Νομιζω ολοι συμφωνουμε πως χρειαζεται ενα γκαρντ οπωσδηποτε. Δεν μου αρεσε καθολου η ομαδα στο τουρνουα στην Κυπρο ειτε ειναι νωρις ακομα ή αργα, απλα απο αυτο που ειδαμε κρίνουμε.Sokos έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 7:35 pmΤο "ρε μεγάλε" το προσπερνάω αν και θα σου πρότεινα να προσέχεις λίγο περισσότερο πως απευθύνεσαι σε ανθρώπους που δεν γνωρίζεις.montechristo έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 6:54 pm
Για ποια δοκιμή απορείς, ρε μεγάλε. Με Ντόρσεϋ και Παπ στην εθνική τι περίμενες να βάλει;
Ο Παπανικολάου επιθετικά δεν είναι απειλή, ο Dorsey είναι αλλά δεν είναι οργανωτής. Κι εγώ πιστεύω και ελπίζω ότι ο μόνος λόγος που έπαιξαν τέτοιες τριάδες είναι ότι απλά δεν είχε ποιον να βάλει και όχι γιατί σκέφτεται να το εφαρμόσει και μέσα στη σεζόν.
@Dimmitz και οι άλλες ομάδες ανέτοιμες και με απουσίες είναι. Δεν έχουμε μόνο εμείς αυτό το ελαφρυντικό.
Μου φαίνεται τεράστιο το ρίσκο που έχει πάρει η ομάδα. Έφυγε ο ένας από τους δύο οργανωτές μας και τον αντικαθιστούμε με τον Evans που έχει να παίξει μπάσκετ 1,5 χρόνο και ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τι επίπεδο μπορεί να πιάσει και με τον Lee τον οποίο προσπαθούμε να μεταμορφώσουμε σε κάτι που δεν είναι. Πιστεύω αργά ή γρήγορα θα πάμε για παίκτη πάντως.
Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Heisenberg

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μια χαρα ειναι ο Γουοκαπ για πρωτος PG το θεμα ειναι πως για την ωρα φαινεται μονος του.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 7:45 pmΣτα θετικα παντως η εικονα του γουοκαπ..φαινεται να εχει ξεπερασει το προβλημα στην μεση του,βεβαια ο ανθρωπος και στο 100% δεν κανει για βασικος ασσος σε ομαδα που θελει το τροπαιο.
Η ομαδα θελει οργανωτη..αντε βρες τον απο το ΝΒΑ τον οκτωβρη και αντε αυτος να εγκλιματιστει..τα λεγαμε ολο το καλοκαιρι οι περισσοτεροι..
ταιλερ ντορσι πρωτος τριποντερ του ευρωμπασκετ με 27 πανω απο τον ....ντονσιτς με 25![]()
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Rivers15 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 7:59 pmΜια χαρα ειναι ο Γουοκαπ για πρωτος PG το θεμα ειναι πως για την ωρα φαινεται μονος του.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 7:45 pmΣτα θετικα παντως η εικονα του γουοκαπ..φαινεται να εχει ξεπερασει το προβλημα στην μεση του,βεβαια ο ανθρωπος και στο 100% δεν κανει για βασικος ασσος σε ομαδα που θελει το τροπαιο.
Η ομαδα θελει οργανωτη..αντε βρες τον απο το ΝΒΑ τον οκτωβρη και αντε αυτος να εγκλιματιστει..τα λεγαμε ολο το καλοκαιρι οι περισσοτεροι..
ταιλερ ντορσι πρωτος τριποντερ του ευρωμπασκετ με 27 πανω απο τον ....ντονσιτς με 25![]()

-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν είπα ότι υπάρχει κάποιος κανόνας, το αντίθετο..το είπα σε σύγκριση με πέρυσι που πηγαίναμε τρένο όλη την σεζόν και είδαμε πως πήγε αυτό.shaq7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 7:25 pmΔεν υπαρχει καποιος κανονας οτι αν τωρα τρωμε ξυλο μετα για καποιο λογο θα φορμαριστουμε στο τελος..μια χαρα μπορουμε να τρωμε ξυλο και τοτεDimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 6:55 pmΜάγκες νιώστε λίγο τι γράφετε πριν το γράψετε. Είναι το 2ο (!!) φιλικό της σεζόν, η ομάδα είναι εμφανώς άνετοιμη (λογικό) και με απουσίες. Τι ακριβώς περιμένατε να δείτε αυτή την εποχή δηλαδή;
Ας φάμε ξύλο το πρώτο μισό της σεζόν να χαροπαλευουμε για 8αδα γίνεται; Άντε γιατί πολύ εχετε καλομάθει μερικοί εδώ μέσα.
Μπορούμε να φορμαριστούμε ακριβώς 1 μήνα πριν το φ4; Γίνεται;![]()
επισης οπως εχουμε εμεις απουσιες η ειμαστε ανετοιμοι ετσι ειναι και οι αντιπαλοι..
προσωπικα αν δεν ερθει ενα τοπ γκαρντ δεν βλεπω το λογο γιατι να ειμαστε καλυτεροι απο περσι..προφανως θελουμε και εναν σεντερ.
Οι ηττες σαν ηττες δεν λενε κατι..απλα οτι βλεπουμε τα ιδια θεματα με περσι δεν νομιζω οτι ειναι τυχαιο.
Το να ζητάμε από την ομάδα να πετάει φωτιές από το δεύτερο φιλικό με τόσα προβλήματα δεν νομίζεις ότι είναι λίγο παράλογο;
Τα φιλικά είναι για να βγουν συμπεράσματα για κάποιους παίκτες που είναι ερωτηματικά, όπως ο Λι, ο Έβανς και ο Κουμάντζε..
Τον Χολ τον πήραμε για δεύτερο, είναι δεν είναι καλός αυτόν θα έχουμε όλη την χρονιά. Το ίδιο ισχύει και για τον Ward.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Ντόρσεϊ είναι καθαρό 2αρι. Η ομάδα θέλει άσσο ball handler. Ο Λι δεν έχει λόγο ύπαρξης στο ρόστερ. Πρέπει να έρθει άσσος παιχταρας να έχει όλο το πακέτο.
Ο Γουόρντ κόλλησε τη ίωση ασουτιαση μόλις ήρθε σε εμάς. Ενώ στην Παρί τα έσταζε χωρίς δεύτερη σκέψη από τα 8 μέτρα μέχρι τώρα στα φιλικά τα ποσοστά του είναι τραγικά. Και μιλάμε για ελεύθερα και πολύ κακα σουτ. Κάτι airball και η μπάλα στην άκρη του ταμπλό σε ελεύθερα σουτ από τις γωνίες
Ο Γουόρντ κόλλησε τη ίωση ασουτιαση μόλις ήρθε σε εμάς. Ενώ στην Παρί τα έσταζε χωρίς δεύτερη σκέψη από τα 8 μέτρα μέχρι τώρα στα φιλικά τα ποσοστά του είναι τραγικά. Και μιλάμε για ελεύθερα και πολύ κακα σουτ. Κάτι airball και η μπάλα στην άκρη του ταμπλό σε ελεύθερα σουτ από τις γωνίες
-
tarp7

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Με ντορσει και φουρνιε στο δύο είμαστε πολύ καλά. Που σε αρκετά παιχνίδια μπορει ο φουρνιε να παίζει στο 3 κι ο Ντόρσεϊ στο 2 και να
Στον άσο να δούμε τι γκαρντ θα πάρουμε. Αν δεν πάρουμε γκαρντ για πρώτο μην ακούσω μετά για ατυχίες κλπ. Σαφώς αν αποκτηθεί κι άλλος χειριστείς κάποιος θα πρέπει να φύγει
Στον άσο να δούμε τι γκαρντ θα πάρουμε. Αν δεν πάρουμε γκαρντ για πρώτο μην ακούσω μετά για ατυχίες κλπ. Σαφώς αν αποκτηθεί κι άλλος χειριστείς κάποιος θα πρέπει να φύγει
-
Dimmitz

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αυτό το λέμε από το καλοκαίρι οι περισσότεροι νομίζω, δεν περιμέναμε τα φιλικά για να το διαπιστώσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι το βλέπει και το προπονητικό team.
Δεν έχει λογική το καλοκαίρι να ψάχναμε παίκτη, να κάναμε κρούση σε Ζαλγκίρις για Φρανσίσκο κτλ, και τελικά να μείνουμε με τον Λι στον άσο. Απλά καλώς ή κακώς τα κοψίματα είναι σε 1.5 μήνα.
Μέχρι τότε αυτούς έχουμε, με αυτούς θα πορευτούμε.
Δεν έχει λογική το καλοκαίρι να ψάχναμε παίκτη, να κάναμε κρούση σε Ζαλγκίρις για Φρανσίσκο κτλ, και τελικά να μείνουμε με τον Λι στον άσο. Απλά καλώς ή κακώς τα κοψίματα είναι σε 1.5 μήνα.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Εμένα η ομάδα μου άρεσε στα φιλικά. Για να ακριβολογώ, στο σημερινό που το είδα.
Βγάλαμε ελεύθερα σουτ με το τσουβάλι. Το ότι δεν μπήκαν τα σουτ δεν με απασχολεί καθόλου.
Όποιος έχει έστω και την παραμικρή επαφή με το άθλημα, ξέρει πως στο στάδιο της προετοιμασίας είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την ευστοχία. Αν π.χ. η ομάδα ή κάποιοι παίκτες βρίσκονται σε στάδιο ενδυνάμωσης με βάρη, είναι απολύτως φυσικό να έχουν πρόβλημα με την ευστοχία τους.
Εμένα μου αρκεί που είδα καλή κυκλοφορία της μπάλας, γρήγορο μπάσκετ, και πάρα πολλά ελεύθερα σουτ.
Με ένα 4/5άρι η ομάδα είναι κομπλέ. Κουμάτζε μετά την προετοιμασία παίρνει την επιταγή του και πάει να την εξαργυρώσει όπου γουστάρει, αλλά μακριά από Πειραιά!!!
Βγάλαμε ελεύθερα σουτ με το τσουβάλι. Το ότι δεν μπήκαν τα σουτ δεν με απασχολεί καθόλου.
Όποιος έχει έστω και την παραμικρή επαφή με το άθλημα, ξέρει πως στο στάδιο της προετοιμασίας είναι πολλοί οι παράγοντες που επηρεάζουν την ευστοχία. Αν π.χ. η ομάδα ή κάποιοι παίκτες βρίσκονται σε στάδιο ενδυνάμωσης με βάρη, είναι απολύτως φυσικό να έχουν πρόβλημα με την ευστοχία τους.
Εμένα μου αρκεί που είδα καλή κυκλοφορία της μπάλας, γρήγορο μπάσκετ, και πάρα πολλά ελεύθερα σουτ.
Με ένα 4/5άρι η ομάδα είναι κομπλέ. Κουμάτζε μετά την προετοιμασία παίρνει την επιταγή του και πάει να την εξαργυρώσει όπου γουστάρει, αλλά μακριά από Πειραιά!!!
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- Knoxville

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: B
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Έχει και τον Φλεβάρη κοψίματα με ακόμα καλύτερες "προσφόρες".Dimmitz έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 8:27 pmΑυτό το λέμε από το καλοκαίρι οι περισσότεροι νομίζω, δεν περιμέναμε τα φιλικά για να το διαπιστώσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι το βλέπει και το προπονητικό team.
