Περυσι οσο αγωνιστηκε στη Μονακο ειχε 16-17 λεπτα μεσο ορο. Δεν ξερω τι προβλημα τραυματισμου ειχε περυσι κ εχασε μιση σεζον. Αλλα δεν νομιζω πως του ταιριαζε το παιχνιδι της Μονακο του Νικ. Στη Φενερ προπερσι εγραφε πανω απο 20 λεπτα μεσο ορο κ τιμιοτατος με περιπου 5 ασιστ ανα αγωνα και πανω απο 1 κλεψιμο μεσο ορο ανα αγωνα. Ενα καλο 15λεπτο για ενα χρονο ακομα θεωρω πως το έχει ευκολα.
Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Αν ερθει ο Καλαθης δεν βλεπω κανενα λογο να μεινει ο Λι. Τι ρποσφερει εκτος απο slashing. Ο Νικ ειναι αφανταστα καλυτερος πασερ, αμυντικος και εχει διαβατηριο. Επισης δεν μπορουμε να εχουμε 3 γκαρντ με ασταθες σουτ. Αν σωνει και καλα πρεπει να υπαρχει ενας παικτης τυπου Λι χιλιες φορες ο Νικ που ανοιγει και μια θεση
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Θα συμφωνησω σε γενικες γραμμες αλλα χρειαζεται κ ενας πιο εκτελεστικος PG στη θεση του Λη. Ο Εβανς θελει πολλη δουλεια για να φτασει στα προ-τραυματισμου επιπεδα του κ δεν μπορουμε να στηριζομαστε εκει.golitog7 έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 18, 2025 10:13 pmΣτην φάση που είμαστε τώρα παίζει να μην υπάρχει καλύτερη επιλογή από Καλαθη. Τρομερός οργανωτής, plug n play, τίμιος αμυντικός, καλός ριμπαουντερ, εμπειρία άπειρη και θα ταιριάξει πολύ καλά με τους σουτέρ μας (Σασα, Φουρνιε, Ντορσει).
Και όλα αυτά με ελληνικό διαβατήριο. Κερδίζουμε και χρόνο μέχρι να επανέλθει ο Έβανς ή να πάρουμε άλλον από Αμερική. Ακόμα και στο πικ εν ρολ είναι καλός για να αξιοποιήσουμε και τον Χολ επιθετικά.
Επαναλαμβάνω, για τη δεδομένη στιγμή μας έκατσε κουτί.
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Πεντάδα με Γουόκαπ, Μακίσικ, Καλάθη δεν υπάρχει περίπτωση να κατέβαζε ποτέ ο Μπαρτζώκας. Βασικά δεν θα κατέβαζε μαζί Γουόκαπ και Καλάθη.Sokos έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 18, 2025 9:35 pmΚαλάθη ακούω και βλέπω εφιάλτη τον Μπαρτζώκα να κατεβάζει 5αδα με Walkup McKissic Καλάθη. Να ανάβουν τσιγάρο στη ρακέτα οι αμυντικοί και να περιμένουν το rebound.
Από την άλλη, ο Νικ είναι καλύτερος pg από οποιονδήποτε άλλον έχουμε (δεν είναι και τόσο δύσκολο) για να λέμε και την αλήθεια. Και είναι και Έλληνας. Αλλά κι αυτός πια τραυματίζεται για πλάκα.
Δύσκολες εξισώσεις.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Ακριβώς αυτό!Christofis έγραψε: ↑Πέμ Σεπ 18, 2025 10:04 pmΜοντε Μορις, Κιλιαν Χειζ, Καμερον Πειν και ησυχαζεις.
Αν εχεις την δυνατοτητα να παρεις σαν εξτρα γκαρντε το Νικ σε τιμή ευκαιριας τον παιρνεις με κλειστα ματια. Για 10 λεπτα παιχνιδιου ειναι ευλογια να τον εχεις μεσα μαζι με 3 παικτες που σουταρουν οπως ο Φουρνιε ο Σασα/ Πίτερς και ο Ντορσει και πενταρι το Μικου και τον Χολ.
Ετσι ο Λι παιρνει το ρολο που του ταιριαζει δηλαδη του Μακκισικ και ο Εβανς βρισκει χρονο να ξέερασει τα προβληματα του
Ο Καλάθης (που δεν τον πάω σαν παίκτη και μου τη σπάει που τόσα χρόνια δεν έχει μάθει ούτε καν τα ελληνικά του γκμοχ) σε συνδυασμό με 3 σουτέρ είναι πάρα πολύ καλή λύση. Συν το διαβατήριο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
καλα ο λι εχει χαιρετισει γενικα θεωρω..να παρουμε μοντε μορρις μαζι με καλαθη δεν στεκει μιας και δεν ταιριαζουν μαζι μετα τα γκαρντ μας.
ο καλαθης ειναι καλος για τωρα και για να εχουμε εναν εξτρα παικτη στην α1..Αν παμε φ4 με ασσους καλαθη γουοκαπ θα αυτοπυρποληθω.
Δεν το πιστευω δηλαδη οτι δεν θα παρουν και εναν απο το ΝΒΑ..ο καλαθης θα ρθει και μισοπληρωμενος
ο καλαθης ειναι καλος για τωρα και για να εχουμε εναν εξτρα παικτη στην α1..Αν παμε φ4 με ασσους καλαθη γουοκαπ θα αυτοπυρποληθω.
Δεν το πιστευω δηλαδη οτι δεν θα παρουν και εναν απο το ΝΒΑ..ο καλαθης θα ρθει και μισοπληρωμενος
- georbap

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν και μπορώ να δω μερικά θετικά που ήδη έχουν αναφερθεί για την περίπτωση Καλάθη , δεν παύει η ενδεχόμενη προσθήκη του στην ομάδα να φαίνεται ως κίνηση πανικού στα μάτια μου.
Τι θέλω να πω;
Έχεις τους ενδοιασμούς σου για Έβανς; Τότε σημαίνει ότι παρακολουθείς τις εξελίξεις και περιμένεις αυτά τα περιβόητα κοψίματα του NBA ώστε να πάρεις τον καλύτερο εφικτό.
Προσθήκη Καλάθη στα μέσα Σεπτέμβρη , μοιάζει σαν έμμεση παραδοχή ότι παίξαμε τα ρέστα μας και πλέον μαζεύουμε κόσμο γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά . Μπορεί να κάνω λάθος , αλλά όπως είπα έτσι φαίνεται στα μάτια μου.
Δεν έχω την διάθεση για γκρίνια και ειδικά πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν , όμως έχω πολλές φορές αναφέρει ότι είναι πολλά τα ρίσκα που φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να πάρουν για φέτος και δεν νομίζω πως η κατάσταση το σηκώνει.
Μακάρι να κάνω λάθος.
Τι θέλω να πω;
Έχεις τους ενδοιασμούς σου για Έβανς; Τότε σημαίνει ότι παρακολουθείς τις εξελίξεις και περιμένεις αυτά τα περιβόητα κοψίματα του NBA ώστε να πάρεις τον καλύτερο εφικτό.
Προσθήκη Καλάθη στα μέσα Σεπτέμβρη , μοιάζει σαν έμμεση παραδοχή ότι παίξαμε τα ρέστα μας και πλέον μαζεύουμε κόσμο γιατί δεν βγαίνουν τα κουκιά . Μπορεί να κάνω λάθος , αλλά όπως είπα έτσι φαίνεται στα μάτια μου.
Δεν έχω την διάθεση για γκρίνια και ειδικά πριν καλά καλά αρχίσει η σεζόν , όμως έχω πολλές φορές αναφέρει ότι είναι πολλά τα ρίσκα που φαίνεται να είναι διατεθειμένοι να πάρουν για φέτος και δεν νομίζω πως η κατάσταση το σηκώνει.
Μακάρι να κάνω λάθος.
- kojito

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PF
- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά, προφανώς κι αν έρθει ο Καλάθης ο Μπαρτζώκας θα τον έβαζε σε πεντάδες που από το 2 έως και το 4 θα υπήρχαν τουλάχιστον δύο καλοί σουτέρ.
Σε σχέση με τον Lee πάντως κουμπώνει καλύτερα σε αυτό που θέλουμε, αφού είναι πολύ πιο καθαρόαιμος άσσος, καλύτερος αμυντικός και εξαιρετικός στο πικ εν ρολ, ώστε να αξιοποιήσουμε και τα πεντάρια μας επιτέλους σε αυτό τον τομέα και να μην τα έχουμε παρκαρισμένα στην ρακέτα μπας και πάρουν καμιά μπάλα καταλάθος ή στο τρίποντο να κάνουν screen και hand off. Έτσι θα έχουμε και μια παραπάνω λύση στην Α1, όπου μπορεί να πηγαίνει στα ντέρμπι με εξάδα γηγενών τους Walkup, Καλάθη, Ντόρσει, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Κώστα/Λαρεντζάκη, 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες δηλαδή.
Για φέτος θα ήταν μια χαρά, αλλά του χρόνου το πιο πιθανό είναι ότι στην αγορά θα πρέπει να κοιτάξουμε πάλι για πρωτοκλασσάτο άσσο, αφού ο Walkup θα είναι στα 34, ο Καλάθης θα είναι 37 και πιθανόν να αποσυρθεί και ο Evans δεν ξέρουμε τι σεζόν θα κάνει και αν θα μπορέσει να επανέλθει έστω κοντά στα επίπεδα προ τραυματισμού.
Απλά μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο να πάρουμε και Καλάθη και ξένο γκαρντ από NBA. Αν έρθει ο Καλάθης τελικά θα είναι μια κίνηση που θα δείχνουν ότι πιστεύουν γενικά αρκετά τον Evans και θέλουν να του δώσουν χρόνο, κι απλά θέλουν κι ένα εξτραδάκι για να είμαστε καλυμμένοι παραπάνω στον άσσο, κυρίως στην Ελλάδα.
Σε σχέση με τον Lee πάντως κουμπώνει καλύτερα σε αυτό που θέλουμε, αφού είναι πολύ πιο καθαρόαιμος άσσος, καλύτερος αμυντικός και εξαιρετικός στο πικ εν ρολ, ώστε να αξιοποιήσουμε και τα πεντάρια μας επιτέλους σε αυτό τον τομέα και να μην τα έχουμε παρκαρισμένα στην ρακέτα μπας και πάρουν καμιά μπάλα καταλάθος ή στο τρίποντο να κάνουν screen και hand off. Έτσι θα έχουμε και μια παραπάνω λύση στην Α1, όπου μπορεί να πηγαίνει στα ντέρμπι με εξάδα γηγενών τους Walkup, Καλάθη, Ντόρσει, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Κώστα/Λαρεντζάκη, 12 ετοιμοπόλεμους παίκτες δηλαδή.
Για φέτος θα ήταν μια χαρά, αλλά του χρόνου το πιο πιθανό είναι ότι στην αγορά θα πρέπει να κοιτάξουμε πάλι για πρωτοκλασσάτο άσσο, αφού ο Walkup θα είναι στα 34, ο Καλάθης θα είναι 37 και πιθανόν να αποσυρθεί και ο Evans δεν ξέρουμε τι σεζόν θα κάνει και αν θα μπορέσει να επανέλθει έστω κοντά στα επίπεδα προ τραυματισμού.
Απλά μου φαίνεται δύσκολο έως απίθανο να πάρουμε και Καλάθη και ξένο γκαρντ από NBA. Αν έρθει ο Καλάθης τελικά θα είναι μια κίνηση που θα δείχνουν ότι πιστεύουν γενικά αρκετά τον Evans και θέλουν να του δώσουν χρόνο, κι απλά θέλουν κι ένα εξτραδάκι για να είμαστε καλυμμένοι παραπάνω στον άσσο, κυρίως στην Ελλάδα.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο