Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Σεπ 22, 2025 11:20 pm

montechristo έγραψε:
Δευ Σεπ 22, 2025 11:09 pm
Coach Periklis έγραψε:
Δευ Σεπ 22, 2025 10:57 pm

είναι και καλό παιδί και καλός αμυντικός
Και αθλητικός. Κάποιοι είχανε λυσσάξει για αθλητικότητα. Φάτε, τώρα, αθλητικότητα.
Μεταξύ μας, δεν πιστεύω πως θα τον πάρουμε (έτσι δεν πίστευα πως θα πάρουμε και Κωστακούμπο).
Εσυ είσαι στο denial

Ευτυχώς το ξεπέρασα αυτο το σταδιο

Εικόνα
Gll2912

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Eddie Curry
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Αγαπημένη ομάδα: Supersonics Seatle

Δευ Σεπ 22, 2025 11:21 pm

Ok, την ακούω την κριτική τόσους μήνες. Θα δείξει.

Να το συμφωνήσουμε όμως από τώρα: Αν το σηκώσει ο Ολυμπιακός μέσα στο ΟΑΚΑ o coach B αυτομάτως ανανέωση με 5ετές. :) :) :) :)

assistant

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Isiah Thomas

Δευ Σεπ 22, 2025 11:22 pm

οι πληροφοριες μου λενε οτι τα χουνε βρει σε ολα εκτος απ τα ιατρικα.......ο παιχτης ζηταει 10 μαγνητικες το χρονο και 3 χειρουργια πληρωμενα απ την ομαδα,ο Σκινδηλιας δεν ανεβαινει απ το 7+2.......για να δουμε,μεγαλη αγωνια μεχρι το πρωι.....

Heisenberg

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Gary Payton
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Σεπ 22, 2025 11:38 pm

ο δικος μου λεει οτι θα παρουμε ασσο απο τα κοψιματα του ΝΒΑ και ισως και ψηλο.

εγω δεν τον πιστευω. δεν την ξαναπαταω. :mrgreen:

Άβαταρ μέλους
georbap

a1greece
Reactions:

Δευ Σεπ 22, 2025 11:45 pm

Heisenberg έγραψε:

Δείξε κατανόηση στον φίλο- γνωστό σου.
Όπως και εμείς, έτσι και αυτός βρίσκεται σε άρνηση. :D
Όπως και ο Montechristo, έτσι το είχα πάθει και εγώ με τον Κωστακούμπο αλλά τώρα έχω αρχίσει να τον γλυκοκοιτάζω.

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Σεπ 22, 2025 11:51 pm

Heisenberg έγραψε:

Λέω αυτή την φορά να τον πιστεψεις. Αλλά όχι τώρα. Προς το τέλος του Οκτώβρη.
Να τρέξουν πρώτα μερικά ματς και οταν δουν ότι δεν τσουλάει θα βάλουν τους εγωισμούς στην άκρη και θα πάρουν ένα κανονικό παίκτη.

Άβαταρ μέλους
reignman

Honorary
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: delete me
Αγαπημένη ομάδα: Chicago-Bulls

Τρί Σεπ 23, 2025 12:09 am

coach blue έγραψε:
Δευ Σεπ 22, 2025 11:51 pm
Heisenberg έγραψε:

Λέω αυτή την φορά να τον πιστεψεις. Αλλά όχι τώρα. Προς το τέλος του Οκτώβρη.
Να τρέξουν πρώτα μερικά ματς και οταν δουν ότι δεν τσουλάει θα βάλουν τους εγωισμούς στην άκρη και θα πάρουν ένα κανονικό παίκτη.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 23, 2025 12:13 am

ομαδα ποδοσφαιρου θα φτιαξουμε?το ροστερ εκλεισε μεχρι να υπαρξουν τραυματισμοι εγω το θεωρω δεδομενο..

αμα δηλαδη γυρισει και ο εβανς που θα παιξει ?εχουμε ηδη 4 παικτες στον ασσο θα παρουμε και 5?συλλογη κανουμε?

εκτος και παρουμε τον ντιλικινα και τον διωξουμε σε 2 μηνες..δεν ειναι και απιθανο..

Απλα βλεπουν το κραξιμο και προσπαθουν να ηρεμησουν τον κοσμο..η απο μονος του ο κοσμος πλαθει σεναρια να μην φουνταρει.

καλα και 5ρι αν ειναι να ειναι επιπεδου ντιλικινα και κουμαντζε ευχαριστουμε δεν θα παρουμε..ας βαλουν καναν ψηλο απο την κερδικα αν χρειαστει,το ιδιο θα ειναι.Στα εσοδα εξοδα παιρναμε καλυτερους παικτες αποτι φετος,ειναι τρομερο.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Τρί Σεπ 23, 2025 12:43 am

shaq7 έγραψε:
Τρί Σεπ 23, 2025 12:13 am

αμα δηλαδη γυρισει και ο εβανς που θα παιξει ?εχουμε ηδη 4 παικτες στον ασσο θα παρουμε και 5?συλλογη κανουμε?

