πολύ καλύτερες κινήσεις από τον πάγκο αλλά το ματς δεν γυρνούσε με τίποτα.
Δεν συμφωνώ όμως στα όσα λέγονται περί εύκολης σειράς, η Ρεάλ θα αντιδράσει. Τραγικό κουτσάρισμα από τον Ματέο σήμερα, βούτυρο στο ψωμί του Ολυμπιακού η αργοκίνητη πεντάδα με την οποία ξεκίνησε το ματς καθώς και η επιμονή του σε Deck και Campazzo. Ο βοηθός του έκανε πολύ καλύτερες κινήσεις από τον πάγκο αλλά το ματς δεν γυρνούσε με τίποτα.
5
5

- gkostas37
- Reactions: 470
- Αγαπημένη θέση: SG, SF
- Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Όταν λέγαμε ότι ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να μην έχει τους καλύτερους παίκτες ποιοτικά σε σχέση με τον ΠΑΟ αλλά στην Ευρωλίγκα είναι η πιο σταθερή ομάδα όλη την σεζόν και είναι πρώτο φαβορί για την κούπα, κάποιοι ζητούσαν το κεφάλι του Μπαρτζώκα στο πιάτο όπως η Σαλωμη, επειδή έχασε αδιάφορους αγώνες
Γενικα ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι την Ρεάλ την ματσαρει πολύ καλά φέτος και στους 3 αγώνες που έπαιξε μαζί της. Έχουν και οι άλλοι τον Ματέο που πίνει νερό στον πάγκο, δεν μου φαίνεται απίθανη ακόμα και η σκούπα στην σειρά.

Γενικα ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι την Ρεάλ την ματσαρει πολύ καλά φέτος και στους 3 αγώνες που έπαιξε μαζί της. Έχουν και οι άλλοι τον Ματέο που πίνει νερό στον πάγκο, δεν μου φαίνεται απίθανη ακόμα και η σκούπα στην σειρά.
2
2

-
- Reactions: 503
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πρώτο βήμα με άκρως πειστική εμφάνιση.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα που εμφάνισε την ομάδα απόλυτα έτοιμη πνευματικά.
Σημαντικό το ότι κερδίσαμε εύκολα, σουτάροντας άσχημα από το τρίποντο.
Πολύ θετικό επίσης το γεγονός πως οι παίκτες που επέστρεψαν από μακροχρόνια αποχή, ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά.
ΥΓ: 1-0 και τίποτα παραπάνω...το ματς της Παρασκευής θα είναι σαφώς πιο δύσκολο.
Αξίζουν συγχαρητήρια στον Μπαρτζώκα που εμφάνισε την ομάδα απόλυτα έτοιμη πνευματικά.
Σημαντικό το ότι κερδίσαμε εύκολα, σουτάροντας άσχημα από το τρίποντο.
Πολύ θετικό επίσης το γεγονός πως οι παίκτες που επέστρεψαν από μακροχρόνια αποχή, ανταποκρίθηκαν εξαιρετικά.
ΥΓ: 1-0 και τίποτα παραπάνω...το ματς της Παρασκευής θα είναι σαφώς πιο δύσκολο.
2
2