Euroleague 8η αγωνιστική : AS Monaco vs Panathinaikos AKTOR Athens

Συντονιστής: Captains

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Προειδοποιήσεις: 1

Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:41 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:35 pm
BillyPao έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 3:26 pm
Είναι σαν εγώ να λέω "δυστυχώς θα αποτύχει ο Ολυμπιακός", ενώ μέσα μου εύχομαι το αντίθετο.
Αυτό είναι καθαρό projection, δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Η ομάδα έχει θέματα και κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί αλλιώς δεν θα κάνουμε πολλά πράγματα στην Ευρωλίγκα φέτος. Υπάρχουν πολλά "αν" και όσο περισσότερα "αν" μαζεύονται, τόσο μικραίνει η πιθανότητα να πραγματοποιηθούν όλα μαζί. Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει κάποιος πότε μπορώ να διαμαρτυρηθώ ώστε να μην είναι νωρίς. Υποσχέθηκα μάλιστα να μην πω τίποτα μέχρι την ημερομηνία που θα μου δοθεί. Κανείς δεν απάντησε.
Η πορεία μιας ομάδας μέσα σε μια σεζόν δεν είναι γραμμική. Το γεγονός ότι μπορεί να μην παίζεις καλό μπάσκετ τώρα δε σημαίνει ότι π.χ. σε 2 μήνες αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, και το αντίθετο. Αυτή τη στιγμή έχουμε ταυτόχρονα σημαντικές απουσίες και παίκτες που δεν παίζουν καλά, επομένως είναι αναμενόμενο η ομάδα να είναι επηρεασμένη. Εσύ μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, η ομάδα δε θα βελτιωθεί;

Άβαταρ μέλους
nikolas_asteri

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: New-York-Knicks
Προειδοποιήσεις: 0

Σάβ Νοέμ 01, 2025 4:00 pm

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Αυτό είναι καθαρό projection, δεν προκύπτει από πουθενά αυτό. Η ομάδα έχει θέματα και κάτι πρέπει να αλλάξει γιατί αλλιώς δεν θα κάνουμε πολλά πράγματα στην Ευρωλίγκα φέτος. Υπάρχουν πολλά "αν" και όσο περισσότερα "αν" μαζεύονται, τόσο μικραίνει η πιθανότητα να πραγματοποιηθούν όλα μαζί. Εγώ ακόμα περιμένω να μου πει κάποιος πότε μπορώ να διαμαρτυρηθώ ώστε να μην είναι νωρίς. Υποσχέθηκα μάλιστα να μην πω τίποτα μέχρι την ημερομηνία που θα μου δοθεί. Κανείς δεν απάντησε.
Η πορεία μιας ομάδας μέσα σε μια σεζόν δεν είναι γραμμική. Το γεγονός ότι μπορεί να μην παίζεις καλό μπάσκετ τώρα δε σημαίνει ότι π.χ. σε 2 μήνες αυτό δεν μπορεί να αλλάξει, και το αντίθετο. Αυτή τη στιγμή έχουμε ταυτόχρονα σημαντικές απουσίες και παίκτες που δεν παίζουν καλά, επομένως είναι αναμενόμενο η ομάδα να είναι επηρεασμένη. Εσύ μπορείς να πεις με βεβαιότητα ότι όταν επιστρέψουν οι τραυματίες, η ομάδα δε θα βελτιωθεί;
Σίγουρος δεν μπορώ να είμαι για τίποτα. Σαν μία καλή μηχανή παραγωγής αρλούμπας, κοιτάω τι γίνεται στο παρελθόν και προσπαθώ να εξάγω συμπεράσματα για το μέλλον.

Λαμβάνοντας υπόψιν το πως παρουσιάζονται οι παίκτες μετά από μακροχρόνιες απουσίες τότε μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι ο Λεσόρ θα είναι ο Λεσόρ που θέλουμε (δες πχ κατάσταση Γκριγκόνις, Έβανς κλπ). Η περίπτωση του Χολμς δεν είναι ίδια γιατί δεν έχει μακροχρόνια απουσία αλλα έχει τις κλασσικές παθογένειες φρέσκου Αμερικάνου στην Ευρωλίγκα. Αν λάβεις υπόψιν σου ότι αυτό βελτιώνεται με τα πολλά παιχνίδια, τότε όσο περισσότερα (παιχνίδια) χάνει, τόσο πιο πολύ θα αργήσει να είναι σε καλή κατάσταση. Πρέπει να προσθέσουμε ότι μοιάζει πολύ πιο αργός και βαρύς από αυτά που είχαμε δει. Η περίπτωση Ρογκαβόπουλου δεν ξέρω αν πρέπει να μετριέται και πολύ γιατί οκ...δεν ξέρω πόσα από τα μεγάλα μας προβλήματα λύνει ο Νίκος. Ο Σορτς δεν είναι τραυματίας καν και βλέπεις ότι κάτι συμβαίνει και δεν μπορεί να αποδώσει. Δεν είναι ότι παίζουμε άμυνα και πχ μας λείπει το κάτι έξτρα που θα προσφέρει ο χ,ψ παίκτης. Δεν παίζουμε τίποτα, είμαστε παιδική χαρά στην άμυνα.

Αυτά. Δεν μου απάντησες όμως. Πες μου πότε μπορώ να γκρινιάξω χωρίς να μπορείς να μου πεις ότι είναι νωρίς. Τον Δεκέμβρη; Τον Μάιο; Όταν δεν θα έχουμε κανέναν τραυματία;

Εικόνα
EPTASFAIROS13

euroleague
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 4:07 pm

Bill να καταλαβαίνουμε και τι διαβάζουμε. Όταν λέω "δυστυχώς θα επιβεβαιωθώ" μονάχα λύπη και πίκρα βγάζει, κάθε άλλο παρά χαρά.Ειναι ξεκάθαρα προσωπική άποψη και εικασία!!!!! Δεν μπορώ να ξέρω το μέλλον!!!!!

Έχω πάρει ξανά διάρκειας και φέτος και αναμένω πως και πως το ΦΦ στην Αθήνα. Αλλά το βλέπω δύσκολο έως απίθανο.

Και να επιστρέψει ο Χολμς και ο Λεσσορτ και ο Σαμοντουροφ και ο καλός Γκριγκονις, έχουμε θέμα μέσα στην ρακέτα. Ας ΑΛΛΆΞΕΙ τεχνικά πράγματα ο προπονητής για να ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΜΕ, αν όχι να αποκτησει παίχτη αμυντικογενη στο 5. Με την παρούσα κατάσταση και τον τρόπο προσέγγισης στα ματς δεν βλέπω εξέλιξη προς το καλύτερο.Και στο ροτεισον πάσχει η ομάδα.

Είμαστε μια ομάδα με τόσο καλούς και ελπιδοφόρος παίχτες και στο τερέν είμαστε μια μετριότητα. Μονάδικη ηλιαχτίδα ελπίδας να μπει πολύ δυνατά ο Λεσσορτ με 25 λεπτα μετά από τόσους μήνες απουσίας αλλά φοβάμαι θα έχουμε χάσει έδαφος στην διεκδίκηση των προνομιούχων θέσεων.

Ποιος Παναθηναϊκός δεν θέλει να ορθοποδήσει η ομάδα μας;;;;

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 4:10 pm

krom13 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 9:12 am
Η ομαδα ειναι κακα στημενη. Πηρε παιχτες καλους αλλα οχι το σωστο fit για την ομαδα.
Οτι ανησυχια ειχαμε το καλοκαιρι βγαινει δυστυχως στο παρκε, μεχρι τωρα.

Οτι τα πραγματα θα βελτιωθουν ειναι κατι που θα γινει. Η ομαδικη αμυνα ειναι αυτη τη στιγμη ΑΘΛΙΑ, αυτο θα φτιαξει. Το θεμα ειναι αν αρκει μονο αυτο. Γιατι ακομα και να φτιαξει η ομαδικη αμυνα οι παιχτες που εχουμε, εκτος του Γκραντ, παραμενουν κακοι αμυντικοι χωρις μεγεθος.

Ολοι λενε για μεταγραφη 5αρι.
Το θεμα μας ΔΕΝ ειναι στο 5!
Ναι την τρεχουσα στιγμη ασφαλως και ειναι αλλα εφοσον γυρισουν Λεσορ και Χολμς (θεωρώντας πως θα ειναι σε ενα καλο επιπεδο) στο 5 ειμαστε καλα και πληρεις.

Το θεμα μας ειναι περιφερειακα που εκτος του Γκραντ (που και αυτος δεν ειναι ο προ 2ετιας Γκραντ), δεν μπορει να παιξει κανενας αμυνα, δεν εχουν μεγεθος και τους ...πηδανε απο πανω ολοι.

Και κατα 2ο λογο το θεμα μας ειναι στο 4 που ο Χουαντσο εχει φορτωθει ουσιαστικα ολη την θεση μονος του, μιας και ...το βραδυκινητο καραβι ο Μητογλου δεν δειχνει πως μπορει να ανταπεξελθει εκει.

Η ομαδα θελει guard με σουτ που ειναι πιτμπουλ αμυντικα μπας και βγει κανενα σχημα που να λειτουργει.
Και αν θες να το πας και παραπερα και ενα 3-4ρι ή 4-5αρι με τα ιδια χαρακτηριστικα.

ΥΓ. Επειδη διαβαζω που και που για Γκριγκονις. Ο Γκριγκονις για αυτο το επιπεδο ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ, δεν προκειται να ξαναπαιξει σε αυτο το επιπεδο. Τον κρατας επειδη εχει συμβολαιο και απο ...φιλανθρωπια δεν τον εχεις δωσει καπου δανεικο κλπ.
δεν ειναι μονο θεμα παιχτων ειναι και τροπου αμυνας
χτες τον ναν τον μαρκαρε ο τζειμς παρολο που εβαλε ποντους γενικα η αμυνα της μονακο ηταν εκει δεν ετρωγε γελοια καλαθια οπως αυτη του παο

ο γκριγκονις δεν μπορει να παει δανεικος αφου δεν υπαρχει καμια ομαδα που να δινει εστω 1 ευρω για να τον παρει να καλυψει μερος του συμβολαιου του
αστον εκει να κανει ποδηλατο μεχρι το καλοκαιρι και μετα να του δωσουν τιποτα ψιλα να φυγει
αν και δεν τον βλεπω θερμο να χαρισει ουτε ενα ευρω απτο συμβολαιο του

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 4:12 pm

nikolas_asteri έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 4:00 pm

Αυτά. Δεν μου απάντησες όμως. Πες μου πότε μπορώ να γκρινιάξω χωρίς να μπορείς να μου πεις ότι είναι νωρίς. Τον Δεκέμβρη; Τον Μάιο; Όταν δεν θα έχουμε κανέναν τραυματία;
μπορεις να γκρινιαξεις μετα το τελος των τελικων τησ α1 και μονο για 24 ωρες γιατι μετα ξεκιναει η επομενη χρονια ε και τι θα γκρινιαζεις πριν ακομα δεις την ομαδα? :welcome:

Άβαταρ μέλους
pan24

Moderator
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Milwaukee-Bucks

Σάβ Νοέμ 01, 2025 4:26 pm

BillyPao έγραψε:
nikolas_asteri έγραψε:

Αν και δεν απευθυνόταν σε εμένα το ερώτημα, απαντάω και εγώ.

Εγω θεωρώ οτι με βεβαιότητα όταν επιστρέψουν οι τραυματίες η ομάδα θα βελτιωθεί.
Αλλά αυτό δεν λέει απολύτως τίποτα. Πόσο θα βελτιωθεί και σε ποιούς τομείς; Κάποια από τα θέματα που έχουμε δεν βλέπω πως θα τα λύσουν οι τραυματίες.

Κυρίως όμως λες αυτή τη στιγμή έχουμε σημαντικές απουσίες και ταυτόχρονα παίκτες που δεν παίζουν καλά. Σωστά.
Αλλά το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα συνεχίσει να ισχύει όλη τη σεζόν.

Με αυτά που βλέπουμε τα τελευταία 2 χρόνια σε όλες τις ομάδες πόσο πιθανό είναι να μην ξανατραυματιστεί μέσα στη χρονιά κανένας από τους σημαντικούς παίκτες μας;

Ενώ και αυτοί που παίζουν καλά τώρα θα πιθανότατα θα περάσουν μια περίοδο κακής φόρμας πχ ο Σλούκας είναι απίθανο να παίζει το ίδιο καλά όλη τη χρονιά δεν το έκανε ούτε τα 2 προηγούμενα χρόνια.

Θέλω να πω ότι, όπως και όλες οι υπόλοιπες ομάδες της Ευρωλίγκας, κάθε αγωνιστική θα έχουμε τραυματίες και παίκτες που δεν παίζουν καλά.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:02 pm

Και πέρσι (δεν βάζω το πρόπερσι που ήμασταν εντελώς νέα ομάδα) είχανε την ίδια εικόνα τον Οκτώβριο-Νοέμβριο. Με αποκορύφωμα το ματς με την Εφές εκτός που διασυρθήκαμε (σε εμφάνιση, γιατί το σκορ έπρεπε να είναι ακόμα χειρότερο). Μετά έδεσε η ο αμαδα και τέλη Νοεμβρίου πέταγε με συνεχόμενες κατοστάρες. Δυστυχώς η τραγική στιγμή τραυματισμού του Λεσσορ μα έκοψε τα πόδια. Ωστόσο ακόμα κι έτσι την βρήκε την άκρη το τιμ και ουσιαστικά με Ομέρ-Ντίνο και λίγο Γκαμπριέλ πήραμε το πλεονέκτημα. Κάντε λίγο υπομονή μην κάνετε σαν ανυπόμονα παιδάκια. Με όλα τα προβλήματα είμαστε στο 5-3, μια νίκη από την κορυφή. Και έχουμε φτάσει εδώ με βασικό Σέντερ τον Ομέρ και λίγο Χολμς. Σκεφτείτε πόσες ομάδες με τέτοια Φρόντ λαιν θα ήταν σε καλύτερη θέση.

Τον πρόβλημα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θελουμε χρόνο να δέσουμε άμυνα. Και θα το τεκμηριώσω και με αριθμούς. Γιατί μέχρι τώρα το έλεγα από ότι έβλεπα στα ματς.
Ο τσιμπος που έχει στατιστικά κορυφαία είπε πως ο Παναθηναϊκός έχει φάει τα το 1/3 των πόντων του (χθες και γενικά σε ποσοστά όταν χάνει) στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα της επίθεσης. Που σημαίνει : κακές περιστροφές. Μαντέψτε το γινόταν και πέρσι τον ίδιο καιρό … ναι, το ίδιο πράγμα !

:bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball: :bball:
11/4/1996 : Paris - 20/4/2000 : Thessaloniki
5/5/2002 : Bologna - 6/5/2007 : Athens - 3/5/2009 : Berlin
8/5/2011 : Barcelona - 26/5/2024 : Berlin
socrates13

senior
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:24 pm

Πρεπει να παρουν τον ατσιου αν ερθει ευρωπη εχθες..Δεν μπορεις να περιμενεις τον λεοσρτ..Και πες οτι ερχεται την αλλη εβδομαδα παιζει 2 10 λεπτα και νιωθει ενοχλησεις,μετα τι?Τοτε θα κοιταξεις?Ο παικτης αν ειναι ετοιμος θα ειναι απο φλεβαρη κτλ ,τωρα τι περιμενουν να μπει μεσα και να τους καρφωνει μεσα στην μαπα δεν ξερω ,δεν βγαζει λογικη

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:27 pm

socrates13 έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:24 pm
Πρεπει να παρουν τον ατσιου αν ερθει ευρωπη εχθες..Δεν μπορεις να περιμενεις τον λεοσρτ..Και πες οτι ερχεται την αλλη εβδομαδα παιζει 2 10 λεπτα και νιωθει ενοχλησεις,μετα τι?Τοτε θα κοιταξεις?Ο παικτης αν ειναι ετοιμος θα ειναι απο φλεβαρη κτλ ,τωρα τι περιμενουν να μπει μεσα και να τους καρφωνει μεσα στην μαπα δεν ξερω ,δεν βγαζει λογικη
σιγα μην παρουν παιχτη
ετσι θα παμε περιμενοντας τον λεσορ λες και θα μας λυσει τα προβληματα στην αμυνα ξερω

φαντασιωσεις οπως αυτες του στυλ λειπει ο γκριγκονις που προσφερει σπεισινγκ και καλες περιστροφες στην αμυνα

αν ηταν να λυνονται τετοια δομικα θεματα με εναν παιχτη ολες οι ομαδες θα το εκαναν

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:28 pm

kein έγραψε:
Και πέρσι (δεν βάζω το πρόπερσι που ήμασταν εντελώς νέα ομάδα) είχανε την ίδια εικόνα τον Οκτώβριο-Νοέμβριο. Με αποκορύφωμα το ματς με την Εφές εκτός που διασυρθήκαμε (σε εμφάνιση, γιατί το σκορ έπρεπε να είναι ακόμα χειρότερο). Μετά έδεσε η ο αμαδα και τέλη Νοεμβρίου πέταγε με συνεχόμενες κατοστάρες. Δυστυχώς η τραγική στιγμή τραυματισμού του Λεσσορ μα έκοψε τα πόδια. Ωστόσο ακόμα κι έτσι την βρήκε την άκρη το τιμ και ουσιαστικά με Ομέρ-Ντίνο και λίγο Γκαμπριέλ πήραμε το πλεονέκτημα. Κάντε λίγο υπομονή μην κάνετε σαν ανυπόμονα παιδάκια. Με όλα τα προβλήματα είμαστε στο 5-3, μια νίκη από την κορυφή. Και έχουμε φτάσει εδώ με βασικό Σέντερ τον Ομέρ και λίγο Χολμς. Σκεφτείτε πόσες ομάδες με τέτοια Φρόντ λαιν θα ήταν σε καλύτερη θέση.

Τον πρόβλημα, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι θελουμε χρόνο να δέσουμε άμυνα. Και θα το τεκμηριώσω και με αριθμούς. Γιατί μέχρι τώρα το έλεγα από ότι έβλεπα στα ματς.
Ο τσιμπος που έχει στατιστικά κορυφαία είπε πως ο Παναθηναϊκός έχει φάει τα το 1/3 των πόντων του (χθες και γενικά σε ποσοστά όταν χάνει) στα πρώτα δέκα δευτερόλεπτα της επίθεσης. Που σημαίνει : κακές περιστροφές. Μαντέψτε το γινόταν και πέρσι τον ίδιο καιρό … ναι, το ίδιο πράγμα !
τον πρωτο χρονο υπηρχε δικαιολογια οτι ειναι 12 νεεοι παιχτες και προπονητης

τωρα οι 10 ειναι τριτο χρονο μαζι οπως και ο προπονητης

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:30 pm

τουλουμπα έγραψε:
kein έγραψε:

Τον πρώτο χρόνο τον έβγαλα έξω όπως γράφω. Για πέρσι και φέτος μιλάω.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:34 pm

kein έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:30 pm
τουλουμπα έγραψε:

Τον πρώτο χρόνο τον έβγαλα έξω όπως γράφω. Για πέρσι και φέτος μιλάω.
δεν δικαιολογειται το χαλι στην αμυνα λοιπον
οι 9-10 παιχτες ειναι μαζι τριτο χρονο

η απαντηση ειναι απλη,εχουν πεσει σε ενεργεια οι παιχτες δεν εχουν την ιδια καψα οπως την πρωτη χρονια
και επισης εχουν μαθει οι αντιπαλοι τι πρεπει να κανουν δεν τους προκαλει προβληματισμο η αμυνα που παιζουμε

τον πρωτο χρονο απτα 80 παιχνιδια στα 20 η αμυνα ηταν γελοια
στα αλλα 20 ηταν μετρια
και στα υπολοιπα ηταν πολυ καλη

περσυ και φετος στα 9 παιχνιδια η αμυνα ειναι γελοια και μονο στο 1 ειναι οπως πρεπει

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 5:47 pm

Ρε σύ τουλού η ο στα έχει μόνο Ομέρ και Ντίνο στο 5 και κανένας τους δεν μπορεί να παίξει την άμυνα αυτή. Δεν είναι τυχαίο ότι όταν ο Χολμς βρήκε τα πατήματα του παίξαμε άμυνα κανονική. Τα έχω γράψει που αναλυτικά σε σεντόνι τι ρόλο βαράει ο Σέντερ στην άμυνα του Αταμαν. Ουσιαστικά είναι αυτός που αποφασίζει αν θα κάνει πίσω και θα κλείσουν τα φτερά η θα πάει πάνω στο ρολμαν. Πάντα αυτό έπαιζε σε όλες τις ομάδες του και πάντα μα πάντα στην αρχή της σεζόν οι ομάδες τους δεν ήταν αμυντικά έτοιμες. Θέλει δουλειά για να δέσει. Πολύ περισσότερο φέτος που έχεις ξεμείνει από ψηλούς και δεν έχεις κάνει προετοιμασία. Επίσης ακόμα και την απουσία του Σάμο που την περνάμε στα ψιλά, αν τον είχαμε τώρα διαθέσιμο θα έπαιζε αρκετά γιατί τακτικά στην άμυνα είναι πολύ δυνατός.

Άβαταρ μέλους
brandon_roy

a1greece
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:15 pm

Το ότι οι 2 από τους 4 παίκτες που παίζουν στο 5 δεν μπορούν να υποστηρίξουν την άμυνα που θέλει ο προπονητής και ο 1 από τους 2 που απομένουν μπορεί ελεγχόμενα (μόνο σ'ενα ματς το έχει κάνει που οι αντίπαλοι δεν είχαν σέντερ), περισσότερο πρέπει να μας προβλιματίζει για την κακή στελέχωση της ομάδας παρά να το χρησιμοποιούμε για δικαιολογία.

Άβαταρ μέλους
kein

allstar
Reactions:

Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:39 pm

cwinston έγραψε:
Σάβ Νοέμ 01, 2025 7:15 pm
Το ότι οι 2 από τους 4 παίκτες που παίζουν στο 5 δεν μπορούν να υποστηρίξουν την άμυνα που θέλει ο προπονητής και ο 1 από τους 2 που απομένουν μπορεί ελεγχόμενα (μόνο σ'ενα ματς το έχει κάνει που οι αντίπαλοι δεν είχαν σέντερ), περισσότερο πρέπει να μας προβλιματίζει για την κακή στελέχωση της ομάδας παρά να το χρησιμοποιούμε για δικαιολογία.
Λοιπόν επειδή έτσι όπως το παρουσιάζεις αριθμητικά δημιουργεί παρανόηση. Η απόλυτη αλήθεια είναι ότι από τους 3 Σέντερ που έχεις μόνο ο Ομέρ έχει προβλήματα να παίξει την άμυνα αυτή και μπορεί να σταθεί σε συγκεκριμένους αντιπάλους ψηλούς. Ο τέταρτος που βάζεις στην εξίσωση είναι ο ντινος και δεν είναι Σέντερ αλλά το δεύτερο τεσσάρι σου που μπορεί κατά συνθήκη να σταθεί και στο 5 με τις ίδιες συνθήκες που μπορεί και ο Ομέρ. Επίσης ξεχνάς να βάλεις τον Σάμο στους ψηλούς που μπορεί τακτικά να παίξει την άμυνα με αξιώσεις αλλά έτσι θα σου χαλάσει το ποσοστό που θες να παρουσιάσεις για να γκρινιάξεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Το πρόβλημα είναι ότι μας λείπει ο πρώτος και ο δεύτερος Σέντερ της ομάδας και φορτώνουμε στον Ομέρ όλο το βάρος ενώ θα έπρεπε να έχει τον ρόλο να μπαίνει να δίνει ένα μπουστ επιθετικά όταν ταιριάζει με αντίστοιχο Σέντερ του αντιπάλου.

:peace:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”