μεχρι να γυρισει ο εβανς δεν θα εχει τραυματιστει καποιος αλλος?

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Τρί Σεπ 23, 2025 12:44 am

Το σ%}£ο που μας έχει ταΐσει ο Β με τα ασουτα guard φαίνεται και από την προσμονή για την επιστροφή του Evans. Η μέρα της μαρμότας έχει καταντήσει η φάση. Τώρα επιστρέφει ο Evans, τώρα σήκωσε την πρώτη πολυκατοικία ο Evans, τώρα πετάει φωτιές στην προπόνηση ο Evans, τώρα έπαιξε ένα φιλικό και τραυματίστηκε. Θα επιστρέψει όμως ο Evans. Θα ναι αναβάθμιση ο Evans, σε ένα μήνα θα ναι πίσω.

Σαν ξερολούκουμο τον βλέπουν όλοι.

Μέχρι νεοτέρας παίκτης Evans δεν υπάρχει παιδιά. Χωνέψτε το. Ας αρχίσει κάποια στιγμή να βγάζει συνεχόμενα ματς χωρίς να τραυματίζεται. Ας αρχίσει να παίζει χωρίς να φοβάται. Και τότε ας προβληματιστούν τα φυντάνια που παριστάνουν το προπονητικό επιτελείο τι θα κάνουν και πως θα μοιράσουν τους ρόλους. Μέχρι τότε ας την βγάλουμε με Walkup σε λευκό και γιαλαντζί Walkup σε μαύρο και ας χαζέψουμε την προσπάθεια του Β να σηκώσει Ευρωλίγκα παίζοντας με 4 στην επίθεση.

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τρί Σεπ 23, 2025 1:03 am

Sokos έγραψε:
Τρί Σεπ 23, 2025 12:44 am
Το σ%}£ο που μας έχει ταΐσει ο Β με τα ασουτα guard φαίνεται και από την προσμονή για την επιστροφή του Evans. Η μέρα της μαρμότας έχει καταντήσει η φάση. Τώρα επιστρέφει ο Evans, τώρα σήκωσε την πρώτη πολυκατοικία ο Evans, τώρα πετάει φωτιές στην προπόνηση ο Evans, τώρα έπαιξε ένα φιλικό και τραυματίστηκε. Θα επιστρέψει όμως ο Evans. Θα ναι αναβάθμιση ο Evans, σε ένα μήνα θα ναι πίσω.

Σαν ξερολούκουμο τον βλέπουν όλοι.

Μέχρι νεοτέρας παίκτης Evans δεν υπάρχει παιδιά. Χωνέψτε το. Ας αρχίσει κάποια στιγμή να βγάζει συνεχόμενα ματς χωρίς να τραυματίζεται. Ας αρχίσει να παίζει χωρίς να φοβάται. Και τότε ας προβληματιστούν τα φυντάνια που παριστάνουν το προπονητικό επιτελείο τι θα κάνουν και πως θα μοιράσουν τους ρόλους. Μέχρι τότε ας την βγάλουμε με Walkup σε λευκό και γιαλαντζί Walkup σε μαύρο και ας χαζέψουμε την προσπάθεια του Β να σηκώσει Ευρωλίγκα παίζοντας με 4 στην επίθεση.
Το σουτ του Ντιλικινα δεν ειναι τραγικο, δεν ξερω γιατι εμφανιζεται για ασουτος. Στην ευρωλιγκα σουταρε τριποντο γυρω στο 37% με 3+ προσπαθειες για 3ποντο ανα αγωνα. Οχι σουπερ αλλα τιμιο θα ελεγα.
Το κακα του Ντιλικινα ειναι πως τραυματιζεται πολυ συχνα, πως δεν εχει την προσωπικη ενεργεια, πως τα playmaking skills του φαινονται αρκετα χειροτερα απο Γουοκαπ-Γκος-Βιλντοζα.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τρί Σεπ 23, 2025 1:17 am

τον ντιλικινα ολοι τον παιζουν αντερ στα 5 μετρα παντως..οποτε κατι μου λεει οτι καλος η γενικα σουτερ δεν ειναι..

