Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026
Συντονιστής: Captains
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
-
Rivers15

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
1
Ηρεμια παιδια.
Ας ανακοινωθει πρωτα παικτης κ βλεπουμε.
Απο τον Ιουλιο πρεπει να εχουμε...κλεισει καμια 10αρια point guards αλλα ο μονος που ηρθε ειναι ο Ντιλικινα.
Ας περιμενουμε να ανακοινωθει καποιος, αν ανακοινωθει κ αναλυουμε μετα αν μας κανει ή οχι.
In the meantime που λενε και στο χωριο μου επεσε το ματι μου σε μερικα σχολια στα σοσιαλ απο Ολυμπιακους (?) οτι χασαμε τον Μπατλερ κ φερνουμε τον...αμπαλο τον Ντινγουιντι που δεν τον θελει ο Μπαρτζωκας με τιποτα αλλα τον φερνουν οι Αγγελοπουλοι μονο κ μονο για να γλιτωσουν απ το καζο που χασανε Μπατλερ.
Εχει παει σε αλλο λεβελ η φαση. Το ποσο Ντιλικινα αξιζουν μερικοι δεν περιγραφεται. 
Ας ανακοινωθει πρωτα παικτης κ βλεπουμε.
Απο τον Ιουλιο πρεπει να εχουμε...κλεισει καμια 10αρια point guards αλλα ο μονος που ηρθε ειναι ο Ντιλικινα.
Ας περιμενουμε να ανακοινωθει καποιος, αν ανακοινωθει κ αναλυουμε μετα αν μας κανει ή οχι.
In the meantime που λενε και στο χωριο μου επεσε το ματι μου σε μερικα σχολια στα σοσιαλ απο Ολυμπιακους (?) οτι χασαμε τον Μπατλερ κ φερνουμε τον...αμπαλο τον Ντινγουιντι που δεν τον θελει ο Μπαρτζωκας με τιποτα αλλα τον φερνουν οι Αγγελοπουλοι μονο κ μονο για να γλιτωσουν απ το καζο που χασανε Μπατλερ.
Πήγαινε αμέσως πάρε τα πνευματικά δικαιώματα για το Τουίτι. Αν το πετάξει σε κανέναν αγώνα ο Βαγγέλας, να το πληρώσει ακριβά.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 11:46 pmΟ Τουίτι έχει μια φάτσα και μπασκετικό στυλ σαν τον Έισι Λο τον τέταρτο, αλλά στο πιο ψηλό. Αν δε, μπορεί να παίξει και σαν δεύτερος χειριστής στο παρκέ τότε μιλάμε για την αναβίωση της δεκαετίας!![]()
- βήματα εκτός φάσης

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα: Askatuak
- Προειδοποιήσεις:
0
Είναι ευεπίφορος σε κάτι τέτοια ο Ιωάννου ο Βαπτιστής αλλά χαλάλι του...Nagel έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 11:49 pmΠήγαινε αμέσως πάρε τα πνευματικά δικαιώματα για το Τουίτι. Αν το πετάξει σε κανέναν αγώνα ο Βαγγέλας, να το πληρώσει ακριβά.βήματα εκτός φάσης έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 11:46 pmΟ Τουίτι έχει μια φάτσα και μπασκετικό στυλ σαν τον Έισι Λο τον τέταρτο, αλλά στο πιο ψηλό. Αν δε, μπορεί να παίξει και σαν δεύτερος χειριστής στο παρκέ τότε μιλάμε για την αναβίωση της δεκαετίας!![]()
![]()
- coach blue

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: PG
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
RedEmperor

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Από ότι ξέρουμε δεν τον έκοψε. Απλά ο παίχτης ζητούσε εγγυημένο χρόνο συμμετοχής 30 λεπτά. Κάτι τέτοιο γράφτηκεChristofis έγραψε: ↑Τετ Οκτ 22, 2025 11:38 pmΓια αυτο ωρυομαι οτι δεν μπορω να πιστεψω οτι ο Μπ εκοψε Μπατλερ και θα παρει Ντινγουιντι(ασχετα με το τι θελω εγω και τι πληροφοριες εχω)
-
Christofis

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πήραμε τον μπασκετικό Σαφτ …σεξ και πυροβολισμοί ..coach blue έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 12:04 amΟ ντιντεντ γουιν ιτ απο φατσα παντως ειναι ο κλασικος μινι μαπ ( μαυρος αξυριστος πηδηχταρας )
Με τις ρυτιδες του , τις χαρακιες του .Αυτος ακομα και στεγνος κολωνια με αρωμα ιδρωτα βαζει .
Το μπλακεξπλοιτεισο θα ξαναζήσει στο ΣΕΦ …φροντίστε για αντίστοιχη γκαρνταρόμπα

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο