Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Σεπ 20, 2025 5:33 pm

αμα δεν εχει φαει μπαν απο το ΝΒΑ πως θα ρθει ρε παιδια?Επισης για τον μορις δεν λενε οτι δεν ασχολουμαστε επειδη δεν ειναι καλο παιδι?αλλα θα παρουμε τον τερι που τον ερευνα το FBI.

Σεναριο επιστημονικης φαντασιας ειναι ο τερι.

εγω παντως αυτον θελω

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 20, 2025 5:39 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 4:03 pm
Κυριολεκτικά στο ίδιο ποστ λέω καλύτερα τον Μορις..

Πάντως όταν ψάχνουμε βασικό ασσο για ομάδα που θέλει την Ευρωλίγκα λογικό είναι να μας βρομάνε οι περισσότεροι ραντομαδες..Εδώ οι μισοί δεν θελανε τον μισιτς..

Το θέμα είναι ο μπαρτζωκας να επιλέξει έναν που να είναι αυτό που θέλει ..δεν είναι ότι θα μας ρωτήσει πριν τον πάρει
Δεν το είπα συγκεκριμένα για σένα..μπήκα σε κάτι φόρουμς των Portland και λένε πολύ καλά λόγια για Νταλάνο. Εκεί κυρίως στον άσο έπαιζε, οπότε δεν είναι τόσο point forward. Για Ευρώπη σίγουρα δεν είναι ο κλασικός χειριστής.

Για Μορρις αν δεν κάνω λάθος μερικές σελίδες πριν δεν έλεγες ότι δεν ψηνόσουν ιδιαίτερα;

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Σεπ 20, 2025 5:40 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 5:05 pm
Και να υπήρχε μισή πιθανότητα να έρθει ο ροζιερ δεν νομίζω ότι θα ερχόταν με λιγότερα από 5 χαρτιά.
διοργανωνει ο berry ενα crowdfunding και μεχρι Κυριακη βραδυ τα χουμε μαζεψει.....

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 20, 2025 5:47 pm

steph.larry έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 5:02 pm
Το να έρθει πάντως combo ασσόδυο που δε θα απειλεί από το τρίποντο, ε θα είναι μπασκετική αυτοχειρία.

Δεν γίνεται στο συγχρόνο μπάσκετ να μην έχεις εκεί έστω έναν παίχτη να απειλεί από μακρυά. Δε πα να γεμίσεις τις υπόλοιπες θέσεις με καλό σταθερό 3P σουτ (που εμείς streaky shooters ψυχολογίας έχουμε κυρίως στην ομάδα με εξαίρεση τη θέση 4 και τον Φουρνιέ, που και πάλι debatable είναι αυτά αναλόγως με το πως ερμηνεύουμε το streaky shoot), αν δεν απειλείς καθόλου από τον άσσο πάει το under σύννεφο και τόσο απλά κλείνουν όλοι οι χώροι στο γήπεδο.

Έχουμε ήδη τον Γουόκαπ που το παλικάρι μια χαρά κοντρολαρισμένος οργανωτής είναι και δυνατός αμυντικός, δεν υπάρχει καμία όμαδα ευρωλίγκας που θα του έκλεινε την πόρτα ως 2ο-3ο γκαρντ. Ο παίχτης που θα έρθει από μπροστά του πρέπει απαραιτήτως να σουτάρει αξιοπρεπώς, το λιγότερο. Ο Έβανς συμφωνώ να στηριχθεί 100% αλλά πρέπει ιεραρχικά να ξεκινήσει τελευταίος. Στην περίπτωση που γίνει το θαύμα και εκεί κοντά στον Ιανουάριο ο Έβανς πετάει, το βλέπουμε τότε το θέμα της ιεραρχίας.

ΥΓ. Μακάρι να γίνει και κάποιο θαύμα με scary-terry
Νομίζω ότι έχουμε πάθει όλοι κοκομπλοκο από το Γκος, Ουόκαπ, Μακισικ τόσα χρόνια..τι πάει να πει άσουτο γκάρντ; Ο Νταλανο πχ δεν απειλεί από το τρίποντο; Είναι σε επίπεδα Λι το σουτ του; Δεν ξέρω γι αυτό ρωτάω.

Αν ερχόταν ο Νέιπερ που είναι άσος και πέρυσι είχε 42% στο τρίποντο θα είστε ευχαριστημένοι;

Εγώ πάλι πιστεύω ότι μας λείπει οργάνωση κατά κύριο λόγο. Δεν έχουμε κάποιον να τρέξει τα plays πλην του Θωμά. Το να φέρω έναν που έχει pull up, αλλά δεν μπορεί να δώσει πάσα δεν νομίζω ότι θα μας βοηθήσει κάπου.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Σεπ 20, 2025 5:48 pm

Dimmitz έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 5:39 pm
shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 4:03 pm
Δεν το είπα συγκεκριμένα για σένα..μπήκα σε κάτι φόρουμς των Portland και λένε πολύ καλά λόγια για Νταλάνο. Εκεί κυρίως στον άσο έπαιζε, οπότε δεν είναι τόσο point forward. Για Ευρώπη σίγουρα δεν είναι ο κλασικός χειριστής.

Για Μορρις αν δεν κάνω λάθος μερικές σελίδες πριν δεν έλεγες ότι δεν ψηνόσουν ιδιαίτερα;
Για αρχη μονο βιντεακια και σκαουτινγκ εχω δει απο αυτους τους 2..Ναι ουτε με τον μορις θα τραβηξω τα βυζια μου αλλα εκεινος τουλαχιστον ειναι κλασικος ασσος χειριστης με 3π..δεν εχει την προσωπικη φαση που θελω αλλα οκ.

Ο μπραντον δεν μπορω να καταλαβω που κολλαει στο ροστερ μας και δεν κολλαει οτι μπορει να παιξει ασσος..Δεν εχω βεβαια αποψη τσιμεντο στο οτι δεν κανει γιατι μπορει ο μπαρτζωκας να χει κατι στο μυαλο του και να τον βαζει ασσο..

παντως κανενας απο τους 2 δεν ειναι αυτο που μας ελειψε στα προηγουμενα 4 φ4..Εγω αν επελεγα καποιον θα ταν αυτος που εβαλα πανω στο βιντεακι.. εναν που στα τελευταια λεπτα μπορει να το παρει πανω του.

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Σάβ Σεπ 20, 2025 5:48 pm

shaq7 έγραψε:
αμα δεν εχει φαει μπαν απο το ΝΒΑ πως θα ρθει ρε παιδια?Επισης για τον μορις δεν λενε οτι δεν ασχολουμαστε επειδη δεν ειναι καλο παιδι?αλλα θα παρουμε τον τερι που τον ερευνα το FBI.

εγω παντως αυτον θελω
ναι ρε συ εναν τετοιο ΄΄αληταρα΄΄ θελουμε.......βεβαια για να πω την αμαρτια μου με τη λαχταρα που πηρα τις τελευταιες μερες το μονο κριτηριο που θετω ειναι να ειναι ο εκλεκτος μαυρος ΜΕ ΜΑΛΛΙΑ........ολοι μου κανουν....

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 20, 2025 5:59 pm

shaq7 έγραψε:

εγω παντως αυτον θελω
Αυτός από ότι είδα έχει συμβόλαιο με Ντάλας. Εντάξει προφανώς είναι άλλη κλάση αυτός δεν διαφωνώ.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:

Σάβ Σεπ 20, 2025 6:06 pm

θα κοπει απο νταλας και εχει πολυ μικρο συμβολαιο..παντως αυτο το στυλ παικτη θελω..ας ειναι και ο φρανσισκο δηλαδη η ενας πιο αγνωστος..αλλα να την κανει κομπολοι,να σουταρει με ολους τους τροπους και να χει μια καλη δημιουργια.Το θεμα ειναι ο μπαρτζωκας θελει τετοιον παικτη?ισως ..αφου εχει παρει τον εβανς η προσπαθησε για ναν και τζειμς..

ο μορις εμενα μου ακουγεται ενας καλυτερος γκος και ο μπαντον ενας πιο ψηλος μακισικ/λι.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Σεπ 20, 2025 6:17 pm

ο Γουίλιαμς Σακ δεν εχει κανει πολλα στο νβα

Επίσης σουτάρει 32% 3π με 2.4 προσπάθειες σε 17λ σε 74 αγώνες

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 20, 2025 6:21 pm

Ρε συ σακ μην ποσταρεις τέτοιους παίκτες και μετά θα ρθει κάνας νταλαντον και θα πάθουμε

JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 4

Σάβ Σεπ 20, 2025 6:21 pm

shaq7 έγραψε:

εγω παντως αυτον θελω
Απτα highlights τουλάχιστον φαίνεται τουμπανος! Αρκεί να μην ευνουχιστει κι αυτός όπως ο Lee, δεν ξέρω πόσοι άλλοι γκαρντ υπάρχουν στην Ευρώπη πάντως τέτοιου επιπέδου, σούπερ επιλογή και θα έκανε την αναμονή να αξίζει. Γιατί αν γίνουν 2-3 γκέλες στην αρχή της σεζόν και δεν έρθει και παιχταράς ύστερα, εε θα είναι κρίμα.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Σάβ Σεπ 20, 2025 6:22 pm

shaq7 έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 6:06 pm
θα κοπει απο νταλας και εχει πολυ μικρο συμβολαιο..παντως αυτο το στυλ παικτη θελω..ας ειναι και ο φρανσισκο δηλαδη η ενας πιο αγνωστος..αλλα να την κανει κομπολοι,να σουταρει με ολους τους τροπους και να χει μια καλη δημιουργια.Το θεμα ειναι ο μπαρτζωκας θελει τετοιον παικτη?ισως ..αφου εχει παρει τον εβανς η προσπαθησε για ναν και τζειμς..

ο μορις εμενα μου ακουγεται ενας καλυτερος γκος και ο μπαντον ενας πιο ψηλος μακισικ/λι.
Ο Νταλάνο ξαναλέω στο Πόρτλαντ που έκανε και τις καλές εμφανίσεις έπαιζε άσος. Εμένα μου φαίνεται πολυεργαλείο αυτός, αλλά συμφωνώ ότι δεν είναι ο παίκτης που θα κάνει την διαφορά αν δεν επανέλθει τουλάχιστον στο 80% ο Έβανς. Απλά με αυτόν σφίγγεις πολύ στην άμυνα και κερδίζεις χρόνο.

Ο Μπαρτζώκας για να ήθελε Φρανσίσκο αυτό το καλοκαίρι σημαίνει ότι κρίνει ότι η ομάδα έχει ανάγκη από τέτοιου είδους παίκτη. Το θέμα είναι ότι μέχρι και πριν λίγο πίστευε ότι θα του κάνει την δουλειά ο Έβανς.

Μένει να δούμε ποιον θα φέρει. Μπορεί να σπάσει τελικά και κανένα συμβόλαιο..

Jeight

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Kobe
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Σεπ 20, 2025 6:23 pm

tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 3:03 pm
Η αλήθεια είναι ότι ο Ντόρσεϊ από τους τελικούς και μετά είναι άλλος παίκτης, λες και ωρίμασε απότομα. Στην εθνική που τον έβγαζε ο Γιάννης μόνο του σπάνια τα έχανε. Πρέπει να βγάλει και ο Μπαρτζώκας συστήματα για να σουτάρει και όχι απλά να παίρνει την μπάλα και να το μπουμπουναει με κρεμασμένο παίκτη πάνω του.
Δηλαδή τι συστήματα είχε ο Σπανούλης για τον Ντόρσεϊ. Το να κλείνουν 2-3 τον Γιάννη και να βγάζει ελεύθερα τρίποντα στους άλλους δεν είναι σύστημα ακριβως

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σάβ Σεπ 20, 2025 6:26 pm

Ε ρε που φτάσαμε

Μας γλενταει και ο Βαγγελας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Σάβ Σεπ 20, 2025 6:31 pm

Jeight έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 6:23 pm
tokalytero3d έγραψε:
Σάβ Σεπ 20, 2025 3:03 pm
Η αλήθεια είναι ότι ο Ντόρσεϊ από τους τελικούς και μετά είναι άλλος παίκτης, λες και ωρίμασε απότομα. Στην εθνική που τον έβγαζε ο Γιάννης μόνο του σπάνια τα έχανε. Πρέπει να βγάλει και ο Μπαρτζώκας συστήματα για να σουτάρει και όχι απλά να παίρνει την μπάλα και να το μπουμπουναει με κρεμασμένο παίκτη πάνω του.
Δηλαδή τι συστήματα είχε ο Σπανούλης για τον Ντόρσεϊ. Το να κλείνουν 2-3 τον Γιάννη και να βγάζει ελεύθερα τρίποντα στους άλλους δεν είναι σύστημα ακριβως
Το θέμα είναι να παίρνει ελεύθερα σουτ ο Ντόρσεϊ.
Επειδή ο Ολυμπιακός δεν έχει Γιάννη να τον μαρκάρουν 2 και 3 πρέπει να βρει τρόπο να δώσει σουτ στον Ντόρσεϊ, τώρα θα μου πεις εδώ δεν εχουμε και πολλά πλεις για τον Πίτερς που εχει το καλύτερο σουτ στην Ευρωλίγκα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”