Οι 25 τελευταίοι τελικοί - οι μεγάλες στιγμές, τα παιχνίδια που έκριναν τον κάθε τίτλο.
Συντονιστής: Captains
- ggr
- Reactions: 219
- Αγαπημένη θέση: SF, PF
- Αγαπημένος παίκτης: Φ.Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Πανιώνιος, Detroit Pistons
- Προειδοποιήσεις:
0
Θεωρείς τον Gasol mvp; Να σου πω την αλήθεια, νομίζω ότι σωστά το πήρε ο Bryant. Στο πέμπτο ματς πυροβολούσε και γενικά δεν έπαιξε άσχημα, εκτός από το τελευταίο παιχνίδι. Σίγουρα δεν ήταν σαν το 2009 αλλά οριακά άξιζε το βραβείο. Βέβαια, ο Ισπανός κέρδισε τη μονομαχία με τον KG, κάτι που αποδείχθηκε καθοριστικό για τη σειρά. Οπωσδήποτε θα είχε επηρεαστεί αρνητικά η κληρονομιά του Kobe , αν έχανε δύο φορές από τη Βοστώνη. Και εδώ θα σου κάνω εγώ μια ερώτηση. Πιστεύεις ότι θα κέρδιζε η Βοστώνη, αν έπαιζε ο Perkins στο έβδομο ματς;
0
- ggr
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Καταλαβαίνω. Θεωρώ πάντως ότι ήταν καλύτερος από το 2004 και το 2008. Τους βλέπω συχνά πυκνά τους τελικούς του 2010, είναι από τους αγαπημένους μου. Για το τελευταίο συμφωνώ κι εγώ, οι πλήρεις Celtics μάλλον θα κέρδιζαν. Επικό ματς εκείνο.
0
- ssoulliss
- Reactions: 744
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Φάνης Χριστοδούλου
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Το πως καταφέραμε να χάσουμε, εκείνο το παιχνίδι στην έδρας μας - το 2005 - ώντας μπροστά, είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Αν ο Billups είχε βάλει μία από τις τελευταίες του προσπάθειες, δε θα μιλούσαμε για τη ραψωδία του...Will Smith του μπάσκετ!
* Παρόλ'αυτά κάνουμε και παιδική άμυνα στην επαναφορά που τρώμε το τρίποντο της νίκης.
* Όσο για τον περιβόητο έκτο τελικό του 2013, οι Spurs ήλεγχαν το παιχνίδι σχεδόν μεχρι το τέλος, όταν και η αντεπίθεση των Heat τους έβαλε μπροστά. Ωστόσο πριν το τρελό σουτ του Allen, έχουν χάσει διαφορά 5 πόντων σε 20" και επίσης υπάρχει από μια βολή των Ginobilli και Leonard.

* Παρόλ'αυτά κάνουμε και παιδική άμυνα στην επαναφορά που τρώμε το τρίποντο της νίκης.
* Όσο για τον περιβόητο έκτο τελικό του 2013, οι Spurs ήλεγχαν το παιχνίδι σχεδόν μεχρι το τέλος, όταν και η αντεπίθεση των Heat τους έβαλε μπροστά. Ωστόσο πριν το τρελό σουτ του Allen, έχουν χάσει διαφορά 5 πόντων σε 20" και επίσης υπάρχει από μια βολή των Ginobilli και Leonard.
1
1

- ggr
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Έλα ντε. Κάθε φορά που βλέπω το τρίποντο του Horry, σκέφτομαι πόσο μεγάλο λάθος έκανε ο Rasheed στην άμυνα. Αν κερδίζαμε εκείνο το ματς, θα γινόταν το 2-4 σίγουρα. Ακριβώς αυτό που έκανε το Μαϊάμι την επόμενη χρονιά.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 9:20 pmΤο πως καταφέραμε να χάσουμε, εκείνο το παιχνίδι στην έδρας μας - το 2005 - ώντας μπροστά, είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Αν ο Billups είχε βάλει μία από τις τελευταίες του προσπάθειες, δε θα μιλούσαμε για τη ραψωδία του...Will Smith του μπάσκετ!![]()
1
1

- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μια από τα ίδια και οι Magic, λίγα χρόνια αργότερα. Αντί να γίνει το 2-2 κοιμήθηκαν στο φινάλε - βάλε μια βολή ρε Howardggr έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 9:55 pmΈλα ντε. Κάθε φορά που βλέπω το τρίποντο του Horry, σκέφτομαι πόσο μεγάλο λάθος έκανε ο Rasheed στην άμυνα. Αν κερδίζαμε εκείνο το ματς, θα γινόταν το 2-4 σίγουρα. Ακριβώς αυτό που έκανε το Μαϊάμι την επόμενη χρονιά.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 9:20 pmΤο πως καταφέραμε να χάσουμε, εκείνο το παιχνίδι στην έδρας μας - το 2005 - ώντας μπροστά, είναι κάτι που δεν μπορώ να εξηγήσω. Αν ο Billups είχε βάλει μία από τις τελευταίες του προσπάθειες, δε θα μιλούσαμε για τη ραψωδία του...Will Smith του μπάσκετ!![]()

* Μ'αρεσε μια πρόσφατη δήλωση του Howard που είπε ότι έπρεπε να μείνει στους Magic. Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μου πεις, αλλά το κατάλαβε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το franchise και δεν μπορει να κρατήσει για πολύ καιρό τους μεγάλους του παίκτες.

1
1

- ggr
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ισχύει. Οι τελικοί του 2009 ήταν πιο ανταγωνιστικοί απ'ο,τι δείχνει το 4-1. Ο δεύτερος και ο τέταρτος αγώνας θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί από το Ορλάντο.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:25 pmΜια από τα ίδια και οι Magic, λίγα χρόνια αργότερα. Αντί να γίνει το 2-2 κοιμήθηκαν στο φινάλε - βάλε μια βολή ρε Howard- και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.
* Μ'αρεσε μια πρόσφατη δήλωση του Howard που είπε ότι έπρεπε να μείνει στους Magic. Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μου πεις, αλλά το κατάλαβε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το franchise και δεν μπορει να κρατήσει για πολύ καιρό τους μεγάλους του παίκτες.![]()
Για το άλλο που γράφεις, τον Σακίλ τον έχασαν από δικά τους λάθη στις διαπραγματεύσεις. Ο Dwight μάλλον είδε ότι η ομάδα είχε μείνει στάσιμη. Η καριέρα του πάντως πήρε την κατιούσα, όταν έφυγε από κει.
1
1

- ssoulliss
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Συμφωνώ. Πόσο μακρυά να πας με τον Turkoglu ως #2;ggr έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:41 pmΙσχύει. Οι τελικοί του 2009 ήταν πιο ανταγωνιστικοί απ'ο,τι δείχνει το 4-1. Ο δεύτερος και ο τέταρτος αγώνας θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί από το Ορλάντο.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:25 pm
Μια από τα ίδια και οι Magic, λίγα χρόνια αργότερα. Αντί να γίνει το 2-2 κοιμήθηκαν στο φινάλε - βάλε μια βολή ρε Howard- και το παιχνίδι πήγε στην παράταση.
* Μ'αρεσε μια πρόσφατη δήλωση του Howard που είπε ότι έπρεπε να μείνει στους Magic. Κάλλιο αργά παρά ποτέ θα μου πεις, αλλά το κατάλαβε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει με αυτό το franchise και δεν μπορει να κρατήσει για πολύ καιρό τους μεγάλους του παίκτες.![]()
Για το άλλο που γράφεις, τον Σακίλ τον έχασαν από δικά τους λάθη στις διαπραγματεύσεις. Ο Dwight μάλλον είδε ότι η ομάδα είχε μείνει στάσιμη. Η καριέρα του πάντως πήρε την κατιούσα, όταν έφυγε από κει.
Νομίζω ότι τα μυαλά του Shaq είχαν παραφουσκώσει, επομένως δεν πιστεύω ότι θα έμενε στην Disneyland για πολύ ακόμη. Υπάρχει και ο McGrady που έφυγε και δεν ξέρω αν τελικά θα κρατήσουν τον Wagner ή τον Banchero. Φαίνεται να υπάρχει μια είδους προϊστορία με τις αποχωρήσεις.
1
1

- ggr
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
O Shaq αν έπαιρνε από την αρχή τα λεφτά που ήθελε, θα έμενε. Άργησαν να του τα προσφέρουν και τον ξενερωσαν. Μπήκε μπροστά ο εγωισμός του μετά, το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος.ssoulliss έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:47 pmΣυμφωνώ. Πόσο μακρυά να πας με τον Turkoglu ως #2;ggr έγραψε: ↑Δευ Ιουν 16, 2025 10:41 pm
Ισχύει. Οι τελικοί του 2009 ήταν πιο ανταγωνιστικοί απ'ο,τι δείχνει το 4-1. Ο δεύτερος και ο τέταρτος αγώνας θα μπορούσαν να είχαν κερδηθεί από το Ορλάντο.
Νομίζω ότι τα μυαλά του Shaq είχαν παραφουσκώσει, επομένως δεν πιστεύω ότι θα έμενε στην Disneyland για πολύ ακόμη. Υπάρχει και ο McGrady που έφυγε και δεν ξέρω αν τελικά θα κρατήσουν τον Wagner ή τον Banchero. Φαίνεται να υπάρχει μια είδους προϊστορία με τις αποχωρήσεις.
Ο T Mac ήταν άτυχος, λόγω των τραυματισμών του Hill. Aν είχε πάει και ο Duncan, θα ήταν αλλιώς τα πράγματα. Ήταν πολύ κοντά αλλά τα θαλασσωσε ο Doc στις διαπραγματεύσεις.
1
1