Semi Final F4: Olympiacos vs Monaco

Συντονιστής: Captains

Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:21 am

polykos έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:10 am
Jamesharden13 έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:04 am

αγγιζει τα ορια της παρανοιας παντως μετα το σημερινο να υπαρχουν ακομα υποστηρικτες του μπαρτζωκα. Και οχι δεν ειναι η ηττα το προβλημα.
Παρανοοικος δεν είμαι, εχω χαρτί.
Ολυμπιακός δεν είμαι, ούτε και παναθηναικός
Δεν είμαι λωτοφάγος και δεν ξεσκίζω ανθρώπους
Ναι η ήττα είναι το πρόβλημα πολλών
οχι αδερφε δεν ειναι καμια ηττα το προβλημα. Το προβλημα ειναι οτι χανεις σερι φ4 και για 2η σερι χρονια κατεβαζεις ομαδα στον ημιτελικο που δεν μπορει να παιξει μια σωστη αμυνα σε ολο το ματς και να καθαρισει τα ριμπαουντ με 2 παιχτες ανω των 2.13 στους ψηλους. Που ο βεζενκωφ ειναι σε αλλο γηπεδο και εσυ τον εχεις μεσα να περφερεται πανω κατω απελπισμενος και να μην τον βγαλεις 10 λεπτα εξω να ηρεμησει. Που ενω βλεπεις οτι συγκεκριμενες 5αδες δεν σου βγαινουν και δεν κανεις συνεχως δοκιμες μπας και δουλεψει κατι. Αν η ομαδα εμπαινε μεσα μασαγε σιδερα στην αμυνα και επαιζε το μπασκετ της επιθετικα και χαναμε 90-85 πραγματικα δεν θα γινοταν ολο αυτο που γινεται φιλε να το ξερεις. Ο ολυμπιακος εμφανιζεται για 2η σερι φορα σε φ4 σαν ομαδα που μαζεψε 12 τυχαιους παιχτες μια μερα πριν και τους ειπε παιξτε. Ομαδα με 0 ταυτοτητα σε ακομα ενα κρισιμο ματς. Ομαδα που για 2η σερι σεζον κανει το χειροτερο παιχνιδι της χρονιας σε ημιτελικο. Παυει να ειναι συμπτωση

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1027
Προειδοποιήσεις: 0

montechristo έγραψε:
Παρ Μάιος 23, 2025 11:55 pm
Θα πω κι εγώ μερικά λόγια, τώρα που το τοπίο δείχνει να καθάρισε ως προς την διεκδίκηση της ευρωκούπας. Θα είμαι ψύχραιμος, χωρίς κραυγές, και χωρίς να θέλω να τσακωθώ με κανέναν από τους γνωστούς "σασταλεγάκηδες":

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό στην ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε χωρίς την κατάκτηση της κορυφής. Αυτό από μόνο του δεν συνιστά αποτυχία. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά το πώς φτάσαμε σε αυτό. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε ποτέ έτοιμος να διεκδικήσει με συνέπεια το τρόπαιο. Υπήρξε αστάθεια, έλλειψη φρεσκάδας, και μια ομάδα που έμοιαζε να κυνηγά την περσινή της σκιά. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, καθιστά την πορεία φέτος αποτυχημένη, όχι επειδή δεν πήραμε την κούπα, αλλά γιατί δεν μπήκαμε στη μάχη με ρεαλιστικές πιθανότητες να την πάρουμε.

Παραμένοντας υποστηρικτής του Γιώργου Μπαρτζώκα και αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο του τα τελευταία χρόνια, πιστεύω πως ο κύκλος του στον πάγκο της ομάδας έχει ολοκληρωθεί. Οι μεγάλες πορείες, η κατάκτηση τίτλων, η αλλαγή επιπέδου του συλλόγου, όλα αυτά έχουν τη σφραγίδα του. Όμως, όταν η ομάδα δείχνει κορεσμό και στασιμότητα, τότε το ταβάνι έχει φτάσει και χρειάζεται ανανέωση όχι μόνο στο ρόστερ αλλά και στην τεχνική ηγεσία.

Το μεγάλο ζήτημα, βέβαια, είναι ποιος μπορεί να αναλάβει αυτή την τεράστια ευθύνη. Στο μπασκετικό τοπίο αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να υπάρχει πιο κατάλληλος διάδοχος από τον Βασίλη Σπανούλη. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Ολυμπιακό όσο λίγοι, έχει αρχίσει να χτίζει την προπονητική του φιλοσοφία, δείχνει φιλοδοξία και έχει, ήδη, δείγματα γραφής στη Μονακό. Ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, θεωρώ πως η αποχώρηση του Μπαρτζώκα, όσο κι αν μοιάζει αναγκαία, δεν πρέπει να γίνει τώρα. Ο φετινός απολογισμός πρέπει να γίνει ψύχραιμα και στρατηγικά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας και η διοίκηση έχουν μπροστά τους μία τελευταία αποστολή: να "ξεσκαρτάρουν" το ρόστερ, να προχωρήσουν σε στοχευμένες προσθήκες εκεί που υπάρχει πρόβλημα και να στήσουν μια ομάδα φρέσκια, με ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα.

Μια τέτοια ομάδα, δουλεμένη και σταθερή, θα μπορεί την επόμενη χρονιά να παραδοθεί στον διάδοχό του, εφόσον τότε θα είναι διαθέσιμος ο Σπανούλης, ώστε να κάνει το δικό του ξεκίνημα με την ομάδα που μεγαλούργησε ως παίκτης με τις καλύτερες βάσεις.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να σκεφτεί στρατηγικά και όχι παρορμητικά. Και αυτό, ενίοτε, σημαίνει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις... την κατάλληλη στιγμή.

Το ρόστερ θέλει ξεσκαρτάρισμα και στοχευμένες προσθήκες, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά, όταν θα ολοκληρωθεί και το ελληνικό πρωτάθλημα, που πιστεύω πως έχουμε όλα τα φόντα για να το κατακτήσουμε.

Αυτά προς το παρόν.
Φίλε montechristo , είσαι από τους λίγους που ήσουν και είσαι σταθερός στις απόψεις σου και αυτό στο δίνω.
Συμφωνώ επίσης για ακόμα μια φορά με τα γραφόμενά σου αλλά δεν νομίζω ότι η φυγή Μπαρτζώκα θα λύσει κάποιο πρόβλημα.
Να σου πω την αλήθεια (ανωμαλία μου) , ακόμα και αν ο Ολυμπιακός άλλαζε προπονητή και το σήκωνε θα ένιωθα περίεργα συναισθήματα και ξέρεις γιατί;

Γιατί πολύ απλά , το τρόπαιο το ήθελα πιο πολύ ως επιβράβευση του coach και της νοοτροπίας που έχτισε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και όχι για να πω ότι τα 3 τα κάναμε 4.

Βέβαια αν με ρωτούσες τι μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός μπας και επιτέλους βρει τον δρόμο του , ειλικρινά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί στέρεψα και εγώ από σενάρια.
Είναι λες και υπάρχει μια κατάρα πάνω από αυτό το τμήμα.

Όπως προείπα , έχω αδειάσει τόσο πολύ ψυχολογικά που δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να στηρίξω άλλο αυτή την προσπάθεια.
Για την ακρίβεια, δεν ξέρω αν θέλω στηρίξω την οποιαδήποτε προσπάθεια με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.

2
1 Εικόνα 1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Jimmyrogue84

euroleague
Reactions: 552

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:22 am

manhac έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:17 am
Jamesharden13 έγραψε:

αγγιζει τα ορια της παρανοιας παντως μετα το σημερινο να υπαρχουν ακομα υποστηρικτες του μπαρτζωκα. Και οχι δεν ειναι η ηττα το προβλημα.
Η ήττα είναι το πρόβλημα. Επί Μπαρτζώκα έχω δει το καλύτερο μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι κούπες μπορεί να έρθουν, μπορεί και να μην έρθουν ποτέ, έτσι είναι ο αθλητισμός.
Οι κούπες είναι το πρόβλημα, αφού αυτές γράφουν την ιστορια και γι αυτές γίνονται ακριβά συμβόλαια και μπαίνουν στόχοι.....Του παραχρόνου δε θα θυμάται κανείς ότι βγήκες 1ος στη regular και ότι έπαιξες μπασκετάρα σε 10 ματς.Θα θυμούνται εναν λούζερ προπονητή και μια απροετοίμαστη ομάδα....τα φαντάσματα αυτά θα θυμούνται απ το f4 κι εναν καημένο Γάλλο να χαραμίζεται για να παίξει μικρό τελικό.

