Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)
Συντονιστής: Captains
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Θλάση είναι στην ουσίαbig_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:46 pmΑιμάτωμσ στον γλουτιαιο μηρό?
Εντάξει, ας τη σχολιάσει ο Christofis τη..."διάγνωση "![]()
- montechristo

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
5
Γιατρός δεν είμαι, αλλά "γλουτιαίος μηρός" δεν υφίσταται. Γλουτιαίος μυς, ναι.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:42 pmΑιμάτωμα στο γλουτιαίο μηρό λένε. Αν ήταν μέση νομίζω δε θα έβγαζαν τόσο ακριβές χρονοδιάγραμμα εξαρχής. Βέβαια ήδη έχουν ξεκινήσει τα "μέση είναι αλλά δε το λένε για να μη φάνε κράξιμο".
"Επιτυχία είναι να πηγαίνεις από αποτυχία σε αποτυχία χωρίς να χάνεις τον ενθουσιασμό σου"
- Conan1982

- Reactions:
- Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Αν θέλετε διαφωτείστε μας και για που βρίσκεται αυτός ο μυς, στον γλουτό ή στους μηρούς;big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:46 pmΑιμάτωμσ στον γλουτιαιο μηρό?
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Αν το καταλαβαίνω σωστά εννοούν ψηλά στον οπίσθιο μηριαίο.montechristo έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:49 pmΓιατρός δεν είμαι, αλλά "γλουτιαίος μηρός" δεν υφίσταται. Γλουτιαίος μυς, ναι.Stam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:42 pmΑιμάτωμα στο γλουτιαίο μηρό λένε. Αν ήταν μέση νομίζω δε θα έβγαζαν τόσο ακριβές χρονοδιάγραμμα εξαρχής. Βέβαια ήδη έχουν ξεκινήσει τα "μέση είναι αλλά δε το λένε για να μη φάνε κράξιμο".
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Stam Tziant την Πέμ Οκτ 09, 2025 12:57 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
α θλάση στον γλουτιαιο...οκStam Tziant έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:48 pmΘλάση είναι στην ουσίαbig_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:46 pmΑιμάτωμσ στον γλουτιαιο μηρό?
Το γλουτιαιος μέρος νόμισα ότι το αντέγραψες από ρεπορτάζ,σορρυ αν φάνηκε να ειρωνεύομαι λεγόμενα σ
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Όχι το αντέγραψα ξεκάθαρα από ρεπορτάζbig_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:58 pmα θλάση στον γλουτιαιο...οκ
Το γλουτιαιος μέρος νόμισα ότι το αντέγραψες από ρεπορτάζ,σορρυ αν φάνηκε να ειρωνεύομαι λεγόμενα σ
Σιγά μη το σκεφτόμουν μόνος μου
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Ο γλουτιαιος μυς?Conan1982 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:51 pmΑν θέλετε διαφωτείστε μας και για που βρίσκεται αυτός ο μυς, στον γλουτό ή στους μηρούς;big_lebowski έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 09, 2025 12:46 pmΑιμάτωμσ στον γλουτιαιο μηρό?
Να ρωτήσεις τη σοφία βεργκαρα
-
Stam Tziant

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- big_lebowski

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- steph.larry

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG, PF
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
Βασικά αυτό, δεν ξέρω πόσο πιο ξεκάθαρα θα μας πει η μοίρα, ο θεός, οι θεοί γενικότερα, το σύμπαν, όπου πιστεύει ο κάθενας τελοσπάντων, ότι "ρε Ολυμπιακέ, πάρε έναν μαμιά παίχτη στα γκαρντ που να ΜΗΝ τραυματίζεται και να μπορεί να κουβαλήσει" την καταδική μου μέσα!
Αλλά δε μασάμε εμείς, έχουμε καλό μεν αλλά ιστορικά γυάλινο δε ντιλικίνα και μακκίσαρο για την ποικιλία. Τουλάχιστον το απόλυτο ξεβράκωμα του σχεδιασμού έρχεται νωρίς μέσα στη σεζόν και έχουμε χρόνο ακόμα για ουσιαστική ενίσχυση με τα κοψίματα του ΝBA μπροστά μας.
Τώρα κατά πάσα πιθανότητα χάνουμε το πλεονέκτημα έδρας στην Α1, αφού πάμε να παίξουμε τον ΠΑΟ χωρίς Γουόκαπ, και μάλλον χωρίς Φουρνιέ και Χολ μέσα στο ΣΕΦ. Δηλάδη στο 2ο γύρο θα έπρεπε κι αυτοί κατα αντιστοιχία να παίξουν χωρίς 2 εκ των Σλουκα/Ναν/Γκραντ/Σορτς και χωρίς Χολμς ας πουμε για να πούμε ότι θα ήταν παρόμοια τα προγνωστικά.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο