Conan1982 έγραψε: ↑Δευ Νοέμ 09, 2020 1:11 pm
Αν υποθέσουμε ότι πάμε για παίκτη, παίκτες όπως ο Φράνκαμπ ή ο Ρότσεστι με αδυναμίες στην άμυνα δεν νομίζω να μας κάνουν, θέλουμε σίγουρα σκόρερ αλλά με ικανοποιητική άμυνα για να μπορεί να παίζει με Σπανούλη-Σλούκα.
Με την παρούσα κατάσταση πάντως χωρίς θεατές, με αμφίβολη την συνέχεια της διοργάνωσης και με τον Λαρεντζάκη, Κόνιαρη, Χαραλαμπόπουλο (και τον ΝικολαΪδη χωρίς την Α2 πλέον) χωρίς χρόνο συμμετοχής δεν πρόκειται να πάρουμε παίκτη.
Περισσότερο κι από σκόρερ, δημιουργό/κουμανταδόρο θέλουμε βρε συ. Αυτό βγάζει μάτι. Για την άμυνα έχουμε τον κορυφαίο Τζένκινς, τον όλο και ανερχόμενο Μακίσικ που μαρκάρει και 5 θέσεις άμα λάχει, και τους 2 Έλληνες που θα δώσουν πράγματα πίσω ( Λάρε- κυρίως αυτός, αλλά και Κόνιαρης).
Επιπλέον, ο ΣΛούκας έχει βελτιωθεί στην άμυνα μετά το πέρασμά του από τη Φενέρ του Ζοτς. Συν τη όλη δουλειά που έχει κάνει στο κομμάτι της εκγύμνασης/φυσικής κατάστασης.
Έναν ωραίο ασσάκο με καλό σουτ, που να μπορεί να σταθεί και κάποια λεπτά σε περίπτωση απουσίας ενός εκ των 2 πρωτοκλασσάτων ( κλασσική λέξη σπίκερ) και να μπορεί να παίξει και δίπλα τους, τώρα που δεν υπάρχει ο Χάρισον. Και- κυρίως- να μπορεί να κάτσει πάγκο όταν είμαστε πλήρεις και να είναι σε θέση στα 10 λεπτά που θα μπει να προσφέρει.
ΠΟλλά ζητάω, το ξέρω.

Ο Κουκ που είπε και πιο πάνω ο Yorgos, μια χαρά θα μας καθότανε. Να μην πω για τον Ρένφρο που πολύ μου αρέσει, από το καλοκαίρι κίολας γι' αυτόν τον ρόλο.