Ολυμπιακός - Προτάσεις για ροστερ και μεταγραφές 2025-2026

Συντονιστής: Captains

RedEmperor

a1greece
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:51 pm

berry έγραψε:
Πέμ Οκτ 23, 2025 5:47 pm

Ο Τουλουμπας λεει προφανως τον Μοντε Μορις που τον αναφερουμε ολο το καλοκαιρι .

Ειναι τραυματιας ομως γι αυτο και κοπηκε τελικα απο Pacers

https://www.si.com/nba/veteran-monte-mo ... ith-pacers
Αν είναι τραυματίας μας κάνει..δεν θα έχει την απαίτηση να παίζει και να κόβει χρόνο από τον Γουοκαπ και τον Ντιλικινα ούτε να παίρνει προσπάθειες..θα κάνει την αποθεραπεία του παρέα με Έβανς

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Καλημέρα από την εξωτική Λατινική Αμερική

Ξύπνησα και μου χάλασε η μέρα

Είμαι κενός και άδειος

Δεν έχω διαβάσει τις τελευταίες 12 σελίδες

Είδα ότι πήγα Μπάγερν ο Ντινγουιντι

Δεν έχω λόγια αλήθεια

Δεν ξέρω τι να πω

Μας έχουν αρρωστήσει. Ούτε να βρίσω δεν έχω δύναμη

Έχουμε σαν οπαδοί μια πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και υπολογίσιμο μέγεθος.

Έχουμε σαν οπαδοί φιλοδοξίες και όνειρα τα οποία δεν τα συμμερίζεται ο οργανισμός

Και πέφτουμε συνέχεια θύμα των δικών μας απαιτήσεων και νομίζω ότι το βλέπουν έτσι και στον οργανισμό

Καληνύχτα Κεμάλ, αυτή η ομάδα δεν θα αλλάξει ποτέ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
Nagel
Reactions:

Σίγουρα δεν είναι ωραίο να γουστάρεις και να φτιάχνεσαι με τη Μόνικα Μπελούτσι και μετά να σου πασάρουνε την κυρά Μάρω (πού ίσως, τελικά, κάτι να φτουράει κι αυτή).
Το ξενέρωμα είναι μεγάλο και προσπαθώ να δω τα θετικά της ομάδας για φέτος, μπας και ισιώσω. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Έχουμε το καλύτερο σέντερ της λίγκας.
Έχουμε το καλύτερο 4αρι της λίγκας κι από πίσω τον καλύτερο σουτέρ της λίγκας.
Στο τρία είμαστε τούμπανο με Γουόρντ, Φουρνιέ και Παπ.
Στο δύο είμαστε μια χαρά με Φουρνιέ και την καινούργια μεταγραφή (Ντόρσεϊ).
Στον άσσο με Γουόκαπ και Ντιλίκινα έχουμε πολύ δυνατή άμυνα. Αν (δώσε Θεέ μου!) μπει στο κόλπο και ο Έβανς, δεν είμαστε κι άσχημα.
Τι μας λείπει: ένας δημιουργικός ποιοτικός άσσος με σουτ για άμεση ένταξη, κι ένας ψηλός για πίσω από Μιλού. Αν τους βρούμε, είμαστε σούπερ. Αν δεν τους βρούμε, δεν θα σκάσουμε. Θα ποντάρουμε σε άλλα πράγματα που έχουμε (κυρίως δέσιμο της ομάδας και ομαδική λειτουργία) και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Ωραία, πολύ ωραία! Φτιάχτηκα και θα κάτσω το βραδάκι ν' απολαύσω την ομάδα στη Γερμανία. Είπαμε, είναι μόνο ένα παιχνίδι για να γουστάρουμε, όχι να χαλάμε τη ζωή μας. Έχουμε άλλα γι' αυτή τη δουλειά.

RedEmperor

a1greece
Reactions:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:53 pm

Nagel έγραψε:
Σίγουρα δεν είναι ωραίο να γουστάρεις και να φτιάχνεσαι με τη Μόνικα Μπελούτσι και μετά να σου πασάρουνε την κυρά Μάρω (πού ίσως, τελικά, κάτι να φτουράει κι αυτή).
Το ξενέρωμα είναι μεγάλο και προσπαθώ να δω τα θετικά της ομάδας για φέτος, μπας και ισιώσω. Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Έχουμε το καλύτερο σέντερ της λίγκας.
Έχουμε το καλύτερο 4αρι της λίγκας κι από πίσω τον καλύτερο σουτέρ της λίγκας.
Στο τρία είμαστε τούμπανο με Γουόρντ, Φουρνιέ και Παπ.
Στο δύο είμαστε μια χαρά με Φουρνιέ και την καινούργια μεταγραφή (Ντόρσεϊ).
Στον άσσο με Γουόκαπ και Ντιλίκινα έχουμε πολύ δυνατή άμυνα. Αν (δώσε Θεέ μου!) μπει στο κόλπο και ο Έβανς, δεν είμαστε κι άσχημα.
Τι μας λείπει: ένας δημιουργικός ποιοτικός άσσος με σουτ για άμεση ένταξη, κι ένας ψηλός για πίσω από Μιλού. Αν τους βρούμε, είμαστε σούπερ. Αν δεν τους βρούμε, δεν θα σκάσουμε. Θα ποντάρουμε σε άλλα πράγματα που έχουμε (κυρίως δέσιμο της ομάδας και ομαδική λειτουργία) και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο.
Ωραία, πολύ ωραία! Φτιάχτηκα και θα κάτσω το βραδάκι ν' απολαύσω την ομάδα στη Γερμανία. Είπαμε, είναι μόνο ένα παιχνίδι για να γουστάρουμε, όχι να χαλάμε τη ζωή μας. Έχουμε άλλα γι' αυτή τη δουλειά.
Πάντως αυτούς τους δυνατούς αμυντικούς που λες δεν τους βλέπω. 90 πόντους τρώμε σε κάθε ματς και τα αντίπαλα γκαρντ κάνουν πάρτυ

Rice

a1greece
Reactions:

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:54 pm

Εντάξει υπάρχει τεράστια απογοήτευση.

Να έχεις τόσο μεγάλο μπατζετ και να έχεις καταφέρει να έχεις χειρότερο ρόστερ από πέρσι…Να έχεις μαζέψει ένα σορό μέτριους και να μην έχεις έναν ασσο που να μπορεί να δημιουργήσει και να σκοράρει.

Εγώ δεν πιστεύω ότι έχουμε θέμα να πληρώσουμε για να έρθει παίχτης,δεν είναι οικονομικό το θέμα αλλού είναι το πρόβλημα.Ο Μπαρτζωκας μετά τον χαμένο τελικό με τη Ρεάλ έχει χάσει τη μπάλα,μόνο κακές επιλογές που πάει να τις διορθώσει με ακόμα χειρότερες.

tarp7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:58 pm

Η Μπάγερν γενικά ως αθλητικός οργανισμός μετράει παγκόσμιος περισσότερο από εμάς και είναι σε ανοδική πορεία και στο μπάσκετ, το γήπεδο της γεμίζει πέρσι είχε 92% πληρότητα έτους αγώνες, δεν νείναι Άλμπα. Κι αυτή την εποχή δεν χρειάζονται να δώσουν τρέλα λεφτά όπως θα έπρεπε να τα δώσουν τον Ιούλιο.

Για το δικό μας σχεδιασμό ουδέν σχόλιο προς το παρον

kite26

allstar
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Muggsy Bogues

Πέμ Οκτ 23, 2025 5:58 pm

Επίσης, δεν υπάρχει άλλη υπομονή και χρόνος.

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

https://www.youtube.com/@lyricnaut
Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 23, 2025 6:02 pm

Η ομαδα εχει απιστευτη ποιοτητα (Ντορσει, Φουρνιε, Σασα, Πιτερς, Μιλου, Γουορντ) και στις θεσεις 2-5 και εξαιρετικους ρολιστες (Γουοκαπ, Νλιλικινια, Μακκισικ, Χολ) δεν ειναι του πεταματου. Θα γινε ομως οταν δεν υπαρχει ενας πραγματικος μαεστρος στον ασσο.

Κυριοι το επομενο σηριαλ γκαρντ ερχεται με τον Κιλιαν Χειζ. Μπορει ακομη και αποψε τα παπαγαλακια να ξεκινησουν. Εμενα μου το μετεφεραν εν ωρα εργασιας

Erether

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Μακκολουμ
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 23, 2025 6:03 pm

Ηρεμηστε. Ο Μπαρτζωκαρος μπορει να τους βαλει τα γυαλια οπως περυσι στους τελικους. Εμπιστοσυνη στη δουλεια που γινεται.

Άβαταρ μέλους
golitog7

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: Bench
Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis

Πέμ Οκτ 23, 2025 6:05 pm

Με τούτα και με κείνα έχει πάρει άσχημη τροπή το πράγμα. Είμαστε έτοιμοι να αποδοκιμάσουμε την ομάδα αύριο ακόμα και να κερδίσει. Απίστευτα πράγματα. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Σοβαρή ομάδα που είναι κάθε χρόνο στον αφρό να τρωέι ξαφνικά τέτοιο κράξιμο. Πιστεύω ότι και την κούπα να πάρουμε φέτος είναι δώρο άδωρον. Δε θα την χαρούν επειδή δεν πήραμε τον Ντινντιντί και τον Μπάτλερ, στους οποίους ήμασταν κοντά όπως είπε ο Μελάγιες. Έλεος

Άβαταρ μέλους
Coach Periklis

allstar
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG
Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant

Πέμ Οκτ 23, 2025 6:06 pm

Μη αγχώνεστε γυρίζει ο Έβανς αρχές τις εβδομάδας με αρχές Γενάρη

Κλειδωστε το τοπικ , δεν αφορούν τους Αφους και τον Μπαρτζώκα οι μεγάλοι παίκτες

Κρίμα που λήγει Γενάρη η euroleague TV , προτιμώ να με σφάζει η Μπαρτσελόνα και να τρώω 6ρες από το να βλέπω τους άλλους να έχουν παικταραδες κι εμείς από επιλογή του προπονητή να βλέπουμε τις μαγικές πάσες στο πουθενά των Λι Ντιλικινα με το φονικό σουτ

"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
kite26

allstar
Reactions:

Erether έγραψε:
Πέμ Οκτ 23, 2025 6:03 pm
Ηρεμηστε. Ο Μπαρτζωκαρος μπορει να τους βαλει τα γυαλια οπως περυσι στους τελικους. Εμπιστοσυνη στη δουλεια που γινεται.
Εμπιστοσύνη όμως με οδηγό τι; Την μπασκετάρα που παίζουμε ξέρω 'γω ή τα νιάτα μας;

Απ' όλες τις όμορφες που αγάπησα μια ήταν η πιο ναζιάρα, κάθε μέρα στο παρκέ εχόρευε και τ' ονομά της, πορτοκαλί σπυριάρα!

kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 23, 2025 6:07 pm

Coach Periklis έγραψε:
Μη αγχώνεστε γυρίζει ο Έβανς αρχές τις εβδομάδας με αρχές Γενάρη

Κλειδωστε το τοπικ , δεν αφορούν τους Αφους και τον Μπαρτζώκα οι μεγάλοι παίκτες

Κρίμα που λήγει Γενάρη η euroleague TV , προτιμώ να με σφάζει η Μπαρτσελόνα και να τρώω 6ρες από το να βλέπω τους άλλους να έχουν παικταραδες κι εμείς από επιλογή του προπονητή να βλέπουμε τις μαγικές πάσες στο πουθενά των Λι Ντιλικινα με το φονικό σουτ
Τυχερός είσαι, εγώ την πλήρωσα για ετήσια συνδρομή, μέγα σφάλμα, βιάστηκα. Εκτός κι αν παρακολουθώ καμιά άλλη ομάδα, τύπου Μπάγερν. Να βλέπω και τον παιχταρά.

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:

Πέμ Οκτ 23, 2025 6:08 pm

karamelitsa έγραψε:
Πέμ Οκτ 23, 2025 5:30 pm
Τα πράγματα είναι απλά, αφού βγαίνει στην αγορά ένας τέτοιος τρομερός παίκτης σε θέση που έχεις ανάγκη και τον αφήνεις να πάει σε κάποια Μπάγερν, είσαι άξιος της μοίρας σου...τίποτα άλλο.
το τρομερο τρολαρισμα θα ηταν να παει στον αγωνα με τη μαγερν ο σειμπεν λη να κανει κανενα τριπλ νταμπλ σε ποντους ασσιστ κλεψιματα .

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
kite26

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 23, 2025 6:09 pm

golitog7 έγραψε:
Πέμ Οκτ 23, 2025 6:05 pm
Με τούτα και με κείνα έχει πάρει άσχημη τροπή το πράγμα. Είμαστε έτοιμοι να αποδοκιμάσουμε την ομάδα αύριο ακόμα και να κερδίσει. Απίστευτα πράγματα. Πρώτη φορά το βλέπω αυτό. Σοβαρή ομάδα που είναι κάθε χρόνο στον αφρό να τρωέι ξαφνικά τέτοιο κράξιμο. Πιστεύω ότι και την κούπα να πάρουμε φέτος είναι δώρο άδωρον. Δε θα την χαρούν επειδή δεν πήραμε τον Ντινντιντί και τον Μπάτλερ, στους οποίους ήμασταν κοντά όπως είπε ο Μελάγιες. Έλεος
Συγγνώμη, σοβαρή αποκαλείται μια ομάδα που με την Μονακό δεν μπήκε καν στο γήπεδο; Εγώ δεν μπορώ να το αποκαλέσω αυτό σοβαρότητα.

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”