Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- eddiedimitris
- Reactions: 681
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1)Αν ο Μπαρτζώκας πάρει τους παίκτες που θέλει και στα κρίσιμα ματς στο τέλος του χρόνου δεν έχουμε τραυματισμούς θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ότι παίκτες και να πάρει εμείς θα πάρουμε πρωτάθλημα.Ως σύνολο προφανώς θα είμαστε πολύ καλύτεροι όπως κάθε χρονιά.
2)Διάρκειας έχω στο ποδόσφαιρο και όχι στο μπάσκετ.Οχι γιατί μου αρέσει περισσότερο το ποδόσφαιρο αλλά με βολεύουν οι ώρες των παιχνιδιών αλλά και ότι με το 1/3 του κόστους έχεις ανάλογο σε θέση εισητηριο.Και φέτος που είπα να τσεκαρω για σεφ τα εισιτήρια της προκοπής ήταν sold out.Κατι πρέπει να γίνει επιτέλους με το γήπεδο.Μεγαλο κόστος για ένα πολύ παλιό γήπεδο.
3)Αν ο Μαρινάκης βάζει έμμεσα ή άμεσα εμπόδια για το γήπεδο να βγουν επιτέλους να το πουν.Οχι άλλη μουγκα.Απο κει και πέρα όποιος δε βλέπει πως οι Αγγελόπουλοι αναλογικά με τα έσοδα έχουν βάλει πολύ παραπάνω λεφτά σε σχέση με το Βαγγέλα τότε να βγάλουν τις τσιμπλες.
4)Δεν είμαι σχετικός με το θέμα αλλά δεν μπορούν να βρουν 5-6 χορηγούς να βάλουν και κάποια χρήματα και να πάνε να χτίσουν ένα γήπεδο αλλού να τελειώνει η ιστορία;
5)Για να μη ξεχνιόμαστε φέτος ο Παναθηναϊκός με τη γήπεδαρα και το τρελό μπάτζετ ένα κύπελλο πήρε όλο κι όλο...γιατί αν διαβάσεις από δω και από κει φαίνεται λες και η χρονιά ήταν πετυχημενη
2)Διάρκειας έχω στο ποδόσφαιρο και όχι στο μπάσκετ.Οχι γιατί μου αρέσει περισσότερο το ποδόσφαιρο αλλά με βολεύουν οι ώρες των παιχνιδιών αλλά και ότι με το 1/3 του κόστους έχεις ανάλογο σε θέση εισητηριο.Και φέτος που είπα να τσεκαρω για σεφ τα εισιτήρια της προκοπής ήταν sold out.Κατι πρέπει να γίνει επιτέλους με το γήπεδο.Μεγαλο κόστος για ένα πολύ παλιό γήπεδο.
3)Αν ο Μαρινάκης βάζει έμμεσα ή άμεσα εμπόδια για το γήπεδο να βγουν επιτέλους να το πουν.Οχι άλλη μουγκα.Απο κει και πέρα όποιος δε βλέπει πως οι Αγγελόπουλοι αναλογικά με τα έσοδα έχουν βάλει πολύ παραπάνω λεφτά σε σχέση με το Βαγγέλα τότε να βγάλουν τις τσιμπλες.
4)Δεν είμαι σχετικός με το θέμα αλλά δεν μπορούν να βρουν 5-6 χορηγούς να βάλουν και κάποια χρήματα και να πάνε να χτίσουν ένα γήπεδο αλλού να τελειώνει η ιστορία;
5)Για να μη ξεχνιόμαστε φέτος ο Παναθηναϊκός με τη γήπεδαρα και το τρελό μπάτζετ ένα κύπελλο πήρε όλο κι όλο...γιατί αν διαβάσεις από δω και από κει φαίνεται λες και η χρονιά ήταν πετυχημενη
0
-
- Reactions: 46
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Προσυπογράφω.Dimmitz έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:53 pmΠου ήσουν κρυμμένος τόσο καιρό εσύ;Jamesharden13 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:19 pmΠαιδια...
Το μπασκετ δεν ειναι μια σου και μια μου και κανενας τιτλος δεν κρινεται μετα το τελος του σεπτεμβρη.
Οσο και αν γουσταρουμε τον βουτσεβιτς δεν ειναι αυτο που θελουμε.
Ο ολυμπιακος θελει εναν μαπ ψηλο με ελατηρια στα ποδια και γρηγορα ποδια για την αμυνα.
Ειτε αυτον μπορεις να τον βρεις στο σαμερ λιγκ με 1εκ, ειτε στα κοψιματα του νβα με 1.5-2εκ.
Δεν πρεπει να μας νοιαζει το τι κανει ο παο απο την στιγμη που ο κορμος μας εχει παιχτες σαν τον φουρνιε,τον σασα,τον μιλου και τον πιτερς.
Οποτε δεν πρεπει να εστιασουμε στο να κανουμε μια μεταγραφαρα αλλα στο να φτιαξουμε ενα ροστερ ισορροπημενο και efficient,ειτε αυτο ξαναλεω συνεπεγεται αποκτηση παικτων με 800κ ειτε με 2.5 εκ.
Οποτε ας αφησοουμε τους βουτσεβιτς και μισιτς που αντικειμενικα οσο παιχταραδες και να ειναι δεν ειναι αυτο που χρειαζομαστε.Η ομαδα θελει ενα 2ο πενταρι ποιοτητας σταρτερ να μοιραζεται την θεση με τον νικολα που οπως ξαναειπα στην υπαρχων φροτλαιν μας επιβαλεται να τρωει παιδακια με την αθλητικοτητα του.Το ιδιο νομιζω ισχυει και στον ασσο.Η ομαδα ναι μεν για μενα θελει οντως εναν starter και εκει της ταξης των 20 λεπτων αλλα με φουρνιε,ντορσει και εβανς επιβαλεται αυτος ο ασσος να ειναι 2way.Ο ολυμπιακος χρειαζεται εναν πραιμ χακετ, εναν εισι λο, εναν brad wannamaker και οχι εναν μισιτς,Τετοιος παιχτης αυτην την στιγμη στην ευρωλιγκα δεν υπαρχει οποτε ας μην κλαιγεσται αν παρθει παιχτης αξιας 1-1.5 εκ απο το ΝΒΑ
Πες τα χρυσόστομε! Συμφωνώ σε όλα τα points και το σκεπτικό.
0
-
- Reactions: 2579
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Αν αυτό δεν είναι έπαρση, τότε τι είναι;eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:59 pm1)Αν ο Μπαρτζώκας πάρει τους παίκτες που θέλει και στα κρίσιμα ματς στο τέλος του χρόνου δεν έχουμε τραυματισμούς θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ότι παίκτες και να πάρει εμείς θα πάρουμε πρωτάθλημα.Ως σύνολο προφανώς θα είμαστε πολύ καλύτεροι όπως κάθε χρονιά.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Η έπαρση στα σόσιαλ των οπαδών δε με αφορά. Και δικοί μας οπαδοί ίδιο ύφος έχουν.Heisenberg έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:55 pmκοιτα, η επαρση τουςσ στα σοσιαλ εχει χτυπησει κοκκινα, καθε χρονο θα ραβουν και ενα αστερι και θα υπαρχουν αυτοι και κανεις αλλος. Δεν ειναι μονο οι ευρωλιγκες που εχουν παρει σαν οργανισμος ειναι ετσι, Ο ΔΠΓ εχει βαλει το χερακι του σε αυτο,steph.larry έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:45 pmΈτσι και κάνει το λάθος να διαβάσει κανείς τα σχόλια στα σόσιαλ, θα νομίζει ότι ο μεσσίας από τη Λιθουανία έχει δώσει ήδη 2 ευρωλίγκες στην πανάθα (έτσι αποκαλούν την ομάδα τους κάποιοι, δε φταίω έγω), και τώρα μέσα στη σεζόν κατά 99.99999999.9999999.999.999% θα κάνει το 3peat μέσα στο F4 του μπασκετικού μαρακανά, aka ΟΑΚΑ. Δεν αναφέρω καν ότι από τα ψες όλο το denver κλαίει και οδύρεται για αυτή τη συμφορά
Το κάρβουνο εκ της απέναντι πλευράς εκφράζεται κάπως διαφορετικά. Λίγο πολύ τα ξέρουμε, αγγελλόπουλοι πουλήστε, δεν έχετε λεφτά να φέρεται όνομα να ξεπλύνετε την ντροπή (!?) για τη θρυλάρα μας, ένας δημητράκης σας κάνει ό,τι θέλει, βαγγέλα πάρε την καε να δουν αυτούνοι κ.ο.κ.
Και έχεις ανθρώπους εδώ να προσπαθούν να ανταλλάξουμε 2-3 απόψεις μπασκετικές, με όλες τις διαφωνίες, τα συν και τα πλην, να παραθέτουμε ρόστερ, και να έχουμε κατά νου να γίνει μια νορμαλ ιντερνετική κουβεντά (πόσο οξύμωρο ακούγεται αυτό).
Χαρα στα κουράγια σας μάγκες εδώ μέσα και υπομονή και ψυχραιμία απέναντι στο ΚΑΡΒΟΥΝΟ.
Και γενικα μια μεταγραφη δικη τους παντα μπουστάρεται 2-3 φορες παραπανω. Αυτη την επαρση ζηλευουν και καποιοι γαβροι και θεωρουν τους Αφους παπιες και σοφτιλα και θελουν Μαρινακη που τα λεει σταρατα και παντελονατα(sic).
Είναι αλήθεια, όμως, πως το χρήμα που έχει ρίξει η άλλη πλευρά στην επικοινωνία δεν έχει τέλος (είναι αδιανόητος αναλογικά ο αριθμός "άρθρων" για τον κάθε παίκτη που παίρνουν με τους αντίστοιχους δικούς μας για να μην πω για τα 6 χιλιάδες άρθρα την ημέρα για την αποθεραπεία Λεσόρ ή τον πόλεμο στον Μπαρτζώκα 2 χρόνια τώρα). Αυτό με ενοχλεί. Με τους οπαδούς των άλλων δεν έχω να χωρίσω κάτι.
1
1

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:08 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- steph.larry
- Reactions: 356
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αίσθηση μου πως την Τετάρτη αυτά τα 2 ζητήματα θα συζητηθούν εκτενώς στη συνέντευξη τύπου, χωρίς βέβαια να αποκλείω να ανακοινωθεί και μεταγραφή μαζί.eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:59 pm3)Αν ο Μαρινάκης βάζει έμμεσα ή άμεσα εμπόδια για το γήπεδο να βγουν επιτέλους να το πουν.Οχι άλλη μουγκα.Απο κει και πέρα όποιος δε βλέπει πως οι Αγγελόπουλοι αναλογικά με τα έσοδα έχουν βάλει πολύ παραπάνω λεφτά σε σχέση με το Βαγγέλα τότε να βγάλουν τις τσιμπλες.
0
- Conan1982
- Reactions: 3654
- Αγαπημένος παίκτης: JO Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο πάντως,FabrizioOberto έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:05 pm
Η έπαρση στα σόσιαλ των οπαδών δε με αφορά. Και δικοί μας οπαδοί ίδιο ύφος έχουν.
Είναι αλήθεια, όμως, πως το χρήμα που έχει ρίξει η άλλη πλευρά στην επικοινωνία δεν έχει τέλος (είναι αδιανόητος αναλογικά ο αριθμός "άρθρων" για τον κάθε παίκτη που παίρνουν με τους αντίστοιχους δικούς μας για να μην πω για τα 6 χιλιάδες άρθρα την ημέρα για την αποθεραπεία Λεσόρ ή τον πόλεμο στον Μπαρτζώκα 2 χρόνια τώρα). Αυτό με ενοχλεί. Με τους οπαδούς των άλλων δεν έχω να χωρίσω κάτι.
ποια είναι τα 3-4 μεγαλύτερα αθλητικά σάιτ στην Ελλάδα:
Sport24, Gazzetta, sport-fm, SDNA, από αυτά μπορεί κάποιος να πε ότι έχουν περισσότερα άρθρα για τον Παναθηναϊκό; Εντάξει το SDNA, αλλά ξέρουμε σε ποιον ανήκει,
0
- yawn.brigade
- Reactions: 687
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
έχω αναφερθεί σε αυτό παλιότερα σε ποστ που αφορούσε την άποψη μου ότι η παραχώρηση ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο αλλά πάμε να το δούμε συνοπτικά :eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:59 pm4)Δεν είμαι σχετικός με το θέμα αλλά δεν μπορούν να βρουν 5-6 χορηγούς να βάλουν και κάποια χρήματα και να πάνε να χτίσουν ένα γήπεδο αλλού να τελειώνει η ιστορία;
για να φτιάξεις γήπεδο αλλού πρέπει
α) να βρεις χώρο
β) ο χώρος να βολεύει συγκοινωνιακά, δεν έχει νόημα να πας να το φτιάξεις στη Μαλακάσα ξερωγώ
γ) να είναι εντός σχεδίου και θεωρητικά να μπορεί να βγει άδεια για ανέγερση γηπέδου
δ) να βγει αυτή η άδεια, η οποία πρέπει να περάσει από 100 επιτροπές και συμβούλια και η εμπειρία δείχνει ότι μπορεί να πάρει και καμιά δεκαετία μίνιμουμ
ε) να βρεθεί χρηματοδότηση η οποία αν μιλάμε για σύγχρονο γήπεδο μεγάλης χωρητικότητας παίζει να φτάνει τριψήφια νούμερα (σε εκατομμύρια)
στ) όλα αυτά να τα κάνεις με κόντρα την όποια κυβέρνηση στην οποία θα ξεμείνει το ΣΕΦ μόνο για καμιά συναυλία ή συνέδριο
ζ) να χτιστεί το γήπεδο
η άλλη επιλογή είναι να πάρεις δωρεάν το ΣΕΦ, σε ιδανικό σημείο δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και να ρίξεις άμεσα 20 εκατομμύρια για να το ανακαινίσεις και να το έχεις έτοιμο σε 1-2 χρόνια χρησιμοποιώντας το παράλληλα.
2
2

- eddiedimitris
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Που τη βλέπεις την έπαρση;Ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο ομάδα αλλά υπολείπεται σε ποιότητα παικτών δε το έχεις καταλάβει;Πόσο πιο εμφανές;BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:02 pmΑν αυτό δεν είναι έπαρση, τότε τι είναι;eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:59 pm1)Αν ο Μπαρτζώκας πάρει τους παίκτες που θέλει και στα κρίσιμα ματς στο τέλος του χρόνου δεν έχουμε τραυματισμούς θεωρώ ότι ο Παναθηναϊκός ότι παίκτες και να πάρει εμείς θα πάρουμε πρωτάθλημα.Ως σύνολο προφανώς θα είμαστε πολύ καλύτεροι όπως κάθε χρονιά.
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Νομίζω ότι είναι πολύ υποτιμητικό αυτό για τον Παναθηναϊκό, αλλά ΟΚ. Είναι σαν να λες ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάτι σαν την Χίμκι, να σουτάρει όλο το βράδυ ο Σβεντ και όλοι οι άλλοι να κοιτάνε.eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:38 pmΠου τη βλέπεις την έπαρση;Ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο ομάδα αλλά υπολείπεται σε ποιότητα παικτών δε το έχεις καταλάβει;Πόσο πιο εμφανές;
0
- eddiedimitris
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δίκιο έχεις να σου πω δε τα είχα πολύ σκεφτεί όλα αυτά.yawn.brigade έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:18 pmέχω αναφερθεί σε αυτό παλιότερα σε ποστ που αφορούσε την άποψη μου ότι η παραχώρηση ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο αλλά πάμε να το δούμε συνοπτικά :eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 2:59 pm4)Δεν είμαι σχετικός με το θέμα αλλά δεν μπορούν να βρουν 5-6 χορηγούς να βάλουν και κάποια χρήματα και να πάνε να χτίσουν ένα γήπεδο αλλού να τελειώνει η ιστορία;
για να φτιάξεις γήπεδο αλλού πρέπει
α) να βρεις χώρο
β) ο χώρος να βολεύει συγκοινωνιακά, δεν έχει νόημα να πας να το φτιάξεις στη Μαλακάσα ξερωγώ
γ) να είναι εντός σχεδίου και θεωρητικά να μπορεί να βγει άδεια για ανέγερση γηπέδου
δ) να βγει αυτή η άδεια, η οποία πρέπει να περάσει από 100 επιτροπές και συμβούλια και η εμπειρία δείχνει ότι μπορεί να πάρει και καμιά δεκαετία μίνιμουμ
ε) να βρεθεί χρηματοδότηση η οποία αν μιλάμε για σύγχρονο γήπεδο μεγάλης χωρητικότητας παίζει να φτάνει τριψήφια νούμερα (σε εκατομμύρια)
στ) όλα αυτά να τα κάνεις με κόντρα την όποια κυβέρνηση στην οποία θα ξεμείνει το ΣΕΦ μόνο για καμιά συναυλία ή συνέδριο
ζ) να χτιστεί το γήπεδο
η άλλη επιλογή είναι να πάρεις δωρεάν το ΣΕΦ, σε ιδανικό σημείο δίπλα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και να ρίξεις άμεσα 20 εκατομμύρια για να το ανακαινίσεις και να το έχεις έτοιμο σε 1-2 χρόνια χρησιμοποιώντας το παράλληλα.
1
1

- eddiedimitris
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Για καμμιά Χίμκι δεν έγραψα.Τωρα πόσο υποτιμητικό είναι να λες πως ο βασικός σου αντίπαλος έχει πολύ καλύτερους παίκτες από σένα τι να πω…BillyPao έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:40 pmΝομίζω ότι είναι πολύ υποτιμητικό αυτό για τον Παναθηναϊκό, αλλά ΟΚ. Είναι σαν να λες ότι ο Παναθηναϊκός είναι κάτι σαν την Χίμκι, να σουτάρει όλο το βράδυ ο Σβεντ και όλοι οι άλλοι να κοιτάνε.eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:38 pm
Που τη βλέπεις την έπαρση;Ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιο ομάδα αλλά υπολείπεται σε ποιότητα παικτών δε το έχεις καταλάβει;Πόσο πιο εμφανές;
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
3
Για το κομμάτι του συνόλου λέω, όχι της ποιότητας των παικτών. Ουσιαστικα υπονοείς ότι δεν κυκλοφορούμε την μπάλα, ότι ο Ναν παίζει μόνος του και οι άλλοι κοιτάνε, ότι δεν υπάρχουν "συστήματα" κλπ. Επέτρεψε μου να διαφωνώ.eddiedimitris έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:42 pmΓια καμμιά Χίμκι δεν έγραψα.Τωρα πόσο υποτιμητικό είναι να λες πως ο βασικός σου αντίπαλος έχει πολύ καλύτερους παίκτες από σένα τι να πω…
0
-
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αθροιστικά ισορροπημένα είναι. Άλλωστε να βγάλουν κλικς θέλουν όλα τα sites. Πάντως διαφορά υπάρχει και υπάρχει και διαφορά στο ύφος και στη στόχευση. Και φυσικά δεν αναφέρομαι στην αρθρογραφία των οπαδών/ρεπόρτερ της εκάστοτε ομάδας.Conan1982 έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:14 pmΕγώ δεν βλέπω κάτι τέτοιο πάντως,FabrizioOberto έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:05 pm
Η έπαρση στα σόσιαλ των οπαδών δε με αφορά. Και δικοί μας οπαδοί ίδιο ύφος έχουν.
ποια είναι τα 3-4 μεγαλύτερα αθλητικά σάιτ στην Ελλάδα:
Sport24, Gazzetta, sport-fm, SDNA, από αυτά μπορεί κάποιος να πε ότι έχουν περισσότερα άρθρα για τον Παναθηναϊκό; Εντάξει το SDNA, αλλά ξέρουμε σε ποιον ανήκει,
Δε θέλω να το αναπτύξω πολύ εδώ γιατί θα βγω οφ τόπικ. Πάντως, με κάθε σεβασμό στον παίκτη, δε θυμάμαι τέτοιο ντόρο για κανένα τραυματισμό αθλητή όπως αυτόν με τον Λεσόρ. Αντίστοιχα ο τραυματισμός/τέλος καριέρας του Φαλ δεν πουλάει φαίνεται. Αντίστοιχα, αν ο Μπαρτζώκας έκανε τις κινήσεις (σταμάτημα αιφνιδιασμών) ή δηλώσεις του Αταμάν θα είχαμε διαβάσει 10 χιλιάδες άρθρα. Στην περίπτωση του Αταμάν, μια ακόμα μέρα στη δουλειά...
2
2

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Σάβ Ιούλ 05, 2025 3:48 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Reactions: 187
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0