Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
EXASFAIROS13

euroleague
Reactions: 221
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Απρ 27, 2025 4:33 pm

Μπαι δε Γουέι -επειδή τα ονειρα πολλές φορές μου βγαινουν-ειχα δει όνειρο πριν 4-5 μερες να χάνει η Φενερ από ομάδα που φορούσε μαυρα...λετε να είναι Μονακο στον τελικό?????🤔

0
Giannis14

junior
Reactions: 66
Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Απρ 27, 2025 4:34 pm

Πέρυσι ο Σλούκας ήταν αρχηγός και ήταν ξεκάθαροι οι ρόλοι. Τώρα που ανανέωσε ο Ναν υπήρξε ένα μπέρδεμα σχετικά με την αρχηγία το μοίρασμα των ρόλων και τις ευθύνες. Επειδή ο ναν τώρα παίρνει 4,5 νομίζει ότι πρέπει να κάνει πιο πολλά πράγματα, και κάνει λάθος. Ας μείνει όπως ήταν παικτικα, και να δείχνει στο γήπεδο ποιος είναι ο αρχηγός, δηλαδή ο Σλούκας, και μετά όλα γίνονται

0
Christofis

euroleague
Reactions: 1164
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Απρ 27, 2025 4:40 pm

TakeshyKurosawa1 έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 3:06 pm
Christofis έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 8:28 am

Εγω παλι προβλεπω μπρεικ την Τεταρτη. Αν δεν γινει δεν ξερω αν θα τα καταφερει στο 4ο παιχνιδι. Απο την αλλη ομω σο Παο μας εχει αποδειξει οτι σε παιχνιδιανπου ειναι με την πλατη στον τοιχο αλλαζει δερμα και φοραει το καλα του. Αν περασει απο τη σειρα οι μονας ομαδες που μπορουν να του κοψουν τον τιτλο ειναι ο Ολυμπιακος που ειναι ολα 50-50 και η Παρι που θα ειναι σπιτι της
Και η Μονακό με τη Φενέρ μπορούν να τον κόψουν αν τύχει σε κακή βραδιά ο Ναν. Πολλά εξαρτώνται από αυτόν. Εκτός αν τύχει σε εξωπραγματική βραδιά ο Σλούκας.
Η φενερ δεν εχει τα γκαρντ να ματσαρει τον Παο. Ονπαο με Οσμαν, Χουαντσο και λιγο Παπαπετρου Καλαιτζακη μπορει να ανταποκριθει απεναντι στα πολλα φοργουορντς της Φενερ.

Η μονακο μονο αν ειναι καλος οργανωτικα ο τζειμς μπορει να εχει τυχη αλλα αυτος στα κρισιμα συνηθως ειναι ο καλυτερος παικτης του αντιπαλου προπονητη.

0
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Απρ 27, 2025 5:14 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 4:33 pm
Μπαι δε Γουέι -επειδή τα ονειρα πολλές φορές μου βγαινουν-ειχα δει όνειρο πριν 4-5 μερες να χάνει η Φενερ από ομάδα που φορούσε μαυρα...λετε να είναι Μονακο στον τελικό?????🤔
καλα και εγω ειχα δει τελικο μονακο οσφπ και πηγα κουβα

τελικα μαλλον δεν εχω το χαρισμα θα παω να γινω μοναχος :welcome:

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 3921
Προειδοποιήσεις: 3

Κυρ Απρ 27, 2025 5:17 pm

kein έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 4:32 pm

Καθήστε βρε , που πάτε όλοι !!!!
μην μασας εγω ειμαι εδω chillpill.gif

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kein

a1greece
Reactions: 619

Κυρ Απρ 27, 2025 5:19 pm

τουλουμπα έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 5:17 pm
kein έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 4:32 pm

Καθήστε βρε , που πάτε όλοι !!!!
μην μασας εγω ειμαι εδω chillpill.gif

Εικόνα
Άμα φύγεις και σύ το κλείσαμε το μαγαζάκι.

1
1 Εικόνα
:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
Sharp Shooter

a1greece
Reactions: 1062
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Nashty

Κυρ Απρ 27, 2025 5:54 pm

Η Εφες είχε εξαρχής ένα ατού που ξέραμε ότι θα έβαζε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Πολλά κορμιά στην περιφέρεια με αρκετή ποιότητα και είναι ίσως η μόνη ομάδα που μπορεί κατά κάποιο τρόπο να ματσαρει αυτήν του Παναθηναϊκού. ΟΜΩΣ:

1. Καμια σειρά δεν τελειώνει αν υποστείς break σε ένα από τα δύο πρώτα ματς.
2. Καμία σειρά δεν τελειώνει αν χάσεις το πρώτο ματς στην έδρα του αντιπάλου και γίνει το 2-1.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά όπως το 2017 με το διπλό του Ολυμπιακού εναντίον της ίδιας ακριβώς ομάδας έχοντας το 2-1 στην πλάτη και μάλιστα μπαίνοντας ΑΘΛΙΑ στο 4ο ματς όπου και βρέθηκε πίσω με 15 πόντους.

Και φυσικά για να μην πάμε μακριά το περσινό παράδειγμα του Παναθηναϊκού εναντίον της Μακάμπι.

Γι’αυτό το λόγο λέγονται οι σειρές best of five και πρέπει να κάνεις 3 νίκες για να περάσεις. Και φυσικά όσο δύσκολο είναι για τον γηπεδούχο να ξεκινήσει με 2 σερί νίκες μέσα σε 3 μέρες, άλλο τόσο δύσκολο είναι για αυτόν που έχει το μειονέκτημα έδρας να κάνει το ίδιο μια εβδομάδα μετά.

Η μπάλα είναι στο γήπεδο της Εφες, όμως η υπόθεση πρόκριση είναι στα χέρια του καλού (εφόσον εμφανιστεί) Παναθηναϊκού.

2
2 Εικόνα
“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions: 2424
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Δευ Απρ 28, 2025 10:59 pm

Ας επιστρέψουμε στα αγωνιστικά :)

Για εμένα το πως θα πάει η σειρά θα το δείξει το επόμενο παιχνίδι.

Οχι το ποιος θα κερδίσει αλλά η νοοτροπία με την οποία θα μπούμε στο παιχνίδι.

Ως τώρα όταν είμαστε με την πλάτη στον τοίχο ανταποκρινόμαστε αλλά ταυτόχρονα εκτός έδρας είμαστε τραγικοί.

Η Εφές δεν είναι Μακάμπι, και παίκτες με εμπειρία που έχουν φάει με το κουτάλι τέτοια παιχνίδια έχει και έδρα έχει δεν θα παίζει σε ουδέτερο γήπεδο.

Αν μπούμε με την σωστή νοοτροπία να παίζουμε στο 100% όλο το παιχνίδι και να δαγκώνουμε, σίγουρα θα πάρουμε ένα από τα δύο ίσως ακόμα και τα δύο.

Αν μπούμε φοβισμένοι ή με την μπλαζέ νοοτροπία ότι θα παίξουμε 1-2 δεκάλεπτα και θα κερδίσουμε θα είναι καθαρά θέμα τύχης να πετύχουμε σε κακή μέρα την Εφές και ταυτόχρονα να έχουμε 1-2 παίκτες να κάνουν παιχνίδι καριέρας σαν τον Χουάντσο στο πρώτο παιχνίδι.

4
4 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Wberry

Reactions: 2
Αγαπημένος παίκτης: Zarko Paspalj
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τρί Απρ 29, 2025 2:50 pm

Sharp Shooter έγραψε:
Κυρ Απρ 27, 2025 5:54 pm
Η Εφες είχε εξαρχής ένα ατού που ξέραμε ότι θα έβαζε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Πολλά κορμιά στην περιφέρεια με αρκετή ποιότητα και είναι ίσως η μόνη ομάδα που μπορεί κατά κάποιο τρόπο να ματσαρει αυτήν του Παναθηναϊκού. ΟΜΩΣ:

1. Καμια σειρά δεν τελειώνει αν υποστείς break σε ένα από τα δύο πρώτα ματς.
2. Καμία σειρά δεν τελειώνει αν χάσεις το πρώτο ματς στην έδρα του αντιπάλου και γίνει το 2-1.

Παραδείγματα υπάρχουν πολλά όπως το 2017 με το διπλό του Ολυμπιακού εναντίον της ίδιας ακριβώς ομάδας έχοντας το 2-1 στην πλάτη και μάλιστα μπαίνοντας ΑΘΛΙΑ στο 4ο ματς όπου και βρέθηκε πίσω με 15 πόντους.

Και φυσικά για να μην πάμε μακριά το περσινό παράδειγμα του Παναθηναϊκού εναντίον της Μακάμπι.

Γι’αυτό το λόγο λέγονται οι σειρές best of five και πρέπει να κάνεις 3 νίκες για να περάσεις. Και φυσικά όσο δύσκολο είναι για τον γηπεδούχο να ξεκινήσει με 2 σερί νίκες μέσα σε 3 μέρες, άλλο τόσο δύσκολο είναι για αυτόν που έχει το μειονέκτημα έδρας να κάνει το ίδιο μια εβδομάδα μετά.

Η μπάλα είναι στο γήπεδο της Εφες, όμως η υπόθεση πρόκριση είναι στα χέρια του καλού (εφόσον εμφανιστεί) Παναθηναϊκού.
Εμένα η σειρά Παναθηναικού-εφές μού μοιάζει με την σειρά Ολυμπιακού -Φενερμπαχτσε.
Τ 3ο παιχνίδι ειναι το πιο κρίσιμο για να σπάσει η σείρα, όχι πως δεν μπορεί να σπάσει στο 4ο αλλά θα είναι πιο δύσκολο.

2
2 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”