Θέλουμε πρωτοκλασάτο Guard και έναν ψηλό επιπέδου στην θέση του Κουματζε. Αυτο ούτε μιρλα είναι ούτε δεν αγαπάμε την ομάδα. Εδώ και μήνες τα λέμε και στα φιλικά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία και που πονάμε. Αν δεν πάρουν πάλι θα παρακολουθούμε και θα στηρίζουμε.
Σαν προσωπικό γούστο θα πω ότι εμένα δεν μου αρέσει η ομάδα και ο τρόπος που παίζουμε. Ή να το πω πιο σωστά το βαρέθηκα. Walkup και Λι δεν τους γουστάρω (όχι σαν ανθρώπους). Θέλω τα Guard μας να την κάνουν κομπολόι,να έχουν προσωπική φάση να σε σηκώνουν όρθιο. Λαρκιν,Ναν,Τζέιμς,Σορτς,Μαλεντον. Τέτοιους θέλουμε. Όχι άλλα εργαλεία,παίκτες με ταλέντο ,γρήγοροι και με σουτ. Σύγχρονο μπάσκετ.
Σαν προσωπικό γούστο θα πω ότι εμένα δεν μου αρέσει η ομάδα και ο τρόπος που παίζουμε. Ή να το πω πιο σωστά το βαρέθηκα. Walkup και Λι δεν τους γουστάρω (όχι σαν ανθρώπους). Θέλω τα Guard μας να την κάνουν κομπολόι,να έχουν προσωπική φάση να σε σηκώνουν όρθιο. Λαρκιν,Ναν,Τζέιμς,Σορτς,Μαλεντον. Τέτοιους θέλουμε. Όχι άλλα εργαλεία,παίκτες με ταλέντο ,γρήγοροι και με σουτ. Σύγχρονο μπάσκετ.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
αυτα τα γκαρντ που γραφεις θελουν την μπαλα στα χερια θελουν πρωτοβουλιες και οχι μοσιονprime7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 9:09 pmΘέλουμε πρωτοκλασάτο Guard και έναν ψηλό επιπέδου στην θέση του Κουματζε. Αυτο ούτε μιρλα είναι ούτε δεν αγαπάμε την ομάδα. Εδώ και μήνες τα λέμε και στα φιλικά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία και που πονάμε. Αν δεν πάρουν πάλι θα παρακολουθούμε και θα στηρίζουμε.
Για αυτό είπα ότι δεν μου αρέσει η ομάδα και ο τρόπος παιχνιδιού μας,το βαρέθηκα.τουλουμπα έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 9:10 pmαυτα τα γκαρντ που γραφεις θελουν την μπαλα στα χερια θελουν πρωτοβουλιες και οχι μοσιονprime7 έγραψε: ↑Κυρ Σεπ 14, 2025 9:09 pmΘέλουμε πρωτοκλασάτο Guard και έναν ψηλό επιπέδου στην θέση του Κουματζε. Αυτο ούτε μιρλα είναι ούτε δεν αγαπάμε την ομάδα. Εδώ και μήνες τα λέμε και στα φιλικά δεν είδαμε κάτι διαφορετικό. Ξέρουμε τα δυνατά μας σημεία και που πονάμε. Αν δεν πάρουν πάλι θα παρακολουθούμε και θα στηρίζουμε.
Σαν προσωπικό γούστο θα πω ότι εμένα δεν μου αρέσει η ομάδα και ο τρόπος που παίζουμε. Ή να το πω πιο σωστά το βαρέθηκα. Walkup και Λι δεν τους γουστάρω (όχι σαν ανθρώπους). Θέλω τα Guard μας να την κάνουν κομπολόι,να έχουν προσωπική φάση να σε σηκώνουν όρθιο. Λαρκιν,Ναν,Τζέιμς,Σορτς,Μαλεντον. Τέτοιους θέλουμε. Όχι άλλα εργαλεία,παίκτες με ταλέντο ,γρήγοροι και με σουτ. Σύγχρονο μπάσκετ.![]()

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο