Το ξέρω ποιοι ήταν άφαντοι το 23 και ποιοι παρόντες , δεν ξεχνιέται αυτό το ματςStam Tziant έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:12 pmΣτον τελικό του 23 αμπελαλέ δε βγάλαμε για τον Σάσα. Βγάλαμε για τον Σλούκα (που είναι ακριβώς το στυλ γκαρντ που περιγράφετε ως αναγκαίο σωτήρα). Στον ημιτελικό της ίδιας χρονιάς, επίσης. Δε γίνεται να διαβάζουμε τα πράγματα όπως μας βολεύουν. Και για να προλάβω ενδεχόμενες υπερβολικές απαντήσεις. Κανένας δε λέει ότι δεν κάνουν τέτοιοι γκαρντ (γιατί κάπου το διάβασα κι αυτό). Απλά δεν υπάρχουν σωτήρες. Υπάρχουν καλές ομάδες. Και κάποια από αυτές το παίρνει.Coach Periklis έγραψε: ↑Σάβ Ιούλ 12, 2025 9:06 pmΕίχε όμως 2-3 Χ φακτορς που ο Ολυμπιακός σε κανένα από τα 4 Φ4 δεν είχε
Ίσα ίσα είχε αγνοούμενους
Η Φενέρ δεν είχε αγνοούμενους, είχε Χέιζ Ντέιβις με 30 pir Γκούντουριτς με 19 πόντους κλπ κλπ
Εγώ μαζί σας στο θέμα Μισιτς, αλλά στα Φ4 βγάζουμε αμπελαλε ακόμα και στον Σάσα
Ξαναλέω 3η φορά, φέτος δεν κολλάω τόσο στο ποιος θα έρθει αλλά στο ταμειο που θα κάνουμε σε ένα χρόνο
Πάντα η πλειοψηφία μας είναι απόντες στα Φ4 , εκτός κι αν κι εδώ διαβάζω τα πράγματα όπως με βολεύει οπότε δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε αν και σε αυτό έχω άδικο
Το 23 πάλευε ο Σάσα με τον Κανααν
Φέτος ο Φουρνιε και ψάχναμε το Σάσα
Εντιτ : Σλούκας του Λονδίνου μια χαρά έπαιξε , 2nd unit μας κράτησε μέχρι να γίνει ο Σπανούλης... Μαραντόνα και να τους σβήσει από τον χάρτη ( καθ' υπερβολή καθώς παίξαμε τοταλ μπάσκετ )

je suis jazz thrillos 

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο