Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Τετ Οκτ 22, 2025 5:46 pm

τουλουμπα έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 5:17 pm
steph.larry έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 5:10 pm
Ωραία όλα, αλλά εμένα αυτό με τα λεπτά συμμετοχής μου φαίνεται παπάτζα. Δε λέω να έχεις έναν προπονητή να σου πουλήσει με μπλα-μπλα ότι θα είσαι κεντρικό γρανάζι της ομάδας και να χαϊδέψει τον μπασκετικό εγωισμό, αυτό είναι λογικό. Αλλά αυτό που υπονοούνε τώρα οι δημοσιογράφοι ότι σε εμάς ο Μπατλερ θα έχει max 20-25 λεπτά ενώ στον τσερβένα τον σβέζντα θα έχει 30 βρέξει-χιονίσει, ε sorry αλλά δε μου ακούγεται σοβαρή αιτία να κρίνει μια επιλογή.

Πιο πιθανό βρίσκω να κάναμε κανένα τρελό παζάρι με τους ορθοντοξ μπράδερς να τους φορτώσουμε τον Λι χωρίς να ζημιωθούμε πολύ παραπάνω στο οικονομικό, και να γύρισαν αυτοί και να είπαν ότι άμα είναι να ανεβάσω τόσο το κασέ γιατί να μην χτυπήσω με την μια έγω τον μεταγραφικό σου στόχο ρε τρέλε μου γαύρε μου. Μπίζνες είναι στην τελική.
οταν λες σε καποιον θα εισαι το βασικο γραναζι στην ομαδα ολα θα βασιζονται σε σενα
δεν ειναι αυτονοητο οτι θα εχει μ.ο χρονου 25-30 λεπτα? μην πω και παραπανω

αυτη την στιγμη στο οσφπ μπορει ο νβερ να εχει 25 λεπτα? οχι ειναι η απαντηση
Αν και στο σχόλιο μου εστιάζω στο ότι δε μου στέκει να είναι τα +5 λεπτα μέσου όρου ο καθοριστικός παράγοντας επιλογής, να σου απαντήσω και ευθέως σε αυτό που λες εδώ.

Πραφανώς και υπάρχει συσχέτιση με τα λεπτά και με τη σημαντικότητα του ρόλου, αλλά εγώ δεν συμμερίζομαι την άποψη ότι είναι ταυτόσημα. Υπάρχουν κι άλλες παράμετροι να κάνουν έναν παίχτη βασικό γρανάζι, μπορεί να είναι πχ ο πιο clutch, ο πιο άνιωθος στο να κλείσει ένα ματς είτε έπαιξε 25 είτε 15 λεπτά σε αυτό, αναλόγως με τον ρυθμό και τα ματσαρίσματα.

Ύστερα και εμείς τον Μπατλερ στον ΟΣΦΠ για βασικότατο τον θέλουμε, όπως είμαστε τώρα κολλάει σε κάθε συνδυασμό στα γκάρντ, είτε τον συμπληρώσεις με Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Φουρνιέ η Νιλικίνα (Λι, Εβανς, Λαρε, Νετζήπογλου δεν υπολογίζω για διαφορετικούς λόγους τον καθένα). Δηλαδή νομοτελειακά έχει χρόνο και ρόλο να παίξει, και αρκετό μάλιστα. Το να ορίζουμε έτσι προκαταβολικά και αυθαίρετα τα λεπτά χωρίς να έχουμε δει καν πως θα επιχειρούσε να παίξει η ομάδα έχοντας τον μέσα, δεν βγάζει νόημα, γενικά μιλώντας, δε το λέω για εσένα αυτό. Ή να το πω αλλιώς, δε βγάζει κάποιο νόημα ως "κολλήμα" στη μεταγραφή που να μην μπορεί να λύσει μια βελτιωμένη οικονομικά προσφορά.

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Τετ Οκτ 22, 2025 5:47 pm

Coach Periklis έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 5:43 pm
Πάντως μην αποκλείουμε να έχει στραβώσει επειδή ο Ολυμπιακός ψάχνει αντι-Εβανς , δλδ παίκτη να στηριχθεί στον άσσο για 2+1 χρόνια κάτι στο οποίο ο κάθε ΧΨ Μπατλερ αποκλείεται να βάλει την υπογραφή του

Να πάρεις Μπατλερ και να θέλει να φύγει όπως ο Πετρούσεφ νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι δεν αξίζει
Εντάξει Περικλή, αλλά ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πρέπει να βρεθεί κάποιος. Επικοινωνιακά δεν είναι και το καλύτερο και έχουν να προστεθούν και άλλα φέιλ στο παρελθόν.

Ξέρεις πού στραβώνω; Ότι χάνουμε παίκτες, καλούς παίκτες επειδή συνεχώς μας απορρίπτουν το πλάνο μας. Μήπως φταίνε τελικά τα θέλω της ομάδας που δεν προσελκύουν παίκτες;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
todorris

a1greece
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 5:48 pm

Stam Tziant έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 4:43 pm
todorris έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 4:25 pm

Σλούκας,Γκραντ,Βιλντόζα,Γκάι κ δεν φοβήθηκε για το χρόνο του
Γουόκαπ,Ντιλικινά,Λι,Ντόρσει κ τρόμαξε ο καλός ο παίκτης
δώσε στον αμερικάνο τα ντόλαρς που ζητάει κ θα δεις πως έρχεται,θα του δίνουν λίγα παραπάνω οι άλλοι
Ο Φουρνιέ λογικά παίζει μπέιζμπολ
3άρι κυρίως φέτος με τον Γουόρντ μήπως?

gkotsis

sophomore
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 5:51 pm

Coach Periklis έγραψε:
Πάντως μην αποκλείουμε να έχει στραβώσει επειδή ο Ολυμπιακός ψάχνει αντι-Εβανς , δλδ παίκτη να στηριχθεί στον άσσο για 2+1 χρόνια κάτι στο οποίο ο κάθε ΧΨ Μπατλερ αποκλείεται να βάλει την υπογραφή του

Να πάρεις Μπατλερ και να θέλει να φύγει όπως ο Πετρούσεφ νομίζω συμφωνούμε όλοι ότι δεν αξίζει
Δηλαδήρε συ αν είναι το κομμάτι που λείπει στο πάζλ για να παρεις την ευρωλίγκα, θα μας πειράξει πολύ αν την π'αρουμε και μετά φύγει το καλοκαίρι? είναι καλύτερο να φέρουν κάνα καινούργιο lee με τριετες και να πάρουμε πάλι τα @@ μας? :cry:

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Τετ Οκτ 22, 2025 5:53 pm

Coach Periklis έγραψε:

Ποιος καλος και ποιοτικος ποιντ γκαρντ θα ειναι τοσο συνειδητοποιημενος που θα αφησει το νβα για 2-3 χρονια; Και ο ναν για μηνες ηρθε και δεν το κουναει απο εδω. Αν χρειαζεσαι παικτη τον παιρνεις να κανεις τη δουλεια σου κ αν σου αρεσει και του αρεσεις μπορει και να μεινει. Το να ερθει καποιος και να νιωθει δεσμευμενος επειδη εχει υπογραψει συμβολαιο δεν θα ειναι στο τελος καλο ουτε για εκεινον ουτε για εμας.
Οποτε πιστευω οτι αν χαλασε γι αυτο το λογο απλα ψειριζουμε τη μαιμου

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:04 pm

Παίδες πέσατε να τον φάτε τον Περικλή, αλλά αν κατάλαβα καλά υπονοεί οτι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή να φέρεις φευγάτο στο μυαλό παίχτη, γιατί σε τίποτα play-off η F4 μπορεί αντι να είναι συγκεντρωμένος να κοιτάξει να κάνει προμενάδες που έλεγε και ο Παναγούλιας για τον Μαχλά, με αποτέλεσμα να μείνουμε πάλι με τη συμμετοχή.

Σημαίνει αυτό πως δεν πρέπει να πάρουμε παίχτη, ειδικά αν αυτός είναι και υπερόπλο; Εννοείται πως όχι. Απλώς εδώ που είμαστε και αφού θέλουμε την Ευρωλίγκα, ε πρέπει να μας νοιάζει ο παίχτης να θέλει να παίξει για να προσφέρει και σε εμάς, όχι μόνο για την πάρτη του. Και μιλάω για φέτος μόνο, όχι για του χρόνου και του παραχρόνου.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Οκτ 22, 2025 6:06 pm

οι σερβοι λενε οτι εκλεισε με 1.35 μεχρι το τελος της χρονιας με μπαι αουτ το καλοκαιρι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:10 pm

Άρα δεν είναι το οικονομικό το πρόβλημα.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:13 pm

shaq7 έγραψε:
οι σερβοι λενε οτι εκλεισε με 1.35 μεχρι το τελος της χρονιας με μπαι αουτ το καλοκαιρι.
Σχεδον το αποκλειω να ερθει παικτης σοβαρος απο το νβα στην ευρωπη χωρις να ζητησει buy-out. Μου φαινεται στα ορια του απιθανου επομενως αν ψαχνουμε για τετοιον παικτη καλυτερα ας επικεντρωθουμε στις λυσεις που υπαρχουν απο τους....κομμενους της euroleague και του eurocup διοτι δεν ειμαστε για τιποτα παραπανω!
Παντως γενικα οι ολες κινησεις στις μεταγραφες τα τελευταια χρονια ειναι απολυτως απογοητευτικες.

Rivers15

nba
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:16 pm

Να πω και κατι αλλο.
Το βρισκω πολυ πιο ριψοκινδυνο το να πας να κλεινεις εναν Λη και να του κανεις 2-3 χρονια συμβολαιο επειδη δεν δεχεται να ερθει μεχρι τελος της χρονιας παρα να μην παρεις εναν παικταρα απο το νβα επειδη θελεις να κανεις 2-3 χρονια συμβολαιο και δεν ερχεται για 9 μηνες.
Γιατι θα τρελαθουμε με οτι ακουμε πλεον.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Οκτ 22, 2025 6:17 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 5:21 pm
Τωρα ακουγεται Jason Preston.
Εχουμε να ακουσουμε παλι το μισο NBA και τελικα να γυρναει ο Βιλντοζα :D

Strengths

Passing and vision:
He is widely praised for his vision and high basketball IQ, with scouts calling him one of the best passers in his draft class.

Playmaking:
He has a masterful understanding of pick-and-rolls and can create mismatches, often placing defenders in awkward positions.
Craftiness:
Preston uses moves like a hesitation dribble to get into the paint, where he shows a soft touch to score.
Resilience:
He has overcome significant personal adversity, including the loss of his mother, which has shaped his resilience and work ethic.

Weaknesses

Finishing: Some evaluators question his ability to finish at the rim against NBA defenders.
Defense: His defensive skills have been noted as needing improvement.
Pull-up jumper: His pull-up jumper has been cited as a less-than-stellar part of his game.

ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ :Amen:

( όση αξία έχει το google AI μεταξύ σοβαρού και αστείου πάντα )

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C

Τετ Οκτ 22, 2025 6:22 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 6:13 pm
shaq7 έγραψε:
Σχεδον το αποκλειω να ερθει παικτης σοβαρος απο το νβα στην ευρωπη χωρις να ζητησει buy-out. Μου φαινεται στα ορια του απιθανου επομενως αν ψαχνουμε για τετοιον παικτη καλυτερα ας επικεντρωθουμε στις λυσεις που υπαρχουν απο τους....κομμενους της euroleague και του eurocup διοτι δεν ειμαστε για τιποτα παραπανω!
Παντως γενικα οι ολες κινησεις στις μεταγραφες τα τελευταια χρονια ειναι απολυτως απογοητευτικες.
μα δεν εχει πει κανενας οτι εχουμε θεμα με το μπαι αουτ..μεχρι και ο γουορντ εχει που πηραμε.

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Τετ Οκτ 22, 2025 6:23 pm

gkotsis έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 5:51 pm
Coach Periklis έγραψε:

Δηλαδήρε συ αν είναι το κομμάτι που λείπει στο πάζλ για να παρεις την ευρωλίγκα, θα μας πειράξει πολύ αν την π'αρουμε και μετά φύγει το καλοκαίρι? είναι καλύτερο να φέρουν κάνα καινούργιο lee με τριετες και να πάρουμε πάλι τα @@ μας? :cry:
ε, θα μας πειράξει λίγο πιστεύω

Εδω ακόμα βρίζω τους Αφους που δεν κράτησαν Χαινς και πολλά άλλα

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Mood:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:28 pm

Rivers15 έγραψε:
Τετ Οκτ 22, 2025 6:16 pm
Να πω και κατι αλλο.
Το βρισκω πολυ πιο ριψοκινδυνο το να πας να κλεινεις εναν Λη και να του κανεις 2-3 χρονια συμβολαιο επειδη δεν δεχεται να ερθει μεχρι τελος της χρονιας παρα να μην παρεις εναν παικταρα απο το νβα επειδη θελεις να κανεις 2-3 χρονια συμβολαιο και δεν ερχεται για 9 μηνες.
Γιατι θα τρελαθουμε με οτι ακουμε πλεον.
Εννοείται, αλλά το θέμα είναι να μπορείς να πάρεις κάτι σαν ομάδα αυτούς τους 9 μήνες.

Διότι όλες οι επιλογές ενέχουν το αντίστοιχο ρίσκο, σωστά; Μπορείς να έχεις τον NBAer και να βγάζει μάτια και σε έναν ημιτελικό F4 που θα υπάρχει το άγχος του νοκαουτ, να μου κατέβει όπως ο Ντόρσει στον ημιτελικό με την Εφές το 2022, που πουλούσε τη μπάλα όντας ατομιστής με επιθετικές ποικιλίες, και χαζογελούσε κιόλας στον πάγκο. Από την άλλη, μπορείς μεσούσης της χρονιάς να μείνεις χωρίς λύσεις και να υποκύψεις στον κάθε Λι που ούτε καν ταιριάζει σε αυτό που πραγματικά θες στην ομάδα σου.Το θέμα έιναι ότι ο Ολυμπιακός είναι μονίμως πίσω από τους στόχους του στο χτίσιμο της ομάδας και μετά αναγκαστικά γίνεται έρμαιο της εκάστοτε συγκυρίας που θα κάτσει.

Πάντως για την ιστορία, και εγώ την πρώτη επιλογή ρίσκου θα επέλεγα.

Άβαταρ μέλους
yawn.brigade

euroleague
Reactions:

Τετ Οκτ 22, 2025 6:31 pm

αν πάει σε καμιά Εφές αυτός δε θα έχω λόγια

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”