Φιλοχρήματοι οι σέρβοι ε? Δεν είναι δλδ άπλες σαν εμάς?RedEmperor έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 5:41 pmΔεν το πάω ομαδικά. Αλλά δεν είναι ότι καλύτερο να έχεις Σέρβο στην κεφαλή της λίγκας. Είναι τόσο φιλοχρηματοι που δύσκολα να αντέξουν σε πειρασμούς.
Euroleague 2025-2026, Νέα, επικαιρότητα και Οfftopic
Συντονιστής: Captains
- golitog7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: Bench
- Αγαπημένος παίκτης: Spanoulis, Diamantidis
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
-
agnwstos_nikos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Διαφωνώ, ηλίθιο είναι να παραμένεις διατητής μετά από πακτωλό παράνομου χρήματος, γιατί για 5ροδεκάρες (επαναλαμβάνοντας το ερώτημα σου).? Εάν τον πιάσει ο πόνος για τον έλεγχο πόθεν έσχες, υπάρχουν καμμιά 500ρια πιο πειστικοί τρόποι πλυντηρίου από το να τα δικαιολογεί από τα έσοδα που βγάζει για να ρίχνει τεχνικές ποινές στον Μπαρτζώκα και στον Αταμάν.
Ξέρω θα μου πεις ότι είναι το όνειρό του η διατησία και είχε ψώνιο να είναι ένας μαφιόζος αδέκαστος μεγαλοδιατητής.
-
agnwstos_nikos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
shaq7 γνωρίζεις αλήθεια πόση είναι η ταρίφα έυνοιας? Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, εγώ δεν γνωρίζω, δεν μου έχει τύχει. Πάντως οι πρόεδροι και λοιποί παρατρεχάμενοι διοικητικοί
της διοργάνωσης δε μου φαίνοτανι τόσο φτωχαδάκια για να πλερώνουν πενταροδεκάρες.
Εκτός αν έχεις inside info ότι δεν κοστίζει και τόσο αυτή η χειραψία "συμπάθειας" (επαναλαμβάνω εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα) ώστε δεν αξίζει τον κόπο.
- pan24

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Καλά ότι βρέθηκαν αυτά τα λεφτά σε δικό του χώρο δε σημαίνει ότι ήταν και δικά του...Μπορεί να είναι από μεγαλομαφιόζος που έχει σπίτι του 250 χιλιάρικα μετρητά και γύρευε πόσα άλλα κρυμμένα αλλού μέχρι ο τελευταίος μεταφορέας/εισπράκτορας/λογιστής της εγκληματικής οργάνωσης.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 5:56 pmΔιαφωνώ, ηλίθιο είναι να παραμένεις διατητής μετά από πακτωλό παράνομου χρήματος, γιατί για 5ροδεκάρες (επαναλαμβάνοντας το ερώτημα σου).? Εάν τον πιάσει ο πόνος για τον έλεγχο πόθεν έσχες, υπάρχουν καμμιά 500ρια πιο πειστικοί τρόποι πλυντηρίου από το να τα δικαιολογεί από τα έσοδα που βγάζει για να ρίχνει τεχνικές ποινές στον Μπαρτζώκα και στον Αταμάν.
Ξέρω θα μου πεις ότι είναι το όνειρό του η διατησία και είχε ψώνιο να είναι ένας μαφιόζος αδέκαστος μεγαλοδιατητής.
Αλλά γενικά σε αυτά δεν είναι τόσο απλό.
Δηλαδή ο Πέκοβιτς που τον έπιασαν την άνοιξη για κάτι αντίστοιχο(https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... -valkania/) που έχει βγάλει δεκάδες εκατομμύρια στην καριέρα του τι λόγο είχε να μπλεχτεί με διακίνηση όπλων και ναρκωτικών..
-
agnwstos_nikos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Μπορεί να έκανε κακή διαχείριση και να τα έχασε. Πάντως κάποιος κροίσος να αποφασίσει να μπει άγρια στο χώρο της μαφίας από διαστροφή και ροπή στο έγκλημα, χμ, δεν το βρίσκω και πολύ σύνηθες.pan24 έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 6:13 pmΚαλά ότι βρέθηκαν αυτά τα λεφτά σε δικό του χώρο δε σημαίνει ότι ήταν και δικά του...Μπορεί να είναι από μεγαλομαφιόζος που έχει σπίτι του 250 χιλιάρικα μετρητά και γύρευε πόσα άλλα κρυμμένα αλλού μέχρι ο τελευταίος μεταφορέας/εισπράκτορας/λογιστής της εγκληματικής οργάνωσης.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 5:56 pm
Διαφωνώ, ηλίθιο είναι να παραμένεις διατητής μετά από πακτωλό παράνομου χρήματος, γιατί για 5ροδεκάρες (επαναλαμβάνοντας το ερώτημα σου).? Εάν τον πιάσει ο πόνος για τον έλεγχο πόθεν έσχες, υπάρχουν καμμιά 500ρια πιο πειστικοί τρόποι πλυντηρίου από το να τα δικαιολογεί από τα έσοδα που βγάζει για να ρίχνει τεχνικές ποινές στον Μπαρτζώκα και στον Αταμάν.
Αλλά γενικά σε αυτά δεν είναι τόσο απλό.
Δηλαδή ο Πέκοβιτς που τον έπιασαν την άνοιξη για κάτι αντίστοιχο(https://www.eurohoops.net/el/euroleague ... -valkania/) που έχει βγάλει δεκάδες εκατομμύρια στην καριέρα του τι λόγο είχε να μπλεχτεί με διακίνηση όπλων και ναρκωτικών..
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οχι δεν εχω ιδεα..τον δπγ εγω δει να λεει για ρολεξ και 10χιλιαρα..γενικα παντως αν εισαι σε εγκληματικη οργανωση υποθετω δεν εχεις αναγκη τα λεφτα,ισα ισα παιρνεις δημοσιοτητα χωρις λογο.Δεν εχω δει για τι τον κατηγορουν,ισως στηναν ματς στοιχηματικα και τον ειχαν βαλει αυτοι,μονο ετσι βγαζει νοημα.agnwstos_nikos έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 6:03 pmshaq7 γνωρίζεις αλήθεια πόση είναι η ταρίφα έυνοιας? Ενδιαφέρουσα προσέγγιση, εγώ δεν γνωρίζω, δεν μου έχει τύχει. Πάντως οι πρόεδροι και λοιποί παρατρεχάμενοι διοικητικοί
της διοργάνωσης δε μου φαίνοτανι τόσο φτωχαδάκια για να πλερώνουν πενταροδεκάρες.
Εκτός αν έχεις inside info ότι δεν κοστίζει και τόσο αυτή η χειραψία "συμπάθειας" (επαναλαμβάνω εγώ δεν έχω την παραμικρή ιδέα) ώστε δεν αξίζει τον κόπο.
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
η ευρωλιγκα εχει διαιτητες που ειναι γνωστοι βαλιτσοφοροι παντα ειχε αλλα τα τελευταια χρονια εχει παραγινει το κακο
πολυ θετικο οτι που και που πιανουν καποιο λαμογια απατεωνα που στα ρεπο που κανει και τον διαιτητη
οσο πιο πολλα τετοια βγαινουν στην φορα τοσο πιο πιθανη ειναι η διαλυση αυτης της λιγκας που δεν μπορει να καθαρισει αυτην την κατασταση ενω ξερει τι γινεται
εδω δεν μιλαμε για εναν και δυο οι μισοι σχεδον πρεπει να ειναι βαλιτσοφοροι
με πρωτον και βασικο υποπτο τον προεδρο της ενωσης διαιτητων της ευρωλιγκας
πολυ θετικο οτι που και που πιανουν καποιο λαμογια απατεωνα που στα ρεπο που κανει και τον διαιτητη
οσο πιο πολλα τετοια βγαινουν στην φορα τοσο πιο πιθανη ειναι η διαλυση αυτης της λιγκας που δεν μπορει να καθαρισει αυτην την κατασταση ενω ξερει τι γινεται
εδω δεν μιλαμε για εναν και δυο οι μισοι σχεδον πρεπει να ειναι βαλιτσοφοροι
με πρωτον και βασικο υποπτο τον προεδρο της ενωσης διαιτητων της ευρωλιγκας
- kein

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
Κάντε λίγη υπομονή να ολοκληρωθεί η έρευνα. Μην σας κάνει εντύπωση αν βρεθούν κι αλλά άτομα στην λίστα ή αν υπάρχει και καμία σύνδεση με παράνομο στοιχηματισμό και αλλά παρεμφερή. Το γεγονός ότι ένας πρωτοκλασάτος διαιτητής της λίγκας είναι μέλος μιας σοβαρής εγκληματικής οργάνωσης, δεν είναι καλό όπως και να το δεις, ανησυχητικό είναι.
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
-
agnwstos_nikos

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Εάν δεν θες να τραβάς τα βλέμματα, κρεμάς την σφυρίχτρα σου. Λες και δούλευε ταμίας σε σουπερμάρκετ για βιτρίνα απλής καθημερινής οικογενειακής ζωής.
Ή τέλοσπάντων σήμερα έμαθα ότι το κύκλωμα "προστασίας" και "καλοπιάσματος" γιουρολιγκάτης διατησίας είναι φτηνιάρικη φάση, αφήνεις ανάμεσα στα χαρτιά σου στη γραμματεία ένα 20ευρω όπως κάναμε στις ένδοξες εποχές που το ΚΤΕΟ ήταν δημόσιο.
- τουλουμπα

- Reactions:
- Αγαπημένη ομάδα:

- Mood:
- Προειδοποιήσεις:
0
ειναι δεδομενο οτι θα υπαρχει παρανομος στοιχηματισμος αφου αυτη η ε.ο που ηταν ο διαιτητης εκανε και αυτοkein έγραψε: ↑Πέμ Οκτ 23, 2025 8:28 pmΚάντε λίγη υπομονή να ολοκληρωθεί η έρευνα. Μην σας κάνει εντύπωση αν βρεθούν κι αλλά άτομα στην λίστα ή αν υπάρχει και καμία σύνδεση με παράνομο στοιχηματισμό και αλλά παρεμφερή. Το γεγονός ότι ένας πρωτοκλασάτος διαιτητής της λίγκας είναι μέλος μιας σοβαρής εγκληματικής οργάνωσης, δεν είναι καλό όπως και να το δεις, ανησυχητικό είναι.
πριν λιγο καιρο ειχαν βγει και κατι εικονες απο καποιον που επαιζε τζογο και στοιχηματιζε στο ιντερνετ
καποιος στην σλοβενια θα εχει κρυο ιδρωτα αυτες τις μερες
- Coach Periklis

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG
- Αγαπημένος παίκτης: Σπανούλης , Kobe Bryant
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
αν έχουμε μάθει ένα πράγμα από τις εγκλ. οργανώσεις είναι ότι όσους Νικολιτς και να πιάσεις η λερναία ύδρα δεν ψοφάει
συμφωνώ κι εγώ με την άποψη ότι αν είσαι μπλεγμένος στις μαιμουδιές, γιατί να μην σφυριξεις και λίγο...κλέφτικα ;;
ειδικά αν έχεις και κανένα σπιτάκι...στα μπετά
με 250Κ τον έπιασαν, δεν είχε μαζέψει ακόμα για να αφήσει την σφυρίχτρα-κάλυψη
συμφωνώ κι εγώ με την άποψη ότι αν είσαι μπλεγμένος στις μαιμουδιές, γιατί να μην σφυριξεις και λίγο...κλέφτικα ;;
ειδικά αν έχεις και κανένα σπιτάκι...στα μπετά
με 250Κ τον έπιασαν, δεν είχε μαζέψει ακόμα για να αφήσει την σφυρίχτρα-κάλυψη
"ο Ολυμπιακός δεν αγοράζεται, είναι κάτι τεράστιο, είναι μία ιδέα"
- shaq7

- Reactions:
- Αγαπημένη θέση: SG, C
- Αγαπημένη ομάδα:

- Προειδοποιήσεις:
0
οτι δηλαδη οι υπολοιποι σφυριζουν με το σταυρο στο χερι?Μπορει να μην χρηματιζονται αμεσα αλλα σιγουρα με καποια ατζεντα σφυριζουν..αλλιως θα τους φαει το μαυρο σκοταδι..δεν βλεπω και πολυ διαφορα στο να σφυριζει καποιος για το στοιχημα η επειδη πρεπει η συγκεκριμενη ομαδα να κερδισει για αλλους λογους πολιτικους..
Εδω στο τσαμπιονς λιγκ στην μπαλα και βλεπεις τωρα στημενες διατησιες..στην ευρωλιγκα που την βλεπουμε 10 νοματαιοι θα υπαρξει αξιοκρατια...
Εδω στο τσαμπιονς λιγκ στην μπαλα και βλεπεις τωρα στημενες διατησιες..στην ευρωλιγκα που την βλεπουμε 10 νοματαιοι θα υπαρξει αξιοκρατια...
-
Redoctor_33

- Reactions:
- Προειδοποιήσεις:
0
Πάντως ναι, το επίπεδο της λίγκας στο οργανωτικό είναι μέτριο και η διαιτησία αντίστοιχα μέτρια. Αλλά μια χαρά σκάσανε τα σκάνδαλα και στο ΝΒΑ που υποτίθεται είναι το τοπ. Δηλαδή είναι δυνατόν ο Μπίλαπς και ο ροζιερ να στήνουν στατιστικά;
Φυσικά συνέπεσε το σκάνδαλο με το άνοιγμα του ΝΒΑ στο καλό καγαθο στοίχημα.
Η διαφθορά κάνει πάρτυ παντού. ΝΒΑ, Ευρωλίγκα, ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ κοκ. Θα ρθει το ΝΒΑ και θα καθαρισει το ευρωπαϊκό μπάσκετ λολ.
Έχουν βάλει σόλα τα αθλήματα εκατόν πενήντα βίντεο να κόβουν τη φυσική ροή του αγωνα και ο ισχυρός συνεχίζει να ευνοείται. Μόλις χθες κατάφεραν να δώσουν ανάποδη κόκκινη υπέρ της Μπάρτσελονα. Μην και κινδυνέψει με κάποια ισοπαλία.
Και επίσης οι μαφιόζοι το μόνο σίγουρο είναι ότι διαπλέκονται με τους κροίσους. Οι σημερινοί κροίσοι συχνά μπορεί να ήταν μαφιόζοι πριν 2 γενιές. Και αντίστοιχα διάφοροι σημερινοί κροίσοι μπορούν να χρησιμοποιούν μαφιοζικες μεθόδους έτσι κι αλλιώς για να επιβληθούν.
Έχει λίγο γούστο ο αθλητισμός ακόμα και ο πρωταθλητισμός δηλαδή. να βλέπουμε κάναν Ζιοβανι να κάνει μαγικά. Κάναν Σπανούλη να παίρνει με σχολιαροπαιδα Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια ανυποληψίας. Τον Ναν να την κάνει κομπολόι και να μην φλοπαρει ποτέ σχεδόν...
Τα αουτσάιντερ να προσπαθούν να κάνουν την έκπληξη και συνήθως να αποτυγχάνουν. Ε και προχωρά η ζωή μεστήν αδικία αλλά με ευχάριστες αναλαμπές δοθε κειθε.
Φυσικά συνέπεσε το σκάνδαλο με το άνοιγμα του ΝΒΑ στο καλό καγαθο στοίχημα.
Η διαφθορά κάνει πάρτυ παντού. ΝΒΑ, Ευρωλίγκα, ΦΙΦΑ, ΟΥΕΦΑ κοκ. Θα ρθει το ΝΒΑ και θα καθαρισει το ευρωπαϊκό μπάσκετ λολ.
Έχουν βάλει σόλα τα αθλήματα εκατόν πενήντα βίντεο να κόβουν τη φυσική ροή του αγωνα και ο ισχυρός συνεχίζει να ευνοείται. Μόλις χθες κατάφεραν να δώσουν ανάποδη κόκκινη υπέρ της Μπάρτσελονα. Μην και κινδυνέψει με κάποια ισοπαλία.
Και επίσης οι μαφιόζοι το μόνο σίγουρο είναι ότι διαπλέκονται με τους κροίσους. Οι σημερινοί κροίσοι συχνά μπορεί να ήταν μαφιόζοι πριν 2 γενιές. Και αντίστοιχα διάφοροι σημερινοί κροίσοι μπορούν να χρησιμοποιούν μαφιοζικες μεθόδους έτσι κι αλλιώς για να επιβληθούν.
Έχει λίγο γούστο ο αθλητισμός ακόμα και ο πρωταθλητισμός δηλαδή. να βλέπουμε κάναν Ζιοβανι να κάνει μαγικά. Κάναν Σπανούλη να παίρνει με σχολιαροπαιδα Ευρωλίγκα μετά από 15 χρόνια ανυποληψίας. Τον Ναν να την κάνει κομπολόι και να μην φλοπαρει ποτέ σχεδόν...
Τα αουτσάιντερ να προσπαθούν να κάνουν την έκπληξη και συνήθως να αποτυγχάνουν. Ε και προχωρά η ζωή μεστήν αδικία αλλά με ευχάριστες αναλαμπές δοθε κειθε.

BasketForum – Ιστορικό Αρχείο