1
1 Εικόνα
TakeshyKurosawa1

allstar
Reactions: 1502
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Vasilis Spanoulis
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:25 am

Γενικά μετά την ομάδα του 12-13 και τα ευρωπαικά και κυρίως μετά την παρακμή του Σπαν σαν παίχτη γενικότερα ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δεν μπορεί να κερδίσει καλό πραγματικά αντίπαλο σε κρίσιμο ματς δηλαδή αντίπαλο που είτε θα τον βρεις στους 4 είτε στον τελικό..

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Boston1

junior
Reactions: 207
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
Αγαπημένη ομάδα: Boston Celtics

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:30 am

prime7 έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:06 am
tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:02 am
Ρε παιδιά ημαρτον με το ρόστερ. Δεν φταίει κανένα ρόστερ. Φταιει το πως διαχειρίζεσαι το ρόστερ σου.
Και για το φάιναλ φορ παίζουν και άλλα ρόλο.
Σιγά τα ρόστερ που έχει η Φενέρ και η Μονακό που πάνε για κούπα.
Ρε φίλε δεν έχεις έναν άσσο της προκοπής. Κτεβαζε ο Fournie την μπάλα γιατί οι άλλοι έτρεμαν τα χέρια τούς και επειδή το κατάλαβε πήρε πρωτοβουλία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να του την κλέβουν. Δεν έχουμε 3αρι. Με Παπ και Σακ παίζουμε που όλη την χρονιά είναι για γέλια. Το δίδυμο Σασα Πίτερς δεν λειτουργεί. Πρώτα φταίει ο Μπαρτζώκας και μετά και το ρόστερ έχει θέματα.

Στα παντα η κεφάλι ευθύνεται και για τα καλά και για τα κακα. Οι Αφοί πρέπει να αλλάξουν Ρότα.
Ο Μπαρτζώκας έχει ευθύνη κυρίως για την επιλογή των παικτών του ρόστερ και για τις δογματικές του αλλαγές. Έχει συγκεντρώσει παίκτες με σοφτ χαρακτηριστικά, πνευματικά και σωματικά.
Δε φταίει αυτός που ο Σάσα δεν εμφανίστηκε απόψε ή οτί οι μισοί παίκτες δε βάζουν πάνω από 60% βολές. Φταίει όμως γιατί επέλεξε αυτούς τους παίκτες για το βασικό μας ρόστερ που δεν έχουν σκληράδα. Κατά δεύτερο λόγο, φταίνε οι αλλαγές που κάνει (ή δεν κάνει) και δεν μπορεί να διατηρήσει κανένας παίκτης ρυθμό. Για τις αλλαγές που δεν κάνει, κράτησε το Σάσα μέσα ενώ σερνόταν. Ο Πίτερς δεν έκανε καλό παιχνίδι όταν μπήκε αλλά άξιζε μια δεύτερη ευκαιρία για περισσότερο χρόνο.
Θα το ξαναπώ, ας κρατήσουμε Φουρνιέ, και να χτίσουμε ομάδα γύρω του κι ας είναι 34 ετών. Ο Γκος επίσης έκανε καλή σεζόν και ο Λι έχει να προσφέρει μαζί με Πίτερς. Ο Λαρεντζάκης μπορεί να έχει επίσης ρόλο στην ομάδα λόγω τσαγανού.
Μακάρι να έρθει ο Σπανούλης αλλά έχει συμβόλαιο και αν πάρει και Ευρωλίγκα, το κασέ του μπορεί μα ανέβει σημαντικά.

2
2 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:32 am

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως απέτυχε το Μπαρτζωκα μπολ.. είναι ιδανικό σύστημα !

Οι άσσοι σου είναι απλά κουβαλητές στρατιώτες ασουτοι που απλά δίνουν διπλά την μπάλα και παίζουν άμυνα , φέρνεις άλλου τύπου παίκτες ; Χα σας ξεγέλαμε γουοκαπ θα γίνετε

Τα 5ρια σου είναι για να παίρνουν την μπάλα και να δημιουργούν ας είναι και ο μιλουτινοφ αυτός

Ισες ευκαιρίες σε όλους .. είσαι άμπαλος σαν τον λαρε τον μακισικ και τον γουοκαπ; Έλα στον Μπαρτζωκα και θα έχεις τα ίδια ή και περισσότερα σουτ από τον φουριε τον βεζε και το Πίτερς

Παίζει ο αντίπαλος σου με σεντερ τον χουαντσο; Εμείς δεν χτυπάμε αδυναμίες παίζουμε το σύστημα μας !! Οι ψηλοί είπαμε είναι πόλοι δημιουργίας

Δεν το συνεχίζω άλλο γτ ήδη συγχύστηκα

3
3 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος shaq7 την Σάβ Μάιος 24, 2025 12:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Reactions: 1879
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:34 am

Sokos έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:07 am
montechristo έγραψε:
Θα πω κι εγώ μερικά λόγια, τώρα που το τοπίο δείχνει να καθάρισε ως προς την διεκδίκηση της ευρωκούπας. Θα είμαι ψύχραιμος, χωρίς κραυγές, και χωρίς να θέλω να τσακωθώ με κανέναν από τους γνωστούς "σασταλεγάκηδες":

Η σεζόν για τον Ολυμπιακό στην ευρωλίγκα ολοκληρώθηκε χωρίς την κατάκτηση της κορυφής. Αυτό από μόνο του δεν συνιστά αποτυχία. Το πρόβλημα, όμως, δεν είναι το αποτέλεσμα, αλλά το πώς φτάσαμε σε αυτό. Ο Ολυμπιακός δεν παρουσιάστηκε ποτέ έτοιμος να διεκδικήσει με συνέπεια το τρόπαιο. Υπήρξε αστάθεια, έλλειψη φρεσκάδας, και μια ομάδα που έμοιαζε να κυνηγά την περσινή της σκιά. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, καθιστά την πορεία φέτος αποτυχημένη, όχι επειδή δεν πήραμε την κούπα, αλλά γιατί δεν μπήκαμε στη μάχη με ρεαλιστικές πιθανότητες να την πάρουμε.

Παραμένοντας υποστηρικτής του Γιώργου Μπαρτζώκα και αναγνωρίζοντας το τεράστιο έργο του τα τελευταία χρόνια, πιστεύω πως ο κύκλος του στον πάγκο της ομάδας έχει ολοκληρωθεί. Οι μεγάλες πορείες, η κατάκτηση τίτλων, η αλλαγή επιπέδου του συλλόγου, όλα αυτά έχουν τη σφραγίδα του. Όμως, όταν η ομάδα δείχνει κορεσμό και στασιμότητα, τότε το ταβάνι έχει φτάσει και χρειάζεται ανανέωση όχι μόνο στο ρόστερ αλλά και στην τεχνική ηγεσία.

Το μεγάλο ζήτημα, βέβαια, είναι ποιος μπορεί να αναλάβει αυτή την τεράστια ευθύνη. Στο μπασκετικό τοπίο αυτή τη στιγμή, δεν φαίνεται να υπάρχει πιο κατάλληλος διάδοχος από τον Βασίλη Σπανούλη. Ένας άνθρωπος που γνωρίζει τον Ολυμπιακό όσο λίγοι, έχει αρχίσει να χτίζει την προπονητική του φιλοσοφία, δείχνει φιλοδοξία και έχει, ήδη, δείγματα γραφής στη Μονακό. Ωστόσο, δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπόψη, θεωρώ πως η αποχώρηση του Μπαρτζώκα, όσο κι αν μοιάζει αναγκαία, δεν πρέπει να γίνει τώρα. Ο φετινός απολογισμός πρέπει να γίνει ψύχραιμα και στρατηγικά. Ο κόουτς Μπαρτζώκας και η διοίκηση έχουν μπροστά τους μία τελευταία αποστολή: να "ξεσκαρτάρουν" το ρόστερ, να προχωρήσουν σε στοχευμένες προσθήκες εκεί που υπάρχει πρόβλημα και να στήσουν μια ομάδα φρέσκια, με ξεκάθαρη αγωνιστική ταυτότητα.

Μια τέτοια ομάδα, δουλεμένη και σταθερή, θα μπορεί την επόμενη χρονιά να παραδοθεί στον διάδοχό του, εφόσον τότε θα είναι διαθέσιμος ο Σπανούλης, ώστε να κάνει το δικό του ξεκίνημα με την ομάδα που μεγαλούργησε ως παίκτης με τις καλύτερες βάσεις.

Ο Ολυμπιακός οφείλει να σκεφτεί στρατηγικά και όχι παρορμητικά. Και αυτό, ενίοτε, σημαίνει να πάρεις δύσκολες αποφάσεις... την κατάλληλη στιγμή.

Το ρόστερ θέλει ξεσκαρτάρισμα και στοχευμένες προσθήκες, αλλά αυτά θα τα πούμε άλλη φορά, όταν θα ολοκληρωθεί και το ελληνικό πρωτάθλημα, που πιστεύω πως έχουμε όλα τα φόντα για να το κατακτήσουμε.

Αυτά προς το παρόν.
Πρώτη φορά συμφωνώ τόσο πολύ με ποστ σου. Είναι απίστευτα δύσκολο όμως να συμβεί αυτό που λες.

Ουσιαστικά μιλάμε να πάμε για να «βγει η χρονιά». Να πάμε όπως όπως, να περάσει ο καιρός μέχρι να έρθει ο Σπανουλης.

Πιστεύω πλέον ότι κι ο Μπαρτζωκας έχει πειστεί ότι «δεν το χει». Με αυτό σαν δεδομένο και επειδή τον θεωρώ αξιοπρεπή άνθρωπο (παρά τα καντήλια), αλλά και βαμμένο γαύρο θα σηκωθεί να φύγει μόνος του.
Έτσι, όμως, πάμε σε άλλη προπονητική λύση (εκτός Σπανούλη) και του χρόνου που θα είναι ελεύθερος ο Σπανούλης, θα τον χάσουμε...
Εκτός αν πάμε με "υπηρεσιακό" προπονητή για ένα χρόνο, που δεν μου αρέσει.
Νομίζω πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (διοίκηση, Μπαρτζώκας και παίκτες) να το συζητήσουν και να βρουν την καλύτερη λύση, που εγώ θεωρώ πως είναι αυτή που έγραψα.

1
1 Εικόνα
Jamesharden13

senior
Reactions: 236
Αγαπημένος παίκτης: Span,hackett,law

manhac έγραψε:
Σάβ Μάιος 24, 2025 12:17 am
Jamesharden13 έγραψε:

Η ήττα είναι το πρόβλημα. Επί Μπαρτζώκα έχω δει το καλύτερο μπάσκετ του Ολυμπιακού. Οι κούπες μπορεί να έρθουν, μπορεί και να μην έρθουν ποτέ, έτσι είναι ο αθλητισμός.
ναι και το χειροτερο σε καθε φαιναλ φ4

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions: 4413
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 3

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:38 am

montechristo έγραψε:
Sokos έγραψε:

Πρώτη φορά συμφωνώ τόσο πολύ με ποστ σου. Είναι απίστευτα δύσκολο όμως να συμβεί αυτό που λες.

Ουσιαστικά μιλάμε να πάμε για να «βγει η χρονιά». Να πάμε όπως όπως, να περάσει ο καιρός μέχρι να έρθει ο Σπανουλης.

Πιστεύω πλέον ότι κι ο Μπαρτζωκας έχει πειστεί ότι «δεν το χει». Με αυτό σαν δεδομένο και επειδή τον θεωρώ αξιοπρεπή άνθρωπο (παρά τα καντήλια), αλλά και βαμμένο γαύρο θα σηκωθεί να φύγει μόνος του.
Έτσι, όμως, πάμε σε άλλη προπονητική λύση (εκτός Σπανούλη) και του χρόνου που θα είναι ελεύθερος ο Σπανούλης, θα τον χάσουμε...
Νομίζω πως οι άνθρωποι του Ολυμπιακού (διοίκηση, Μπαρτζώκας και παίκτες) να το συζητήσουν και να βρουν την καλύτερη λύση, που εγώ θεωρώ πως είναι αυτή που έγραψα.
ο μπαρτζωκας δεν ειναι σερελης για να του πει κατσε μεχρι να φυγεις να ερθει ο σπανουλης

και αν παρει την κουπα του χρονου πως θα τον διωξεις?

αν εχεις καποιον που δεν τον πιστευεις καλυτερο να τον διωξεις παρα να πας σε αλχημειες

0
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:40 am

Μόνο που δεν δήλωσε παραίτηση σήμερα ο μπαρτζω έπεσε και άλλο στα μάτια μου..μην πω για τις ντελουλου δηλώσεις που έκανε πάλι

2
2 Εικόνα
manos_89

senior
Reactions: 147

Ας πω και για τον ολυμπιακό που βλέπω λίγο πιο αντικειμενικά τον αγώνα (και την κατάσταση γενικότερα).

Αρχικά τα δείγματα αυτής της εμφάνισης είχαν εμφανιστεί στις τελευταίες αγωνιστικές, όπου αν δεν κάνω λάθος Μονακό και Φενέρ (και ίσως κάποιος ακόμα) είχαν περάσει από το ΣΕΦ (εύκολα/δύσκολα δεν θυμάμαι). Οι περισσότεροι επέμεναν ότι είναι λόγω της πρώτης θέσης που ήταν εξασφαλισμένη, αλλά φαινόταν ότι αν ο Ολυμπιακός γίνει outmuscle, πράγμα καθόλου δύσκολο, χάνει το μυαλό του.

Τι είδα σήμερα:
1) Τρομακτική διαφορά αθλητικότητας. Φαλ, Μιλουτίνοφ, Βεζένκοφ, Φουρνιέ, Παπανικολάου θα μπορούσαν να είναι πρώην μπασκετμπολίστες με το πόσο μη αθλητικοί είναι. Πριν αρχίσει ο αγώνας παρατηρούσα ότι ο Βεζένκοφ έχει διπλοσάγονο, όχι ότι αυτό του στερεί αθλητικότητα, αλλά ρε αδερφέ, 4 εκατομμύρια παίρνεις. Γίνε λίγο πιο δυνατός και χάσει λίπος
2) Ο Σπανούλης έκανε ότι θα κάνει και ο Αταμάν στους τελικούς. Χτύπαγε αλύπητα τον βεζένκοφ στην άμυνα. Όποιος παίκτης τον είχε αντίπαλο πήγαινε σε 1-1 και γεια σας.
3) Ο Βεζένκοφ αν δεν βάζει 20άρες και με τέτοια άμυνα (και σε τέτοιες καταστάσεις προφανώς, φάιναλ-4) θα είναι ο χειρότερός σας παίκτης
4) Καλά τα συστήματα Μπαρτζώκα, καλή η motion (που δεν έπαιξε τόσο φέτος), αλλά σε τέτοια παιχνίδια θες σκυλομαχία. Σκληρούς παίκτες, hustle plays, iso καταστάσεις και να εκμεταλεύεσαι τα mismatch. Απλές καταστάσεις σε επίθεση και σκυλίσια άμυνα. Ο ολυμπιακός με εξαίρεση τον Φουρνιέ δεν τα πήρε αυτά από κανέναν παίκτη του.
5) Ρε Μπαρτζώκα! Από τη μια σε παραδέχομαι γιατί θα πεθάνεις με το πλάνο σου, αλλά ρε συ, δεν γίνεται ο Βεζένκοφ να είναι τόσο χάλια και να τον έχεις τόση ώρα στο παρκέ. Δεν γίνεται να μπαίνεις στο τελευταίο 5λεπτο με Φαλ βασικό

3
3 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
montechristo

euroleague
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:41 am

georbap έγραψε:
montechristo έγραψε:

Αυτά προς το παρόν.
Φίλε montechristo , είσαι από τους λίγους που ήσουν και είσαι σταθερός στις απόψεις σου και αυτό στο δίνω.
Συμφωνώ επίσης για ακόμα μια φορά με τα γραφόμενά σου αλλά δεν νομίζω ότι η φυγή Μπαρτζώκα θα λύσει κάποιο πρόβλημα.
Να σου πω την αλήθεια (ανωμαλία μου) , ακόμα και αν ο Ολυμπιακός άλλαζε προπονητή και το σήκωνε θα ένιωθα περίεργα συναισθήματα και ξέρεις γιατί;

Γιατί πολύ απλά , το τρόπαιο το ήθελα πιο πολύ ως επιβράβευση του coach και της νοοτροπίας που έχτισε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια και όχι για να πω ότι τα 3 τα κάναμε 4.

Βέβαια αν με ρωτούσες τι μπορεί να αλλάξει ο Ολυμπιακός μπας και επιτέλους βρει τον δρόμο του , ειλικρινά δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί στέρεψα και εγώ από σενάρια.
Είναι λες και υπάρχει μια κατάρα πάνω από αυτό το τμήμα.

