Δεν ειπα ποτε οπτι ηταν ετοιμος τον Μαρτιο, ειπε οτι ηταν υγιης. Εχει τεραστια διαφορα. Δεν κανεις αποθεραπεια οταν μπαινεις σε προπονησεις με ενταση οπως ειναι αυτες του Ολυμπιακου που πεφτουν κορμια. Κανενας γιατρος δεν θα το εγκρινει αυτο. Ο Εβανς τον μαρτιο ηταν ΥΓΙΗΣ αλλα δεν ηταν ΕΤΟΙΜΟΣ. Δεν υπαρχει λογος να συνεχιζεται αυτη η συζητηση για πραγματα που ειναι δεδομενα.big_lebowski έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 10:32 amΚαθόλου τέλεια.Μπαινεις στις προπονήσεις ναι ,πριν να είσαι έτοιμος για αγωνιστικά λεπτά.Κομματι της αποκατάστασης είναι αυτό.Σου υπενθυμίζω ότι Σεπτέμβριο έλεγα πως δε θα παίξει τη σεζόν όταν γράφονταν για Φεβρουάριο και λοιπά αστεία(λόγω επαγγέλματος τα ελεγα,δε ξέρω αν έχεις ανάλογες γνωσεις).Αυτό είχα στο μυαλό μου ακριβώς.Jeight έγραψε: ↑Τετ Σεπ 17, 2025 10:25 am
Μπηκε στις προπονησεις δηλαδη με μη υγιες γονατο και με εγκριση γιατρων, φυσιοθεραπευτων? Αυτο μου λες? Δεν κανεις προπονηση με ενταση και επαφη αν δεν εισαι υγιης. Και εκανε προπονησεις απο τον Μαρτιο. Ο Εβανς ειναι υιγης απο τοτε που του εδωσαν την εγκριση οι γιατροι να προπονηθειθ. Τελεια, δεν ειναι υπο συζητηση. Το αν ειναι ετοιμος και με ρυθμο σε κρισιμο σημειο της σεζον ειναι εντελως διαφορετικο, η αποθεραπεια ειχε ολοκληρωθει
Να σου θυμισω επίσης πως ο ίδιος ο κοουτς είπε μετά τους τελικούς πως ο Έβανς υπολείποταν σε δύναμη το ποδι του σε σχέση με το άλλο.Αν αυτό σε κάνει να νομίζεις πως ήταν έτοιμος από το τραυματισμο του πάω πάσο
Για κάποιο λόγο κάποιοι πιστεύετε πως τον Μαρτιο ήταν έτοιμος,πληροφορία η οποία διακινείται(όλως τυχαιως) απο αυτους που έλεγαν πως...τον Μάρτιο θα ήταν έτοιμος ().Αλλά...δεν ήταν.. ..σουρεαλισμός
Μην γραφεις αοριστιες για να υποστηριξεις ενα σαθρο επιχειρημα. Ο κοουτς ειπε οτι το θεραπευμενο ποδι ηταν στο 90% της δυναμης απο το αλλο. Και το υπολοιπο 10% θα εφτιαχνε μεσα απο τους αγωνες, οποτε δεν ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο