Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Σεπ 10, 2025 1:53 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:43 pm
τουλουμπα έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:29 pm

εχει δικιο παντως
αν η λιγκα ηταν υγιης θα ειχε τελειωσει το θεμα τον ιουνιο και δεν θα επαιζαν τα παιχνιδια του οσφπ με αναβολες μπας και πεισουν καμια ομαδα να ψηφισει οχι

εχω περιεργεια να δω ποιοι ηταν οι αλλοι 2 που ψηφισαν οχι σε μια προταση που ειχε καλυτερο γηπεδο καλυτερα λεφτα και ειχε να παρει το φ4 20 χρονια
Χειρότερα λεφτά είχε. Η τελευταία πρόταση των Σέρβων ήταν ανώτερη οικονομικά. Η οποία πρόταση δεν στάλθηκε στους μετόχους όπως κατήγγειλε η Σερβία
Εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι 8 ομάδες θα ψήφιζαν να εισπράξουν λιγότερα χρήματα?
Μήπως μένεις Βελιγράδι ρε συ?

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Τετ Σεπ 10, 2025 1:55 pm

Εγώ θα περιμένω να απαντήσει η λίγκα στην επίσημη καταγγελία της Σερβίας. Μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος με την ουρά στα σκέλια. Ως τότε δείχνουν όλα ότι έπεσε τρελό μαγείρεμα

Άβαταρ μέλους
βήματα εκτός φάσης

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Askatuak

Τετ Σεπ 10, 2025 1:56 pm

xomitsious έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:31 pm
Έλα, βάλε και τον Ιτουδη ως διεκδικητή, μη βρεθούμε προ εκπλήξεως
Ζημιές μπορεί να κάνει αρκετές, αλλά να γίνει διεκδικητής είναι δύσκολο αν όχι απίθανο. Επιπλέον, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip. Αυτοί, ξέρουν. Αν ήταν θα λέγαν για Hapoel...

RedEmperor

a1greece
Reactions:

xomitsious έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:53 pm
RedEmperor έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:43 pm

Χειρότερα λεφτά είχε. Η τελευταία πρόταση των Σέρβων ήταν ανώτερη οικονομικά. Η οποία πρόταση δεν στάλθηκε στους μετόχους όπως κατήγγειλε η Σερβία
Εσύ πραγματικά πιστεύεις ότι 8 ομάδες θα ψήφιζαν να εισπράξουν λιγότερα χρήματα?
Μήπως μένεις Βελιγράδι ρε συ?
Για ποια χρήματα μιλάμε. Τι νομίζετε δηλαδή ότι ήταν οι διαφορές. 500.000 πάνω ήταν η πρόταση της Σερβίας. Δηλαδή σταγόνα στον ωκεανό για τις ομάδες. Τα χρήματα είναι απειροελάχιστα ακόμα και για τον νικητή της λίγκας είτε στην μία είτε στην άλλη περίπτωση. Ακόμα και στο αμπου Ντάμπι που το κάναν υποτίθεται για τα λεφτά οι ομάδες ψίχουλα περισσότερα εισέπραξαν σε σχέση με πρίν

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Σεπ 10, 2025 1:57 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:48 pm
BillyPao έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:46 pm

Η πρόταση της Αθήνας ήταν η καλύτερη, και για αυτό επελέγη.
Έχω τις αμφιβολίες μου. Εσύ πιστεύε ότι θές. Από ότι φαίνεται έπεσε μαγείρεμα.

Η λίγκα έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας
Κανένα "μαγείρεμα", αυτό το λες εσύ επειδή δε σου άρεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Μάλλον η Σερβία έκανε καταγγελία, επιδιώκοντας νέα αναβολή μπας και καταθέσει καλύτερη πρόταση.

EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Επιτέλους ΦΦ στην Αθήνα μετά από 19 χρόνια!!!!!!!!... μετά την ξενερα με τα 3 αμπουνταμπίκα. 25,27,29
Αντε με το καλό και το 28 στο Σεφ για να ηρεμήσουν και οι φίλοι Ολυμπιακοί. Οι Σέρβοι θα σκυλιασουν να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο ΦΦ με αντίπαλο το Σεφ lol.

Άβαταρ μέλους
xomitsious

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PF

Τετ Σεπ 10, 2025 1:58 pm

βήματα εκτός φάσης έγραψε:
xomitsious έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:31 pm
Έλα, βάλε και τον Ιτουδη ως διεκδικητή, μη βρεθούμε προ εκπλήξεως
Ζημιές μπορεί να κάνει αρκετές, αλλά να γίνει διεκδικητής είναι δύσκολο αν όχι απίθανο. Επιπλέον, 29 κατασκευαστές πλυντηρίων συνιστούν Skip. Αυτοί, ξέρουν. Αν ήταν θα λέγαν για Hapoel...

Το skip είναι όντως εξαιρετικό. Όντως ξέρουν αυτοί τελικά

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τετ Σεπ 10, 2025 1:59 pm

EXASFAIROS13 έγραψε:
Επιτέλους ΦΦ στην Αθήνα μετά από 19 χρόνια!!!!!!!!... μετά την ξενερα με τα 3 αμπουνταμπίκα. 25,27,29
Αντε με το καλό και το 28 στο Σεφ για να ηρεμήσουν και οι φίλοι Ολυμπιακοί. Οι Σέρβοι θα σκυλιασουν να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο ΦΦ με αντίπαλο το Σεφ lol.
διαφωνω
το 28 πρεπει να το παρει το βελιγραδι
κατι τους χρωσταει η λιγκα νομιζω :welcome:

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 10, 2025 2:03 pm

BillyPao έγραψε:
RedEmperor έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 1:48 pm

Έχω τις αμφιβολίες μου. Εσύ πιστεύε ότι θές. Από ότι φαίνεται έπεσε μαγείρεμα.

Η λίγκα έχει χάσει κάθε ίχνος αξιοπιστίας
Κανένα "μαγείρεμα", αυτό το λες εσύ επειδή δε σου άρεσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας. Μάλλον η Σερβία έκανε καταγγελία, επιδιώκοντας νέα αναβολή μπας και καταθέσει καλύτερη πρόταση.
Για οποίο λόγο και να το έκανε η λίγκα πρέπει να απαντήσει και να κινηθεί νομικά αν οι Σέρβοι πέταξαν λάσπη. Με μια τέτοια καταγγελία πλήττεται η αξιοπιστία της λίγκας. Ας κινηθεί νομικά αν είναι ψέματα

Άβαταρ μέλους
6th man

sophomore
Reactions:

Τετ Σεπ 10, 2025 2:45 pm

Για να ξεκαθαριζουν καποια πραγματα:

1. Η EL ειναι οι μετοχοι της. 8 απο αυτους θεωρησαν την προταση της Αθηνας καλυτερη και την ψηφισαν. 3 θεωρησαν καλυτερη εκεινη του Βελιγραδιου
2. Οι αξιωματουχοι της EL ειναι υπαλληλοι και λογοδοτουν πρωτα στο ΔΣ και στη συνεχεια στη γενικκη συνελευση των μετοχων. Για την συγκκριμενη διαδικασια εχει οριστει καταστατικα να ψηφιζουν απ ευθειας οι μετοχοι. Αρα οι αξιωματουχοι δεν εχουν λογο.
3. Αν το Βελιγραδι ειχε αποδειξεις, προφανως δεν εχει, θα τις ειχε δημοσιοποιησει ή μεταφερει στους μετοχους.
4. Προφανως το Βελιγραδι δεν εχει αποδειξεις για οσα λεει αφου αν ειχε καθε λογικος μετοχος θα κοιταγε το συμφερον του και θα ψηφιζε Βελιγραδι.
5. Τελος, αν το Βελιγραδι εχει αποδειξεις, τις δημοσιοποιησε, αλλα παρολα αυτα οι μετοχοι θεωρησαν οτι τους συμφερει η προταση της Αθηνας, τοτε ισχυει μεν οτι αποφασισε η πλειοψηφια, αλλα σε καθε περιπτωση (καποια) στελεχη της EL εχουν τελεσει το αδικημα της απιστιας κατα της εταιρειας και των μετοχων.
Καθε μετοχος ΑΝΕΞΑΡΗΤΑ μπορει να απευθυνθει στην δικαιοσυνη.

Αρα, με τα σημερινα δεδομενα, φαινεται οτι το Βελιγραδι απλα προσπαθησε, για τους δικους του λογους, να παρεμποδισει την διαδικασια και να διαβάλλει την διοικηση της Ευρωλιγκας με ψευδης καταγγελιες.

Άβαταρ μέλους
j-kidd13

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Jordan,Kidd,Kobe,T-mac

Τετ Σεπ 10, 2025 2:57 pm

Επιτελους ενα F4 και στην Αθηνα,μετα απο 19 χρονια.Ειναι σκανδαλο που περασαν τοσα χρονια για να ανατεθει η διοργανωση στην ΑΘηνα,ενω αλλες πολεις το εχουν παρει και 2 φορες ολα αυτα τα χρονια.Επρεπε να εχει γινει πολυ νωριτερα η αναθεση για ενα f4.Μεγαλη ευκαιρια για τον Παναθηναικο που θα γινει στο γηπεδο του,οπως ευκαιρια ειναι και για τον Ολυμπιακο που θα εχει πολυ περισσοτερο κοσμο διπλα του.
Σιγουρα δεν "βολευει" την πλευρα του Ολυμπιακου να γινει η διοργανωση στο ΟΑΚΑ για αυτο και εδωσαν τοσο μεγαλο αγωνα για να παει Βελιγραδι,που κατι του χρωστουσανε,παροτι βεβαια το Βελιγραδι εχει διοργανωσει το 18 και το 22 το f4,ενω η Αθηνα το 2007,αλλα οκ,κατανοητα ολα αυτα.
Για την ομαδα μου ειναι τεραστια ευκαιρια να παρει το 8ο,μακαρι να εχει ομαδα ανταξια για να φτασει ως το τελος.

Άβαταρ μέλους
6th man

sophomore
Reactions:

Τετ Σεπ 10, 2025 3:03 pm

RedEmperor έγραψε:
BillyPao έγραψε:

Για οποίο λόγο και να το έκανε η λίγκα πρέπει να απαντήσει και να κινηθεί νομικά αν οι Σέρβοι πέταξαν λάσπη. Με μια τέτοια καταγγελία πλήττεται η αξιοπιστία της λίγκας. Ας κινηθεί νομικά αν είναι ψέματα
Η Ευρωλιγκα δεν ειναι κατι το αοριστο, μια ανεξαρτητη οντοτητα. Ειναι μια εταιρεια με μετοχους. Εχει συγκεκριμενη μορφη και κανονες.

Οι μετοχοι της EL αποφασισαν κατα πλειοψηφια. Τελεία.

Η λογικη λεει οτι το Βελιγραδι καταγγέλει την διοικηση της EL, οχι την εταιρεια EL. Τα φυσικα προσωπα που την αποτελλουν, αν θελουν, μπορουν να κινηθουν νομικα εναντιον του. Η EL το πολυ να βγαλει καμια ανακοινωση.

Αν τωρα το Βελιγραδι καταγγελει την εταιρεία EL για τις διαδικασιες της, τοτε μπαινουμε στην περιοχη της φαιδροτητας. Ειναι σαν να καταγγειλω τον πιθανό πελατη μου (EL) μου για τις διαδικασιες που ακολουθει στην επιλογη προμηθευτων.

Άβαταρ μέλους
Ευγενές αέριο

junior
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench

Τετ Σεπ 10, 2025 3:04 pm

Κοίτα να δεις που τελικά μέσω ΕL θα μου είναι πιο εύκολο να βγάλω εισιτήρια για ΟΑΚΑ απότι μέσω της σελίδας του Παναθηναϊκού.

Πάντως αν ήμουν Ολυμπιακός θα χαιρόμουν περισσότερο σήμερα για τον απλό λόγο ότι μετά το κόνφερενς στο ποδόσφαιρο, τώρα έχω την ευκαιρία να σηκώσω και την EL στο ΟΑΚΑ. Μπρρρρ :Amen:

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 10, 2025 4:32 pm

6th man έγραψε:
RedEmperor έγραψε:

Η Ευρωλιγκα δεν ειναι κατι το αοριστο, μια ανεξαρτητη οντοτητα. Ειναι μια εταιρεια με μετοχους. Εχει συγκεκριμενη μορφη και κανονες.

Η λογικη λεει οτι το Βελιγραδι καταγγέλει την διοικηση της EL, οχι την εταιρεια EL. Τα φυσικα προσωπα που την αποτελλουν, αν θελουν, μπορουν να κινηθουν νομικα εναντιον του. Η EL το πολυ να βγαλει καμια ανακοινωση.

Αν τωρα το Βελιγραδι καταγγελει την εταιρεία EL για τις διαδικασιες της, τοτε μπαινουμε στην περιοχη της φαιδροτητας. Ειναι σαν να καταγγειλω τον πιθανό πελατη μου (EL) μου για τις διαδικασιες που ακολουθει στην επιλογη προμηθευτων.
Επειδή μιλάμε για εταιρία και μια τέτοια καταγγελία πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία της εταιρίας αυτοί που ήταν αρμόδιοι για τις διαδικασίες οι οποίες βάση Σέρβων δεν έγιναν όπως έπρεπε και υπήρξε αλλοίωση να κινηθούν νομικά εναντίον των Σέρβων αν δεν ισχύει αυτό που είπαν. Γιατί αν δεν ισχύει μιλάμε για συκοφαντική δυσφήμιση μιας εταιρίας

manos_89

a1greece
Reactions:

Τετ Σεπ 10, 2025 5:10 pm

RedEmperor έγραψε:
Τετ Σεπ 10, 2025 4:32 pm
6th man έγραψε:

Επειδή μιλάμε για εταιρία και μια τέτοια καταγγελία πλήττει το κύρος και την αξιοπιστία της εταιρίας αυτοί που ήταν αρμόδιοι για τις διαδικασίες οι οποίες βάση Σέρβων δεν έγιναν όπως έπρεπε και υπήρξε αλλοίωση να κινηθούν νομικά εναντίον των Σέρβων αν δεν ισχύει αυτό που είπαν. Γιατί αν δεν ισχύει μιλάμε για συκοφαντική δυσφήμιση μιας εταιρίας
Εγώ αναρωτιέμαι αν θα έδειχνες τον ίδιο ζήλο να υπερασπιστείς το Βελιγράδι αν οι επιλογές ήταν Βελιγράδι-Μαδρίτη ή οποιεσδήποτε άλλες πόλεις εκτός Ελλάδας π.χ.
Στην πραγματικότητα νομίζω ότι απλά κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου και προσπαθείς να "υπονοήσεις" χαρισμένα final-4 στον παναθηναϊκό και πιθανότατα χαρισμένα τρόπαια από Ευρωλίγκα

Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”