shaq7 έγραψε: ↑Πέμ Μάιος 22, 2025 2:24 pm
5ρι γιατι θελουμε δηλαδη? Καλα εμεις δεν παιζουμε αγωνα ουτε ειναι τωρα η ομαδα στο αμπου νταμπι και διαβασει μπασκετοφορουμ και θα αποσυντονιστει..
ο ιωαννου ειπε οτι μιλησε με μισιτς και καταλαβε οτι χαλασε με την χαποελ..Εγω αν μπορουσα να φερω μονο εναν παικτη παντως (σε λογικα πλαισια παντα μιλαμε) αυτον θα εφερνα..Το ντουμπαι δεν ειναι σιγουρο οτι θα ναι ευρωλιγκα οποτε αναγκαστικα το κασε θα πεσει σε λογικα επιπεδα.
Μισιτς γουοκαπ λι
Φουρνιε εβανς
Γουορντ η εστω εναν 3D αθλητικο παπ
Σασα Πιτερς
Φαλ μιλου ραιτ
Ονειρικο ροστερ για μενα..τι να δωσεις τωρα 3εκ για τον σορτς και οχι 4 για τον μισιτς.
Αυτό που βάζεις τον Λι 5ο γκαρντ λες και είναι ο Μιτρου Λογκ στο έχω ξαναπεί ότι είναι υπερβολή αλλά οκ. Επίσης ο υγιής Έβανς δεν νομίζω πως θα δεχτεί να παίζει 5-10, το πολύ 15 λεπτά ανά ματς, γιατί σε αυτό το ροστερ για τόσο τον προορίζεις.
Όλοι αυτοί μαζί ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ. Φέρνεις ξανά και ξανά το παράδειγμα του ΠΑΟ του 2009, αλλά ξεχνάς ότι αυτή η ομάδα δεν είχε ΚΑΘΟΛΟΥ μπακαπ 3αρι (ενώ βασικός ήταν ο μέτριος Περπερογλου) για να χωρέσει κάπως όλους τους γκαρντ της. Επίσης να θυμίσω πως η ίδια ομάδα το 2008 και το 2010 ξεφτυλιστηκε, γενικα το καλύτερο μπάσκετ ο ΠΑΟ το έπαιξε το 2007 που είχε πολύ πιο ορθολογικο ροστερ. Τέλος, να θυμίσω πως ο Σάρας τότε ήταν στα γεράματα και είχε αποδεχθεί έναν πιο μικρό ρόλο, αντιθέτως ο Σπανουλης που δεν το αποδέχθηκε, έφυγε, όπως θα θέλουν να φεύγουν και από εσάς αν υπάρχει τέτοιος συνωστισμός.
Η φενερ του 17 και η Εφες του 21 δεν είχαν σε καμία περίπτωση τόσο μεγάλα ροστερ.