Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:00 pm

Χαχαχαχαχαχαχα θέλατε και Ντινγουιντι, φάτε σειμπεν λι και πολύ μας είναι :roofl:

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:03 pm

nikosvip έγραψε:
Πέμ Οκτ 23, 2025 4:56 pm
Nba out ανά πάσα στιγμή εννοώ οχι το καλοκαίρι όπως του Ναν. Δηλαδη μου έρχεται πρόταση σε ενα μηνα και ειμαι ελεύθερος να τη κανω.
και αυτα ειναι ανεμενομενα
γιαυτο οι κομμενοι πρεπει να ειναι η τελευταια επιλογη για μια ομαδα

γιατι περα οτι συνηθως βγαινουν παλτα βαζουν και οτι αουτ τους καπνισει

το μυαλο τους ειναι συνεχεια στο νβα και μπορει να σε παρατησουν στην μεση της χρονιας
δεν εννοω να φυγουν σωματικα αλλα πνευματικα οποτε ειναι σχεδον το ιδιο

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:04 pm

tokalytero3d έγραψε:
Πέμ Οκτ 23, 2025 5:00 pm
Χαχαχαχαχαχαχα θέλατε και Ντινγουιντι, φάτε σειμπεν λι και πολύ μας είναι :roofl:
καπου διαβασα οτι θα πατε για καποιον μορις

Άβαταρ μέλους
qspock

Honorary
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

Δευτερη απανωτη ξενερα...

Κατι δεν παει καθολου καλα... Ερυθρος και Μπαγερν ριχουν περισσοτερα χρηματα.

Ειναι προφανες οτι το ονομα του Ολυμπιακου χρησιμοποιειται απο τους Μανατζερ για να ανεβασουν το κασε των παιχτων. Απο την αλλη, ο κοσμος θελει μεταγραφες κι ετσι δεν βγαινει κανενας να διαψευσει και γινονται τα 1000 τοπικ για τους παιχτες που δεν ερχονται τελικα...

Το ιδιο δεν ειχε γινει και με Μισιτς?

Σοβαρες προτασεις φετος δεν εχει κανει η ομαδα, δειτε και τι παιχτες πηρε:

Ντοντα Χολ, Νιλικινα και Κωστα Αντετοκουμπο.
Τσαμπα πραμα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος qspock την Πέμ Οκτ 23, 2025 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions:

Και ομως λένε δεν εχει nba out.

Τρελο...

Άβαταρ μέλους
GK_23

champion
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: SGA, Andrew Bogut

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:05 pm

nikosvip έγραψε:
Πέμ Οκτ 23, 2025 4:56 pm
Nba out ανά πάσα στιγμή εννοώ οχι το καλοκαίρι όπως του Ναν. Δηλαδη μου έρχεται πρόταση σε ενα μηνα και ειμαι ελεύθερος να τη κανω.
Η επίσημη ανακοίνωση της Bayern αναφέρει ότι το συμβόλαιο του παίκτη είναι μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, χωρίς NBA-out κατά τη διάρκειά της.

https://fcbayern.com/basketball/de/news ... -dinwiddie

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:06 pm

nikosvip έγραψε:
Και ομως λένε δεν εχει nba out.

Τρελο...
Ξεκάθαρα δεν δέχτηκε τον ρόλο του. Δεν θα ερχόταν ο ντιγουιντι εδώ να κατεβάζει μπάλα και να παίζει πάσα πάσα. Αυτοί οι παίκτες θέλουν μπάλα στα χέρια να στήσουν πικ εν ρολ και να αποφασίσουν τι θα κάνουν και τι θα τους δώσει η άμυνα. Η Μπάγερν μεγάλα συμβόλαια δεν δίνει.

Περιμέναμε τα κοψίματα βγήκαν 2 καλοί παίχτες και ταιριαστοί στην αγορά και φάγαμε άκυρο. Κανείς παίχτης που σέβεται τον εαυτό του και έχει μια άλφα καριέρα στο NBA δεν θα έρθει να κάνει τον Γουοκαπ και τον Λι.

Όποιος έρθει δεχόμενος αυτό το πράγμα θα είναι ρολιστας επιπέδου Γουοκαπ,Λι,Ντιλικινα.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος RedEmperor την Πέμ Οκτ 23, 2025 5:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:09 pm

Ντάξει παρά την αγανάκτηση, να λέμε και του στραβού το δίκιο παιδιά. Η Μπάγερν είναι αλλόκοτη επίλογη όπως έγραψε και ο Shaq, άντε εμείς είμαστε μακάκες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και δεν τον φέρνουμε. Αλλά η Παρτίζαν που καίγεται και ήταν φαβορί σήμερα το πρωί; Γιατί να στραβώσει το πράγμα; Οπότε το λογικό είναι πως ήθελε ανοιχτό anytime nba - out όπως γράψανε και οι άλλοι συμφορουμίτες, κάτι που καμία ομάδα-contender δεν μπορεί να του δώσει. Περίπτωση Lonnie Walker προπερσι με Ζαλγκίρις μοιάζει η φάση.

Edit: Τώρα είδα ότι δεν έχει nba-out . Αρα δικαιολογία δεν υπάρχει καμία, η μπαγερν έριξε παραπάνω τυράκι :banghead: :banghead:

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος steph.larry την Πέμ Οκτ 23, 2025 5:10 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:10 pm

steph.larry έγραψε:
Ντάξει παρά την αγανάκτηση, να λέμε και του στραβού το δίκιο παιδιά. Η Μπάγερν είναι αλλόκοτη επίλογη όπως έγραψε και ο Shaq, άντε εμείς είμαστε μακάκες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο και δεν τον φέρνουμε. Αλλά η Παρτίζαν που καίγεται και ήταν φαβορί σήμερα το πρωί; Γιατί να στραβώσει το πράγμα; Οπότε το λογικό είναι πως ήθελε ανοιχτό anytime nba - out όπως γράψανε και οι άλλοι συμφορουμίτες, κάτι που καμία ομάδα-contender δεν μπορεί να του δώσει. Περίπτωση Lonnie Walker προπερσι με Ζαλγκίρις μοιάζει η φάση.
αφου δεν εχει αουτ για μεσα στην χρονια
εχει το καλοκαιρι

Άβαταρ μέλους
nikosvip

euroleague
Reactions:

Μπορεί να εκανε την εξαίρεση για ενα τοσο μεγαλο παίκτη, τι ρόλο να θέλει στη Μπαγερν να γράψει νούμερα για ποιο λόγο?
Αφου δεν έχει nba out, ξεκαθαρα το οικονομικό κομμάτι είναι στη μέση.

BillyPao

champion
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 1

steph.larry έγραψε:
Πέρυσι είχε πάει στη Ζαλγκίρις ο Ουόκερ.

Άβαταρ μέλους
steph.larry

euroleague
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG, PF
Mood:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:12 pm

BillyPao έγραψε:
steph.larry έγραψε:
Πέρυσι είχε πάει στη Ζαλγκίρις ο Ουόκερ.
Σωστά, με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού έχει αρχίσει να μπερδεύει τα timelines o εγκέφαλος μου .

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:13 pm

Προφανώς είναι οικονομικό το κίνητρο της απόφασης να πάει στην Μπαγερν. Ίσως υπάρχει ένα πλαφόν στον ολυμπιακό για την θέση αυτή, αν σκεφτούμε ότι εκκρεμεί (πιθανόν) και μια προσθήκη στην γραμμή των ψηλών.

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:13 pm

nikosvip έγραψε:
Μπορεί να εκανε την εξαίρεση για ενα τοσο μεγαλο παίκτη, τι ρόλο να θέλει στη Μπαγερν να γράψει νούμερα για ποιο λόγο?
Αφου δεν έχει nba out, ξεκαθαρα το οικονομικό κομμάτι είναι στη μέση.
αν οσφπ δεν μπορει να κοντραρει οικονομικα την μπαγερν και τον αστερα τοτε εχουν πολυ σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθουν απο παιχτες

Nagel
Reactions:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:14 pm

Εικόνα

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”