Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Παρακολουθουσα αρκετα Μπασκονια περυσι, βασικα οποτε δεν παιζαμε ιδια ωρα εβλεπα Μπασκονια καθως μου αρεσαν αρκετοι απο τους παικτες της (Φορεστ, Μονεκε, Καμπαρο, Σεντεκερσκις, Χολ, Χαουαρντ αν και εκανε κακη χρονια περυσι). Ο Φορεστ ηταν πολυ καλος και ειδικα στο δευτερο γυρο που αρχισε να προσαρμοζεται, σε καθε παιχνιδι ηταν απο τους διακριθεντες και παρα πολυ σταθερος καθε φορα που τον εβλεπα εκανε καλο παιχνιδι. Επισης ειχε εξαιρετικη συνεργασια με τον Χολ. Θεωρω φετος θα ειναι ακομα καλυτερος. Φυσικα αλλο να αγωνιζεσαι στην Μπασκονια και αλλο στον Ολυμπιακο ή τον Παναθηναικο αλλα νομιζω ο Φορεστ ειναι απο τις καλυτερς λυσεις που εχουν ακουστει φετος το καλοκαιρι γι αυτο που θελουμε. Φυσικα δεν εχω ιδεα αν τον πουλαει και η Μπασκονια ή αν ζηταει τν Αρτα και τα Γιαννενα. Πιθανον να εχουν ενδιαφερθει ηδη (κυκλοφορουσε ενα φεγγαρι πως καταθεσαμε και προταση) αλλα να ζητουσε τρελες ή να μην τον εδιναν καν.Sokos έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 1:12 pmΠιθανώς να χεις και δίκιο. Εγώ θυμάναι να κάνει καλό ματς στο ΣΕΦ (ίσως θυμάμαι και λάθος) και το buzzer beater που πέτυχε κόντρα στην Barcelona νομίζω. Γενικά δεν τον έχω προσέξει και πολύ.
Το τσουβάλιασμα πιο πολύ είναι επειδή μιλάμε για παίκτες που τους "έχουμε στα πόδια μας". Μετά από ένα ολόκληρο καλοκαίρι που περιμένεις να βρεις τον κατάλληλο παίκτη καταλήγεις ότι ο κατάλληλος είναι ο Forrest?
Για το φιάσκο με τον Evans ό,τι και να σχολιάσουμε είναι λίγο.
- mixalisgate7

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Δεν χρειάζεται πάντως τόση απαισιοδοξία, η ομάδα είναι καλή,
Στο 5 με Μιλού, Χολ, Κώστα, και τον Χολ τον πιστεύω και τον Κώστα βλέπω να δείχνει διάθεση να ενταχθεί.
Στο 4 είμαστε ίδια με πέρυσι Σάσα, Πίτερς
Στο 3 μόλις ενσωματωθεί ο Γουόρντ είμαστε καλύτερα από πέρυσι.
Στο 2 είμαστε καλύτερα από πέρυσι με τον Φουρνιέ δεύτερη χρονιά στην ομάδα και τον Ντόρσεϊ ουσιαστικά νέο παίκτη.
Στο 1 οκ, δεν είμαστε τραγικά, έχουμε τον βασικό μας άσσο τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε τον Λι και ελπίζουμε για Έβανς. (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Στο ματς εγώ είδα μια ομάδα που ψάχνονται ακόμα οι παίκτες μεν για να υπάρξει χημεία μεταξύ παλιών και νέων αλλά έχουμε ένα κορμό από τα προηγούμενα χρόνια:
Γουόκαπ, Φουρνιέ, Μακκίσικ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Σάσα, Πίτερς, Μιλού και θα βάλω και τον Ντόρσεϊ μέσα που μπορεί με τους υπόλοιπους να μας κουβαλήσει στην αρχή, δεν είναι ότι οι άλλες ομάδες έχουν 100% ετοιμότητα.
Για την πρώτη διαβολοβδομάδα οκ
Παίζουμε με Μπασκόνια που της έφυγαν 6 παίκτες μεταξύ αυτών ο Μονεκέ και ο Χολ
μετά με την Ρεάλ στην Μαδρίτη που την λες και ήττα μές στο πρόγραμμα.
Δεν χρειάζεται να φέρουμε τον πανικό, δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να πάρουμε παίκτη σήμερα,
Στο 5 με Μιλού, Χολ, Κώστα, και τον Χολ τον πιστεύω και τον Κώστα βλέπω να δείχνει διάθεση να ενταχθεί.
Στο 4 είμαστε ίδια με πέρυσι Σάσα, Πίτερς
Στο 3 μόλις ενσωματωθεί ο Γουόρντ είμαστε καλύτερα από πέρυσι.
Στο 2 είμαστε καλύτερα από πέρυσι με τον Φουρνιέ δεύτερη χρονιά στην ομάδα και τον Ντόρσεϊ ουσιαστικά νέο παίκτη.
Στο 1 οκ, δεν είμαστε τραγικά, έχουμε τον βασικό μας άσσο τα προηγούμενα χρόνια, έχουμε τον Λι και ελπίζουμε για Έβανς. (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Στο ματς εγώ είδα μια ομάδα που ψάχνονται ακόμα οι παίκτες μεν για να υπάρξει χημεία μεταξύ παλιών και νέων αλλά έχουμε ένα κορμό από τα προηγούμενα χρόνια:
Γουόκαπ, Φουρνιέ, Μακκίσικ, Λαρεντζάκη, Παπανικολάου, Σάσα, Πίτερς, Μιλού και θα βάλω και τον Ντόρσεϊ μέσα που μπορεί με τους υπόλοιπους να μας κουβαλήσει στην αρχή, δεν είναι ότι οι άλλες ομάδες έχουν 100% ετοιμότητα.
Για την πρώτη διαβολοβδομάδα οκ
Παίζουμε με Μπασκόνια που της έφυγαν 6 παίκτες μεταξύ αυτών ο Μονεκέ και ο Χολ
μετά με την Ρεάλ στην Μαδρίτη που την λες και ήττα μές στο πρόγραμμα.
Δεν χρειάζεται να φέρουμε τον πανικό, δεν είναι ζήτημα ζωής και θανάτου να πάρουμε παίκτη σήμερα,
-
FabrizioOberto

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: McKissick
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εμένα καθόλου δε μου αρέσει. Θέλω οπωσδήποτε σουτ.
Από την άλλη αν 1% η λογική είναι "plug and play παίκτης για 1.5 μήνα μέχρι τα κοψίματα", βγάζει απόλυτο νόημα (βάση του τι σου δίνει η αγορά). Αυτό σημαίνει όμως πως στα κοψίματα πας για "άνιωθο χώστη" που έρχεται για "βασικός".
Πολύ αμφιβάλλω όμως.
Στα περί "πανικού" συμφωνώ με Κόναν.
Από την άλλη αν 1% η λογική είναι "plug and play παίκτης για 1.5 μήνα μέχρι τα κοψίματα", βγάζει απόλυτο νόημα (βάση του τι σου δίνει η αγορά). Αυτό σημαίνει όμως πως στα κοψίματα πας για "άνιωθο χώστη" που έρχεται για "βασικός".
Πολύ αμφιβάλλω όμως.
Στα περί "πανικού" συμφωνώ με Κόναν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος FabrizioOberto την Δευ Σεπ 22, 2025 1:58 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Μολις μπήκα στο 3stepsbasket να συγκριννω Ντιλικινα και Λη, ετσι για την πλακα. Δεν τολμω να κανω συγκριση με τον Γουοκαπ!
3StepsBasket ratings
Frank Ntilikina Saben Lee
52 Overall 68
57 Scoring 60
42 Teamwork 69
80 Ball handling 76
41 Defense 59
18 Rebounding 37
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: