Semi Final F4: Olympiacos vs Monaco

Συντονιστής: Captains

Απάντηση
SleeperMonk

senior
Reactions: 493
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 23, 2025 4:54 pm

Είμαστε πολύ επιφυλακτικοί όλοι μας και δικαίως. Να υπενθυμίσω μερικά πράγματα για την ομάδα που ισχύουν τα τελευταία χρόνια

1) Παίζουμε επιστημονική άμυνα. Είναι σταθερά μας, ακόμα και φέτος όταν χρειάστηκε παίξαμε άμυνες σεμινάριακες. Περιμένω να το δω σήμερα και θεωρώ ότι είναι ο παράγοντας που θα κρίνει το παιχνίδι.
2) Είμαστε σκληροί πνευματικά. Εχουμε χάσει παιχνίδια στο τέλος αλλά έχουμε κερδίσει και παιχνίδια στο τέλος. Δεν υπάρχει συνθήκη που θα μας καταβάλει. Δεν παρατάμε ποτέ παιχνίδια και βγάζουμε το λάδι του αντίπαλου.
3) Ο coach είναι ψύχραιμος όταν δεν βρίσκεται στο ΟΑΚΑ. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να πάμε στον τελικό.
4) Η πίεση μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους. Πιστεύω ότι θα την κάνουμε συγκέντρωση και hustle. Βλέπω μια no bullshit ατμόσφαιρα, ελπίζω να το δούμε σήμερα και ακόμα περισσότερο στον τελικό.
5) Οι ψυχές μας έχουν ταλαιπωρηθεί αλλά η ομάδα πάντα έδινε το 100% και το ταξίδι των τελευταίων ετών ήταν μοναδικό. Ας πιστέψουμε στην ομάδα μας, της αξίζει.

( Είμαι άθεος αλλά μια προσευχή θα την ρίξω μήπως και ακούει κανένας )

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Μάιος 23, 2025 5:00 pm

Λέω δεν θα έχω άγχος, άλλα τώρα που πλησιάζει η ώρα ούτε καν η δικιά μας άλλα του Παναθηναικού αρχίζει το χεράκι και τρέμει....ειλικρινά αν παμε τελικό με τον Παναθηναικό ακόμα και να κερδίσουμε δεν ξέρω αν θα την βγάλω καθαρή να δω το ματς μέχρι τέλους......άτιμο μπάσκετ γιατί μου αρέσει, χάθηκε ο κόσμος να ήμουν φαν του ξέρω εγω του Πίνγκ Πονγκ ίσως.... :hammer:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6566
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Μάιος 23, 2025 5:03 pm

ο ολυμπιακος ειναι απο τις καλυτερες αμυντικες και σκληρες ομαδες της λιγκας αν οχι η καλυτερη..Αντεξε αλλα και εριξε ξυλο στα ταγαρια της ρεαλ..την μονακο θα την κανουμε μπλε αν παει εκει το ματς.η μονη ομαδα που μπορει να του ριξει ξυλο απο το φ4 ειναι η φενερ.

0
Άβαταρ μέλους
chainsaw

euroleague
Reactions: 952
Προειδοποιήσεις: 5

Παρ Μάιος 23, 2025 5:18 pm

Ευγενές αέριο έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 1:35 pm
Χαρακτηριστική νομίζω η έκφραση του Μπαρτζώκα στη φωτογραφία από τη συνέντευξη τύπου.

https://www.euroleaguebasketball.net/en ... onference/

Αυτή η αντίθεση όπου όλοι χασκογελάνε και αυτός είναι σοβαρός μου φάνηκε ενδιαφέρουσα. Εμένα με παραπέμπει σε αδιαφορία ως προς το σόου, το οποίο μάλλον το βλέπει εντελώς διεκπεραιωτικά και δεν τον συγκινεί καθόλου πλέον. Όχι πως ήταν και κανάς σόουμαν γενικά αλλά νομίζω είχε άλλο ύφος στα προηγούμενα. Βέβαια ομολογώ πως δεν είδα ολόκληρο το βίντεο, ούτε έχω δει άλλα, οπότε το στιγμιότυπο μπορεί να με ξεγελάει. Σα λεζάντα πάντως θα έβαζα
"άντε πάμε να παίξουμε, να το σηκώσουμε να τελειώνουμε". Βέβαια αν παίξουμε ως αντίπαλοι στον τελικό ελπίζω να μη του βγει :D :boxing:
Και εγώ έτσι τον είδα. Όχι μόνο αυτόν , και τον Σασα. Men on Mission απλα. Δε θυμάμαι πότε την ομάδα τόσο αποφασισμένη και δυνατη σε φ4. Εκτός του 2013. Μακάρι να είναι έτσι και στην πράξη.

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 23, 2025 5:23 pm

ο μπαρτζωκας η ειναι man on a mission η ετοιμος για εγκεφαλικο η και τα δυο μαζι..

0
Άβαταρ μέλους
kite26

nba
Reactions: 1143
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Παρ Μάιος 23, 2025 5:24 pm

Φίλος μου γυμναστής μου είπε ότι δε μας ταιριάζει η Μονακό ως ομάδα. Το κρατάω. Δεν θα είναι εύκολο σήμερα παιδιά. Ψυχραιμία...

Ούτε ο Παναθηναϊκός θα τα καταφέρει δύσκολα. Μολαταύτα, θα τα καταφέρει. Εμείς; Τρεις σκέψεις με ταλανίζουν.

Α) Νικάμε άνετα και τα χάνουμε τα αυγά και τα καλάθια στον τελικό.

Β) Νικάμε δύσκολα και δύσκολα και στον τελικό.

Γ) Χάνουμε μη μπορώντας να αντέξουμε την αθλητικότητα της Μονακό. Αν μας παίξουν ξυλίκι μου είπε, την έχουμε άσχημα.

Μάικ Τζέιμς (στατιστικά κάτι θα πάρει) και Ναν (γιατί να μην ξαναπάρει κούπα ο Μαύρος Γκάλης, η υπερπαιχτούρα) σχεδιάζουν να μας χαλάσουν τα όνειρα για μια ακόμη φορά...Θα τα καταφέρουν;; Σάσα, έχεις δουλειά να κάνεις και να τους δούμε να κλαίνε γοερά σε μια γωνιά του παρκέ...

0
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Παρ Μάιος 23, 2025 5:43 pm

Παιδιά σήμερα εξαρτάται καθαρά από τον Φουρνιέ, ο Σάσα θα κάνει αυτά που μπορεί, πάντα είναι θετικός, από εκει και πέρα όμως δεν φτάνει μόνο ο Σάσα, οπότε ο δεύτερος πόλος είναι ο Γάλλος, αν κάνει καλό ματς δεν χάνουμε με τίποτα....αν αρχίσει να τουβλάρει καήκαμε....

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Μάιος 23, 2025 7:13 pm

Για δύο παιχνίδια ας ξεχάσουν αυτό:

Εικόνα

1
1 Εικόνα
Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!
glenrice90

junior
Reactions: 422

Παρ Μάιος 23, 2025 7:49 pm

kite26 έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 5:24 pm
Φίλος μου γυμναστής μου είπε ότι δε μας ταιριάζει η Μονακό ως ομάδα. Το κρατάω.
Φίλη μου νυχού μου είπε ότι τους έχουμε

3
3 Εικόνα
kwstantinos13

sophomore
Reactions: 62
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Μάιος 23, 2025 7:55 pm

Απαράδεκτη άμυνα Αταμάν

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 23, 2025 7:58 pm

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Reactions: 1879
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Παρ Μάιος 23, 2025 8:04 pm

Πανηγυρικη μου διαψευση οτι ο μονος που μπορει να νικησει τον Γιαννακοπουλο (και λεω Γιαννακοπουλο και οχι Παναθηναϊκο) ειναι ισως ο Ολυμπιακος.

Μακαρι να εκτιθομαι ετσι πιο συχνα.

Δεν αλλαζει τιποτα για εμας, επιτυχια ειναι η κατακτηση, οτιδηποτε αλλο ειναι παταγωδης επιτυχια. Αν ο αποκλεισμος του Παναθηναϊκου κανει τους παικτες να παιξουν με λιγοτερη πιεση, εχει καλως, ως εκει.

1
1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions: 2251
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Μάιος 23, 2025 8:10 pm

τρομερό άγχος , πάμε θρύλε μου

κρατάμε το πόσο ακουγόταν ο λαός μας στο ματς του ΠΑΟ Φενερ

θέλουμε ζεστό και ζωηρό κόσμο να ωθήσει την ομάδα

0
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion

Παρ Μάιος 23, 2025 8:15 pm

η κερκιδα ηταν φοβερη στο ματς της φενερ δεν γινεται να μην ειναι τωρα..πρεπει το μισο γηπεδο να ειναι ολυμπιακοι και η μονακο εχει την οικογενεια του σπανουλη μονο :lol:

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kite26

nba

Παρ Μάιος 23, 2025 8:17 pm

Όντως, θα είμαστε (λογικά) με λιγότερη πίεση αφού δεν θα υπάρξει εμφύλιος στον τελικό. Ακόμα και να περάσουμε όμως, να ξέρετε παιδιά, είναι πολύ δυνατή η Φενέρ. Τον καλό όμως Ολυμπιακό δεν τον φοβάμαι!

Στείλτε τη θετική σας αύρα στα χέρια του Σάσα και του Φουρνιέ, αυτό φτάνει! Ματσάρα θα κάνει και ο Λι παιδιά, όλο και βελτιώνεται!

1
1 Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”