Τελικοί GBL - Game 3: Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός 06/06/25 - 21:00

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 06, 2025 4:57 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:47 pm
Ο Βιλντόζα πάλι εκτός 12αδάς. Αν δεν είναι θέμα τραυματισμού πολύ περίεργη πάλι η επιλογή του Λι. Θεωρώ πως ο Βιλντόζα μπορεί να δώσει πολλά παραπάνω και σε οργάνωση και σε άμυνα αλλά να βάλει και κανένα σουτ που σε ξεκολλάει.
τι πιθανοτητες εχει ο βιλντοζα να πιανει ετσι το ποδι του και να μην εχει τιποτα?Στην καλυτερη θα φοβουνται οτι θα του βγει οταν παιξει και τον κρατανε για το τελευταιο παιχνιδι.Τον λι δεν τον βαζει καν πανω απο 15λ.

0
AO DAFNIS

a1greece
Reactions: 686
Προειδοποιήσεις: 0

Παρ Ιουν 06, 2025 5:11 pm

shaq7 έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:57 pm
AO DAFNIS έγραψε:
Ο Βιλντόζα πάλι εκτός 12αδάς. Αν δεν είναι θέμα τραυματισμού πολύ περίεργη πάλι η επιλογή του Λι. Θεωρώ πως ο Βιλντόζα μπορεί να δώσει πολλά παραπάνω και σε οργάνωση και σε άμυνα αλλά να βάλει και κανένα σουτ που σε ξεκολλάει.
τι πιθανοτητες εχει ο βιλντοζα να πιανει ετσι το ποδι του και να μην εχει τιποτα?Στην καλυτερη θα φοβουνται οτι θα του βγει οταν παιξει και τον κρατανε για το τελευταιο παιχνιδι.Τον λι δεν τον βαζει καν πανω απο 15λ.
Το θέμα είναι ότι ο Λι δεν προσφέρει κάτι με τον τρόπο που χρησιμοποιείται. Κατεβάζει την μπάλα μέχρι το κέντρο , μια πάσα και περιμένει στην γωνία. Αυτό μπορεί να το κάνει και ο Σακ και παράλληλα να δώσει κάθετο παιχνίδι αλλά να βάλει και κάνα 3π (λέμε τώρα). Άρα ουσιαστικά πάμε πάλι με ένα play maker. Αν ο Γουόκαπ δεν είναι καλά ή φορτωθεί φάουλ καληνύχτα. Είναι να τρελαίνεσαι ώρες ώρες το πως στα χαρτιά έχουμε πέντε play maker (Walkup, Goss , Lee - γιατί ως τέτοιος αποκτήθηκε- Εβανς, Λονγκ) και παίζουμε τους τελικούς με ένα και αυτό μετά από πολύμηνο τραυματισμό.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions: 1027

Παρ Ιουν 06, 2025 5:24 pm

Slow horses 7 έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:48 pm
georbap έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 4:35 pm
Είχε αναφερθεί και στο παρελθόν , πως το μέλλον πολλών παικτών του Ολυμπιακου θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την εξέλιξη του F4.

Την δεδομένη στιγμή λοιπόν και ενώ το μισό ρόστερ έχει ήδη φύγει ή είναι φευγάτο , δεν βλέπω πως θα μπορέσει να πάρει κάτι ο Ολυμπιακός από τους τελικούς αν δεν γίνει υπέρβαση.
Νομίζω πως το σημερινό παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία από πλευράς του Ολυμπιακού στην προσπάθεια για κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Mε όλο τον σεβασμό αδερφέ, θεωρώ ότι ελάχιστοι μη «τρελλαμένοι» συνοπαδοί θα κάτσουν να δούνε την συνέχεια των αστείων αυτών τελικών!! Καλός ο ανταγωνισμός , αλλά και αυτός ακόμα (τουλάχιστον για εμάς τους παλαιότερους) έχει και ένα όριο!!!
Όπως και να έχει και εφόσον η ζωή πάντα συνεχίζεται……..ΚΑΛΗ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ!!!
Αντιλαμβάνομαι πλήρως τι θες να πεις και δεν σε αδικώ καθόλου για την αγανάκτηση σου.

Παρόλα αυτά και ενώ πολλές φορές έχω πει "ως εδώ " , έχω δεχθεί ότι αυτό το τμήμα είναι η μεγάλη μου αδυναμία και παρασύρομαι. :sad:

Πίστεψέ με όμως, στην πρώτη ομορφιά που θα δω σήμερα και από οπουδήποτε και αν αυτή προέρχεται, έχω μεριμνήσει για κλείσιμο tv και συνέχεια με μπυρίτσα και φίλους στο μπαλκόνι.

1
1 Εικόνα
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 107

Παρ Ιουν 06, 2025 6:01 pm

.

0
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος agnwstos_nikos την Παρ Ιουν 06, 2025 6:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
agnwstos_nikos

junior
Reactions: 107

Παρ Ιουν 06, 2025 6:09 pm

Μαρέσει που πάλι αρχίσαμε τα 99% (όποιος κερδίσει σήμερα) και τις σιγουριές. Πάλι διαφωνώ. Εύκολα σπάνε και οι 2 έδρες, τέτοια ποσοστά θα χρησιμοποιούσα αν υπήρχε σημαντική διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις 2 ομάδες όπως π.χ. πρόπερσι.
Υ: το αν θα επηρεαστείτε από την τοξικότητα αυτών των αγώνων επαφίεται σε εσάς και μόνο. Δείτε το και αλλιώς, εγώ αγωνιστικά δεν είδα να επηρρεάζεται κανένας παίχτης, έκανε το show του ο υπέροχος DPG, κέρδισε η καλύτερα ομάδα στο συγκεκριμένο παιχνίδι όμως.
Τι σας νοιάζει μωρέ, εφόσον είστε μπασκετόφιλοι ρε παίδες?
Αποφύγεται οποιοδήποτε οπαδικό site (κατ 'εμένα και αθλητικό site), πολύ περισσότερο τα σχόλια που γράφονται κάτω από κάθε είδηση, περιοριστείτε στις μπασκετικές κουβέντες εδώ μέσα και όλα καλά θα πάνε.

0
fotis vlachopoulos

euroleague
Reactions: 1067
Προειδοποιήσεις: 1

Παρ Ιουν 06, 2025 6:15 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 12:53 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 12:31 pm

μετα τις ομορφιες που παιχτηκαν εκτος παρκε ,το τι θα γινει εντος παρκε δυστυχως εχει περασει σε δευτερη μοιρα. Αν ζοριστουμε να μιλησουμε καθαρα μπασκετικα πιστευω οτι ο παναθηναικος εχει πλεονεκτημα σε αυτο το παιχνιδι αφου μαλλον η ολη φαση που εγινε με προπονητη ,και παικτες που οδηγηθηκαν στον αθλητικο δικαστη περισσοτερο πιθανο να φεριε συσπειρωση μου δειχνει παρα αν αποδιοργανωσει τους παικτες . απο την αλλη εγω προσωπικα νομιζω οτι θα ξανακατσω να δω μπασκετ τελος ιουνη εδω στη Συρο που διοργανωνει ο Γιωργαρος το aegean ball. μεχρι που ειχα σκεφτει να δηλωσω συμμετοχη να παιξω ειχα σκεφτει αλλα τα ωραρια του φαρμακειου δεν βολευουν .
Aυτό το είχα πάθει στους περσινούς τελικούς όπου έπαιζα με όρια της ψυχικής μου υγείας. Από την μια δεν ήθελα να δω τους αγώνες από την άλλη δεν μπορούσα. Τελικά στο 5ο παιχνίδι για να είμαι σίγουρος ότι θα γλυτώσω το εγκεφαλικό προτίμησα να δω τον Mustaine στην πλατεία νερού (τρομερό live). Φέτος δεν με απασχολεί καθόλου πραγματικά , τα βλέπω πολύ ήρεμος και αν δω τα δύσκολα παω και μια βόλτα στα Αστέρια κάτω από τον Aγ. Νικόλα για μια μπύρα και τέλος :D .
σημερα το βραδυ εχει και live στο bikers club και ειναι στις 9 ,κοιτα μια συμπτωση !

1
1 Εικόνα
tokalytero3d

euroleague
Reactions: 1331
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 3

Παρ Ιουν 06, 2025 6:45 pm

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατέβει πέρυσι στους τελικούς με ένα 5αρι και φέτος με έναν άσσο (τραυματία). :drunk:

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 06, 2025 6:52 pm

tokalytero3d έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 6:45 pm
Ο Ολυμπιακός κατάφερε να κατέβει πέρυσι στους τελικούς με ένα 5αρι και φέτος με έναν άσσο (τραυματία). :drunk:
η οργανωση του μπασκετικου τμηματος του ολυμπιακου χαρακτηριζοταν απο προχειροτητα και σπασμωδικες ,χωρις λογικη κινησεις εδω και πολυ καιρο αλλα τα τελευταια 2 χρονια το εχουμε τερματισει .

0
todorris

senior
Reactions: 142

Παρ Ιουν 06, 2025 7:04 pm

:dribble: :dribble: Θέλω να σας δω, αν τυχόν κερδίσετε, όλους εσας τους ψιλο-απογοητευμένους Ολυμπιακούς ...
Προβλέπω το θέμα να φτάνει τις 1000 δημοσιεύσεις🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions: 6568
Αγαπημένη θέση: SG, C
Προειδοποιήσεις: 2

Παρ Ιουν 06, 2025 7:11 pm

και που κερδισαμε την προηγουμενη ασχοληθηκε κανεις?αν δεν εχει επεισοδια το ματς κλαιν τι να γραψουμε,αφου οι περισσοτεροι δεν θα το δουμε καν :lol:

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 06, 2025 7:12 pm

Erether έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 2:26 pm
Συνεχιζει να ειναι φαβορι ο Παναθηναϊκος. Σημαντικο για τον Ολυμπιακο να περιορισει τα λαθη και να βρει λυσεις στην επιθεση. Στο προηγουμενο ντερμπυ στο οακα, μπλοκαρε και πουλησε πολλες μπαλες. Στο σετ παιχνιδι οι διαφορές ειναι μικρες. Κλειδι του ματς η παρουσια του Ντορσευ. Ο Παναθηναϊκος κουτσα στραβα θα βρει σκορ.
φιλε μου αυτο που μας λειπει ειναι παικτες που να μην τα χανουν υπο πιεση . φετος ηταν πολλοι οι αγωνες που στο τεταρτο κυριως δεκαλεπτο τα λουσαμε.

1
1 Εικόνα
Erether

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ

Παρ Ιουν 06, 2025 7:13 pm

AO DAFNIS έγραψε:
Ο Βιλντοζα φαινόταν εκτός τόπου και χρόνου στο πρώτο ματς. Μηδέν νεύρο. Μια ολόκληρη σεζον περιμένουμε από το παιδί να παίξει το μπάσκετ που ξέρει και πέρα κάποιων αναλαμπων, μας απογοητεύει. Μακρυά. Οι τελικοί θέλουν κομαντος.
Ο Λι στο δεύτερο ματς απείλησε περισσότερο με κάθετο παιχνίδι πάντως. Παραδόξως δούλεψε καλά το δίδυμο με τον Μακκισικ για κάμποσα λεπτά.

1
1 Εικόνα
fotis vlachopoulos

euroleague

Παρ Ιουν 06, 2025 7:36 pm

todorris έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 7:04 pm
:dribble: :dribble: Θέλω να σας δω, αν τυχόν κερδίσετε, όλους εσας τους ψιλο-απογοητευμένους Ολυμπιακούς ...
Προβλέπω το θέμα να φτάνει τις 1000 δημοσιεύσεις🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ακομα κι αν παρουμε το πρωταθλημα με 3-1 κανοντας εκπληκτικες εμφανισεις την επομενη μερα τι εχουμε? να σου πω τι εχουμε , "ο τελευταιος να κλεισει την πορτα" εχουμε εχει ηδη φυγει το μισο μας ροστερ και πρεπει να ξαναρχισουμε απο την αρχη ενω δεν ξερουμε και καλα καλα τι θα γινει με το θεμα προπονητη. Πες μου λοιπον πως να χαρω εγω το οτι δηποτε οταν βλεπω οτι η ομαδα αδειαζει και εχω για σκαουτερ και ρικρουτερ τον ανθρωπο που εφερε στην ομαδα το νειθαν μενσα.

1
1 Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Dimitris L

junior
Reactions: 72
Αγαπημένος παίκτης: Διαμαντίδης
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Παρ Ιουν 06, 2025 7:54 pm

Όταν είσαι παίχτης σε ομάδα φιναλ 4 και ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας λεει ειναι τελειωμένοι, παμε να τους διαλύσουμε με 3-0 για πάρκινγκ ιστορίες κτλ. είναι λογικό να ξυπνήσει ο εγωισμός και οχι μονο ο προσωπικός αλλά και ο ομαδικός, (ο πρωταθλητισμός πάντα ψάχνει κίνητρα) τους έδωσε το κίνητρο όπως μας το έδωσαν εκείνοι πέρσι, με λίγα λόγια ο DPG τους ανέστησε με ολα αυτα που έκανε. Οταν ο αιώνιος είναι σε ψυχολογικό χάλι αφήνεις την ομάδα σου να τελειώσει την δουλειά και βάζεις την κούπα στο τραπεζάκι στο Σούνιο, διώχνοντας και πιθανόν τον Μπαρτζωκα που δεν τον αγαπάς, τώρα οχι μονο θα μείνει θα σου πάρει και τον τίτλο. Προβλέπω πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

(ο Μπαρζτωκας ειναι απ τους καλύτερους χτίστες ομάδων μην ανησυχείτε, συνεχίζει να είναι τοπ προπονητής, μόνο φέτος ηταν αποτυχία το φιναλ4 όλες της άλλες που ήσασταν εκει ήταν έκπληξη (λογο μπατζετ) και λόγο του Μπαρτζωκα.)

1
1 Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Dimitris L την Παρ Ιουν 06, 2025 8:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
BillyPao

allstar
Reactions: 2374
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Παρ Ιουν 06, 2025 8:02 pm

Dimitris L έγραψε:
Παρ Ιουν 06, 2025 7:54 pm
Όταν είσαι παίχτης σε ομάδα φιναλ 4 και ο πρόεδρος της αντίπαλης ομάδας λεει ειναι τελειωμένοι, παμε να τους διαλύσουμε με 3-0 για πάρκινγκ ιστορίες κτλ. είναι λογικό να ξυπνήσει ο εγωισμός και οχι μονο ο προσωπικός αλλά και ο ομαδικός, (ο πρωταθλητισμός πάντα ψάχνει κίνητρα) τους έδωσε το κίνητρο όπως μας το έδωσαν εκείνοι πέρσι, με λίγα λόγια ο DPG τους ανέστησε με ολα αυτα που έκανε. Οταν ο αιώνιος είναι σε ψυχολογικό χάλι αφήνεις την ομάδα σου να τελειώσει την δουλειά και βάζεις την κούπα στο τραπεζάκι στο Σούνιο, διώχνοντας και πιθανόν τον Μπαρτζωκα που δεν τον αγαπάς, τώρα οχι μονο θα μείνει θα σου πάρει και τον τίτλο. Προβλέπω πρωταθλητή τον Ολυμπιακό.

(ο Μπαρζτωκας ειναι απ τους καλύτερους χτίστες ομάδων μην ανησυχείτε, συνεχίζει να είναι τοπ προπονητής, μόνο φέτος ηταν αποτυχία το φιναλ4 όλες της άλλες που ήσασταν εκει ήταν έκπληξη (λογο μπατζετ) και ο λόγο του Μπαρτζωκα.)
Κανέναν δεν "ανέστησε" ο Γιαννακόπουλος, ένα τουλάχιστον παιχνίδι θα το κέρδιζε ο Ολυμπιακός ανεξαρτήτως δηλώσεων ή όχι Γιαννακόπουλου.

0
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”