Παναθηναικός - Επικαιρότητα

Συντονιστής: Captains

agnwstos_nikos

junior
Reactions:
Προειδοποιήσεις: 0

Δευ Νοέμ 03, 2025 8:07 pm

Εντάξει ρε παιδιά, την πάθαμε γιατί ποντάραμε και θέλαμε πολύ τον Βαλαντσίουνας και αφήσαμε πολύτιμο χρονικό διάστημα να περάσει, ίσως έπρεπε να τον ξεγράψουμε πολύ νωρίτερα και να κινηθούμε για άλλο παίχτη. Αν η μεταγραφή πετύχαινε, ίσως να μιλούσαμε από άλλη βάση τώρα.
Σχετικά με το άλλο και τους παίχτες του Nba που θέλουν χρόνο προσαρμογής, ναι δε λέω στέκει αυτό, αλλά κάποιος παίχτης με το όνομα Κέντρικ Ναν, μετά το πρώτο μήνα προσαρμογής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ άρχισε να κάνει παπάδες, και κάποιος TJ Shorts που έπαιξε ολόκληρο χρόνο πέρυσι Ευρωλίγκα ακόμα τον περιμένουμε (καλά μην πω για κάποιον Λορέτζο Μπράουν με περισσότερα γαλόνια στη διοργάνωση).
Ναι και κλασσικά εκ του ασφαλούς οι καλύτερες παιχταράδες είναι αυτοί που δεν αγοράσαμε και παίζουν στις άλλες ομάδες και τους προτείναμε εμείς και τα σαπάκια είναι αυτά που φέρνει ο εκάστοτε εμμονικός προπονητής. Άσε άμα αναφέρω ονόματα ξένων που αναφέρθηκαν εδώ στο forum στο παρελθόν και ήρθαν τελικά και έφυγαν "νύχτα"..
Αν θέλουμε να κατηγορήσουμε τον Αταμάν, να το δούμε αν όντως αυτό ευθύνεται για τους κάμποσους τραυματισμούς (προετοιμασία?), αν όχι (έχω γράψει ξανά για μαζικούς τραυματισμοίς σεντερ στη διοργάνωση, ίσως από τα συνεχόμενα παιχνίδια), τότε έχει όλα τα ελαφρυντικά του κόσμου. Ναι ξέρω, έπρεπε να είχε πουλήσει ο DPG τη Βιανεξ να έχουμε 2.3 Γιόκιτς καβάτζα άμα τραυματίζονται τα 5ρια.

Άβαταρ μέλους
shaq7

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: SG, C
Αγαπημένη ομάδα: Olympiacos

Δευ Νοέμ 03, 2025 8:38 pm

καπου πηρε το ματι μου οτι ο αψου εχει προταση απο νβα..οποτε λογικα γιαυτο σταματησε να ακουγεται.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Αγαπημένη ομάδα: Panathinaikos7star
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 9:40 pm

agnwstos_nikos έγραψε:
Εντάξει ρε παιδιά, την πάθαμε γιατί ποντάραμε και θέλαμε πολύ τον Βαλαντσίουνας και αφήσαμε πολύτιμο χρονικό διάστημα να περάσει, ίσως έπρεπε να τον ξεγράψουμε πολύ νωρίτερα και να κινηθούμε για άλλο παίχτη. Αν η μεταγραφή πετύχαινε, ίσως να μιλούσαμε από άλλη βάση τώρα.
Σχετικά με το άλλο και τους παίχτες του Nba που θέλουν χρόνο προσαρμογής, ναι δε λέω στέκει αυτό, αλλά κάποιος παίχτης με το όνομα Κέντρικ Ναν, μετά το πρώτο μήνα προσαρμογής στο ευρωπαϊκό μπάσκετ άρχισε να κάνει παπάδες, και κάποιος TJ Shorts που έπαιξε ολόκληρο χρόνο πέρυσι Ευρωλίγκα ακόμα τον περιμένουμε (καλά μην πω για κάποιον Λορέτζο Μπράουν με περισσότερα γαλόνια στη διοργάνωση).
Ναι και κλασσικά εκ του ασφαλούς οι καλύτερες παιχταράδες είναι αυτοί που δεν αγοράσαμε και παίζουν στις άλλες ομάδες και τους προτείναμε εμείς και τα σαπάκια είναι αυτά που φέρνει ο εκάστοτε εμμονικός προπονητής. Άσε άμα αναφέρω ονόματα ξένων που αναφέρθηκαν εδώ στο forum στο παρελθόν και ήρθαν τελικά και έφυγαν "νύχτα"..
Αν θέλουμε να κατηγορήσουμε τον Αταμάν, να το δούμε αν όντως αυτό ευθύνεται για τους κάμποσους τραυματισμούς (προετοιμασία?), αν όχι (έχω γράψει ξανά για μαζικούς τραυματισμοίς σεντερ στη διοργάνωση, ίσως από τα συνεχόμενα παιχνίδια), τότε έχει όλα τα ελαφρυντικά του κόσμου. Ναι ξέρω, έπρεπε να είχε πουλήσει ο DPG τη Βιανεξ να έχουμε 2.3 Γιόκιτς καβάτζα άμα τραυματίζονται τα 5ρια.
ο ναν ειναι η εξαιρεση στον κανονα
ο χολμς δεν θα βγει μβπ της ευρωλιγκας στο υπογραφω
για την ωρα φαινεται οτι οχι προς ναν δεν παει αλλα παει προς καμινσκυ μερια

αν τα συνεχομενα παιχνιδια ειναι οι 8 πρωτες αγωνιστικες και παιχτης που εχει μ.ο 17 λεπτα δεν αντεχει να τα βγαλει τοτε αστα βραστα

εκει ειναι τα λαθη του αταμαν που κρατησε καποιον που κλαταρει αν παιζει 17 λεπτα,που εφερε καποιον που θελει μηνες για αποδοσει ,ενω ξερει οτι ο λεσορ θα γυρισει δεκεμβριο μετα απο αποχη 1 χρονου

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 9:41 pm

shaq7 έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 8:38 pm
καπου πηρε το ματι μου οτι ο αψου εχει προταση απο νβα..οποτε λογικα γιαυτο σταματησε να ακουγεται.
γιατι αν δεν ειχε θα ερχοταν με 2μηνο συμβολαιο στην ελλαδα :welcome:

MOZZARTDR

junior
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 9:52 pm

Ο Thomas Bryant των Clippers που φαίνεται ελεύθερος θα μπορουσε να είναι μια αξιολόγηση λύση πιστεύετε?
Απ'οτι είδα το συμβόλαιο που είχε είναι σε λογικά πλαίσια.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 9:57 pm

MOZZARTDR έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 9:52 pm
Ο Thomas Bryant των Clippers που φαίνεται ελεύθερος θα μπορουσε να είναι μια αξιολόγηση λύση πιστεύετε?
Απ'οτι είδα το συμβόλαιο που είχε είναι σε λογικά πλαίσια.
δεχετε 2μηνο 1+1 ?

BillyPao

champion
Reactions:
Αγαπημένη θέση: PG
Προειδοποιήσεις: 1

Δευ Νοέμ 03, 2025 10:05 pm

τουλουμπα έγραψε:
agnwstos_nikos έγραψε:
εκει ειναι τα λαθη του αταμαν που κρατησε καποιον που κλαταρει αν παιζει 17 λεπτα,που εφερε καποιον που θελει μηνες για αποδοσει ,ενω ξερει οτι ο λεσορ θα γυρισει δεκεμβριο μετα απο αποχη 1 χρονου
Αυτό το κρίνεις εκ των υστέρων, χαίρω πολύ. Είναι σαν να με ρωτάς "τι καιρό θα κάνει αύριο", να σου λέω εγώ "δεν ξέρω", αύριο να βρέχει και να σου πω εγώ μετά τη βροχή "σου το έλεγα ότι θα βρέξει". Κανένα λάθος δεν έκανε λοιπόν ο Αταμάν εδώ, απλά έτυχε να τραυματιστούν ταυτόχρονα οι 2 σέντερ του. Άσε που ο Χολμς τραυματίστηκε επειδή τον πάτησε στο πόδι ο Ντιμπαρτολομέο, δεν είναι καν ότι τραυματίστηκε επειδή "κλάταρε" όπως λες.

Άβαταρ μέλους
gspara

Moderator
Reactions:
Αγαπημένος παίκτης: Λεωνιδας Ζουπας

Δευ Νοέμ 03, 2025 10:47 pm

https://www.pickandroll.gr/2025/11/03/s ... um=twitter

Εδω γραφει για Wiseman...

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 11:14 pm

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:

Αυτό το κρίνεις εκ των υστέρων, χαίρω πολύ. Είναι σαν να με ρωτάς "τι καιρό θα κάνει αύριο", να σου λέω εγώ "δεν ξέρω", αύριο να βρέχει και να σου πω εγώ μετά τη βροχή "σου το έλεγα ότι θα βρέξει". Κανένα λάθος δεν έκανε λοιπόν ο Αταμάν εδώ, απλά έτυχε να τραυματιστούν ταυτόχρονα οι 2 σέντερ του. Άσε που ο Χολμς τραυματίστηκε επειδή τον πάτησε στο πόδι ο Ντιμπαρτολομέο, δεν είναι καν ότι τραυματίστηκε επειδή "κλάταρε" όπως λες.
τουλουμπα έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 7:28 pm
BillyPao έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 6:16 pm

Και αν παίρναμε τον Οτούρου η τον Καμπεγκέλε και τραυματίζονταν ταυτόχρονα, τι θα έλεγες; Πάλι θα βρισκόμασταν στην ίδια κατάσταση. Άρα αυτά τα "τα λέγαμε εμείς ότι τάδε και τάδε", εγώ τα ακούω βερεσέ, γιατί είναι εύκολο να κρίνουμε εκ των υστέρων και να το παίζουμε "μετά Χριστόν προφήτες".
το μετα χριστον προφητης εχει νοημα αν τα εγραφα τωρα αυτα
εγω τα εγραφα απτο καλοκαιρι :welcome:

ποσες φορες ειχα γραψει οτι επρεπε να παρουμε σεντερ απο ευρωπη και οχι απο νβα για καθαρα αγωνιστικους λογους οχι τι δεν θα εβγαινε ο χολμς αλλα για να παρακαμψουμε το θελει <<προσαρμογη>>
για τον γιουρτσεβεν εγραφα οτι επρεπε να φυγει γιατι εκλεισε ο κυκλος του εγινε washed ο παιχτης παμε παρακατω
:welcome:

BillyPao

champion
Reactions:

Δευ Νοέμ 03, 2025 11:20 pm

τουλουμπα έγραψε:
BillyPao έγραψε:

τουλουμπα έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 7:28 pm

το μετα χριστον προφητης εχει νοημα αν τα εγραφα τωρα αυτα
εγω τα εγραφα απτο καλοκαιρι :welcome:

ποσες φορες ειχα γραψει οτι επρεπε να παρουμε σεντερ απο ευρωπη και οχι απο νβα για καθαρα αγωνιστικους λογους οχι τι δεν θα εβγαινε ο χολμς αλλα για να παρακαμψουμε το θελει <<προσαρμογη>>
για τον γιουρτσεβεν εγραφα οτι επρεπε να φυγει γιατι εκλεισε ο κυκλος του εγινε washed ο παιχτης παμε παρακατω
Πριν είπες ότι "δεν έπρεπε να πάρουμε τον Χολμς γιατί είναι ευπαθής", τώρα μου το γυρνάς.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Δευ Νοέμ 03, 2025 11:22 pm

BillyPao έγραψε:
Δευ Νοέμ 03, 2025 11:20 pm
τουλουμπα έγραψε:

Πριν είπες ότι "δεν έπρεπε να πάρουμε τον Χολμς γιατί είναι ευπαθής", τώρα μου το γυρνάς.
Εικόνα

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Νοέμ 04, 2025 12:11 am

στο γκριν μαντει ειπαν σημερα οτι κοιταμε τον σιλβα της αεκ

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Νοέμ 04, 2025 12:45 am

τουλουμπα έγραψε:
Αμυντικά είναι κακός, και αρκετά επιρρεπής στα λάθη. Bέβαια είναι καλός ριμπάουντερ, έχει αξιοπρεπή τελειώματα και 85% στις βολές, που το θεωρώ μεγάλο συν για σέντερ.

Άβαταρ μέλους
τουλουμπα

champion
Reactions:
Mood:

Τρί Νοέμ 04, 2025 12:51 am

BillyPao έγραψε:
τουλουμπα έγραψε:
Αμυντικά είναι κακός, και αρκετά επιρρεπής στα λάθη. Bέβαια είναι καλός ριμπάουντερ, έχει αξιοπρεπή τελειώματα και 85% στις βολές, που το θεωρώ μεγάλο συν για σέντερ.
τικαρει τα απαραιτητα κουτακια δηλαδη :mrgreen:

BillyPao

champion
Reactions:

Τρί Νοέμ 04, 2025 12:55 am

τουλουμπα έγραψε:
Τρί Νοέμ 04, 2025 12:51 am
BillyPao έγραψε:

τικαρει τα απαραιτητα κουτακια δηλαδη :mrgreen:
Δυστυχώς δεν τικαρει το κουτάκι του να είναι κακός στις βολές... :D

Απάντηση

Επιστροφή στο “Παναθηναϊκός”