Ολυμπιακός Off Topic
Συντονιστής: Captains
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0

- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:34 pmMeh...πολλές γενικεύσεις.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναγνωρίζετε και δεν προσπαθείτε να καταλάβετε την πικρία κάποιων φιλάθλων η οποία μπορεί αν εκφράζεται με διάφορες μορφές. Έχουν δει την ομάδα που αγαπάνε να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό. Μερικούς αυτούς τους ενοχλεί και όταν δεν αλλάζει κάτι τότε αυτό μεγεθύνεται. Πατέρας σας είναι ο Μπαρτζώκας και οικογένεια σας η ΚΑΕ που σπεύδετε να τους υπερασπιστείτε με τόσο πάθος; Επίσης ενώ προφανώς το δεξί αυτί του Μπαρτζώκα ξέρει όσο μπάσκετ ξέρω ολόκληρος εγώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δέχεται κριτική. Πχ επαγγελματίας γραφίστας έφτιαξε τις φανέλες του Παναθηναικού φέτος και έχει κάνει χοντρές μλκιες. Τι να κάνουμε; Μάτια έχουμε. Μπορεί αυτός να μου πει "Το σκέφτηκα έτσι/αλλιώς, η ισορροπία χρωμάτων/διαστάσεων και μπλα μπλα" αλλά δεν παύει εμένα να μου χτυπάει άσχημα στο μάτι, τι να κάνουμε; Ο Αταμάν ξέρει μπάσκετ επίσης αλλά όταν έφερε τον Ομέρ όλοι (αρκετοί τεσπα) πιστεύαμε ότι είναι λάθος.
Επίσης στον αθλητισμό (ας πούμε για το μπάσκετ που ξέρουμε παραπάνω) υπάρχουν trends που ακολουθούνται και αυτό γίνεται για κάποιους λόγους. Όταν ας πούμε ο Τζόνι γκαρίζει ότι οι ομάδες χρειάζονται 2-way χαρακτήρα, το λέει γιατί οι ομάδες που κερδίζουν είναι συνήθως τέτοιες. Αν τώρα κάποιος προπονητής θέλει να κάνει το δικό του, οκ, αλλά θα κριθεί. Δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει 2-way στοιχεία, ένα παράδειγμα έφερα. Ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα (και αρκετοί φίλοι) ενοχλούνται γιατί δεν υπάρχει ένας παίκτης στην ομάδα να πάρει την μπάλα να την κάνει κομπολόι και να την βάλει στο καλάθι όταν θα καίει. Αυτό δεν πηγάζει από το τίποτα, το έχουν δει το έργο και έχουν στεναχωρηθεί. Έχουν την απογοήτευση από επαναλαμβανόμενα κλεισίματα αγώνων όπου η δημιουργία κολλάει.
Η κριτική τους μάλιστα δεν είναι αόριστη και περί ανέμων. Έχει να κάνει συγκεκριμένα με την επιλογή των παικτών και οι περισσότεροι μάλιστα αναλύουν το γιατί. Σε αυτό δεν γίνεται η απάντηση να είναι ένα "ο Μπαρτζώκας ξέρει". Δηλαδή, μπορεί να είναι (ελεύθερη χώρα είμαστε ακόμα, ό,τι θέλεις λες) αλλά δεν γίνεται να προκαλεί έντονη αντιπαράθεση όταν η μία πλευρά συζητά κάνοντας επίκληση στην αυθεντία.
Στην πρώτη παράγραφο: Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Μιλώντας, όμως, για τον εαυτό μου και μόνο, δεν με ενοχλεί η όποια κριτική γίνεται στον Μπαρτζώκα (ακόμα και η εσφαλμένη), αλλά με ενοχλούν αφάνταστα οι ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ και ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ (δυστυχώς, υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα), και όχι μόνο για τον Μπαρτζώκα αλλά για οποιονδήποτε άνθρωπο που δεν σεβόμαστε την ανθρώπινη υπόστασή του.
Στην δεύτερη παράγραφο: Ο Παναθηναϊκός πέρυσι είχε 2 και παραπάνω παίκτες να πάρουν την μπάλα, να την κάνουν κομπολόι και να την βάλουν στο καλάθι όταν θα καίει, αλλά το είδαμε το αποτέλεσμα. Και δεν μιλάω τόσο για τον χαμένο τελικό στην ευρωλίγκα, αλλά για το χαμένο πρωτάθλημα από τον ταλαιπωρημένο Ολυμπιακό. Αν υπάρχουν φίλοι του Ολυμπιακού που στεναχωριούνται γιατί η ομάδα δεν έχει τέτοιον παίκτη (που έχει), ας σκεφτούν ότι αυτό δεν είναι αναγκαία συνθήκη για τις κούπες (π.χ. ούτε η Φενέρ είχε τέτοιον παίκτη).
Στην τρίτη παράγραφο: Ποιά είναι η συγκεκριμένη επιλογή των παικτών που έχει πάρει ο Μπαρτζώκας φέτος και του κάνουν κριτική, αναλύοντας μάλιστα το γιατί; Εγώ βλέπω μόνο Γουώρντ, Χολ, Κωστακούμπο και Νετζήπογλου. Μπορεί να έχει γίνει κάποια κριτική και για αυτούς τους παίκτες, αλλά ο κακός χαμός έγινε τις τελευταίες μέρες με τον Κουμάτζε (που δεν τον πήραμε) και για τον Ντιλικινά (που δεν τον πήραμε). Δηλαδή, φασαρία να γίνεται...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος montechristo την Τετ Σεπ 24, 2025 6:05 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Δλδ όλες αυτές τις μέρες εσύ διαβάζεις κριτική ? Βλέπεις κάποιον να υπερασπίζεται την άλλη μεριά και του γράφεις "Πατέρας σας είναι ο Μπαρτζώκας και οικογένεια σας η ΚΑΕ που σπεύδετε να τους υπερασπιστείτε με τόσο πάθος;" και δεν βλέπεις τον παραλογισμό των πικραμένων ? Από όλα όσα έχουν γραφτεί για Μπαρτζώκα, σταφ και Αγγελόπουλους δεν βλέπεις καμία υπερβολή, αλλά μια λογική αντίδραση λόγω πικρίας? Αν μπορείς βρες μου κάτι θετικό που έχει γραφτεί όλο αυτό το διάστημα, γιατί μόνο για τον πολέμο στη Γάζα δεν τους έχουν κατηγορήσει.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:34 pmMeh...πολλές γενικεύσεις.Dimmitz έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:14 pmΚοίτα φίλε το πρόβλημα έχει να κάνει με τον Έλληνα γενικότερα, όχι μόνο οπαδό, που νομίζει ότι τα ξέρει όλα και ότι θα ήταν καλύτερος προπονητής, γιατρός, δικηγόρος, μηχανικός από τον ειδικό που κάνει την δουλειά. Πλέον και με την πρόσβαση στην πληροφορία, το ίντερνετ και την αναπαραγωγή των νέων που γίνεται με τεράστια ταχύτητα στα social μπαίνει στην εξίσωση και η «ψυχολογία του όχλου», που κάνει το πρόβλημα ακόμα μεγαλύτερο. Αλλά όπως έχει πει και ο πατέρας μου «η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας».
Λένε όλοι οι οπαδοί τον Μπαρτζώκα τυφλό και ότι δεν βλέπει ότι λείπει ο παικταράς στον άσο που θα φέρει την Ευρωλίγκα, κανείς δεν σκέφτεται, όμως, ότι μπορεί ένας Ναν στον άσο να μην κολλάει στον τρόπο που παίζουμε και στο υλικό που έχει η ομάδα και να κάνει την ομάδα χειρότερη και όχι καλύτερη.
Απλά επειδή έτσι πήρε την κούπα ο αιώνιος και είναι φρέσκο και νωπό στην μνήμη μας και επειδή έτσι παίζουν και οι περισσότερες ομάδες (όχι η Φενέρ πχ η περσινή πρωταθλήτρια), νομίζουμε ότι αυτό είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ, όπως νομίζαμε πέρυσι ότι λείπει ένας παικταράς που ήρθε (Φουρνιε) για να μας φέρει την κούπα.
Εαν τον πέρναμε και δεν περνάμε πάλι την κούπα, του χρόνου οι δύο παικταράδες θα πρέπει να δίνουν τρεις και πάει λέγοντας.
Sorry για το off topic.
Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αναγνωρίζετε και δεν προσπαθείτε να καταλάβετε την πικρία κάποιων φιλάθλων η οποία μπορεί αν εκφράζεται με διάφορες μορφές. Έχουν δει την ομάδα που αγαπάνε να φτάνει στην πηγή και να μην πίνει νερό. Μερικούς αυτούς τους ενοχλεί και όταν δεν αλλάζει κάτι τότε αυτό μεγεθύνεται. Πατέρας σας είναι ο Μπαρτζώκας και οικογένεια σας η ΚΑΕ που σπεύδετε να τους υπερασπιστείτε με τόσο πάθος; Επίσης ενώ προφανώς το δεξί αυτί του Μπαρτζώκα ξέρει όσο μπάσκετ ξέρω ολόκληρος εγώ, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν δέχεται κριτική. Πχ επαγγελματίας γραφίστας έφτιαξε τις φανέλες του Παναθηναικού φέτος και έχει κάνει χοντρές μλκιες. Τι να κάνουμε; Μάτια έχουμε. Μπορεί αυτός να μου πει "Το σκέφτηκα έτσι/αλλιώς, η ισορροπία χρωμάτων/διαστάσεων και μπλα μπλα" αλλά δεν παύει εμένα να μου χτυπάει άσχημα στο μάτι, τι να κάνουμε; Ο Αταμάν ξέρει μπάσκετ επίσης αλλά όταν έφερε τον Ομέρ όλοι (αρκετοί τεσπα) πιστεύαμε ότι είναι λάθος.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κατ'αρχας να ξεχωρίσουμε τον Μπαρτζώκα από το σταφ πλιζ. Δεν θέλω να ξαναμπούμε σε αυτή τη διαδικασία αλλά το (προπονητικό) σταφ (σε αντίθεση με τον Μπαρτζώκα), δεν αρμόζει σε μεγάλη ομάδα. Μετά, είναι λογικό κάποιος που έχει έντονα αρνητικά συναισθήματα να είναι και καμία φορά υπερβολικός στην κρίση του. Αλλά αντί να τον καταλάβεις και ίσως να του εξηγήσεις γιατί μπορεί να κάνει λάθος, πιο πολύ σε ενδιαφέρει για το τι λέγεται για την ΚΑΕ, παρά για το τι λες στον συνομιλιτή σου.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 6:01 pmΔλδ όλες αυτές τις μέρες εσύ διαβάζεις κριτική ? Βλέπεις κάποιον να υπερασπίζεται την άλλη μεριά και του γράφεις "Πατέρας σας είναι ο Μπαρτζώκας και οικογένεια σας η ΚΑΕ που σπεύδετε να τους υπερασπιστείτε με τόσο πάθος;" και δεν βλέπεις τον παραλογισμό των πικραμένων ? Από όλα όσα έχουν γραφτεί για Μπαρτζώκα, σταφ και Αγγελόπουλους δεν βλέπεις καμία υπερβολή, αλλά μια λογική αντίδραση λόγω πικρίας?
Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με το πως αντιδράει ο Μπίλυ στα ποστς που κρίνουν τον Παναθηναικό. Δεν χρειάζεται να αναφέρεις κάτι φορά κάτι θετικό για να υπάρχει κάποια κοσμική ισορροπία στην κρίση. Ωραία τα θετικά, μπράβο. Δεν είναι σχολείο εδώ ούτε μιλάμε προσωπικά στον Αταμάν/Μπαρτζώκα/Τριαντάφυλλο/ΔΠΓ. Δεν χρειάζεται παίρνουμε τον καθένα με το μαλακό για να μην χαλάσει ο ψυχισμός του. Ένα φόρουμ είμαστε που 10-20 τύποι γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας. Το πιο σύνηθες είναι να γράφουμε για τα αρνητικά, γιατί αυτά θέλουμε να αλλάξουν, αυτό συμβαίνει παντού, όχι μόνο στα αθλητικά. Τα θετικά τα ζήσαμε, τα καταγράψαμε, μπράβο παιδιά, συνεχίστε. Την έπεσες δηλαδή στον άλλον που είπε ότι η ομάδα πρέπει να προστατευτεί λίγο επικοινωνιακά. Σιγά δηλαδή τι είπε ο άνθρωπος "ρε παιδιά ας δουν λίγο το τι βγαίνει παραέξω", ένα μικρό παράπονο. Και γύρισες και του είπες "ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ". Ε δεν βγάζει νόημα αυτό σόρι.

Είναι λογικό κάποιος που έχει έντονα αρνητικά συναισθήματα να είναι και καμία φορά υπερβολικός στην κρίση του, αλλά αν κάποιος έχει έντονα θετικά συναισθήματα είναι "Πατέρας σας είναι ο Μπαρτζώκας και οικογένεια σας η ΚΑΕ που σπεύδετε να τους υπερασπιστείτε με τόσο πάθος;" ? Δεν σε πιάνω.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 6:24 pmΚατ'αρχας να ξεχωρίσουμε τον Μπαρτζώκα από το σταφ πλιζ. Δεν θέλω να ξαναμπούμε σε αυτή τη διαδικασία αλλά το (προπονητικό) σταφ (σε αντίθεση με τον Μπαρτζώκα), δεν αρμόζει σε μεγάλη ομάδα. Μετά, είναι λογικό κάποιος που έχει έντονα αρνητικά συναισθήματα να είναι και καμία φορά υπερβολικός στην κρίση του. Αλλά αντί να τον καταλάβεις και ίσως να του εξηγήσεις γιατί μπορεί να κάνει λάθος, πιο πολύ σε ενδιαφέρει για το τι λέγεται για την ΚΑΕ, παρά για το τι λες στον συνομιλιτή σου.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 6:01 pmΔλδ όλες αυτές τις μέρες εσύ διαβάζεις κριτική ? Βλέπεις κάποιον να υπερασπίζεται την άλλη μεριά και του γράφεις "Πατέρας σας είναι ο Μπαρτζώκας και οικογένεια σας η ΚΑΕ που σπεύδετε να τους υπερασπιστείτε με τόσο πάθος;" και δεν βλέπεις τον παραλογισμό των πικραμένων ? Από όλα όσα έχουν γραφτεί για Μπαρτζώκα, σταφ και Αγγελόπουλους δεν βλέπεις καμία υπερβολή, αλλά μια λογική αντίδραση λόγω πικρίας?
Αυτό είναι πολύ παρόμοιο με το πως αντιδράει ο Μπίλυ στα ποστς που κρίνουν τον Παναθηναικό. Δεν χρειάζεται να αναφέρεις κάτι φορά κάτι θετικό για να υπάρχει κάποια κοσμική ισορροπία στην κρίση. Ωραία τα θετικά, μπράβο. Δεν είναι σχολείο εδώ ούτε μιλάμε προσωπικά στον Αταμάν/Μπαρτζώκα/Τριαντάφυλλο/ΔΠΓ. Δεν χρειάζεται παίρνουμε τον καθένα με το μαλακό για να μην χαλάσει ο ψυχισμός του. Ένα φόρουμ είμαστε που 10-20 τύποι γράφουμε το μακρύ μας και το κοντό μας. Το πιο σύνηθες είναι να γράφουμε για τα αρνητικά, γιατί αυτά θέλουμε να αλλάξουν, αυτό συμβαίνει παντού, όχι μόνο στα αθλητικά. Τα θετικά τα ζήσαμε, τα καταγράψαμε, μπράβο παιδιά, συνεχίστε. Την έπεσες δηλαδή στον άλλον που είπε ότι η ομάδα πρέπει να προστατευτεί λίγο επικοινωνιακά. Σιγά δηλαδή τι είπε ο άνθρωπος "ρε παιδιά ας δουν λίγο το τι βγαίνει παραέξω", ένα μικρό παράπονο. Και γύρισες και του είπες "ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΜΕ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ". Ε δεν βγάζει νόημα αυτό σόρι.
Δεν ζήτησα να μην κάνει κριτική κάποιος, αλλά να μην απαξιώνει και είναι συγκεκριμένοι χρήστες που το κάνουν. Δεν ζήτησα σε κάποιον να γράφει θετικά για να υπάρχει κάποια ισορροπία, αλλά περίμενα να μου αναφέρεις ένα θετικό που γράφτηκε στο φόρουμ από τους συγκεκριμένους χρήστες αλλά και γενικότερα. Πάντα υπάρχει ένα ναι μεν ή αλλά. Το επιχείρημα αυτό το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει παρεμπιπτόντως και δεν ξέρω που κολλάει σε αυτά που γράφω.
Επίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν με κάποιον συμφωνείς τείνεις να γίνεσαι πολύ επιεικής και να δικαιολογείς, βλέπε μικρό παράπονο και "είπε ότι η ομάδα πρέπει να προστατευτεί λίγο επικοινωνιακά" και όταν διαφωνείς βλέπεις πεσίματα και "ότι δεν χρειάζεται παίρνουμε τον καθένα με το μαλακό για να μην χαλάσει ο ψυχισμός του".
-
Jeight

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Kobe
- Αγαπημένη ομάδα:

- Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
- Προειδοποιήσεις:
1
Εμενα προσωπικα με ενοχλουν πολυ οι γενικευσεις που κρυβοντςι υπο τον μανδυα του χιουμορ τυπου "ο μπαρτζωκας βλεπει ασουτο γκαρντ και πισω πςιζει ο υμνος της εεσδ" και αλλα τετοια γραφικα. Πρωτον δημιουργουνται ευκολα στεροτυπα και σε κανα δυο χρονια ο μπαρτζωκας θα ειξαι συνωνυμος με ασουτα γκαρντ παροτι οι περισσοτεροι γκαρντ που εχει φερει στην ομαδα ειναι ;νω του μετριου σουτερ. Δευτερον διοτι αυτα που τα ανακυκλωνουν κεκαλυμμενα τα λενε σοβαρα. Εκανε ο μποζικας μια λαλακια με μενσα και εχει γινει παριας απο τοτε. Μπορει να ειναι κακος scouter? Μπορει καλλιστα αλλα δεν εχουμε γενικη εικονα απο το ποσους παιχτες εχει προτεινει για να του βγαζουμε το ονομα.montechristo έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:57 pmnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:34 pmMeh...πολλές γενικεύσεις.
Επίσης στον αθλητισμό (ας πούμε για το μπάσκετ που ξέρουμε παραπάνω) υπάρχουν trends που ακολουθούνται και αυτό γίνεται για κάποιους λόγους. Όταν ας πούμε ο Τζόνι γκαρίζει ότι οι ομάδες χρειάζονται 2-way χαρακτήρα, το λέει γιατί οι ομάδες που κερδίζουν είναι συνήθως τέτοιες. Αν τώρα κάποιος προπονητής θέλει να κάνει το δικό του, οκ, αλλά θα κριθεί. Δεν λέω ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει 2-way στοιχεία, ένα παράδειγμα έφερα. Ο Ολυμπιακός συγκεκριμένα (και αρκετοί φίλοι) ενοχλούνται γιατί δεν υπάρχει ένας παίκτης στην ομάδα να πάρει την μπάλα να την κάνει κομπολόι και να την βάλει στο καλάθι όταν θα καίει. Αυτό δεν πηγάζει από το τίποτα, το έχουν δει το έργο και έχουν στεναχωρηθεί. Έχουν την απογοήτευση από επαναλαμβανόμενα κλεισίματα αγώνων όπου η δημιουργία κολλάει.
Η κριτική τους μάλιστα δεν είναι αόριστη και περί ανέμων. Έχει να κάνει συγκεκριμένα με την επιλογή των παικτών και οι περισσότεροι μάλιστα αναλύουν το γιατί. Σε αυτό δεν γίνεται η απάντηση να είναι ένα "ο Μπαρτζώκας ξέρει". Δηλαδή, μπορεί να είναι (ελεύθερη χώρα είμαστε ακόμα, ό,τι θέλεις λες) αλλά δεν γίνεται να προκαλεί έντονη αντιπαράθεση όταν η μία πλευρά συζητά κάνοντας επίκληση στην αυθεντία.
Στην πρώτη παράγραφο: Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις. Μιλώντας, όμως, για τον εαυτό μου και μόνο, δεν με ενοχλεί η όποια κριτική γίνεται στον Μπαρτζώκα (ακόμα και η εσφαλμένη), αλλά με ενοχλούν αφάνταστα οι ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ και ο ΧΛΕΥΑΣΜΟΣ (δυστυχώς, υπάρχουν πολλά τέτοια παραδείγματα), και όχι μόνο για τον Μπαρτζώκα αλλά για οποιονδήποτε άνθρωπο που δεν σεβόμαστε την ανθρώπινη υπόστασή του.
Στην δεύτερη παράγραφο: Ο Παναθηναϊκός πέρυσι είχε 2 και παραπάνω παίκτες να πάρουν την μπάλα, να την κάνουν κομπολόι και να την βάλουν στο καλάθι όταν θα καίει, αλλά το είδαμε το αποτέλεσμα. Και δεν μιλάω τόσο για τον χαμένο τελικό στην ευρωλίγκα, αλλά για το χαμένο πρωτάθλημα από τον ταλαιπωρημένο Ολυμπιακό. Αν υπάρχουν φίλοι του Ολυμπιακού που στεναχωριούνται γιατί η ομάδα δεν έχει τέτοιον παίκτη (που έχει), ας σκεφτούν ότι αυτό δεν είναι αναγκαία συνθήκη για τις κούπες (π.χ. ούτε η Φενέρ είχε τέτοιον παίκτη).
Στην τρίτη παράγραφο: Ποιά είναι η συγκεκριμένη επιλογή των παικτών που έχει πάρει ο Μπαρτζώκας φέτος και του κάνουν κριτική, αναλύοντας μάλιστα το γιατί; Εγώ βλέπω μόνο Γουώρντ, Χολ, Κωστακούμπο και Νετζήπογλου. Μπορεί να έχει γίνει κάποια κριτική και για αυτούς τους παίκτες, αλλά ο κακός χαμός έγινε τις τελευταίες μέρες με τον Κουμάτζε (που δεν τον πήραμε) και για τον Ντιλικινά (που δεν τον πήραμε). Δηλαδή, φασαρία να γίνεται...
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Εσύ μπορεί να μην ζήτησες κάτι θετικό για την νιρβάνα του θέματος αλλά έτσι ακούγεται όταν για να εδραιώσεις το επιχείρημα σου περί γκρίνιας ζητάς να ειπωθεί κάτι θετικό έτσι αόριστα. Συγγνώμη αλλά δεν θα κάτσω να ψάξω κάτι θετικό. Μπορεί να υπάρχει, μπορεί και να μην υπάρχει. Πήρε πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, μάλλον κάτι καλό θα έγραψαν. Ανανέωσε ο Φουρνιέ ας πούμε. Καλή (και προφανής) κίνηση. Συγχαρητήρια, πόσο καιρό θα το λέμε;manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 7:28 pmΔεν ζήτησα σε κάποιον να γράφει θετικά για να υπάρχει κάποια ισορροπία, αλλά περίμενα να μου αναφέρεις ένα θετικό που γράφτηκε στο φόρουμ από τους συγκεκριμένους χρήστες αλλά και γενικότερα. Πάντα υπάρχει ένα ναι μεν ή αλλά. Το επιχείρημα αυτό το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει παρεμπιπτόντως και δεν ξέρω που κολλάει σε αυτά που γράφω.
Έχεις δίκιο εν μέρει, έχω κι εγώ τα δικά μου biases, δεν το παίζω κάνας υπεράνω ανθρώπινης συμπεριφοράς. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν είναι έτσι τα πράγματα γιατί δεν συμφωνώ καν με εκείνον που το έγραψε. Όμως πχ πιο πολύ συμφωνώ με μια απάντηση που δόθηκε σχετικά με το να μην υπάρχει ολυμπιακό SDNA παρά με την απάντηση που είχες εσύ.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 7:28 pmΕπίσης έχω παρατηρήσει ότι όταν με κάποιον συμφωνείς τείνεις να γίνεσαι πολύ επιεικής και να δικαιολογείς, βλέπε μικρό παράπονο και "είπε ότι η ομάδα πρέπει να προστατευτεί λίγο επικοινωνιακά" και όταν διαφωνείς βλέπεις πεσίματα και "ότι δεν χρειάζεται παίρνουμε τον καθένα με το μαλακό για να μην χαλάσει ο ψυχισμός του".

-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Κανείς εδώ μέσα δεν έχει προσβάλει την ανθρώπινη υπόσταση του Μπαρτζώκα, ακόμα και άσχετο να τον χαρακτηρίσει ή ως τον χειρότερο προπονητή του κόσμου... Το να ανοίξεις συζήτηση περί του γιατί είναι καλός κόουτς το καταλαβαίνω, αλλά το να νοιαζεστε κάποιοι μην και χαλάσει η εικόνα του μου φαίνεται τρελό, εσύ μάλιστα αν θυμάμαι καλά υποστηρίζεις πως με οποιονδήποτε άλλο προπονητή θα κυνηγάτε τη 10αδα... Ορισμένοι έχετε φτάσει σε επίπεδα προσωπολατρείας.montechristo έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:57 pmnikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 5:34 pmMeh...πολλές γενικεύσεις.
Που κολλάει το αν ο παο είχε ή δεν είχε παίχτες που τη κάνουν κομπολόι? Και να είχε, προφανώς μας έλειπε κάτι άλλο, το οποίο εσείς μπορεί να έχετε ήδη, για παράδειγμα η καλή άμυνα. Τι ακατανόητες συγκρίσεις είναι αυτές? Τα ίδια λέω και στα τοπικ του παο. Οι ομάδες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα για να παίξουν winning μπάσκετ, πλάγιους με μέγεθος και 3&D στοιχεία, χειριστές ικανούς στην απόφαση που δημιουργούν για τον εαυτό τους και για τους γυρω τους, καλούς ψηλούς, κοουτς που εμπνέει τους παιχτες να δινουν το 110%, κλπ. Δεν γίνεται να αρνείσαι πως από τότε που έφυγε ο Σλουκας ο οσφπ δεν έχει ένα ποιοτικο γκαρντ με προσωπική φάση. Επίσης για πολλούς το κριτήριο αξιολόγησης είναι η γιουρολιγκ και οχι οι εγχώριοι τίτλοι, άσε που το πρωτάθλημα ακόμα κι αν δεν θεωρείς πως το πήρατε επειδή ευνοηθηκατε διαιτητικά, μπορείς σίγουρα να συμφωνήσεις στο ότι υπήρξαν εξωαγωνιστικοι παράγοντες που επηρέασαν τις ομάδες, συνεπώς δεν αποτελουν και πολύ ασφαλές κριτήριο οι συγκεκριμένοι τελικοι για το χτίσιμο ενός ροστερ. Η φενερ εν τω μεταξύ εννοείται πως είχε παίχτες με προσωπική φάση... δλδ ο Baldwin τι είναι? Ο McCollum? O Guduric? O Hayes-Davis?
Κριτική στις μεταγραφικές επιλογές του Μπαρτζώκα δεν χρειάζεται να γίνει για τους παίχτες που πήρε, αλλά και για τους παιχτες που ΔΕΝ πήρε.
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο Μπαρτζώκας είτε με Σλούκα είτε χωρίς φάιναλ φορ πάει. Και ο Σλούκας είναι λίγος για τέτοιο ρόλο αν τον αφήσεις να ηγηθεί. Γι'αυτό πήρε τον Ναν ο παο.
Το πρωτάθλημα το κέρδισε εύκολα ο Μπαρτζώκας και πήρε την ταυτότητα του Αταμάν . Και το κέρδισε με εκτός τον Φαλ,τον γκος, το Γουοκαπ που μόλις είχε επανέλθει και στην πορεία έχασε και τον Σάσα. Αυτό δείχνει ότι δεν υπήρξε ουδεμία αμφισβήτηση ως προς την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στους τελικούς πέρσι
Το πρωτάθλημα το κέρδισε εύκολα ο Μπαρτζώκας και πήρε την ταυτότητα του Αταμάν . Και το κέρδισε με εκτός τον Φαλ,τον γκος, το Γουοκαπ που μόλις είχε επανέλθει και στην πορεία έχασε και τον Σάσα. Αυτό δείχνει ότι δεν υπήρξε ουδεμία αμφισβήτηση ως προς την ανωτερότητα του Ολυμπιακού στους τελικούς πέρσι
Δεν αναφέρομαι σε γκρίνια ούτε σε κριτική, αλλά σε απαξίωση δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις να το διαστρεβλώνεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 8:26 pmΕσύ μπορεί να μην ζήτησες κάτι θετικό για την νιρβάνα του θέματος αλλά έτσι ακούγεται όταν για να εδραιώσεις το επιχείρημα σου περί γκρίνιας ζητάς να ειπωθεί κάτι θετικό έτσι αόριστα.manhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 7:28 pmΔεν ζήτησα σε κάποιον να γράφει θετικά για να υπάρχει κάποια ισορροπία, αλλά περίμενα να μου αναφέρεις ένα θετικό που γράφτηκε στο φόρουμ από τους συγκεκριμένους χρήστες αλλά και γενικότερα. Πάντα υπάρχει ένα ναι μεν ή αλλά. Το επιχείρημα αυτό το έχεις ξαναχρησιμοποιήσει παρεμπιπτόντως και δεν ξέρω που κολλάει σε αυτά που γράφω.
Στο θρεντ που σχολιάζαμε τον τελικό με τα έκτροπα υπήρχε ένας συγκεκριμένος χρήστης που έγραφε συνέχεια για τους Αγγελόπουλους, Λίολιους κλπ , αλλά τίποτα για τον Γιαννακόπουλο (δικαίωμα του). Έσπευδε μάλιστα να γράφει για αυτούς όταν κάποιος αναφερόταν στον Γιαννακόπουλο, κυρίως όταν τον καθιστούσε υπεύθυνο των όσων έγιναν. Όταν τον ρώτησα να μου αναφέρει την άποψη του για τον Γιαννακόπουλο γιατί θα μπορούσα να θεωρήσω ότι προσπαθεί να τον "ξεπλύνει", κάτι που επισήμαναν και άλλοι χρήστες ο ίδιος δεν απάντησε ποτέ, συνέχισε στο ίδιο στυλ και κάποιες δημοσιοποιήσεις του τις επόμενες μέρες διεγράφησαν. Τότε μου έγραψες τα εξής :
"Σε καμία περίπτωση δεν έγραψε κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω καν πως μπορείς να διάβασες αυτό. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτει τέτοια ανάγνωση, εκτός αν έχουμε φτάσει στο σημείο που πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για οτιδήποτε, να συνοδεύουμε υποχρεωτικά υπόμνημα για τον ΔΠΓ, μπας και μηδενίσουμε τον κίνδυνο παρεξήγησης. Έχουμε γράψει πολλάκις για τα θεόστραβα, τις ακρότητες και την τοξικότητα που κουβαλάει. Δεν χρειάζεται όμως κάθε φορά που ανοίγουμε στόμα για την άλλη πλευρά, να αναμασάμε τα ίδια για να αποδείξουμε την "ουδετερότητα" μας.
Πιο πάνω έγραψα για το πως ο δημόσιος λόγος έχει γίνει τόσο φοβικός και ανταγωνιστικός, που κανείς δεν μπορεί να πει το αυτονόητο για τη μία πλευρά, αν δεν συνοδεύεται από "ισόποση" κατακραυγή για την άλλη και αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει ο αντίλογος στον Airman."
Σε όλο αυτό εσύ συμπέρανες ότι ζητάω κάθε φορά που μιλάτε για οτιδήποτε, να το συνοδεύετε υποχρεωτικά με υπόμνημα για τον ΔΠΓ και ότι ζητάω "ισόποση κατακραυγή" και απόδειξη ουδετερότητας. Δεν μιλάγαμε για οτιδήποτε αλλά για όσα έγιναν στον συγκεκριμένο τελικό και απλά ζητούσα να μου πει την άποψη του για DPG για να δω αν αξίζει να συζητήσω.
Σήμερα είδες πάλι ότι ζητάω κάθε φορά που "γκρινιάζουν" για Μπαρτζώκα και αφους να αναφέρεται και κάτι θετικό, ενώ αυτό που απλά ζήτησα είναι να διαπιστώσεις μόνος σου ότι όσοι τους απαξιώνουν δυσκολεύονται να δουν κάτι θετικό και είναι σχεδόν εμμονικοί.
- nikolas_asteri

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Άρα δηλαδή μιλούσε για κάτι άλλο, και του ζήτησες τη γνώμη του σε κάτι παραπλήσιο ώστε να μπορέσεις να αξιολογήσεις την γνώμη του για το προηγούμενο θέμα. Μάλιστα. Τεσπα, δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. Αν δεν βλέπεις πως απαιτείς την άλλη μεριά ώστε να πεις πως ο συνομιλητής "αξίζει" δεν μπορώ να κάνω κάτι. Καλή καρδιά. Πάντως τη επόμενη φορά θα το ξαναπώmanhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 9:36 pmΔεν αναφέρομαι σε γκρίνια ούτε σε κριτική, αλλά σε απαξίωση δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις να το διαστρεβλώνεις.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 8:26 pm
Εσύ μπορεί να μην ζήτησες κάτι θετικό για την νιρβάνα του θέματος αλλά έτσι ακούγεται όταν για να εδραιώσεις το επιχείρημα σου περί γκρίνιας ζητάς να ειπωθεί κάτι θετικό έτσι αόριστα.
Στο θρεντ που σχολιάζαμε τον τελικό με τα έκτροπα υπήρχε ένας συγκεκριμένος χρήστης που έγραφε συνέχεια για τους Αγγελόπουλους, Λίολιους κλπ , αλλά τίποτα για τον Γιαννακόπουλο (δικαίωμα του). Έσπευδε μάλιστα να γράφει για αυτούς όταν κάποιος αναφερόταν στον Γιαννακόπουλο, κυρίως όταν τον καθιστούσε υπεύθυνο των όσων έγιναν. Όταν τον ρώτησα να μου αναφέρει την άποψη του για τον Γιαννακόπουλο γιατί θα μπορούσα να θεωρήσω ότι προσπαθεί να τον "ξεπλύνει", κάτι που επισήμαναν και άλλοι χρήστες ο ίδιος δεν απάντησε ποτέ, συνέχισε στο ίδιο στυλ και κάποιες δημοσιοποιήσεις του τις επόμενες μέρες διεγράφησαν. Τότε μου έγραψες τα εξής :
"Σε καμία περίπτωση δεν έγραψε κάτι τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω καν πως μπορείς να διάβασες αυτό. Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω πώς προκύπτει τέτοια ανάγνωση, εκτός αν έχουμε φτάσει στο σημείο που πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για οτιδήποτε, να συνοδεύουμε υποχρεωτικά υπόμνημα για τον ΔΠΓ, μπας και μηδενίσουμε τον κίνδυνο παρεξήγησης. Έχουμε γράψει πολλάκις για τα θεόστραβα, τις ακρότητες και την τοξικότητα που κουβαλάει. Δεν χρειάζεται όμως κάθε φορά που ανοίγουμε στόμα για την άλλη πλευρά, να αναμασάμε τα ίδια για να αποδείξουμε την "ουδετερότητα" μας.
Πιο πάνω έγραψα για το πως ο δημόσιος λόγος έχει γίνει τόσο φοβικός και ανταγωνιστικός, που κανείς δεν μπορεί να πει το αυτονόητο για τη μία πλευρά, αν δεν συνοδεύεται από "ισόποση" κατακραυγή για την άλλη και αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει ο αντίλογος στον Airman."
Σε όλο αυτό εσύ συμπέρανες ότι ζητάω κάθε φορά που μιλάτε για οτιδήποτε, να το συνοδεύετε υποχρεωτικά με υπόμνημα για τον ΔΠΓ και ότι ζητάω "ισόποση κατακραυγή" και απόδειξη ουδετερότητας. Δεν μιλάγαμε για οτιδήποτε αλλά για όσα έγιναν στον συγκεκριμένο τελικό και απλά ζητούσα να μου πει την άποψη του για DPG για να δω αν αξίζει να συζητήσω.
Σήμερα είδες πάλι ότι ζητάω κάθε φορά που "γκρινιάζουν" για Μπαρτζώκα και αφους να αναφέρεται και κάτι θετικό, ενώ αυτό που απλά ζήτησα είναι να διαπιστώσεις μόνος σου ότι όσοι τους απαξιώνουν δυσκολεύονται να δουν κάτι θετικό και είναι σχεδόν εμμονικοί.

- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
1. Όταν για έναν επαγγελματία προπονητή (μια που γι' αυτό μιλάμε) η κριτική σου ξεφεύγει και φτάνει στο σημείο να τον ειρωνεύεσαι συνεχώς, να κάνεις δήθεν καλαμπούρια με κάθε ευκαιρία και να τον χλευάζεις, τότε σαφώς και προσβάλλεις της ανθρώπινη υπόστασή του. Μπορείς να τον χαρακτηρίσεις ως τον χειρότερο προπονητή του κόσμου. Είναι κριτική. Αν τον γελοιοποιείς καθημερινά δήθεν αστειευόμενος, είναι προσβολή.JohnnyPao έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 9:08 pm
Κανείς εδώ μέσα δεν έχει προσβάλει την ανθρώπινη υπόσταση του Μπαρτζώκα, ακόμα και άσχετο να τον χαρακτηρίσει ή ως τον χειρότερο προπονητή του κόσμου... Το να ανοίξεις συζήτηση περί του γιατί είναι καλός κόουτς το καταλαβαίνω, αλλά το να νοιαζεστε κάποιοι μην και χαλάσει η εικόνα του μου φαίνεται τρελό, εσύ μάλιστα αν θυμάμαι καλά υποστηρίζεις πως με οποιονδήποτε άλλο προπονητή θα κυνηγάτε τη 10αδα... Ορισμένοι έχετε φτάσει σε επίπεδα προσωπολατρείας.
Που κολλάει το αν ο παο είχε ή δεν είχε παίχτες που τη κάνουν κομπολόι? Και να είχε, προφανώς μας έλειπε κάτι άλλο, το οποίο εσείς μπορεί να έχετε ήδη, για παράδειγμα η καλή άμυνα. Τι ακατανόητες συγκρίσεις είναι αυτές? Τα ίδια λέω και στα τοπικ του παο. Οι ομάδες θέλουν συγκεκριμένα πράγματα για να παίξουν winning μπάσκετ, πλάγιους με μέγεθος και 3&D στοιχεία, χειριστές ικανούς στην απόφαση που δημιουργούν για τον εαυτό τους και για τους γυρω τους, καλούς ψηλούς, κοουτς που εμπνέει τους παιχτες να δινουν το 110%, κλπ. Δεν γίνεται να αρνείσαι πως από τότε που έφυγε ο Σλουκας ο οσφπ δεν έχει ένα ποιοτικο γκαρντ με προσωπική φάση. Επίσης για πολλούς το κριτήριο αξιολόγησης είναι η γιουρολιγκ και οχι οι εγχώριοι τίτλοι, άσε που το πρωτάθλημα ακόμα κι αν δεν θεωρείς πως το πήρατε επειδή ευνοηθηκατε διαιτητικά, μπορείς σίγουρα να συμφωνήσεις στο ότι υπήρξαν εξωαγωνιστικοι παράγοντες που επηρέασαν τις ομάδες, συνεπώς δεν αποτελουν και πολύ ασφαλές κριτήριο οι συγκεκριμένοι τελικοι για το χτίσιμο ενός ροστερ. Η φενερ εν τω μεταξύ εννοείται πως είχε παίχτες με προσωπική φάση... δλδ ο Baldwin τι είναι? Ο McCollum? O Guduric? O Hayes-Davis?
Κριτική στις μεταγραφικές επιλογές του Μπαρτζώκα δεν χρειάζεται να γίνει για τους παίχτες που πήρε, αλλά και για τους παιχτες που ΔΕΝ πήρε.
2. Αν διαβάσεις τη δεύτερη παράγραφο του nicolaasteri, θα δεις πού κολλάει. Είπε (κάνοντας σωστή διαπίστωση) πως πολλοί οπαδοί του Ολυμπιακού παραπονιούνται που η ομάδα τους δεν έχει παίκτη να κάνει τη μπάλα κομπολόι κλπ. κλπ. Εκεί απάντησα εγώ, και είπα ότι και ο ΠΑΟ που είχε τέτοιον παίκτη δεν έκανε τίποτα περισσότερο, ίσα-ίσα που έχασε και το πρωτάθλημα με πλεονέκτημα. Ο παίκτης με προσωπική φάση δεν σημαίνει αυτομάτως και επιτυχία.
3. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, κριτική σε προπονητή για παίκτες που ΔΕΝ πήρε, μού ακούγεται σαν ...κοτσάνα. Αντικειμενικά δεν έχουμε διαθέσιμα όλα τα στοιχεία για κάτι τέτοιο.
Συγγνώμη για το οφ-τόπικ. Σταματάω εδώ.
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
Απαίτησα? Πραγματικά είσαι το κάτι άλλο. Πες το χίλιες φορές, δεν αλλάζει κάτι.nikolas_asteri έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 9:49 pmΆρα δηλαδή μιλούσε για κάτι άλλο, και του ζήτησες τη γνώμη του σε κάτι παραπλήσιο ώστε να μπορέσεις να αξιολογήσεις την γνώμη του για το προηγούμενο θέμα. Μάλιστα. Τεσπα, δεν θέλω να το συνεχίσω άλλο. Αν δεν βλέπεις πως απαιτείς την άλλη μεριά ώστε να πεις πως ο συνομιλητής "αξίζει" δεν μπορώ να κάνω κάτι. Καλή καρδιά. Πάντως τη επόμενη φορά θα το ξαναπώmanhac έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 9:36 pm
Δεν αναφέρομαι σε γκρίνια ούτε σε κριτική, αλλά σε απαξίωση δεν ξέρω γιατί συνεχίζεις να το διαστρεβλώνεις.
Σήμερα είδες πάλι ότι ζητάω κάθε φορά που "γκρινιάζουν" για Μπαρτζώκα και αφους να αναφέρεται και κάτι θετικό, ενώ αυτό που απλά ζήτησα είναι να διαπιστώσεις μόνος σου ότι όσοι τους απαξιώνουν δυσκολεύονται να δουν κάτι θετικό και είναι σχεδόν εμμονικοί.![]()
-
BillyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Συγγνώμη, αλλά το αν θα αμφισβητεί κάποιος ή όχι την ανωτερότητα του Μπαρτζώκα είναι κάτι που δε θα το αποφασίσεις εσύ. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την άποψη του, είτε συμφωνείς μαζί της είτε όχι.RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 9:28 pmΟ Μπαρτζώκας είτε με Σλούκα είτε χωρίς φάιναλ φορ πάει. Και ο Σλούκας είναι λίγος για τέτοιο ρόλο αν τον αφήσεις να ηγηθεί. Γι'αυτό πήρε τον Ναν ο παο.
-
JohnnyPao

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Bogdan Bogdanovic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
4
Ο λίγος Σλουκας έριξε μια 30αρα σε τελικό γιουρολιγκ και μια 25αρα σε 5ο τελικό Α1 απέναντι σας, πήρε τα 2 κύπελλα και τα 2 mvp σπίτι του και έφυγε. Ο Γκος κάνει για πιο πολλά φαντάζομαι? Το ίδιο λέμε πάντως, πως είτε με είτε χωρίς παίχτη σαν τον Σλουκα, ο Μπαρτζώκας μπορεί να φτάσει φαιναλ 4, το θέμα είναι ότι όπως φαίνεται δεν μπορεί να το σηκώσει χωρίς τέτοιον παίχτη. Τις 2 χρονιές με Σλουκα στην ομάδα χάσατε και τα δύο ματς για 1 (Ε-Ν-Α) σουτ και μάλιστα τότε είχατε πολύ μικρότερο μπατζετ. Τις επόμενες 2 χρονιές ούτε που μπήκατε στο γήπεδο απέναντι σε Μονακο και Ρεαλ. Ας μην μείνουμε όμως στο κομμάτι Σλουκας, δεν έχει νόημα, έστω ότι αυτός είναι λίγος. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θέλετε παίχτη με τέτοια χαρακτηριστικά, pull up σουτ, δημιουργία, clutch στοιχεία, κλπ. Καλά για τους περσινους τελικούς δεν θα απαντήσω αλλά αν θες ξαναβαλε να δεις τον 2ο τελικό. Εσύ στο μεταξύ δεν είσαι αυτός που έλεγες τον Ataman ταβερνιαρη πριν το ευρωμπασκετ και ότι η Τουρκία θα πατωσει εξαιτίας του?RedEmperor έγραψε: ↑Τετ Σεπ 24, 2025 9:28 pmΟ Μπαρτζώκας είτε με Σλούκα είτε χωρίς φάιναλ φορ πάει. Και ο Σλούκας είναι λίγος για τέτοιο ρόλο αν τον αφήσεις να ηγηθεί. Γι'αυτό πήρε τον Ναν ο παο.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο