Ολυμπιακός - Αγωνιστικά 2025-2026 (Α1 ΕΣΑΚΕ, Κύπελλο, Φιλικά, Toυρνουά)

Συντονιστής: Captains

Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Κυρ Οκτ 19, 2025 11:20 pm

shaq7 έγραψε:
Κυρ Οκτ 19, 2025 8:42 pm
Δεν εχω καμια κακεντρεχεια με τον μπαρτζωκα..να φερει γκαρντ της προκοπης να το σηκωσει και να μεινει και αλλα 5 χρονια..αλλα οσο βλεπω οτι δεν αλλαζει τα κουλα του τοσο περισσοτερο θα θελω να φυγει..Δεν ειμαι μπαρτζωκιακος αλλα ολυμπιακος.Δεν με εκφραζει κιολας να πηγαινω στο φ4 για την συμμετοχη..αρκετοι την βρισκουν με αυτο ,παω πασο.

δηλαδη εσυ μου λες οτι ο μπαρτζωκας ειχε τραυματιες αλλα ο σπανουλης χωρις τζειμς επειδη πλακωθηκε με καποιον..χωρις ταις ,με απληρωτη την ομαδα που βγαιναν αρθρα οτι ολοι θελουν να φυγουν ολα κομπλε.. Εντωμεταξυ ο σπανουλης δεν εφτιαξε καν την ομαδα..Οπου εχει παει εχει κανει θαυματα..Και οχι και να χασει ο σπανουλης σε μας δεν θα τον καψουμε στην πυρα οπως και του μπαρτζωκα του εχουμε δωσει 5 χρονια τα παντα..ετσι θα κανουμε και με αυτον.

Τεσπα δεν εχει νοημα να συζηταμε για του χρονου και τι θα γινει αφου ξανα αποτυχει ο μπαρτζωκας με τον ιδιο τροπο..το θεμα ειναι καποιος να τον ξυπνησει να δει οτι με λι νιλικα και γουοκαπ θα παει ακομα χειροτερα απο περσι..δεν ειναι αναγκη να το ζησουμε ολο αυτο ξανα.Ας το παρουν οι αφοι πανω τους.
Πώς να τον ξυπνήσει; Οταν θεωρεί οτι τις ασίστ του playmaker θα τις βγάζει ο Ward που είναι τριάρι, ο Ντόρσει που πάει να τον μετατρέψει Ναν ενώ δεν έχει playmaking, ή το σύστημα, με ποια λογική θα πάει να πάρει pg σαν αυτόν που θέλουμε;

Εμένα μου θυμίζει την χρονιά που πίστευε ότι τις ασίστ του Σλούκα θα τις βγάζει ο Γκος. Δεν τον νοιάζει που ο Ντιλικινά δεν βλέπει γήπεδο, δεν το καταλαβαίνεις;

Δεν θεωρεί βασικό ο 2ος άσος του να δημιουργεί. Αυτό είναι φανερό πλέον από τις επιλογές και από τον τρόπο που παίζει η ομάδα.

kraftf

junior
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Προειδοποιήσεις: 2

Κυρ Οκτ 19, 2025 11:35 pm

Στηβ Κερ έγραψε:
Κυρ Οκτ 19, 2025 5:58 pm

Ουοκαπ Γκος Βιλντοζα ….δεν το λες ξεβράκωτος στα αγγούρια για ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ.Το να θεωρούμε οτι στο φ4 ευθύνη του προπονητή οτι οι δυο βασικοί ήταν τραυματίες το θεωρώ εμπάθεια .Εγω λέω οτι ΜΠΟΡΕΙ να χρειαστούμε Γκαρντ .Αλλα το τι χρειάζεται κάθε φορά μια ομάδα αλλάζει .ΟΤΑΝ έχεις αυτά τα δυάρια Τάιλερ Φουρνιε που ΠΡΕΠΕΙ να παίζουν για να ειναι καλοί και μαζί με τον Γουορντ έχουν πάρει κομμάτι δημιουργίας που ΔΕΝ περιμέναμε ΜΗΠΩΣ ο άσσος επειδή δεν εχεις κ τεσσάρι ογκόλιθο κ τον σημαδεύουν μαζί με τα δυάρια στην αμυνα ειναι πιο σημαντικό να έχει μέγεθος κ αθλητικοτητα η θα βάλουμε τον Γουορντ να μαρκάρει 4 θέσεις ταυτόχρονα ?
Επίσης να έχουμε κριτήριο παιχνιδι με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο κ Εφες στο σεφ που κρίθηκε στο σουτ κ έλειπαν ΤΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ Γκαρντ δεν το λες και ακριβές δείγμα. ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΜΟΝΟ.Και θεωρώ λίγο εύκολο να ζητάμε μεγάλο Γκαρντ οταν η αγορά δίνει δύσκολα απλά καλό.
Εμπάθεια! Αυτό ακριβώς.
Τώρα τα λοιπά που λες για άμυνα στον άσο, λεπτομέρειες ακούγονται στα αυτιά των περισσότερων. Άλλωστε η άμυνα είναι θέμα διάθεσης που λένε και πολλοί!!!
Άμα δεν πάρει το Μαραντόνα στον άσο, δε βλέπει κούπα ο Ολυμπιακός!!!
Βολεύει πάντα να διαβάζουμε τα παιχνίδια όπως μας βολεύει αναλόγως του αφηγήματος που θέλουμε να εξυπηρετήσουμε. Βγάλαμε συμπεράσματα μετά από 5 ματς στην Ευρωλίγκα σε χρονιά που έχει 38 ματς. Με offensive rating σχεδόν 120, έχοντας ταυτόχρονες απουσίες στην ίδια κομβική θέση. Με πρόγραμμα σαφώς δύσκολο με 2 διαβολοβδομάδες που παίξαμε Τρίτη Πέμπτη και την προηγούμενη βδομάδα Παρασκευή και Κυριακή ντέρμπυ. Πραγματικά είναι να τρελαίνεται κανείς με αυτά που γράφονται!!!
Φαντάσου τι θα λένε οι αντίστοιχοι της Φενερ μετά από τέτοιες ήττες που έχει υποστεί. Υποθέτω βεβαια ότι σε τέτοια ένταση δεν υπάρχουν αντίστοιχα φαινόμενα.

kraftf

junior
Reactions:

Κυρ Οκτ 19, 2025 11:37 pm

Dimmitz έγραψε:
shaq7 έγραψε:
Κυρ Οκτ 19, 2025 8:42 pm
Δεν εχω καμια κακεντρεχεια με τον μπαρτζωκα..να φερει γκαρντ της προκοπης να το σηκωσει και να μεινει και αλλα 5 χρονια..αλλα οσο βλεπω οτι δεν αλλαζει τα κουλα του τοσο περισσοτερο θα θελω να φυγει..Δεν ειμαι μπαρτζωκιακος αλλα ολυμπιακος.Δεν με εκφραζει κιολας να πηγαινω στο φ4 για την συμμετοχη..αρκετοι την βρισκουν με αυτο ,παω πασο.

δηλαδη εσυ μου λες οτι ο μπαρτζωκας ειχε τραυματιες αλλα ο σπανουλης χωρις τζειμς επειδη πλακωθηκε με καποιον..χωρις ταις ,με απληρωτη την ομαδα που βγαιναν αρθρα οτι ολοι θελουν να φυγουν ολα κομπλε.. Εντωμεταξυ ο σπανουλης δεν εφτιαξε καν την ομαδα..Οπου εχει παει εχει κανει θαυματα..Και οχι και να χασει ο σπανουλης σε μας δεν θα τον καψουμε στην πυρα οπως και του μπαρτζωκα του εχουμε δωσει 5 χρονια τα παντα..ετσι θα κανουμε και με αυτον.

Τεσπα δεν εχει νοημα να συζηταμε για του χρονου και τι θα γινει αφου ξανα αποτυχει ο μπαρτζωκας με τον ιδιο τροπο..το θεμα ειναι καποιος να τον ξυπνησει να δει οτι με λι νιλικα και γουοκαπ θα παει ακομα χειροτερα απο περσι..δεν ειναι αναγκη να το ζησουμε ολο αυτο ξανα.Ας το παρουν οι αφοι πανω τους.
Πώς να τον ξυπνήσει; Οταν θεωρεί οτι τις ασίστ του playmaker θα τις βγάζει ο Ward που είναι τριάρι, ο Ντόρσει που πάει να τον μετατρέψει Ναν ενώ δεν έχει playmaking, ή το σύστημα, με ποια λογική θα πάει να πάρει pg σαν αυτόν που θέλουμε;

Εμένα μου θυμίζει την χρονιά που πίστευε ότι τις ασίστ του Σλούκα θα τις βγάζει ο Γκος. Δεν τον νοιάζει που ο Ντιλικινά δεν βλέπει γήπεδο, δεν το καταλαβαίνεις;

Δεν θεωρεί βασικό ο 2ος άσος του να δημιουργεί. Αυτό είναι φανερό πλέον από τις επιλογές και από τον τρόπο που παίζει η ομάδα.
Δηλαδή με ποιο ακριβώς τρόπο παίζει η ομάδα? Όπως έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια? Βλέπεις εμμονή στο σύστημα? Πως ακριβώς δημιουργούν οι Ντορσευ και Γουορντ? Μέσα από motion? Για ψάχτο λίγο.

Άβαταρ μέλους
Knoxville

a1greece
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: B
Αγαπημένη ομάδα: Detroit-Pistons

Κυρ Οκτ 19, 2025 11:56 pm

Dimmitz έγραψε:

Εικόνα

Το σκορ του Σλούκα θα έδινε ο Γκος... Τις ασσίστ θα τις έδινε ο Σίκμα(ς).

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Δευ Οκτ 20, 2025 12:01 am

Rivers15 έγραψε:
Κυρ Οκτ 19, 2025 10:52 pm
Coach Periklis έγραψε:
Κυρ Οκτ 19, 2025 9:05 pm

Υπάρχουν δυο σενάρια όταν αλλάζεις μια τόσο μεγάλη σελίδα

Είτε θα πας σε κατι καταξιωμένο είτε θα χτίσεις εσύ τον επόμενο μεγάλο προπονητή

Και τα δύο ενέχουν ρίσκο

Θα προτιμούσα να ρισκάρω με Σπανούλη

και αν δεν λειτουργήσει ουδείς αναντικατάστατος, μακριά από εμάς τα cult following όπως συμβαίνει με Μπαρτζώκα από κάποιους
Προσωπικα ειμαι γενικα αντιθετος με τις αλλαγες προπονητων καθε τρεις κ λιγο, που ειναι ελληνικη πατεντα. Το να βαλεις εναν προπονητη κ να τον εχεις 10 χρονια ειναι υγεια για τον οργανισμο. Ειδικα οταν ενας προπονητης εχει δειξει εργο γενικοτερα.
Το να αλλαξεις προπονητη θα το κανεις για δυο λογους:
Α) Ειτε γιατι θες να αλλαξεις γενικοτερη φιλοσοφια (μπατζετ, αγωνιστικη κλπ) ή
Β) Γιατι θεωρεις οτι ο επομενος θα σε παει ενα επιπεδο παραπανω.
Το να αλλαξει προπονητη τωρα ο Ολυμπιακος για το Α) το γνωριζει καλυτερα η διοικηση. Για να αλλαξει προπονητη για το Β) αντε να το καταλαβω αλλα αν το κανεις η λογικη λεει πως θα πρεπει να πας να παρεις εναν προπονητη που εχει την τεχνογνωσια στο να κερδιζει ευρωλιγκες (καθως μονο αυτο δεν εχει πετυχει ο Μπαρτζωκας στη δευτερη θητεια του). Το να πας να παρεις καποιον που δεν το εχει πετυχει ποτε ή εχει παρει 1 σε 15 χρονια δεν δειχνει πως θα σε βοηθησει να πετυχεις το στοχο σου.
Οποτε η λογικη λεει πως η επιλογη Σπανουλη τη δεδομενη στιγμη δεν εχει καποια λογικη. Και διακινδυνευεις να καψεις και τον Σπανουλη σε πρωιμο σταδιο.
Μα δεν λέμε να αλλάξει τώρα προπονητή σύντομα

Προσωπική άποψη ότι αν και φέτος δούμε μια από τα ίδια δεν χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο πείραμα για 6ο χρόνο περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα

Καταλαβαίνω ότι δεν είμαι και κανένας σοβαρός μπασκετικός αλλά δεν μπορώ να δω πως θα γίνει το κάτι παραπάνω με Λι Ντιλικινα .....

Για το θέμα των Φ4 δεν θα πω κάτι για την ομάδα που έχασε από Εφές προφανώς

Αλλά στο Κάουνας με Ρεάλ και με Μονακό στο Άμπου Ντάμπι χάσαμε με κατεβασμένα χέρια . Στο πρώτο στο τελείωμα του αγώνα και στο άλλο καθόλη τη διάρκεια του

Με Ρεάλ Βερολίνο οκ με πολύ κατεβασμένα χέρια χάσαμε αλλά τι να πεις κι εκεί

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Οκτ 20, 2025 4:09 am

Knoxville έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Εικόνα

αφου ελυνε 2-3 εξισωσεις ετσι για ζεσταμα :welcome:

kraftf

junior
Reactions:

Δευ Οκτ 20, 2025 4:51 am

Coach Periklis έγραψε:
Δευ Οκτ 20, 2025 12:01 am

Μα δεν λέμε να αλλάξει τώρα προπονητή σύντομα

Προσωπική άποψη ότι αν και φέτος δούμε μια από τα ίδια δεν χρειάζεται να κάνουμε το ίδιο πείραμα για 6ο χρόνο περιμένοντας διαφορετικό αποτέλεσμα

Καταλαβαίνω ότι δεν είμαι και κανένας σοβαρός μπασκετικός αλλά δεν μπορώ να δω πως θα γίνει το κάτι παραπάνω με Λι Ντιλικινα .....

Για το θέμα των Φ4 δεν θα πω κάτι για την ομάδα που έχασε από Εφές προφανώς

Αλλά στο Κάουνας με Ρεάλ και με Μονακό στο Άμπου Ντάμπι χάσαμε με κατεβασμένα χέρια . Στο πρώτο στο τελείωμα του αγώνα και στο άλλο καθόλη τη διάρκεια του

Με Ρεάλ Βερολίνο οκ με πολύ κατεβασμένα χέρια χάσαμε αλλά τι να πεις κι εκεί
Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Λι είναι μέρος του σχεδιασμού του Μπαρτζώκα? Του έγινε μια ερώτηση από δημοσιογράφο για το Λι έχω την εντύπωση στον αγώνα με Μαρούσι στον οποίο έπαιξε καλά ο Λι σαν 2αρι, για το πως τον βλέπει στη φυσική του θέση. Απάντησε μειδιώντας ότι σε αυτή τη θέση έχει πάρα πολλούς παίκτες αφήνοντας να εννοηθεί ανοικτά ότι είναι δύσκολο να τον υπολογίζει.
Το μόνο που χάσαμε με καταβασμένα χέρια είναι με Μονακό το οποίο συνιστά και την μεγαλύτερη αποτυχία του Μπαρτζώκα στη 2η θητεία του.
Το να λες ότι έχασε με κατεβασμένα χέρια στο τέλος του αγώνα δε βγάζει και πολύ νόημα. Το ότι δεν είχε λύσεις στην άμυνα ζώνης να το καταλάβω. Τα κατεβασμένα χέρια πιο πολύ πάνε στους παίκτες που ορίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτά τα παιχνίδια, όπως έχει πει και ο "μεγάλος" Σλούκας , είναι πιο κατανοητό και αφορά συγκεκριμένα τον Σλούκα για εκείνο το παιχνίδι που δεν εμφανίστηκε.
Εννοείται πως αν δούμε μια από τα ίδια και φέτος ή και χειρότερα, η αλλαγή πορείας του χρόνου θα είναι αναπόφευκτη και επιβεβλημένη ανεξαρτήτως των αφηγημάτων και των πραγματικών αιτιών.

Άβαταρ μέλους
Conan1982

Site Admin
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Ja Morant, Luka Doncic
Mood:

Δευ Οκτ 20, 2025 8:50 am

kraftf έγραψε:
Δευ Οκτ 20, 2025 4:51 am

Δηλαδή πιστεύεις ότι ο Λι είναι μέρος του σχεδιασμού του Μπαρτζώκα? Του έγινε μια ερώτηση από δημοσιογράφο για το Λι έχω την εντύπωση στον αγώνα με Μαρούσι στον οποίο έπαιξε καλά ο Λι σαν 2αρι, για το πως τον βλέπει στη φυσική του θέση. Απάντησε μειδιώντας ότι σε αυτή τη θέση έχει πάρα πολλούς παίκτες αφήνοντας να εννοηθεί ανοικτά ότι είναι δύσκολο να τον υπολογίζει.
Το μόνο που χάσαμε με καταβασμένα χέρια είναι με Μονακό το οποίο συνιστά και την μεγαλύτερη αποτυχία του Μπαρτζώκα στη 2η θητεία του.
Το να λες ότι έχασε με κατεβασμένα χέρια στο τέλος του αγώνα δε βγάζει και πολύ νόημα. Το ότι δεν είχε λύσεις στην άμυνα ζώνης να το καταλάβω. Τα κατεβασμένα χέρια πιο πολύ πάνε στους παίκτες που ορίζουν σε πολύ μεγάλο ποσοστό αυτά τα παιχνίδια, όπως έχει πει και ο "μεγάλος" Σλούκας , είναι πιο κατανοητό και αφορά συγκεκριμένα τον Σλούκα για εκείνο το παιχνίδι που δεν εμφανίστηκε.
Εννοείται πως αν δούμε μια από τα ίδια και φέτος ή και χειρότερα, η αλλαγή πορείας του χρόνου θα είναι αναπόφευκτη και επιβεβλημένη ανεξαρτήτως των αφηγημάτων και των πραγματικών αιτιών.
Δεν ξέρω αν είναι πλέον, σίγουρα πάντως ήταν το καλοκαίρι όπου ο σχεδιασμός φαίνεται να ήταν Έβανς-Γουόκαπ στον 1, Ντόρσεϊ-Φουρνιέ στο 2 και ο Λι να βοηθάει και να καλύπτει την θέση του 2ου άσου όταν κάποιος έλειπε.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Οκτ 20, 2025 9:20 am

kraftf έγραψε:
Dimmitz έγραψε:

Δηλαδή με ποιο ακριβώς τρόπο παίζει η ομάδα? Όπως έπαιζε τα προηγούμενα χρόνια? Βλέπεις εμμονή στο σύστημα? Πως ακριβώς δημιουργούν οι Ντορσευ και Γουορντ? Μέσα από motion? Για ψάχτο λίγο.
Είναι αλήθεια ότι παίζουμε 70% pnr φέτος μέχρι στιγμής. Η απορία μου είναι γιατί να παίζει pnr ο Μτορσει που δεν είναι το δυνατό του σημείο και ο Ward να παίζει side pnr που είναι τριάρι και να μην το κάνει ένας κανονικός άσος αυτό.

Άβαταρ μέλους
big_lebowski

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μποντιρογκα
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star

Δευ Οκτ 20, 2025 9:59 am

Είναι δυνατόν να μην είναι στον σχεδιασμό παίκτης για τον οποίον πριν κάποιους μήνες δόθηκαν 550κ buyout και 2-2,5 εκ για 2,5 χρόνια?

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Δευ Οκτ 20, 2025 1:44 pm

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Οκτ 20, 2025 4:09 am
Knoxville έγραψε:

Εικόνα

αφου ελυνε 2-3 εξισωσεις ετσι για ζεσταμα :welcome:
Ο οποίος μετά από εμάς πρέπει να το έκοψε. Δεν βρίσκω καμία πληροφορία για καινούρια ομάδα.
Μιλάμε δεν πετυχαίνουμε γάιδαρο στα 3 μέτρα. Τα τελευταία 3 χρόνια πήραμε με μεταγραφή 3-4 παίκτες που μετά από εμάς αποσύρθηκαν :banghead: :banghead:

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Οκτ 20, 2025 1:56 pm

τον λι ο μπαρτζωκας για ασσο τον κρατησε..και περσι ασσος επαιζε..και σε δηλωσεις του εχει πει οτι ειναι σκορινγκ ποιντ γκαρντ..αλλα οτι ασσος ειναι η θεση του..και τον μακισικ 1-2 τον εχει πει που μοιαζουν αρκετα σαν παικτες.Και τωρα στην ουσια αυτο ειπε..οτι αν δεν καταφερει να παιξει ασσος δεν χωραει στο ροστερ..

Άβαταρ μέλους
coach blue

nba
Reactions:

Δευ Οκτ 20, 2025 2:19 pm

Dimmitz έγραψε:
Δευ Οκτ 20, 2025 9:20 am
kraftf έγραψε:

Είναι αλήθεια ότι παίζουμε 70% pnr φέτος μέχρι στιγμής. Η απορία μου είναι γιατί να παίζει pnr ο Μτορσει που δεν είναι το δυνατό του σημείο και ο Ward να παίζει side pnr που είναι τριάρι και να μην το κάνει ένας κανονικός άσος αυτό.
Γιατι οι ασσοι δεν εχουν σουτ οποτε ολα τα πικ τα παιζει η αμυνα απο κατω ;
Γιατι ουτε η πασα τους τρομαζει σε περιπτωση που μπουν προς τα μεσα για καποια κικ αουτ αν κλεισει επανω τους η αμυνα ;

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Δευ Οκτ 20, 2025 2:40 pm

το μονο πικ εν ρολ που παιζουμε ειναι του ντορσι και του γουορντ με τον χολ..δεν νομιζω οτι 7/10 επιθεσεις μας ειναι πικ εν ρολ..με πολλα χαντ οφ παιζουμε αναγκαστικα επειδη λειπει ο φαλ και ο γουοκαπ..φετος παντως μπορω να πω οτι μαρεσει περισσοτερο το πως παιζουμε απλα δεν εχουμε τον ασσο να το παιξει σωστα..Επισης πολυ σημαντικη λεπτομερεια..οτι οταν σφιξουν οι αμυνες οπως με ρεαλ και εφες δεν εχουμε ελπιδα..

Dimmitz

allstar
Reactions:

Δευ Οκτ 20, 2025 3:55 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Οκτ 20, 2025 2:40 pm
το μονο πικ εν ρολ που παιζουμε ειναι του ντορσι και του γουορντ με τον χολ..δεν νομιζω οτι 7/10 επιθεσεις μας ειναι πικ εν ρολ..με πολλα χαντ οφ παιζουμε αναγκαστικα επειδη λειπει ο φαλ και ο γουοκαπ..φετος παντως μπορω να πω οτι μαρεσει περισσοτερο το πως παιζουμε απλα δεν εχουμε τον ασσο να το παιξει σωστα..Επισης πολυ σημαντικη λεπτομερεια..οτι οταν σφιξουν οι αμυνες οπως με ρεαλ και εφες δεν εχουμε ελπιδα..
Δεν έχεις δίκιο σε αυτό. Κυρίως pnr παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής ελλείψει Ουόκαπ και η μότιον έχει πάει στον βρόντο.

Ότι μότιον παίζεται είναι όταν παίρνει την μπάλα ο Μιλου στο short roll, αλλά και εκεί δεν βλέπουμε τόσα πολλά κοψίματα και οι παίκτες παραμένουν στατικοί.

Τα hand off δεν είναι μότιον, γίνεται πάντα ένα στην αρχή της επίθεσης και τέλος μετά, η επίθεση καταλήγει σε ξερό pnr, απλά δεν σου φαίνεται γιατί το παίζουμε περίεργα..είτε side pnr που παίζει ο Ward με τον Σάσα, είτε κλασικό pnr που παίζει ο Ντόρσει με τον ψηλό μας.

Σου αρέσει το μπάσκετ που παίζουμε γιατί βασίζεται κυρίως σε pnr επιθέσεις :roofl:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”