Euroleague 2025-2026, Round 7, Olympiacos Piraeus vs AS Monaco

Συντονιστής: Captains

fotis vlachopoulos

nba
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Πέμ Οκτ 30, 2025 1:57 pm

nikolakias έγραψε:
Τετ Οκτ 29, 2025 11:06 pm
Ο Σάσα που είναι όλη την ώρα χάσουμε-κερδίσουμε μπλαζέ σας αρέσει; Εμένα πάλι, όχι.
κι οταν συνειδητοποιησουμε οτι αν ενας παικτης βαλει 2 λευ απ μονος του και μια βολη και παρει και δυομιση ριμπαουντ χωρις να πηδηξει σε καθε δεκαλεπτο στο τελος του αγωνα θα εχει γραψει νταμπλ νταμπλ 20-10 θα μας αρεσει ακομα λιγοτερο

τα τρια μου μεγαλυτερα ελλατωματα ειναι η αναβλητικοτητα και... τα αλλα δυο θα τα γραψω μια αλλη φορα
Dimmitz

allstar
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:24 pm

mixalisgate7 έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 1:43 pm
Conan1982 έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 10:45 am
Και οι δυο δίκιο έχουν. Και η άμυνα μας ήταν χαλαρή με τον Σάσα να μην είναι ακριβώς συγκινητικός στην προσπάθεια του
Μια χαρά φιλότιμος αμυντικό είναι ο Σάσα αλλά όταν παίζουμε με αλλαγές στα σκριν και βγαίνει στην περιφέρεια να μαρκάρει τον αντίπαλο κοντό είναι αναμενόμενο να τον περνάνε στην ταχύτητα αφού έχει αργά πόδια, μην περιμένουμε θαύματα. Ο Σάσα δεν ήταν και ούτε θα γίνει αμυντικός εξολοθρευτής, όπως στην περίπτωση του Φουρνιέ δεν πρέπει να τους εκθέτουμε φόρα παρτίδα στον αντίπαλο και να μας χτυπάνε συνεχώς.
Δηλαδή για όλα φταίει ο κακός Μπαρτζώκας και όχι ο Σάσα ή ο κάθε Σάσα για το πως αποδίδει;

Rivers15

nba
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένος παίκτης: David Rivers
Προειδοποιήσεις: 1

Πέμ Οκτ 30, 2025 2:33 pm

fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 1:11 pm
Erether έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 9:40 am
Απλά τα πράγματα. Χρειάζεται να μπαίνει χαληναρι σε άλλους. Ακόμα και στον Φουρνιε. Ας αφήσει τα τρίποντα από τα 9 μέτρα, όταν δεν έχει αρκετό χωρο και ας βοηθήσει περισσότερο οργανωτικά. Το έχει και αυτό. Κάποιες φορές χρειάζεται να θυσιαστεί ένας παίκτης που χωλαινει στην άμυνα, όταν οι επιθετικές αρετές του καλύπτονται από άλλους. Το φουρνιε-Ντορσευ δε βγαίνει.

Όσο για το μπάτζετ, ένας δρόμος υπάρχει. Εφόσον ΠΡΕΠΕΙ να πληρώσεις Σασα και Μιλουτινοφ μεγάλα ποσά, πρέπει να ανέβει το μπάτζετ και όχι να κόβεται από άλλους παίκτες του ρόστερ. Επειδή αναφέρθηκε το λέω. Το ζήτημα φέτος είναι οι επιλογές παικτών. Χρήμα υπάρχει.

Σχετικα με το μπατζετ η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι για να εχεις ενα πληρες ροστερ στην ΕL θελεις δυο ισαξιους παικτες σε καθε θεση και δυο - τρεις διπλοθεσιτες για να γεμιζουν τα κενα . για τα δεδομενα του πρωταθληματος ισως να χρειαστεις και 2-3Ελληνες μονο για GBL ,ωστε με γουοκαπ βεζε κωστακουμπο ,παπ και λαρυ να εχεις εξαδα ελληνων ακομα και σε περιπτωση τραυματισμου η ξεκουρασης Ελληνα παικτη . Αρα θα πρεπει να γινει γερο ξεσκαρταρισμα το καλοκαιρι ειτε μεινει ο κοουτς μπι ειτε ερθει αλλος στη θεση του . πλεον δεν υπαρχουν τα περιθωρια για συναισθηματισμους και για χαρες .
Το προβλημα μας δεν ειναι το μπατζετ. Θεωρω το προβλημα μας ειναι πως εχουμε φτιαξει ενα κακοφτιαγμενο ροστερο το οποιο ειναι αποτελεσμα μεμονωμενων αποφασεων και οχι αποφασεων που λαμβανονται στα πλαισια συνολικης αποτιμησης του ροστερ. Εχω την εντυπωση πως απο τη χρονια με την αποχωρηση των Σλουκα-Βεζενκοφ ξεκινησαν να γινονται μια σειρα απο μεμονωμενες κινησεις που δεν φαινεται να ειχαν πολυ λογικη αν τις εβλεπες συνολικα. Ως αποτελεσμα εχει φτιαχτει κατα τη γνωμη μου ενα ροστερ καπως περιεργο. Τωρα φτασαμε να λεμε πως δεν χωραει ο Φουρνιε (που ανανεωσε με 3 μυρια νομιζω?) στη βασικη πενταδα, ειναι να τρελενεσαι.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 30, 2025 3:32 pm

Rivers15 έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 2:33 pm
fotis vlachopoulos έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 1:11 pm

Σχετικα με το μπατζετ η ταπεινη μου γνωμη ειναι οτι για να εχεις ενα πληρες ροστερ στην ΕL θελεις δυο ισαξιους παικτες σε καθε θεση και δυο - τρεις διπλοθεσιτες για να γεμιζουν τα κενα . για τα δεδομενα του πρωταθληματος ισως να χρειαστεις και 2-3Ελληνες μονο για GBL ,ωστε με γουοκαπ βεζε κωστακουμπο ,παπ και λαρυ να εχεις εξαδα ελληνων ακομα και σε περιπτωση τραυματισμου η ξεκουρασης Ελληνα παικτη . Αρα θα πρεπει να γινει γερο ξεσκαρταρισμα το καλοκαιρι ειτε μεινει ο κοουτς μπι ειτε ερθει αλλος στη θεση του . πλεον δεν υπαρχουν τα περιθωρια για συναισθηματισμους και για χαρες .
Το προβλημα μας δεν ειναι το μπατζετ. Θεωρω το προβλημα μας ειναι πως εχουμε φτιαξει ενα κακοφτιαγμενο ροστερο το οποιο ειναι αποτελεσμα μεμονωμενων αποφασεων και οχι αποφασεων που λαμβανονται στα πλαισια συνολικης αποτιμησης του ροστερ. Εχω την εντυπωση πως απο τη χρονια με την αποχωρηση των Σλουκα-Βεζενκοφ ξεκινησαν να γινονται μια σειρα απο μεμονωμενες κινησεις που δεν φαινεται να ειχαν πολυ λογικη αν τις εβλεπες συνολικα. Ως αποτελεσμα εχει φτιαχτει κατα τη γνωμη μου ενα ροστερ καπως περιεργο. Τωρα φτασαμε να λεμε πως δεν χωραει ο Φουρνιε (που ανανεωσε με 3 μυρια νομιζω?) στη βασικη πενταδα, ειναι να τρελενεσαι.
Αυτό που πέφτει γενική ισοπέδωση απο τους περισσότερους επειδή κάναμε μια ήττα Οκτώβρη μήνα χωρίς να έχουμε διασυρθεί ακόμα όπως ο ΠΑΟ και άλλες πρωτοκλασάτες ομάδες δεν μπορώ να το καταλάβω.

Μια χαρά είναι το ρόστερ και οι μεταγραφές. Ο Χολ που κραζατε όλοι ότι δεν κάνει για 2ος είναι υπέρ του δέοντος καλός (χτες συγκινητικός), χωρίς να έχει μάλιστα κάποιον να του πετάει την μπάλα με συνέπεια. Ο Ward είναι top tier μεταγραφή.

Προφανώς και έχουν γίνει λάθη στον σχεδιασμό όπως η μη απόκτηση του Μπάτλερ και η αντίστοιχη του Ντιλικινά, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας.

Τον παικταρα τον Μαλεντόν που ζητούσατε όλοι με στόμφο τον έχετε δει πως παίζει με την Ρεάλ; Ο περσινός Βιλτόζα ήταν οριακά χειρότερος του.

Stam Tziant

euroleague
Reactions:

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:10 pm

Με όλο το σεβασμό κάποια από τα σχόλια που γράφονται είναι εντελώς καφενειακά. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό μετά από μια ήττα, η κριτική έχει σε πολλά σημεία βάση, αλλά ώρες ώρες ξεφεύγει. Ο καθένας φυσικά μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά καμιά φορά οι πιο λαλίστατοι στην κριτική δεν έχουν δει καν το παιχνίδι, στην ουσία του. Θα προσπαθήσω να βάλω σε μια σειρά τα πράγματα, όπως τα είδα με μια δεύτερη πιο ψύχραιμη ματιά σήμερα. Τουλάχιστον από τη δική μου οπτική.

Καταρχάς ξεκινώντας από την επίθεση. Η Μονακό έπαιξε την κλασική Μονακό άμυνα που είδαμε και στο Φάιναλ Φορ και που κακά τα ψέματα μας βγάζει από τα νερά μας. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο σετ παιχνίδι. Ο Μπαρτζώκας επέλεξε να πάει με Ντόρσεϊ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ στο αρχικό σχήμα, ώστε να έχει 3 απειλές απέναντι σε 2 lock-down αμυντικούς (Ντιαλό, Μπλόσομγκεϊμ). Απόφαση που είχε αρκετή λογική. Το πρόβλημα στο 1ο δεκάλεπτο ήταν ότι ο Ολυμπιακός ενώ είχε ευκαιρίες να χτυπήσει mismatch που προέκυπταν μετά τις αλλαγές, το έκανε ελάχιστα. Ο Βεζένκοφ θα μπορούσε να είχε τροφοδοτηθεί πολύ περισσότερο απέναντι σε Τζέιμς και Στραζέλ, κάτω από το καλάθι. Αυτό ήταν κάτι που στο 2ο ημίχρονο διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Ο Φουρνιέ ήταν εκτός αγώνα και στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε, στη χειρότερη εμφάνιση του με τα ερυθρόλευκα. Το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού στο 1ο ημίχρονο ήταν το τρανζίσιον. Γουόρντ και ΜακΚίσικ θα έπρεπε να είχαν χρησιμοποιηθεί περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που ο Φουρνιέ ήταν εκτός αγώνα σε άμυνα και επίθεση. Γουόκαπ και Νιλικίνα είχαν ελάχιστη συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι και η απουσία ενός ποιοτικού γκαρντ ήταν παραπάνω από εμφανής. Ο Γουόκαπ έπαιξε 25 λεπτά σε μια πραγματικά κακή βραδιά. Μιλουτίνοφ και Χολ κυριάρχησαν επιθετικά στο ζωγραφιστό, ενώ ο Ντόρσεϊ έκανε ένα μυθικό τέταρτο δεκάλεπτο, στο οποίο ουσιαστικά πήγε να πάρει το ματς μόνος του. Ο Ντόρσεϊ αυτή τη στιγμή είναι ένας πραγματικά top-tier γκαρντ. Τέλος και ο Πίτερς θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιηθεί περισσότερο, δίνοντας και ανάσες στον Βεζένκοφ που στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αρνητικός.

Στην άμυνα ο Ολυμπιακός είχε θέμα στο pnr καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Γουόκαπ δεν βοήθησε ούτε στο αμυντικό σκέλος, υπήρχε ασυνεννοησία πολλές φορές, καθόλου βοήθειες ή κακές βοήθειες. Γενικά μια προβληματική αμυντική λειτουργία, για την οποία ευθύνη έχουν και οι παίκτες, αλλά και το επιτελείο. Γιατί και το πλάνο δε φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα να λειτουργεί αμυντικά, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Θα ήθελα πάρα πολύ να πω ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα γκαρντ που θα πέσουν τα τσιμέντα, θα την κάνει κομπολόι και όλα αυτα τα ωραία, και ξαφνικά θα είναι υπερομάδα. Αλλά δεν είναι έτσι. Επίσης θα ήθελα πάρα πολύ να πω ότι μια χαρά είναι η περιφέρεια με Γουόκαπ, Νιλικίνα. Αλλά πάλι δεν είναι έτσι. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται γκαρντ, αλλά δε θα τον σώσει ο γκαρντ. Χρειάζεται πολλά ακόμα. Χρειάζεται να βρει ρόλους, να αξιοποιήσει καλύτερα τους υπάρχοντες παίκτες. Οι ίδιοι οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Χρειάζεται να χτυπήσει στις αδυναμίες των αντιπάλων του.

Άβαταρ μέλους
tokalytero3d

allstar
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 2

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:13 pm

Έχετε δίκιο παιδιά, το πρόβλημα της ομάδας είναι ο βεζενκοφ, εγώ προτείνω να τον δώσουμε και να πάρουμε τον μπονγκα να ματσαρει τον μπλοσονγκειμ :drunk:

NikBot

senior
Reactions:

Χωρίς να θέλω να πω ότι όλα είναι καλά και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα (υπάρχουν, έχουν ειπωθεί), το ξέρετε ότι το μπάσκετ είναι και θέμα απόδοσης και ημέρας ε? Ειδικά στο ψηλό επίπεδο και όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά.

Στο ίδιο χθεσινό παιχνίδι, αν η Μονακό ήταν ελάχιστα πιο άστοχη (αντί π.χ. 10/24 τρ - 42% να είχε 9/24 - 38%) και ο Ολυμμπιακός αντί 4/22 - 18% (!) να είχε 6/22 - 27% μπορεί να είχαμε κερδίσει, και μπορούσαν άνετα να μπουν κάποια σουτ, ο Φουρνιέ πήρε και έχασε ελεύθερο γωνιακό 3π. και μετά πήρε ριμπάουντ, σούταρε πάλι από πλάγια σχεδόν μόνος του και πάλι το έχασε.

Δεν πρέπει να στεκόμαατε τόσο στην ήττα όσο στο να δούμε πως θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας για την συνέχεια.

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:24 pm

Εμένα δεν με ενοχλεί η ήττα , θα έρθουν και αυτές στο πρόγραμμα είναι και είναι και αρχή ακόμη.

Θέλω εναν ακόμη άσσο , έναν αντι-Γκος και ας μην την κάνει κομπολόι ας έχει ένα καλουτσικο σουτ και να είναι οργανωτής.

Θέλω όμως μια φορά και τον κόουτς να μας εκπλήξει ευχάριστά , να κάνει κάτι διαφορετικό. Ξέρεις ότι παίζεις με την Μονακό , ξέρεις ότι κλείνουν καλά τον Βεζενκοφ , ξεκίνα βασικό τον Πίτερ αστον να παίξει περισσότερο. Μπορεί να σου βγεί μπορεί και όχι.

Αισθάνομαι ότι χάσαμε ακριβώς όπως στο Final Four αλλά αντι για 30αρα Φουρνιε είχαμε 25 Ντορσει και ο Βεζενκοφ αντί για 7 έβαλε 17.

Αυτό το σερί του Βεζενκοφ να παίζει χωρις ανάσα , λες και δεν έχουμε άλλο εξαιρετικό 4αρι πραγματικά δεν το μπορώ.

