Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Ιούλ 28, 2025 8:30 am

Ωραίος ο Μπράντον Μπόστον που διαβάζω τώρα.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Άβαταρ μέλους
karamelitsa

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός

Δευ Ιούλ 28, 2025 8:45 am

Ο παίκτης φαίνεται καλός, αλλά δεν είναι καθαρός άσσος και το ποσοστό του σε βολές και τρίποντα είναι μάλλον χαμηλά για περιφερειακό παίκτη...εμείς ψάχνουμε καθαρο άσσο, δεν νομίζω ότι ενδιαφερόμαστε για αυτόν...

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Ιούλ 28, 2025 8:58 am

Από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει τελευταία, μόνο καθαρό άσο δεν ψάχνουμε.

Δεν ξέρω γιατί μας προσγειώνει έτσι ο Στέφανου, αλλά ο παίκτης βγάζει τρελό νόημα για να ενδιαφέρεται ο Μπι.

Αρχικά είναι δυο μέτρα και παίζει πολύ καλή άμυνα πάνω στην μπάλα, άρα περνάει τα πρώτα κριτήρια. Δεύτερον, είναι secondary ball handler, άρα δεν θα ταλαιπωρεί πολύ την μπάλα από την αρχή της επίθεσης ως primary, πράγμα που σιχαίνεται ο κόουτς. Τρίτον, παίζει καλό pnr που το θέλουμε για να γίνουν συνεργασίες με τον Χολ.

Τέταρτον, είναι μικρός με μεγάλο ταβάνι, άρα δεν θα έρθει με κλειδωμένα τα 25+ λεπτά, οπότε θα υπάρχει χρόνος και για τους άλλους παίκτες στο ρόστερ και δεν θα επισκιάσει κανέναν άμεσα. Πέμπτον, για να ενδιαφέρεται και η Μακάμπι, ο παίκτης είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να έρθει Ευρώπη.

Μου φαίνεται απίθανο να μην ενδιαφερθούμε και ο παίκτης να καταλήξει σε άλλη Ευρωπαϊκή ομάδα του μεσαίου επιπέδου (Μακάμπι). Θα είναι έγκλημα τουλάχιστον.

Όπου υπάρχει καπνός, συνήθως υπάρχει και φωτιά. Δεν έβγαλε την φήμη κάποιος random insider στο X, από ρεπόρτερ στο NBA ήρθε.

Τώρα γιατί ο Στέφανου βγαίνει και διαψεύδει άμεσα δεν ξέρω. Κάποιος λόγος υπάρχει. Και ο Φουρνιέ βγήκε και είπε ότι δεν υπέγραψε τίποτα, και μερικές μέρες μετά ανακοινώθηκα η επέκταση. Ίσως να είναι επικοινωνιακή πολιτική σε περίπτωση που στραβώσει το deal να μην φανεί ως αποτυχία.

Πάντως αυτό που λέγαμε και λέγανε οι ρεπόρτερ ότι δεν υπάρχουν παίκτες και ότι όλοι οι καλοί έχουν κλείσει αλλού δεν ισχύει 100%. Πάντα υπάρχουν παίκτες και πάντα εμφανίζονται λαβράκια εκεί που δεν το περιμένεις, όπως αυτός.

Οπότε αν τελικά καταλήξουμε σε περίπτωση τύπου Φόρεστ με την δικαιολογία ότι δεν υπήρχε κάτι καλύτερο, θα πρέπει να κριθεί ο μεταγραφικός σχεδιασμός αναλόγως. Επίσης, δεν νομίζω ότι για τέτοιες περιπτώσεις υπάρχει οικονομικό θέμα. Εκτός και αν υπογράψει και αυτός στην Μακάμπι με 3 χαρτιά.

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Ιούλ 28, 2025 9:54 am

κρεμομαστε ολοι απο το τι θα πει ο Στεφανου. τακτικη της ΚΑΕ μπορει να ακολουθει και αυτος.
εμενα μου φανηκε περιεργο που βγηκε ταχυτατα να διαψευσει ενω αλλες φορες που παλι δεν ενδιαφερομασταν για καποιον δεν ασχολούτανε καν.

εχουμε μπερδευτει παντως ολοι για το τι θελουμε. Εαν παμε σε 2-3αρι παει να πει οτι Παπ παει πισω πολυ στο 3 και ο μακ κισικ ακομα πιο πισω αρα γουορντ και μεταγραφη πανε στο 3 και στο 2 ειναι φουρνιε και ντορσευ.
και ο μπαρτζωκας υπολογιζει στο 1 τον εβανς ως βασικο.

Αν θελουμε Ασσο και δεν βρισκουμε γιατι δεν χτυπαμε τον 23χρονο mvp της G-league και point guard Jd Davison που δεν παιζει πολυ στον ΝΒΑ. playmaking kai scoring τα δυνατά του στοιχεια.
απο το να παμε σε επιλογη μετριοτητας απο Euroleague καλυτερα ενας παικτης με μεγαλο potential.

παντως χρονος υπαρχει, υπομονη.
προτιμω παικτη απο αμερικη παντως με τρελο ποτενσιαλ οπως ο Μπραντον Μποστον παρα τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου με καποιον ευρωλιγκατο που θα προσφέρει "ασφαλεια".
οχι αλλη ασφαλεια παιδια! Γκιώσαμε!!!

Άβαταρ μέλους
SteveNashidis

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Steve Nash, Devin Booker
Αγαπημένη ομάδα: Phoenix-Suns
Αγαπημένη ομάδα: Εθνική Ελλάδας

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:00 am

Προθερμαίνουμε τον φούρνο αλείφοντας με γαλλικό λάδι από ελιές Μασσαλίας το ταψί.

Steve Nash. 2× NBA ΜVP (2005, 2006)SSOL- Seven Second or Less Len - 2006-07 : True champions
Εικόνα
Basketforum Fantasy Champion 2025-26🏆
Heisenberg

euroleague
Reactions:

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:04 am

Ζέρβας: «Ήταν μεγάλη κίνηση η ανανέωση του Φουρνιέ, έναν τέτοιο γκαρντ ψάχνει ο Ολυμπιακός»

αυτος και οι άλλοι δεν ελεγαν οτι ψαχναμε γκαρντ τυπου Μπαμπ, τωρα τι εγινε; ψαχνουμε Φουρνιέδες;

Δεν τους αντεχω πραγματικα.

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:07 am

Heisenberg έγραψε:
Ζέρβας: «Ήταν μεγάλη κίνηση η ανανέωση του Φουρνιέ, έναν τέτοιο γκαρντ ψάχνει ο Ολυμπιακός»

αυτος και οι άλλοι δεν ελεγαν οτι ψαχναμε γκαρντ τυπου Μπαμπ, τωρα τι εγινε; ψαχνουμε Φουρνιέδες;

Νομίζω δεν εννοεί το Φουρνιέ. Πάντως Ζέρβας δεν πρέπει να ξέρει κάτι από ΚΑΕ. Παίζει να έχει προσγειωθεί ο παίκτης Ελλάδα, να έχει υπογράψει, να παίξει 2-3 επίσημα και μετά να μάθει ο Ζέρβας πως ήρθε...

Heisenberg

euroleague
Reactions:

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:11 am

FabrizioOberto έγραψε:
Heisenberg έγραψε:

Νομίζω δεν εννοεί το Φουρνιέ. Πάντως Ζέρβας δεν πρέπει να ξέρει κάτι από ΚΑΕ. Παίζει να έχει προσγειωθεί ο παίκτης Ελλάδα, να έχει υπογράψει, να παίξει 2-3 επίσημα και μετά να μάθει ο Ζέρβας πως ήρθε...
τι εννοεις; αυτοι λεγανε οτι θελουμε παικτη τυπου μπαμπ και τωρα το γυρισανε και λενε οτι ψαχνουν παικτη σαν τον φουρνιε,δηλαδη σκορερ που αντε να παιζει και λιγο αμυνα.

το λεει στο ιδιο ποστ που εβαλα ο Ζερβας.

«το στοιχείο που ψάχνει ο Ολυμπιακός για τον γκαρντ είναι ένας καλός σκόρερ, κάτι που δεν σημαίνει πως θα ήθελε και έναν παίκτη που θα έδινε βοήθειες και στην άμυνα».

FabrizioOberto

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: McKissick

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:17 am

Heisenberg έγραψε:
Δευ Ιούλ 28, 2025 10:11 am
FabrizioOberto έγραψε:

τι εννοεις; αυτοι λεγανε οτι θελουμε παικτη τυπου μπαμπ και τωρα το γυρισανε και λενε οτι ψαχνουν παικτη σαν τον φουρνιε,δηλαδη σκορερ που αντε να παιζει και λιγο αμυνα.

το λεει στο ιδιο ποστ που εβαλα ο Ζερβας.

«το στοιχείο που ψάχνει ο Ολυμπιακός για τον γκαρντ είναι ένας καλός σκόρερ, κάτι που δεν σημαίνει πως θα ήθελε και έναν παίκτη που θα έδινε βοήθειες και στην άμυνα».
Ναι, απλώς λέω πως δε λέει "σαν τον Φουρνιέ". Είναι 2 ξεχωριστές προτάσεις.

Παραμένει το γεγονός πως ο Ζέρβας και οι υπόλοιποι μας δημοσιογράφοι θα μάθουν πιθανότατα την επόμενη μεταγραφή όταν θα βγει mvp σε κάποιο ματς στην Ευρωλίγκα. :dribble:

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:24 am

Είναι αλήθεια πως οι παίκτες που ακούγονται είναι όλες διαφορετικές περιπτώσεις,δεν υπάρχει μια κοινή συνισταμένη.Το οποίο σημαίνει είτε πως ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς θέλετε,είτε πως ούτε το ίδιο το τεχνικό επιτελείο έχει κατασταλαξει(δλδ πάτε λίγο βλέποντας κ κανοντας)

Από όσους έχουν ακουστεί μετά τον Μισιτς εγώ θα έβαζα πρώτο τον Γαλλοαμερικανο τον Χειζ.Εξαιρετικη περίπτωση.

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:35 am

Ο Ολυμπιακός ψάχνει υπομονετικά για άσσο ή κόμπο γκαρντ γιατί έτσι όπως είναι το ρόστερ του σήμερα (συμπληρωμένο κατά 90%+) έχει την πολυτέλεια να περιμένει αρκετό καιρό την αμερικανική αγορά και τα κοψίματα του NBA για να χτυπήσει κάτι καλό και ελπιδοφόρο. Ότι ακούγεται για δυάρια, δυαροτριάρια και τριάρια είναι το κλασικό παπατζηλίκι από τους γνωστούς ινσάιντερ της φακής στα σόσιαλ που ξεφτιλίστικαν εντελώς με την υπόθεση Μίσιτς και παλεύουν να ξαναβγούν στον αφρό.

Χωρίς να έχω ακούσει τον Ζέρβα, έχω την εντύπωση ότι αυτό που λέει για τον γκαρντ είναι να μοιάζει το ένστικτο του (νικητή), η νοοτροπία του (μαχητή) και η θέλησή του να παίξει στον Ολυμπιακό με αυτή του Φουρνιέ, όχι να έχει τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Γάλλο που είναι γκαρντ-φόργουορντ.

Heisenberg

euroleague
Reactions:

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:41 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
Ο Ολυμπιακός ψάχνει υπομονετικά για άσσο ή κόμπο γκαρντ γιατί έτσι όπως είναι το ρόστερ του σήμερα (συμπληρωμένο κατά 90%+) έχει την πολυτέλεια να περιμένει αρκετό καιρό την αμερικανική αγορά και τα κοψίματα του NBA για να χτυπήσει κάτι καλό και ελπιδοφόρο. Ότι ακούγεται για δυάρια, δυαροτριάρια και τριάρια είναι το κλασικό παπατζηλίκι από τους γνωστούς ινσάιντερ της φακής στα σόσιαλ που ξεφτιλίστικαν εντελώς με την υπόθεση Μίσιτς και παλεύουν να ξαναβγούν στον αφρό.

Χωρίς να έχω ακούσει τον Ζέρβα, έχω την εντύπωση ότι αυτό που λέει για τον γκαρντ είναι να μοιάζει το ένστικτο του (νικητή), η νοοτροπία του (μαχητή) και η θέλησή του να παίξει στον Ολυμπιακό με αυτή του Φουρνιέ, όχι να έχει τα ίδια αγωνιστικά χαρακτηριστικά με τον Γάλλο που είναι γκαρντ-φόργουορντ.

ειπε ξεκαθαρα για παικτη σκορερ που να παιζει και σχετικα καλη αμυνα. ποσταρα ακριβως τι ειπε πιο πανω.

τωρα αν εννοει να εχει και την θεληση του Φουρνιε δεν ξερω.
δεν βρισκουμε τετοιο παικτη θεωρω που να θελει να παιζει για εμας τοσο πολυ.

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:54 am

big_lebowski έγραψε:
Δευ Ιούλ 28, 2025 10:24 am
Είναι αλήθεια πως οι παίκτες που ακούγονται είναι όλες διαφορετικές περιπτώσεις,δεν υπάρχει μια κοινή συνισταμένη.Το οποίο σημαίνει είτε πως ουδείς γνωρίζει τι ακριβώς θέλετε,είτε πως ούτε το ίδιο το τεχνικό επιτελείο έχει κατασταλαξει(δλδ πάτε λίγο βλέποντας κ κανοντας)

Από όσους έχουν ακουστεί μετά τον Μισιτς εγώ θα έβαζα πρώτο τον Γαλλοαμερικανο τον Χειζ.Εξαιρετικη περίπτωση.
Ο χειζ ειναι και για μενα η προτεραιοτητα μου. Απλα ετυχε να δω τον Μποστον σε 4-5 παιχνιδια και μου βγαλε τα ματια οποτε εχει παρει αυτος τα ηνια σημερα

Christofis

allstar
Reactions:

Δευ Ιούλ 28, 2025 10:56 am

βήματα εκτός φάσης έγραψε:

Τον Μποστον τον εγραψε ο ρεπορτερ των σπεαρς οχι καποιος ινσαιντερ στο τουιτερ. Ε οσο να ναι τοναξιολογεις λιγο παραπανω.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Δευ Ιούλ 28, 2025 11:00 am

Όπως ίσως θα έχετε πρόσεξει, δεν μιλάω για δημοσιογράφους. Αλλά αυτά τα μασάζ που κάνουν για τα πρόβατα, όπως μας θεωρούν, είναι σκέτη απελπισία. Πείτε τα όπως είναι τα πράγματα ρε! Τι φοβάστε;; Αυτό, και δε θα αναφερθώ ξανά σε αυτούς.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”