O Oλυμπιακος του 2023 ειναι σαν να κανεις το καλυτερο σεξ που εχεις κανει ποτε και δευτερολεπτα πριν την απολυτη κορυφωση να χτυπαει το κουδουνι η μανα σου.Christofis έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 7:38 pmΜεγαλη κουβεντα. Ο ολυμπιακος κερδισε περυσι ευρωπαικο τροπαιο στο ποδοσφαιρο. Κατι που θα γινει μια φορα στα 100 χρονια. Πραγματικά ο τελικος ειναι το τελευταιο πραγμα που θυμαμαι και δεν ξερω αν εχω συγκρατησει και λεπτομεριες. Αυτο που θυμαμαι ειναι η προσμονη για καθε παιχνιδι. Πραγματικα το να μου πουν περνας απευθειας φαιναλ φορ και παιρνεις τον τιτλο νομιζω δεν εχει αξια. Το 2023 ηταν ενα ωραιο παραμυθι γιατι η ομαδα επαιξε εκπληκτικο μπασκετ. Και επειδη παιζοντας ετσι δεν την πηραμε την ευρωλιγκα αυτο μας εχει αφησει χωρις κλεισιμο. Δεν εχει επελθει η καθαρση και αυτο φορτώνει με αγχος την ομαδα τπυς παικτες τον προπονητη και τους φιλαθλους. Με τη διαφορα οτι αυτοι που μας αφησαν με αυτο το ασχημο συναισθημα απλα πλεον εχουν παει σπιτι τους. Νομιζω οτι χωτις τον κακο μας δαιμονα της τελευταιας διετιας δεν θα εχουμε τοσο αγχος. Το Παο Ολυμπιακος θα εχουν αμφοτεροι αγχος και οποιος πιστευει το αντιθετο απλα εθελοτυφλειnikolas_asteri έγραψε: ↑Παρ Μάιος 02, 2025 6:48 pm
Εδώ έχεις πολύ δίκιο αλλά δεν ξέρω ποιος είναι ο σωστός τρόπος να αντιμετωπιστεί αυτό. Μπορεί εμείς που είμαστε μιας κάποιας ηλικίας να είμαστε «χορτασμένοι» αλλά μέχρι πέρυσι, ο Ολυμπιακός είχε πιο φρέσκες επιτυχίες από τον Παναθηναικό. Τα ίδια λέγανε (έλεγα τεσπα). Δεν προσπαθώ να μειώσω το συναίσθημα επειδή «χόρτασα», αλλά να υπενθυμίσω πως ό,τι κι αν κυνηγάμε, το χάνουμε όταν σταματάμε να το απολαμβάνουμε. Αν η αγωνία γίνει το μόνο που απομένει, τότε ακόμα κι όταν έρθει η κούπα, θα είναι άδεια.
Ο,τι εκανες το καλυτερο σεξ, το εκανες αλλα... αλλα.