Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 28, 2025 7:26 pm

Χρειάζεσαι VPN μόνο για να κάνεις τη συνδρομή, ή πρέπει να το έχεις ενεργοποιημένο και για να παρακολουθείς τα παιχνίδια;

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Σεπ 28, 2025 7:33 pm

Conan1982 έγραψε:
kein έγραψε:
Κυρ Σεπ 28, 2025 6:55 pm
Με την Βουλγαρία αξίζει το ρίσκο η θα μπλέξω ; Λέω να βάλω το ελληνικό με έκπτωση 15% που παίζει τώρα και βγαίνει 76,5 τελική τιμή
Εσύ ξέρεις για το ρίσκο, το ρίσκο είναι να το βάλεις και να χρειάζεσαι να συνδέεσαι με VPN ή να αγοράσεις μετά την ελληνική συνδρομή χωρίς έκπτωση και να χάσεις έται και τα 28 ευρώ, αλλά οι αναφορές από άλλους που το έχουν κάνει λένε ότι στην Βουλγαρία δεν φαίνεται να τους εμφανίζει τέτοιο περιορισμό άπαξ και κάνεις την εγγραφή.

Πάντως για να βάλουν ελληνική περιγραφή και όχι τούρκικη το ξέρουν οτι οι Ελληνες κάνουν την συνδρομή. βάλτε μια χαμηλότερη συνδρομή ρε παιδιά να βγούμε όλοι κερδισμένοι.
Ναι ρε σύ αυτό είναι το ζουμίτης υπόθεσης. Βαλτε το ένα πενηντάρικο να τα δώσει ο κόσμος πιο άνετα. Win win κατάσταση. Αντί να τρέχουν σε στριμ που κολλάνε όλη την ώρα. Εγώ είχα νόβα πακέτο με σταθερό και Ίντερνετ αλλά την πέταξα γιατί είναι μεγάλα λαμόγια. Και δεν θέλω να τα δώσω εκεί. Καλύτερα να τα δώσω σε κανένα Eurosport ή ότι άλλο υπάρχει. Μάλλον θα πάρω το ελληνικό με 76,5 ευρώ, ελπίζω να μην έχει τους σπορτκαστερς της νόβα γιατί δεν τη παλεύω !!!

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Κυρ Σεπ 28, 2025 8:05 pm

kein έγραψε:
Κυρ Σεπ 28, 2025 7:33 pm
Conan1982 έγραψε:

Εσύ ξέρεις για το ρίσκο, το ρίσκο είναι να το βάλεις και να χρειάζεσαι να συνδέεσαι με VPN ή να αγοράσεις μετά την ελληνική συνδρομή χωρίς έκπτωση και να χάσεις έται και τα 28 ευρώ, αλλά οι αναφορές από άλλους που το έχουν κάνει λένε ότι στην Βουλγαρία δεν φαίνεται να τους εμφανίζει τέτοιο περιορισμό άπαξ και κάνεις την εγγραφή.

Πάντως για να βάλουν ελληνική περιγραφή και όχι τούρκικη το ξέρουν οτι οι Ελληνες κάνουν την συνδρομή. βάλτε μια χαμηλότερη συνδρομή ρε παιδιά να βγούμε όλοι κερδισμένοι.
Ναι ρε σύ αυτό είναι το ζουμίτης υπόθεσης. Βαλτε το ένα πενηντάρικο να τα δώσει ο κόσμος πιο άνετα. Win win κατάσταση. Αντί να τρέχουν σε στριμ που κολλάνε όλη την ώρα. Εγώ είχα νόβα πακέτο με σταθερό και Ίντερνετ αλλά την πέταξα γιατί είναι μεγάλα λαμόγια. Και δεν θέλω να τα δώσω εκεί. Καλύτερα να τα δώσω σε κανένα Eurosport ή ότι άλλο υπάρχει. Μάλλον θα πάρω το ελληνικό με 76,5 ευρώ, ελπίζω να μην έχει τους σπορτκαστερς της νόβα γιατί δεν τη παλεύω !!!
Ανεξάρτητα από τη χώρα μέσω της οποίας επιλέγεις να αγοράσεις το πακέτο, οι περιγραφές γίνονται πάντα στα αγγλικά. Το ερώτημα μου είναι (το έθεσα και πιο πάνω) αν χρειάζεται να έχεις ενεργοποιημένο το VPN και όταν βλέπεις τους αγώνες. Παλαιότερα ξέρω ότι δε χρειαζόταν, αλλά δεν ξέρω αν αυτό έχει αλλάξει.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SF
Αγαπημένος παίκτης: Magic
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κυρ Σεπ 28, 2025 8:09 pm

Οι ξένοι σχολιαστές της γιουρολιγκ τιβι ειναι κλασεις ανώτεροι από κάθε Έλληνα.

Και έχουν και μεγαλο Τζο Αρλαουκας

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Κυρ Σεπ 28, 2025 8:18 pm

αυτο με το να θες vpn για να βλεπεις πρεπει να ειναι παρανομο παντως..δηλαδη αν εισαι τουρκος και ταξιδεψεις στην ελλαδα γιατι να μην μπορεις να δεις κατι που πληρωσες?ακομα και το νετφλιξ δεν σε κοβει,να σε κοβει η ευρωλιγκα χλωμο..

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Κυρ Σεπ 28, 2025 8:48 pm

Δεν υπάρχει πρόβλημα οπουδήποτε στον κόσμο κι αν βρίσκεσαι

Εγώ βλέπω κανονικά euroleague tv στη Βενεζουέλα, τους είχα ρωτήσει και μέσω support

Το μόνο που μου είχαν γράψει ήταν να μην έχεις vpn . Ότι και καλά με vpn δεν θα δούλευε καθόλου ούτε από browser ούτε από app

Κατά τα άλλα κανονικά βλέπεις το περιεχόμενο

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Κυρ Σεπ 28, 2025 9:07 pm

Να θυμίσω παλιά που είχαμε geo restrictions για τους αγώνες στην Ελλάδα και μπαίναμε με vpn άλλης χώρα για να δούμε Ολυμπιακό-Παναθηναικο λόγο nova,cosmote δεν θυμάμαι πια.

Το ίδιο πάει να γίνει από την ανάποδη για κάποιον λόγο φέτος στις νέες τουρκικές συνδρομές, πιθανή αιτία βρίσκω να λένε για μια εταιρεία που πήρε τα δικαιώματα στην μεση Ανατολή και Τουρκία, τώρα πως χάνουν από χώρες που δεν έχουν το πακέτο τους ούτως ή άλλως δεν ξέρω.
Σε όσους ανανεώθηκε η συνδρομή μας μάλλον δεν έχουμε πρόβλημα.

Επίσης από πέρυσι καποια στιγμή μπήκε και ελληνικός εκφωνητής, καμία σχέση βέβαια με τις περιγραφές που έχουμε συνηθίσει.

Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Κυρ Σεπ 28, 2025 9:18 pm

Δεν μαρεσε ο Έλληνας

Οι άλλοι έχουν παλμό βρε αδερφέ

Σαν να βλέπεις στο νησί πρεμιερ λιγκ ενα πραμα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
berry

Honorary
Reactions:

Κυρ Σεπ 28, 2025 10:31 pm

Έχω πολλα χρονια γιουρολιγκ τιβι

Και αν και πλέον έχω και μέσω κοσμοτε/νόβα δεν την κόβω.

Έχω και φίλους που κανουν το ίδιο.

Με λίγα λόγια αξίζει από πολλές απόψεις.
Βλέπεις και αλλα παιχνιδια , ρετρό κλπ γενικά μη τα λυπάστε. Δεν ειναι τόσο πολλα .

Και ανεβαίνει πολυ το φαν του γουοτς

Opaaaaa

Kalimera Kalispera Kalinichta

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Κυρ Σεπ 28, 2025 10:36 pm

Ειναι θεμα αρχης :D

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Κυρ Σεπ 28, 2025 10:44 pm

ο στεφανου ηταν εκφωνητης τουλαχιστον με ρεαλ..μετα φ4 το ειδα απο νοβα.ο αρλαουσκας παντως ειναι φοβερος.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Τρί Σεπ 30, 2025 9:29 am

Conan1982 έγραψε:
kein έγραψε:
Κυρ Σεπ 28, 2025 6:55 pm
Με την Βουλγαρία αξίζει το ρίσκο η θα μπλέξω ; Λέω να βάλω το ελληνικό με έκπτωση 15% που παίζει τώρα και βγαίνει 76,5 τελική τιμή

Έβαλα τον ένα μήνα στο βουλγάρικο , πιο πολύ για να τεστάρω αν θα υπάρξει πρόβλημα ή θα χρειαστεί VPN στην τηλεθέαση. Αν πάνε όλα καλά θα κάνω upgrade στο ετήσιο. Αν όχι θα παρω με 76,5 € το ελληνικό ετήσιο ή το eurosport.

Για όποιον θέλει να κάνει συνδρομή Βουλγαρίας η ευκολότερη λύση (5 λεπτά δουλειά) είναι να βάλλεις το δωρεάν addon της Tunnelbear ή και το desktop, που σου δίνει 2gb δωρεάν και να κάνεις άπλα την πληρωμή με την κάρτα ή το paypal, εγω έβαλα και ταχυδρομικό κωδικό από Βουλγαρία (και καλά !) και όλα κύλησαν, ζάχαρη. Δεν χρειάστηκε καν να φτιάξω λογαριασμό με vpn Βουλγαρίας ! Έναν που ειχα φτιάξει πέρσι αλλά δεν χρειάστηκε έβαλα και πηρε την συνδρομή χωρίς κανένα θέμα. Η Ετήσια στο βουλγάρικο είναι 32,99 αλλά με τον κωδικό : YOUTUBE15 πάει στα 27,20 - ο κωδικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συνδρομή, ανεξάρτητου χώρας.

Αν κάποιος θέλει πληροφορίες να μου στείλει π.μ.

https://i.ibb.co/wZ6TpmRt/2025-09-30-9-15-59.png

[το λινκ ειναι η εικονα απο την συνδρομή, δεν μπορω να το κανω να φαινεταιμ παντα με δυσκολευει το φορουμ σε αυτο το θεμα :hammer: ή είμαι εντελως άχρηστος, μάλλον το δεύτερο )

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
mixalisgate7

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Michael Jordan

Τρί Σεπ 30, 2025 12:58 pm

Για όποιον θέλει promo code, χρησιμοποίησα αυτό για το 15% και λειτουργεί. Για τα υπόλοιπα δεν παίρνω όρκο.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Τρί Σεπ 30, 2025 3:39 pm

Επειδή την έχω πατήσει που πάω να συνδεθώ στην τηλεόραση και μου πατάει αυτό το σπαστικό που πρέπει να μπεις από κινητό η υπολογιστή και τρώω πόση ώρα, δείτε από πιο πριν.
Ενώ είχα συνδεθεί πριν μερικές μέρες να το τεστάρω σήμερα μπήκα μέσα και μου ζητούσε τα κλασικά να κάνω login από browser και να βάλω Pin η να σκανάρω το QR.
Δεν μπορώ να καταλάβω που εξυπηρετεί όλη αυτή η ταλαιπωρία αντί να συνδεόμαστε απευθείας με username και κωδικό αλλά αν σκοπεύεται να την ανοιξετε όταν ξεκινάει ο αγώνας κάντε το από πιο νωρίς.

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:

Τρί Σεπ 30, 2025 3:56 pm

Conan1982 έγραψε:
Τρί Σεπ 30, 2025 3:39 pm
Δεν μπορώ να καταλάβω που εξυπηρετεί όλη αυτή η ταλαιπωρία αντί να συνδεόμαστε απευθείας με username και κωδικό
Α α, το ξέρω! Κυρία, κυρία, να πω;

1. Ποιος θέλει να γράφει email και κωδικό με το τηλεκοντρόλ; Με το QR απλώς ανοίγεις το κινητό σου, που μπορεί να είσαι ήδη συνδεδεμένος και ξεμπερδεύεις.

2. Δεν βάζεις τον κωδικό σου σε μια τηλεόραση που δεν έχεις ιδέα αν το λειτουργικό είναι ασφαλές.

3. Αν έχεις ενεργό 2FA (SMS, authenticator, fingerprint κλπ), αυτό ήδη τρέχει στο κινητό σου, οπότε το παίρνεις έτοιμο.

4. Ο browser στην TV μπορεί να είναι και καμία μλκία που μπορεί πιο εύκολα να γίνει spoof. Στο κινητό/υπολογιστή είσαι πιο συνηθισμένος στο να βλέπεις αν είναι ασφαλής η σύνδεση (το πράσινο λουκετάκι δίπλα στο url).

5. Το QR ή το PIN είναι ένα προσωρινό "εισιτήριο". Σκανάροντάς το λες "ο Κόναν που ήδη είναι συνδεδεμένος στο κινητό θέλει να ανοίξει session και στην TV". Άρα το τηλέφωνο απλά μεταφέρει τη σύνδεση στην άλλη συσκευή.

6. Υπάρχει μία γενική κίνηση για να φύγουμε εντελώς από passwords και να πάμε σε κλειδιά που κρατά η συσκευή σου (passkeys πχ). Το QR login είναι ένα πρακτικό ενδιάμεσο βήμα προς τα εκεί.

Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Euroleague 2025-2026”