Τα εύσημα στον berry που με είχε ξεμπλοκάρει και εμένα την πρώτη φορά.kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:27 pmΕίσαι μέγιστος!! Ναι ρε συ, λέω τι στο...Μπράβο ναι, μοιάζουν τα ονόματά τους.steph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:14 pm
Εσύ νόμιζες τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Το είχα φάει και εγώ το σκάλωμα αυτό σε κάποια φάση με την μεταγραφολογία. Εδώ όμως συζητιέται ο Nikola Vucecic, ο μαυροβούνιος.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- steph.larry
- Reactions: 393
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
1
1

-
- Reactions: 1431
- Προειδοποιήσεις:
0
Βουτσεβιτς ο ενας, Βουξεβιτς ο αλλος. Και οι δυο μιου κανουν. Ο πρωτος για βασικος και ο δευτερος για τριτος 4-5. Και οι δυο μαζι ομως δεν ταιριαζουνkite26 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:03 pm34; Μεγάλος ρε συ, κανα μονοετές τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία είναι ένας βασικός παράγοντας και δεν επηρεάζει όλους τους αθλητές το ίδιο. Αλλά τόσο καιρό δεν έλεγα τίποτα γιατί νόμιζα ότι ήταν ένας ρούκι γιος παλιού μας παικτη, μάλλον κάτι θα μπέρδεψα.Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 5:58 pmΕγω λεω να χαμηλωσουμε λιγο τιτλς απαιτησεις. απο το τι περιμενουμε.
Εγω προσωπικα περιμενω εναν καλο γκαρντ και ιδανικα Μισιτς οπου θα δοθει μαρουλι χωρις να ειναι αυτοσκοπος. Για ψηλο εννοειται ο Βουτσεβιτς θα ειναι ατομικη βομβα και επικοινωνιακα αλλα και αγωνιστικα κατα τη γνωμη μου. 34 σε ψξλο που βασικο του χαρακτηριστικα δεν ειναι η αθλητικοτητα και η ταχυτητα. (Εμενα μου θυμιζει σκαρι Σκολα που επαιζε μεχρι τα 40) δεν ειναι κακη ηλικια. Αλλα δινω κατω του 1% να παρουμε τετοιο παικτη. Οποτε θεωρω με 1,5 - 2 εκ. Μπορεις να φερεις παικταρα και ας μην ειναι απο τα ονοματα που εχουν ακουστει. Για τριτο ψηλο ειτε λεγεται αντετοκουμπο ή Γκρει ή και οι δυο δεν με χαλαει. Απλα ο Γκρει μπορει να εξελιχθει σε μεταγραφη πολυ καλη ενω ο Κωστακουμπος πολυ καλος φροντιστης για τις πετσετες.
Δεν χρειαζεται αχγος ομως . Υπομονη χρειεαζεται
0
-
- Reactions: 1431
- Προειδοποιήσεις:
0
Κατι που προσεξα ασχετο και το γραφω με αφορμη το δικου σου ποστ χωρις να θελω να σε προσβαλω ποσο μαλλον εγω που επειδη γραφω απο το κινητο κανω συνεχεια σαρδαμ και ορθογραφικα. Ολοι γραφουν τον Βουξεβιτς, Βουκσεβιτς. Απλα το κς οπως και το πς τα εχουμε σε γραμματα στα ελληνικα οποτε δεν χρειαζομαστε διφθογγο αλλα το γραμμα ξ και ψsteph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:14 pmΕσύ νόμιζες τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Το είχα φάει και εγώ το σκάλωμα αυτό σε κάποια φάση με την μεταγραφολογία. Εδώ όμως συζητιέται ο Nikola Vucecic, ο μαυροβούνιος.kite26 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:03 pm
34; Μεγάλος ρε συ, κανα μονοετές τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία είναι ένας βασικός παράγοντας και δεν επηρεάζει όλους τους αθλητές το ίδιο. Αλλά τόσο καιρό δεν έλεγα τίποτα γιατί νόμιζα ότι ήταν ένας ρούκι γιος παλιού μας παικτη, μάλλον κάτι θα μπέρδεψα.
0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ναι μια χαρά το λες, το είδα και εγώ ετεροχρονισμένα αλλά πλέον δε μπορώ να το διορθώσω. Νομίζω είναι η κεκτημένη ταχύτητα όταν γράφουμε στο Ελληνικό αλφάβητο έχοντας στο μυαλό το επώνυμο όπως είναι στο Λατινικό (Vukcevic)Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:34 pmΚατι που προσεξα ασχετο και το γραφω με αφορμη το δικου σου ποστ χωρις να θελω να σε προσβαλω ποσο μαλλον εγω που επειδη γραφω απο το κινητο κανω συνεχεια σαρδαμ και ορθογραφικα. Ολοι γραφουν τον Βουξεβιτς, Βουκσεβιτς. Απλα το κς οπως και το πς τα εχουμε σε γραμματα στα ελληνικα οποτε δεν χρειαζομαστε διφθογγο αλλα το γραμμα ξ και ψsteph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:14 pm
Εσύ νόμιζες τον Τρίσταν Βούκσεβιτς. Το είχα φάει και εγώ το σκάλωμα αυτό σε κάποια φάση με την μεταγραφολογία. Εδώ όμως συζητιέται ο Nikola Vucecic, ο μαυροβούνιος.
0
- nikolas_asteri
- Reactions: 3335
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε αν γράψεις τον Παπανικολάου στα ισπανικά, Papanikolaou θα τον γράψεις, όχι Papanikolau. Δεν έχει να κάνει αποκλειστικά με τον ήχο που παράγεται, είναι και πόσο "κοντά" (σε απόσταση hamming) είναι με το original όνομα. Επίσης ούτε το "ξ" ούτε το "κσ" μεταφέρουν σωστά τον ήχο οπότε και από αυτή τη σκοπιά βγάζει νόημα να κρατήσεις κάτι κοντινό στην αρχική λέξη.Christofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:34 pmΚατι που προσεξα ασχετο και το γραφω με αφορμη το δικου σου ποστ χωρις να θελω να σε προσβαλω ποσο μαλλον εγω που επειδη γραφω απο το κινητο κανω συνεχεια σαρδαμ και ορθογραφικα. Ολοι γραφουν τον Βουξεβιτς, Βουκσεβιτς. Απλα το κς οπως και το πς τα εχουμε σε γραμματα στα ελληνικα οποτε δεν χρειαζομαστε διφθογγο αλλα το γραμμα ξ και ψsteph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:14 pm
2
2

-
- Reactions: 1234
- Προειδοποιήσεις:
0
0
τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
-
- Reactions: 201
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ναι το γράφουν με κσ γιατί έτσι διαβάζεται. Δεν το διαβάζουμε σαν ξ αλλά βουκ-σε-βιτς αν το κάνουμε ξ αλλάζει το όνομα του. Δεν είναι ελληνική λέξη, είναι ξένη λέξη επομένως ορθώς γράφεται ΒούκσεβιτςChristofis έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:31 pmΒουτσεβιτς ο ενας, Βουξεβιτς ο αλλος. Και οι δυο μιου κανουν. Ο πρωτος για βασικος και ο δευτερος για τριτος 4-5. Και οι δυο μαζι ομως δεν ταιριαζουνkite26 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 6:03 pm
34; Μεγάλος ρε συ, κανα μονοετές τουλάχιστον. Η αλήθεια είναι ότι η ηλικία είναι ένας βασικός παράγοντας και δεν επηρεάζει όλους τους αθλητές το ίδιο. Αλλά τόσο καιρό δεν έλεγα τίποτα γιατί νόμιζα ότι ήταν ένας ρούκι γιος παλιού μας παικτη, μάλλον κάτι θα μπέρδεψα.
0
-
- Reactions: 142
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
Εχουμε μαθει τι ειδους χορηγια θα ειναι? Ονοματοδοσιας?shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 5:39 pmNikolaos Zervas
@ZervasNikolaos
Δεν επιβεβαιώνεται η αρχική πληροφορία για πενταετή χορηγία έναντι είκοσι εκατομμυρίων
από την οικογένεια Τσάκου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Είναι για τρία χρόνια και λιγότερα χρήματα. Mea culpa, αλλά και πάλι είναι μια εξαιρετική συμφωνία.
αυτος πλεον εχει ξεπερασει και τον μελαγιες![]()
0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- shaq7
- Reactions: 7089
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
εδω δεν εχει μαθευτει το ποσο ακομα..την τεταρτη θα μαθουμε,τωρα οτι και να πουν οι δημοσιογραφοι ειναι αναξιοπιστοιRivers15 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 7:18 pmΕχουμε μαθει τι ειδους χορηγια θα ειναι? Ονοματοδοσιας?shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 5:39 pmNikolaos Zervas
@ZervasNikolaos
Δεν επιβεβαιώνεται η αρχική πληροφορία για πενταετή χορηγία έναντι είκοσι εκατομμυρίων
από την οικογένεια Τσάκου στην ΚΑΕ Ολυμπιακός. Είναι για τρία χρόνια και λιγότερα χρήματα. Mea culpa, αλλά και πάλι είναι μια εξαιρετική συμφωνία.
αυτος πλεον εχει ξεπερασει και τον μελαγιες![]()
2
2

-
- Reactions: 201
- Αγαπημένος παίκτης: Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:
- Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos
- Προειδοποιήσεις:
1
Ετσι τον λέγανε τον πατέρα του τότε. Βουκτσεβιτς και έτσι πρέπει να διαβάζεταιsteph.larry έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 7:26 pmΚαλά, αν είναι να το πάμε και με το πως ακούγεται το όνομα στα Σέρβικα, παίζει να είναι Βούκ-τσε-βιτς, γιατί το c έχει τον τόνο από πάνω.
1
1

- shaq7
- Reactions: 7089
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
1
λεει ο ιωαννου
με τον λι τι αναπροσαρμογη να κανουμε δηλαδη και γιατι να την δεχτει? 1εκ δολλαρια στο περιπου λεγαν οτι θα παρει..θα του πουν σε θελουμε για του χρονου αλλα πρεπει να παρεις λιγοτερα?Το πιθανοτερο ειναι οτι απλα εχει καψει φλατζα ο ιωαννουΜέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι συζητήσεις με τον Σέιμπεν Λι και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Οι δύο γκαρντ βρίσκονται μέσα στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επόμενη σεζόν και ο Ολυμπιακός θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους δύο παίκτες για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.
2
2

- yawn.brigade
- Reactions: 766
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry
- Αγαπημένη ομάδα:
- Προειδοποιήσεις:
0
Τώρα μετά από παρατεταμένη ξηρασία ημερών στα μεταγραφικά νέα, έχουν αρχίσει να κινούνται ξανά τα πράγματα, οπότε θα δεις πολλά να γράφονται από διάφορους για να τσιμπήσουν κανα κλικ παραπάνω.shaq7 έγραψε: ↑Δευ Ιούλ 07, 2025 7:40 pmλεει ο ιωαννουμε τον λι τι αναπροσαρμογη να κανουμε δηλαδη και γιατι να την δεχτει? 1εκ δολλαρια στο περιπου λεγαν οτι θα παρει..θα του πουν σε θελουμε για του χρονου αλλα πρεπει να παρεις λιγοτερα?Το πιθανοτερο ειναι οτι απλα εχει καψει φλατζα ο ιωαννουΜέσα στην εβδομάδα αναμένεται να γίνουν οι συζητήσεις με τον Σέιμπεν Λι και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Οι δύο γκαρντ βρίσκονται μέσα στα πλάνα του Γιώργου Μπαρτζώκα για την επόμενη σεζόν και ο Ολυμπιακός θα κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τους δύο παίκτες για την αναπροσαρμογή των συμβολαίων τους.
1
1