Επίσης περισσότερη πλάκα θα είχε να ζητούσε αλλαγή συμπαίκτη του όσο ήταν στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς…
Euroleague Playoffs Panathinaikos Athens (3) vs (6) Anadolu Efes
Συντονιστής: Captains
- Sharp Shooter
- Reactions: 1083
- Αγαπημένη θέση: SF
- Αγαπημένος παίκτης: Nashty
- Προειδοποιήσεις:
0
Θα είχε βέβαια πλάκα να ζητούσε ο Γκραντ ή ο Χουάντσο πχ αλλαγή του Σλούκα για κάθε φορά που έτρωγε καλάθι παίζοντας μέτρια άμυνα ή για κάθε φορά που έβγαινε ελεύθερο σουτ επειδή δημιουργήθηκε υπεραριθμια…
Επίσης περισσότερη πλάκα θα είχε να ζητούσε αλλαγή συμπαίκτη του όσο ήταν στη Φενέρ του Ομπράντοβιτς…
6
6

“Maybe now you could say I didn't play a second, but in five years, you guys are going to forget. In ten years I'll still be a champion. In 20 years I'll tell my kids I probably started, and in 30 years I'll probably tell them I got the MVP.”
- τουλουμπα
- Reactions: 3980
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ναι πολυ ακραιο
το να σπρωχνετε με τον προπονητη και να βριζει ο ενας τον αλλον ον καμερα ειναι νορμαλ ας πουμε
η το να κυνηγαν παιχτης να δειρει τον προπονητη την ωρα του αγωνα
αυτα οπως εγραφαν τοτε οι ολυμπιακοι ηταν μεσα στην ενταση του παιχνιδιου δεν σημαιναν κατι και μονο τα μιντια ασχολουνταν γιατι ηθελαν να κανουν κακο στην ομαδα τους

2
1
1

-
- Reactions: 1212
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
2
Άλλο μεταξύ παικτών και άλλο μεταξύ παίκτη και προπονητή.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 03, 2025 9:55 pmναι πολυ ακραιο
το να σπρωχνετε με τον προπονητη και να βριζει ο ενας τον αλλον ον καμερα ειναι νορμαλ ας πουμε
αυτα οπως εγραφαν τοτε οι ολυμπιακοι ηταν μεσα στην ενταση του παιχνιδιου δεν σημαιναν κατι και μονο τα μιντια ασχολουνταν γιατι ηθελαν να κανουν κακο στην ομαδα τους![]()
Την επόμενη φορά που θα σέρνεται ο Σλούκας στο γήπεδο θέλω γιουρτσεβεν να λεει στα τουρκικά στον Αταμάν πέταξε έξω το "παλτό".
1
1

- mikebramosfan
- Reactions: 13
- Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
και οταν δεν θα το κανει ο αταμαν να γυρισει ο σλουκας και να κανει αυτοtokalytero3d έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 03, 2025 10:10 pm
Άλλο μεταξύ παικτών και άλλο μεταξύ παίκτη και προπονητή.
Την επόμενη φορά που θα σέρνεται ο Σλούκας στο γήπεδο θέλω γιουρτσεβεν να λεει στα τουρκικά στον Αταμάν πέταξε έξω το "παλτό".

0
Δεν καταλαβαίνω γιατί ειρωνεύεστε, όπως είπα άποψη είναι, γενική δεν το εστιάζω σε αταμαν ή Μπαρτζώκα αν αυτό εννοείτε, απλώς με αφορμή την συζήτηση.
Απλώς το βλέπω ότι αν αντιδράσεις σε μια παρατήρηση πιθανότατα ξέρεις ότι έκανες λάθος, ωστόσο δεν αντέχεις εκείνη την ώρα να σου την λένε κιόλας ή έστω σε αυτό το ύφος (που μπορεί όντως να είναι μη αποδεκτό)
Όταν λες έλα τώρα βγάλτον έξω στην ουσία αμφισβητείς την ικανότητα του προπονητή να κάνει την δουλειά του. Εγώ το βλέπω ισοδύναμο με το να δίνει οδηγίες για ένα play και στο τέλος να λες όχι δεν είναι σωστό θα παίξουμε άλλο.
Μπορεί ο παίκτης που έχει και την εικόνα μέσα από το γήπεδο να έχει δίκιο. Αλλά υπάρχουν ρόλοι. Ο ρόλος του προπονητή είναι να κάνει παρατηρήσεις και να διαχειρίζεται και τις αντιδράσεις σε αυτές. Ο ρόλος του παίκτη δεν είναι να κάνει τις αλλαγές. Αυτό εννοώ.
Απλώς το βλέπω ότι αν αντιδράσεις σε μια παρατήρηση πιθανότατα ξέρεις ότι έκανες λάθος, ωστόσο δεν αντέχεις εκείνη την ώρα να σου την λένε κιόλας ή έστω σε αυτό το ύφος (που μπορεί όντως να είναι μη αποδεκτό)
Όταν λες έλα τώρα βγάλτον έξω στην ουσία αμφισβητείς την ικανότητα του προπονητή να κάνει την δουλειά του. Εγώ το βλέπω ισοδύναμο με το να δίνει οδηγίες για ένα play και στο τέλος να λες όχι δεν είναι σωστό θα παίξουμε άλλο.
Μπορεί ο παίκτης που έχει και την εικόνα μέσα από το γήπεδο να έχει δίκιο. Αλλά υπάρχουν ρόλοι. Ο ρόλος του προπονητή είναι να κάνει παρατηρήσεις και να διαχειρίζεται και τις αντιδράσεις σε αυτές. Ο ρόλος του παίκτη δεν είναι να κάνει τις αλλαγές. Αυτό εννοώ.
1
1

- mikebramosfan
- Reactions: 13
- Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
και με τα γκαρντmikebramosfan έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 03, 2025 11:23 pmΟ Σλούκας πάντως φαίνεται να έχει μια προτίμηση στα πεντάρια. Πρώτα πλακώθηκε με Λεσορ, τώρα Γιουρτσεβεν.
ποσες φορες ειχε πλακωθει με βιλντοζα ναν και φετος με μπραουν
δεν εισαι ενημερωμενος

1
1

Δεν πιστεύω ότι πλακώθηκε με κανέναν από τους δύο. Αυτό ακριβώς λέω. Αν η φάση ήταν, να γύρναγε να έλεγε στον γιουρτ7 «καλά μανταλάκια έχεις ρε μ..» και ο άλλος του απαντούσε κάτι ανάλογο και ανέβαιναν οι τόνοι, θα έλεγα ότι είναι από τα δεκάδες τέτοια που γίνονται πάνω στον αγώνα και μόλις λήξει δεν τρέχει τίποτα.
Να λες στον προπονητή για αλλαγή αυτό δεν το βλέπεις τόσο συχνά, κι αυτό πάνω στον αγώνα είναι δεν λέω, απλώς πιο σπάνιο that’s all.
Edit: ΟΚ, δεν ανακατεύομαι άλλο, το πήρατε ότι προσπαθώ να θίξω τον Σλουκα και να αναπαράξω τα περί τσακωμών, καμία σχέση ειλικρινά. Καλή επιτυχία την Τρίτη!
Να λες στον προπονητή για αλλαγή αυτό δεν το βλέπεις τόσο συχνά, κι αυτό πάνω στον αγώνα είναι δεν λέω, απλώς πιο σπάνιο that’s all.
Edit: ΟΚ, δεν ανακατεύομαι άλλο, το πήρατε ότι προσπαθώ να θίξω τον Σλουκα και να αναπαράξω τα περί τσακωμών, καμία σχέση ειλικρινά. Καλή επιτυχία την Τρίτη!
0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος NikBot την Σάβ Μάιος 03, 2025 11:35 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- τουλουμπα
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
2
ψαξτε στο ιντερνετ για φωτο σλουκα μαζι με κουβοπουλοmikebramosfan έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 03, 2025 11:23 pm
Δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως δεν έχω δει στον ίδιο χώρο ποτέ Σλούκα και τουλούμπα![]()
δεν θα βρειτε

1
1

-
- Reactions: 26
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
0
Ποιος σπρωχτηκε με ποιον προπονητη. Και ποιος σου ειπε οτι το σκηνικο με Γκος δεν καταδικαστηκε απο ολους. Ηταν πολυ ασχημη εικονα. Προπονητες να εχουν ενταση με παικτες εχω δει. Παικτη εν ωρα αγωνα να ζηταει αλλαγη συμπαικτη του δεν εχω δει.τουλουμπα έγραψε: ↑Σάβ Μάιος 03, 2025 9:55 pmναι πολυ ακραιο
αυτα οπως εγραφαν τοτε οι ολυμπιακοι ηταν μεσα στην ενταση του παιχνιδιου δεν σημαιναν κατι και μονο τα μιντια ασχολουνταν γιατι ηθελαν να κανουν κακο στην ομαδα τους![]()
1
1