Όπως προείπα , έχω αδειάσει τόσο πολύ ψυχολογικά που δεν ξέρω αν έχω το κουράγιο να στηρίξω άλλο αυτή την προσπάθεια.
Για την ακρίβεια, δεν ξέρω αν θέλω στηρίξω την οποιαδήποτε προσπάθεια με διαφορετικούς πρωταγωνιστές.
Φίλε μου, σ' ευχαριστώ που τουλάχιστον εσύ δεν με θεωρείς τοξικό στοιχείο του φόρουμ.

Σ' αυτό που λες, για το τρόπαιο ως επιβράβευση του κόουτς και της μπασκετικής του φιλοσοφίας, συμφωνώ απολύτως.

Γι' αυτό, πιστεύω πως με τον τρόπο που έγραψα παραπάνω (συμφωνία της διοίκησης με Μπαρτζώκαι και με Σπανούλη ότι ο κόουτς Β. θα παραμείνει έναν ακόμα χρόνο για να παραδώσει στον Σπανούλη), ίσως τελικά με τις λίγες αλλαγές που χρειάζεται το ρόστερ για να εξορθολογιστεί και με την πίεση να φεύγει τελείως από τους ώμους του Μπαρτζώκα, ίσως τελικά ...πάρουμε την κούπα του χρόνου (εκτός προγράμματος και εκτός στόχου).

0
Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions: 550
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:44 am

montechristo έγραψε:
Sokos έγραψε:

Δεν γίνεται να πας μια ολόκληρη χρονιά με αναθυμιάσεις…

Πλέον δεν πιστεύει κανείς ότι αυτή η ομάδα μπορεί να σηκώσει κούπα. Ούτε ο Μπαρτζωκας, ούτε το επιτελείο, ούτε οι παίκτες, ούτε ο κόσμος. Το να περιφερόμαστε σαν θίασος σε περιοδεία δεν θα κάνει καλό.

Αν πιστεύουμε τόσο πολύ τον Σπανούλη ας τον πείσουν να σπάσει το συμβόλαιο με τη Μονακό και να έρθει από τώρα, με το ελεύθερο να κάνει τις αλλαγές που θέλει και να έχει και πίστωση χρόνου.

0
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

euroleague
Reactions: 1093
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:44 am

shaq7 έγραψε:
Μόνο που δεν δήλωσε παραίτηση σήμερα ο μπαρτζω έπεσε και άλλο στα μάτια μου..μην πω για τις ντελουλου δηλώσεις που έκανε πάλι
Καλά οι δηλώσεις για γέλια,…..τι το αναλύουμε, τα ίδια λέγαμε και πέρυσι και τι άλλαξε;; Και κάτι μου λέει ότι τα ίδια θα λέμε και του χρόνου;;;

Έχει ξανά χάσει ομάδα 5 σερί F4?.. θα το κάνουμε εμείς!!!!

0
Άβαταρ μέλους
Reaper

nba
Αγαπημένη θέση: SG, Bench
Αγαπημένος παίκτης: Luka Doncic

Σάβ Μάιος 24, 2025 12:46 am

Δεν ασχοληθηκα καν να δω το παιχνιδι.

Ουτε με ενδιαφερει η μπασκετικη του αναλυση ιδιαιτερα.

Για αλλη μια φορα, το τμημα εδειξε οτι ηταν, ειναι και θα ειναι η ντροπη του συλλογου.

ΤΣΣΚΑ Πειραια, ερυθρολευκη Μπαρτσελονα, αξια στο πανθεον των αιωνιων 2ο3ο4ων ομαδων που πανε στα F4 για τις συμμετοχες.

Ο,τι πιο αντιΟλυμπιακο σε τμημα εχει ο συλλογος. Ξανα και ξανα και ξανα.

Ο δε Μπαρτζωκας ξεπερασε τον Ιωαννιδη σε λουζερια στην Ευρωπη. Ευτυχως που υπηρχε ο Σπανουλης το 2013 και πηρε 1 δηλαδη.

Θα αρχισουν τωρα οι συζητησεις "παμε για το πρωταθλημα", αν πρεπει να ερθει ο Σπανουλης αντι του Μπαρτζωκα, χασμουριεμαι ηδη. Χασιμο χρονου ειναι αυτο το τμημα, ευτυχως φετος το ειχα παρει χαμπαρι μετα απο τα περσινα και ελαχιστα ματς ειδα.

4
3 Εικόνα 1 Εικόνα
Noone remembers how. Everyone remembers if you won or you lost.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague”