Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
- eddiedimitris

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Galis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Με Φαλ -Μιλουτινοφ να μην έχουν κάποιο μακροπρόθεσμο τραυματισμό εκείνη τη στιγμή και τον Ραιτ να επιστρέφει σε 1-2 μήνες πως θα ερχόταν για δεύτερος?tarp7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 8:14 pmΟ Μένσα όταν αποκτήθηκε ήταν για να παίζει δεύτερος, αλλά δεν έκανε για τίποτα και βάζαμε το Πίτερς στο 5..eddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 8:06 pmΚράξιμο στον κοουτς κράξιμο στην ομάδα γενικά....
Να θυμίσω ότι πέρσι με υποδιαιστερο ρόστερ στην Ευρωλίγκα τερμάτισε μια θέση πάνω απ τον μέγα ΠΑΟ και στην Ελλάδα με μειονέκτημα έδρας καθάρισε το πρωτάθλημα απέναντι στο φοβερό και τρομερό ρόστερ του παναθηναϊκού με τη γηπεδαρα και τον στρατηγό αήττητο απόγονο του κεμαλ....
Έτσι για να μη ξεχνιόμαστε....
Επίσης για να μη ξεχνιόμαστε και την τελευταία 5ετια έχει πάρει 4 πρωταθλήματα και σύμφωνα με τον πρόεδρο του παναθηναϊκού σε δηλώσεις στο πορτοκαλί υπέρ αντικειμενικό σάιτ είδαν ίδιου κόστους ρόστερ με εμάς....
Για τον Ντιλκινα προφανώς ο προπονητής ξέρει καλύτερα από εμάς...το μόνο που με προβληματίζει μη βγάλει τραυματισμούς...Αν είναι υγιείς θα είναι εξαιρετικός...
Για τον Μενσα και τις δηλώσεις του βοηθού που κράζετε καιρό τώρα πολύ εξήγησε μια χαρά πως άλλος το Φεβρουάριο με σκοπό να είναι 3-4 λύση δεν υπήρχε....
Υ.Γ.Επειδη όντως δε γνωρίζω πέρσι έγινε χαμός γιατί δεν αναιρέθηκε η τιμωρία και ο πρόεδρος του παναθηναϊκού δεν πήγε στο τουρνουά που είναι αφιερωμένο στον πατέρα του....φέτος πήγε?
Επειδή στην Αγια βαρβαρα δεν μιλούσαμε για gas lightning και διάφορα τέτοια καλιαρντα μήπως κάποιος μπορεί να μου πει τι εννοεί?
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Ε λογικό δεν είναι?? Μιαλάμε για την απόλυτη φόλα, δεν ξέρω αν ο Παίκτης στεκόταν και για την Αεκ ακόμα....έχεις δει άσσο να παίζει τόσα λεπτά και να έχει κάτω από 2 ασσίστ μέσο όρο??shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:46 pmστα τοσα χρονια που ειμαι στο ιντερνετ δεν εχω δει ποτε να μην υπαρχει ουτε ενας να λεει οτι δεν ξερει ο μπαρτζωκας που τον φερνει και ξερετε εσεις..ακομα και με τον σικμα εδω μεσα οι μισοι λεγαν οτι ειναι καλη επιλογηΠραγματικα εχω δει χιλιαδες σχολια και εδω και στο τουιτερ και ουτε ενας δεν ειναι υπερ.. Για το γκινες ειναι ο μπαρτζωκας.
- karamelitsa

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ζιοβάνι
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Ολυμπιακός
- Προειδοποιήσεις:
0
Γουόρντ στα φιλικά 1 στα 23 τρίποντα...θα χτίσουμε νέες πολυκατοικίες δίπλα στο Σεφ από φέτος!!Rivers15 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:39 pmΠοσο χειροτερα θα μπορουσε να ειναι; Νομιζω πιασαμε πατο. Το μονο χειροτερο θα ηταν να φερναν καναν Μενσα αλλα ΟΚ εκει ξερεις οτι πηραν παικτη που δεν θελαν να παιζει οπως ειχε πει και ο τρομερος Μποζικας. Τωρα το θεμα ειναι πως ο Ντιλικινα (ΑΝ δεν ειναι τραυματιας) θα παιζει, τουλαχιστον μεχρι να ξεμεινει απο Χριστοπαναγιες ο κοουτς να διαπιστωσει τι μακακια εκανε και να βαλει τον Μακισικαρο να κατεβαζει μπαλα.Knoxville έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:32 pmΠαιδιά... βαθιές αναπνοές... και να επαναλαμβάνετε διαρκώς :
Θα μπορούσε να είναι και χειρότερα.
Συνεχίζουμε με βαθιές αναπνοές, εάν δεν νιώσετε καλύτερα μπορείτε να επικοινωνήσετε με κάποιον ειδικό.
![]()
Με τις επιλογες του κοουτς, αν τον ανανεωσουμε, βλεπω τον Μακισικ στα 45 του να παιζει ακουραστος απο ασσος μεχρι σεντερ.
Τι ωραιες επιλογες εκανε ο κοουτς καποτε, μετα απο το σκηνικο με το Σλουκα ειναι λες και κατεβασε διακοπτες εχει γινει στις επιλογες του πιο αστοχος και απο τον Λη!
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
σε καποια φαση ηταν 1/27 πριν το χτεσινο ματς που εχασε και αλλα..εκτος και εκανε λαθος ο σπικερkaramelitsa έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 8:28 pmΓουόρντ στα φιλικά 1 στα 23 τρίποντα...θα χτίσουμε νέες πολυκατοικίες δίπλα στο Σεφ από φέτος!!
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Οντως μιλαμε για πολυ fail μεταγραφη αν γινει. Προτιμουαα ακομα κ τον κανεναν αντι του Ντιλικινα. Χιλιες φορες καλυτερα να κατεβαζει τη μπαλα ο φιλοτιμος Μακισικ.karamelitsa έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 8:27 pmΕ λογικό δεν είναι?? Μιαλάμε για την απόλυτη φόλα, δεν ξέρω αν ο Παίκτης στεκόταν και για την Αεκ ακόμα....έχεις δει άσσο να παίζει τόσα λεπτά και να έχει κάτω από 2 ασσίστ μέσο όρο??shaq7 έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 7:46 pmστα τοσα χρονια που ειμαι στο ιντερνετ δεν εχω δει ποτε να μην υπαρχει ουτε ενας να λεει οτι δεν ξερει ο μπαρτζωκας που τον φερνει και ξερετε εσεις..ακομα και με τον σικμα εδω μεσα οι μισοι λεγαν οτι ειναι καλη επιλογηΠραγματικα εχω δει χιλιαδες σχολια και εδω και στο τουιτερ και ουτε ενας δεν ειναι υπερ.. Για το γκινες ειναι ο μπαρτζωκας.
-
tarp7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Προειδοποιήσεις:
0
Ο φαλ ήταν τραυματίας όταν πήραμε το Μένσα και μετά έλλειψε κι ο μιλουτινοφ και πάλι δεν τον βάζαμε να παίξειeddiedimitris έγραψε: ↑Δευ Σεπ 22, 2025 8:21 pmΜε Φαλ -Μιλουτινοφ να μην έχουν κάποιο μακροπρόθεσμο τραυματισμό εκείνη τη στιγμή και τον Ραιτ να επιστρέφει σε 1-2 μήνες πως θα ερχόταν για δεύτερος?
Επειδή στην Αγια βαρβαρα δεν μιλούσαμε για gas lightning και διάφορα τέτοια καλιαρντα μήπως κάποιος μπορεί να μου πει τι εννοεί?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tarp7 την Δευ Σεπ 22, 2025 8:46 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

je suis jazz thrillos
BasketForum – Ιστορικό Αρχείο