Τον συμπαθώ τον Μπαρτζώκα αλλά αυτό θα ήθελα πραγματικά να το αλλάξει.

Christofis

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:29 pm

Stam Tziant έγραψε:
Πέμ Οκτ 30, 2025 4:10 pm
Με όλο το σεβασμό κάποια από τα σχόλια που γράφονται είναι εντελώς καφενειακά. Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό μετά από μια ήττα, η κριτική έχει σε πολλά σημεία βάση, αλλά ώρες ώρες ξεφεύγει. Ο καθένας φυσικά μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά καμιά φορά οι πιο λαλίστατοι στην κριτική δεν έχουν δει καν το παιχνίδι, στην ουσία του. Θα προσπαθήσω να βάλω σε μια σειρά τα πράγματα, όπως τα είδα με μια δεύτερη πιο ψύχραιμη ματιά σήμερα. Τουλάχιστον από τη δική μου οπτική.

Καταρχάς ξεκινώντας από την επίθεση. Η Μονακό έπαιξε την κλασική Μονακό άμυνα που είδαμε και στο Φάιναλ Φορ και που κακά τα ψέματα μας βγάζει από τα νερά μας. Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε στο σετ παιχνίδι. Ο Μπαρτζώκας επέλεξε να πάει με Ντόρσεϊ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ στο αρχικό σχήμα, ώστε να έχει 3 απειλές απέναντι σε 2 lock-down αμυντικούς (Ντιαλό, Μπλόσομγκεϊμ). Απόφαση που είχε αρκετή λογική. Το πρόβλημα στο 1ο δεκάλεπτο ήταν ότι ο Ολυμπιακός ενώ είχε ευκαιρίες να χτυπήσει mismatch που προέκυπταν μετά τις αλλαγές, το έκανε ελάχιστα. Ο Βεζένκοφ θα μπορούσε να είχε τροφοδοτηθεί πολύ περισσότερο απέναντι σε Τζέιμς και Στραζέλ, κάτω από το καλάθι. Αυτό ήταν κάτι που στο 2ο ημίχρονο διορθώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Ο Φουρνιέ ήταν εκτός αγώνα και στα 22 λεπτά που αγωνίστηκε, στη χειρότερη εμφάνιση του με τα ερυθρόλευκα. Το μεγαλύτερο επιθετικό όπλο του Ολυμπιακού στο 1ο ημίχρονο ήταν το τρανζίσιον. Γουόρντ και ΜακΚίσικ θα έπρεπε να είχαν χρησιμοποιηθεί περισσότερο, ειδικά από τη στιγμή που ο Φουρνιέ ήταν εκτός αγώνα σε άμυνα και επίθεση. Γουόκαπ και Νιλικίνα είχαν ελάχιστη συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι και η απουσία ενός ποιοτικού γκαρντ ήταν παραπάνω από εμφανής. Ο Γουόκαπ έπαιξε 25 λεπτά σε μια πραγματικά κακή βραδιά. Μιλουτίνοφ και Χολ κυριάρχησαν επιθετικά στο ζωγραφιστό, ενώ ο Ντόρσεϊ έκανε ένα μυθικό τέταρτο δεκάλεπτο, στο οποίο ουσιαστικά πήγε να πάρει το ματς μόνος του. Ο Ντόρσεϊ αυτή τη στιγμή είναι ένας πραγματικά top-tier γκαρντ. Τέλος και ο Πίτερς θα έπρεπε να είχε χρησιμοποιηθεί περισσότερο, δίνοντας και ανάσες στον Βεζένκοφ που στο τελευταίο δεκάλεπτο ήταν αρνητικός.

Στην άμυνα ο Ολυμπιακός είχε θέμα στο pnr καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Ο Γουόκαπ δεν βοήθησε ούτε στο αμυντικό σκέλος, υπήρχε ασυνεννοησία πολλές φορές, καθόλου βοήθειες ή κακές βοήθειες. Γενικά μια προβληματική αμυντική λειτουργία, για την οποία ευθύνη έχουν και οι παίκτες, αλλά και το επιτελείο. Γιατί και το πλάνο δε φάνηκε σε κανένα σημείο του αγώνα να λειτουργεί αμυντικά, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Θα ήθελα πάρα πολύ να πω ότι ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα γκαρντ που θα πέσουν τα τσιμέντα, θα την κάνει κομπολόι και όλα αυτα τα ωραία, και ξαφνικά θα είναι υπερομάδα. Αλλά δεν είναι έτσι. Επίσης θα ήθελα πάρα πολύ να πω ότι μια χαρά είναι η περιφέρεια με Γουόκαπ, Νιλικίνα. Αλλά πάλι δεν είναι έτσι. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται γκαρντ, αλλά δε θα τον σώσει ο γκαρντ. Χρειάζεται πολλά ακόμα. Χρειάζεται να βρει ρόλους, να αξιοποιήσει καλύτερα τους υπάρχοντες παίκτες. Οι ίδιοι οι παίκτες θα πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους. Χρειάζεται να χτυπήσει στις αδυναμίες των αντιπάλων του.
Εγω μεσα απο το γηπεδο ειδα οτι οι αλλοι παιχανε κατς. Ο χολ στο δευτερο δεκαλεπτο πως και δεν τραυματιστηκε πραγματικα. Οχι αυτο δεν ηταν μπασκετικο ξυλο αλλα χτυπουσαν στο ψαχνο και δεν εννοω τον χειριστη μονο. Αυτο θα ηταν οοκ αν αφηνοταν και στις δυο πλευρες. Γενικα η μονακο αφεθηκε να δειρει αλλα εμας καθε επαφη την σφυριζαν σαν φαουλ.

Γενικα φανηκε η αναγκη για εναν γκαρντ να δημιουργησει για τον εαυτο του και για τους γυρω του καθως ειχε περιπτωσεις που ο Γουοκαπ μετα το σκριν ειχε απλετο χωρο να εκτελεσει ή να πασαρει και δεν εβλεπε την πασα. Ο οποιος γουοκαπ χθες ηταν ο χειροτερος μας παικτης μαζι με τον Χολ αμυντικα. Το παιχνιδι ομως χθες χαθηκε γιατι ο Μολουτινοφ ξεχαστηκε στον παγκο και οχι για καποιον αλλο λογο. Μετρησα 5-6 φορες που ο παικτης εφτανε μεχρι την ρακετα ο χολ ειχε χαθει και πηδουσε ασκοπα. Ενω ντιαλο και Ταις σκοραρανε απο δευτερες ευκαιριες ανενοχλητοι.

Ο φουρνιε ηταν πολυ κακος αλλα και ο Γουορντ δεν εθελξε με την εμφανιση του καθως ενω εκανε πολλα καλα πουλησε 2-3 φορες την μπαλα και χασαμε ευκολο καλαθι.

Ο ντορσει ηταν φανταστικος γιατι διαβαζε την καθε φαση λες και ξαφνικα εγινε πλειμεικερ επιπεδου Σπανουλη. Εγω δεν του το χα αλλα πραγματικα ηταν φανταστικος και επαιρνε σχεδον παντα τις σωστες αποφασεις. Ειδε οτι δεν του μπαιναν τα σουτ πηγαινε στο ντραιβ, εβλεπε οτι ηταν δυο παικτες πανω του πασα απο την κουμποτρυπα στον ψηλο. Μακαρι να συνεχισει ετσι.

Ο ντιλικινια χθες ηταν καλος που το γηπεδο φωναζε να μοει στη θεση του Γουοκαπ. Για 10-12 λεπτα ειναι οκ και φαινεται να εχει αντιληψη αλλα κανει χαζα φαουλ(η του σφυριζονται).

Ο χολ ενω επιθετικα το πεψε και ειχε ενα διαστημα που ηταν πολυ καλος αμυντικα ηταν παρα πολυ κακος και τον εβλεπε χαμενο στο διαστημα.

Ο βεζενκοφ ηταν καλος και δεν καταλαβαινω το κραξιμο που τρωει για χθες. Και εγω στη θεση του θα την εδινα στον Γουορντ ο οποιος ηταν πραγματικα ανενοχλητος και αν εμπαινε το σουτ ολοι θα λεγαμε πηγε στην παραταση με σουτ απο το ονειρο του προπονητη.

Τελος παντων δεν με πειραξε η νικη ειδικα με τοση αστοχια(εχασε δυο βολες ο Σασα, βολη ο Φουρνιε) σουτ πεναλτι ο Πιτερς) ενω Ντιαλο και Τζειμς την ειδαν Στεφ Καρυ. Αυτα που με ενόχλησαν ηταν το πως σφυριχτηκε το παιχνιδι και οτι ειναι κριμα με μια κινηση ακομη θα μπορουσες να ειχες βρει γιατρικο για το μονο πραγμα που μπορει να σε περιορισει και το χειροτερο οτι δεν το βλεπει ο ιδιος ο προπονητης που θα επρεπε να εχει προστατεψει τον ιδρωτα και την δουλεια του

Άβαταρ μέλους
Sokos

euroleague
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Vince Carter

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:36 pm

NikBot έγραψε:
Χωρίς να θέλω να πω ότι όλα είναι καλά και ότι δεν υπάρχουν προβλήματα (υπάρχουν, έχουν ειπωθεί), το ξέρετε ότι το μπάσκετ είναι και θέμα απόδοσης και ημέρας ε? Ειδικά στο ψηλό επίπεδο και όταν οι ομάδες είναι τόσο κοντά.

Στο ίδιο χθεσινό παιχνίδι, αν η Μονακό ήταν ελάχιστα πιο άστοχη (αντί π.χ. 10/24 τρ - 42% να είχε 9/24 - 38%) και ο Ολυμμπιακός αντί 4/22 - 18% (!) να είχε 6/22 - 27% μπορεί να είχαμε κερδίσει, και μπορούσαν άνετα να μπουν κάποια σουτ, ο Φουρνιέ πήρε και έχασε ελεύθερο γωνιακό 3π. και μετά πήρε ριμπάουντ, σούταρε πάλι από πλάγια σχεδόν μόνος του και πάλι το έχασε.

Δεν πρέπει να στεκόμαατε τόσο στην ήττα όσο στο να δούμε πως θα βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας για την συνέχεια.
Ενώ αυτό που λες δεν είναι λάθος, είναι μεγάλη παγίδα. Το ότι με την Monaco τα σπάμε μονίμως δεν είναι σύμπτωση. Ούτε ότι έχουμε χάσει απ' όλες τις ομάδες 8άδας φέτος. Τυχαίνει κάθε φορά και δεν είμαστε σε καλή μέρα όταν παίζουμε?

Ο Μπαρτζώκας ηττήθηκε κατακράτος (και) χτες από τον Σπανούλη. Δεν είναι να απορείς κιόλας, εφόσον δεν αλλάζει προσέγγιση. Ώρες ώρες νιώθω ότι προτιμά να χάσει, παρά να "προδώσει" το πλάνο του.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:37 pm

Gkstavros έγραψε:
Εμένα δεν με ενοχλεί η ήττα , θα έρθουν και αυτές στο πρόγραμμα είναι και είναι και αρχή ακόμη.

Θέλω εναν ακόμη άσσο , έναν αντι-Γκος και ας μην την κάνει κομπολόι ας έχει ένα καλουτσικο σουτ και να είναι οργανωτής.

Θέλω όμως μια φορά και τον κόουτς να μας εκπλήξει ευχάριστά , να κάνει κάτι διαφορετικό. Ξέρεις ότι παίζεις με την Μονακό , ξέρεις ότι κλείνουν καλά τον Βεζενκοφ , ξεκίνα βασικό τον Πίτερ αστον να παίξει περισσότερο. Μπορεί να σου βγεί μπορεί και όχι.

Αισθάνομαι ότι χάσαμε ακριβώς όπως στο Final Four αλλά αντι για 30αρα Φουρνιε είχαμε 25 Ντορσει και ο Βεζενκοφ αντί για 7 έβαλε 17.

Αυτό το σερί του Βεζενκοφ να παίζει χωρις ανάσα , λες και δεν έχουμε άλλο εξαιρετικό 4αρι πραγματικά δεν το μπορώ.

Εχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου. Είναι απίστευτο που υπάρχει παίκτης στο ρόστερ με τέτοια ποιότητα εδώ και τέσσερα χρόνια και δεν έχει βρει έναν τρόπο να τον εκμεταλλευτεί. Σε αυτό μου θυμίζει πολύ τον Άταμαν ο κόουτς. Δυστυχώς, δεν παίρνουν το 100% από το ρόστερ που έχουν στα χέρια τους.

tarp7

champion
Reactions:

Gkstavros έγραψε:

Και στο φ4 και χτες ο Πίτερς ήταν κακος,δέν του πάνε τέτοια ματς, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βεζενκοφ θα πρέπει να παίζει 20 λεπτά συνεχόμενα στο 2ο ημίχρονο .

Όσοι λέτε για ρολους νομιζω ισχύει αυτό που εγραψε ένας φίλος παραπάνω, όσο δε βρίσκεται λύση στον άσο , όχι κάτ ανάγκη κομπολογατου, δύσκολα θα έχουμε κανονικότητα

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:43 pm

tarp7 έγραψε:
Gkstavros έγραψε:

Και στο φ4 και χτες ο Πίτερς ήταν κακος,δέν του πάνε τέτοια ματς, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Βεζενκοφ θα πρέπει να παίζει 20 λεπτά συνεχόμενα στο 2ο ημίχρονο .

Όσοι λέτε για ρολους νομιζω ισχύει αυτό που εγραψε ένας φίλος παραπάνω, όσο δε βρίσκεται λύση στον άσο , όχι κάτ ανάγκη κομπολογατου, δύσκολα θα έχουμε κανονικότητα
Δλδ έχουμε την απαίτηση από έναν παίκτη που δεν παίζει ούτε με την Μπάγερν καλά καλά και δεν έχει ρυθμό, να μπει μέσα και σε 5 λεπτά να κολλήσει δύο τρίποντα για να πούμε ότι είναι καλός και να μην παίζει ο άλλος 35 λεπτά; Λες και είναι ο Καλαιτζάκης ή ο Ρογκαβόπουλος στον ΠΑΟ;

Gkstavros

junior
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Jordan

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:44 pm

tarp7 έγραψε:
Gkstavros έγραψε:

Διαφωνώ για τον Πίτερς και το Final Four , πέρσι στον ημιτελικό με την Ρεαλ ήταν ο καλύτερος παίχτης μας. Φέτος με την Μονακο έπαιξε 10 λεπτά στο Final Four.

Γενικά με τον Πίτερς για να τον αφήσει μέσα ο κόουτς πρεπει να μπεί και να βάλει αμέσως 2 τρίποντα το λιγότερο. Που πολλές φορές το κάνει και πάλι τον βγάζει και δεν τον ξαναβάζει.

Φαίνεται ότι δεν τον εμπιστεύεται ή απλά έχει τρελή εμπιστοσύνη στον Βεζενκοφ. Πράγμα που είναι λάθος γιατί αν βρει ισορροπία στα 4ρια θα δούμε άλλον ολυμπιακό θεωρώ πολύ καλύτερο.

Dimmitz

allstar
Reactions:

Πέμ Οκτ 30, 2025 4:45 pm

Ο Έβανς την άλλη εβδομάδα θα παίξει λέει Α1 κατά τα λεγόμενα του Μπαρτζώκα. Chris έχεις κανένα τελευταίο update;

Απάντηση

Επιστροφή στο “Ολυμπιακός”