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Τρί Σεπ 23, 2025 1:19 am

Το καλύτερο είναι άλλο. Διάβασα ότι αν η Παρτιζάν καταφέρει να ξεφορτωθεί το συμβόλαιο του Ντιλικινα θα κάνει πρόταση στον Μόρις για αντικατάσταση

Άβαταρ μέλους
mikebramosfan

Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Sarunas Jasikevicius

Τρί Σεπ 23, 2025 1:40 am

Κάποιος να ενημερώσει τον Ομπράντοβιτς :D

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
JohnnyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
Προειδοποιήσεις: 4

Τρί Σεπ 23, 2025 3:28 am

Walkup , Ntilikina , McKissic
Dorsey , Evans , Netzipoglou
Fournier , Ward , Larentzakis
Vezenkov , Peters , Papanikolaou
Milutinov , Hall , Adetokubo

Αν δεν φύγει ο Lee, βάλτε τον στη 15αδα αντι του Ομηρου. Ο οσφπ μπορεί να παίξει με πολλά σχήματα, είτε αμυντικά με Walkup/Ntilikina στον ασο και Ward στο "3", ειτε επιθετικά με Fournier ή Peters στο "3". Γενικά ότι θέλει. Πέρσι ο κόουτς Β έψαχνε έναν δεύτερο παίχτη που μπορεί να σκοράρει και να βάλει τη μπάλα κάτω δίπλα στον Fournier, ίσως αυτός να είναι ο Dorsey (τον ξεκίνησε στο τελευταίο φιλικό). Και εδώ φαίνεται η κρισιμοτητα της κατάστασης του Evans γιατί δυνητικά μπορεί να είναι αυτός που θα τρέχει τη 2nd unit, έχεις τον Ntilikina σαν ball mover - ball stopper, έχεις τους Ward & Peters να δένουν άψογα στα forwards, έχεις τον Hall για rim protector και p&r παιχνίδι, το μονο που σου λείπει είναι ένας combo guard για να σετάτει αυτή τη 5αδα, εκ των πραγμάτων αυτός δεν μπορεί να είναι ούτε ο Dorsey (άρα για αυτο πρέπει να ξεκινάει), ούτε ο Lee. Αφού ούτε ο μπακαπ άσος σου (Ntilikina), ούτε το μπακαπ 5αρι σου (Hall), ούτε κάποιος άλλος απτον πάγκο δεν έχει σοβαρό playmaking, εκεί πρέπει να βάλεις έναν παίχτη τύπου Keenan Evans. Και εδώ βγάζει λογική αυτό που λέγαμε ότι ο κόουτς Β κοιτούσε παίχτες που μπορούν να δημιουργήσουν για άλλους και για τον εαυτό τους, ακόμα και 2/3αρια, όχι αποκλειστικά ασους. Ίσως έναν τέτοιον παίχτη τον θέλει ακριβώς για αυτόν τον ρόλο σε περίπτωση που τον Γενάρη δεν ειναι καλά ο Evans.

Αρα έχεις βασική 5αδα με Walkup, Dorsey, Fournier, Vezenkov, Milutinov (σου λύνει τα περσινά επιθετικά προβλήματα που ο Fournier φαινόταν απελπιστικά μόνος του) και από πίσω έχεις Ntilikina, (Χ παίχτη), Ward, Peters, Hall για σούπερ άμυνα, τέρμα αθλητικοτητα, έχεις ρίξει τον Μ.Ο. ηλικίας (όλα όσα έλειπαν πέρσι δλδ) και ψάχνεις αυτόν που θα σετάρει αυτή τη 5αδα, είτε θα είναι ο Evans, είτε άλλος. Πάντως παίχτη στυλ Ntilikina δεδομένα έψαχνε ο Μπαρτζώκας και για αυτο είχαμε ακούσει για Weiler Babb και Darius Thompson (απλά αυτοί είχαν καλύτερο στατικο σουτ και playmaking). X Factor του οσφπ λοιπόν για φέτος θα είναι ο Keenan Evans.

ΥΓ. Εγώ προσωπικά δεν θα έστηνα έτσι το ροστερ, αλλά εγώ δεν θα συνέχιζα και το playing style του Μπαρτζώκα αν εβλεπα ότι εδώ και 4 χρόνια δεν μου έχει φέρει τίτλο. Οπότε μικρή σημασία έχει αν εμείς θα προτιμούσαμε τον Monte Morris, ο Μπαρτζώκας θέλει να παίξει ένα συγκεκριμένο μπάσκετ και φέρνει τους παίχτες που θα του κάνουν τη δουλειά, θα ζήσει και θα πεθάνει HIS WAY, sorry - not sorry. Το πολύ πολύ να απολυθεί, να πάρετε Σπαν (και δυστυχώς μετά να τον χάσουμε από εθνική που το απευχομαι). Πάντως για να παιξει το μπάσκετ που θέλει ο B θα χρειαστεί καλά τον Evans, αλλιώς θα φέρει κάναν Garcia τον Γενάρη, δεν γίνεται διαφορετικά.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”